nebtios Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Έχεις 2 επιλογές. Ή συνδέεις απευθείας το στικάκι πάνω, αν υποστηρίζει OTG το τάμπλετ και με την προϋπόθεση ότι παίζει με το ppp widget, που το βρίσκεις στο play store. Ή παίρνεις ένα 3g wifi router και συνδέεις εκεί το στικάκι, αν είναι συμβατό με το wifi router και δίνεις ίντερνετ στο tablet μέσω wifi. Αφού δοκίμασα και τα 2, τελικά πιο πολύ καιρό έδινα στο τάμπλετ μου με τον 2ο τρόπο, αφού έτσι συνδέω ταυτόχρονα και το κινητό μου και όσες άλλες συσκευές έχω τριγύρω . Πρεπει η σιμ να ειναι καθαρα για ιντερνετ ? Η αν βαλεςι μια σιμ με νουμερο κανονικο και βαλεις 5 ευρω 500 μβ μπορεις να ταχρησιμοποιήσεις σαν ιντερνετ η όχι ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Πρεπει η σιμ να ειναι καθαρα για ιντερνετ ? Η αν βαλεςι μια σιμ με νουμερο κανονικο και βαλεις 5 ευρω 500 μβ μπορεις να ταχρησιμοποιήσεις σαν ιντερνετ η όχι ? Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις. Εχω μια Frog, με ενεργό το πακέτο των δωρεάν 1.5GB για 15 ημέρες τον Αύγουστο, στο M6 3G (από αυτό γράφω αυτή τη στιγμή). Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandr0s Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 (edited) pipo u8 και το vido/yuandao mini one , πάντως περιμένω το pipo u8 , οπότε μπορώ να γράψω κανα δυο πραγματάκια όταν θα έρθει ... Ευχαριστώ, αναμένω με ενδιαφέρον τις εντυπώσεις σου Edit: τώρα είδα το σχετικό νήμα που ξεκινησες χτες Edited August 12, 2013 by alexandr0s Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Πρεπει η σιμ να ειναι καθαρα για ιντερνετ ? Η αν βαλεςι μια σιμ με νουμερο κανονικο και βαλεις 5 ευρω 500 μβ μπορεις να ταχρησιμοποιήσεις σαν ιντερνετ η όχι ? Οποιαδήποτε sim κάνει, αρκεί να είναι ξεκλείδωτο το στικακι ή να κάνει για αυτή την sim. Μην πάρεις δηλαδή sim της cosmote και την βάλεις σε στικακι που είναι κλειδωμένο σε Vodafone. Το ρισκο είναι βασικά στο αν θα παίξει το στικακι με το ταμπλετ, καθώς δεν είναι με όλα συμβατά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tablet Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Το τρακιν θα το βρεις στο 2ο mail ;) μμμ και πηγα να χαρω προς στιγμην..χεχεχε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Οποιαδήποτε sim κάνει, αρκεί να είναι ξεκλείδωτο το στικακι ή να κάνει για αυτή την sim. Μην πάρεις δηλαδή sim της cosmote και την βάλεις σε στικακι που είναι κλειδωμένο σε Vodafone. Το ρισκο είναι βασικά στο αν θα παίξει το στικακι με το ταμπλετ, καθώς δεν είναι με όλα συμβατά. Δλδ , εγω εχω απο παλια 2 στικακια της βονταφον . Αν βαλω το στικάκι με μια καρτα cu στην οποία θα βάλω ιντερνετ 500 mb με χ λεφτά , θα έχω 500 mb στη ταμπλέτα σωστά ? Αλλιως θα πρεπει να προμηθευτώ απο ebay κανενα στικάκι ξεκλείδωτο σωστά ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Δλδ , εγω εχω απο παλια 2 στικακια της βονταφον . Αν βαλω το στικάκι με μια καρτα cu στην οποία θα βάλω ιντερνετ 500 mb με χ λεφτά , θα έχω 500 mb στη ταμπλέτα σωστά ? Αλλιως θα πρεπει να προμηθευτώ απο ebay κανενα στικάκι ξεκλείδωτο σωστά ? Ποια στικάκια έχεις; Μάρκα μοντέλο Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Ποια στικάκια έχεις; Μάρκα μοντέλο Δεν θυμαμαι δεν τα έχω μαζι μου τωρα. Το ενα παντως ειναι το φοιτητικό στικάκι που έδιναν με υπολογιστες δώρο και το άλλο ειναι απο συνδεση που ειχα παλια. Μοντέλα αυριο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Γεια χαρά, ψάχνοντας για 10'' τετραπύρηνο τάμπλετ έχω βρει τα Pipo M9προ Cube GT2 Pipo M6 3G κάποιο άλλο ?? έχετε να κάνετε κάποια πρόταση πάνω σε αυτά? ευχαριστώ! Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Ποια στικάκια έχεις; Μάρκα μοντέλο 1. Vodafone k3715 2. Vodafone k3565-z Ξέρεις αν κάνουν ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Γεια χαρά, ψάχνοντας για 10'' τετραπύρηνο τάμπλετ έχω βρει τα Pipo M9προ Cube GT2 Pipo M6 3G κάποιο άλλο ?? έχετε να κάνετε κάποια πρόταση πάνω σε αυτά? ευχαριστώ! Και εγώ μεταξύ των 2 πρώτων είμαι, αλλά γύρω στα 190-200€ που κοστίζουν, δεν τα δίνω για κινέζικο. Πάντως εφόσον έχουν το ίδιο hardware και ψήνεσαι να τα δώσεις τα λεφτά, βλέπω ότι οι περισσότεροι θεωρούν το M9Pro ως πιο ποιοτικό. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Και εγώ μεταξύ των 2 πρώτων είμαι, αλλά γύρω στα 190-200€ που κοστίζουν, δεν τα δίνω για κινέζικο. Πάντως εφόσον έχουν το ίδιο hardware και ψήνεσαι να τα δώσεις τα λεφτά, βλέπω ότι οι περισσότεροι θεωρούν το M9Pro ως πιο ποιοτικό. Και εγω ψαχνομαι αλλα οχι τοσα λεφτά για κινεζικο. Μεχρι 120 περίπου. Ειμαι ανάμεσα στα : 1. Ainol hero 1 είτε 2 . (Ειδα στο θεμα του ομως οτι εχουν προβληματα πολλα απο αυτα.) 2. Τι άλλο προτείνεται ??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Κι εγω επειδη ψαχνομαι σε αυτα τα λεφτα στο ainol novo hero 1 με βλεπω να καταληγω. Δεν βλεπω καποιο αλλο 10αρι να αξιζει σε αυτα τα λεφτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Το hero 1 που εχω κανει τα παντα. και ας ειναι dual core. 1 χρονο και κατι θα με βγαλει ανετα με τη χρηση που κανω. Σας το προτεινω παιδια. Και αν φορεσετε και την cranked(ρομ) θα πεταει το μηχανημα! Αλλο 10αρι σε αυτα τα ευρω και τοσο αξιοπιστο(μεχρι στιγμης τουλαχιστον) δε πρεπει να υπαρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timeout Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Το hero 1 που εχω κανει τα παντα. και ας ειναι dual core. 1 χρονο και κατι θα με βγαλει ανετα με τη χρηση που κανω. Σας το προτεινω παιδια. Και αν φορεσετε και την cranked(ρομ) θα πεταει το μηχανημα! Αλλο 10αρι σε αυτα τα ευρω και τοσο αξιοπιστο(μεχρι στιγμης τουλαχιστον) δε πρεπει να υπαρχει Το hero 1 σταμάτησε η παραγωγή του το Δεκεμβριο του 2012 τα τελευταία κομματια έχουν υψηλό αριθμό προβλημάτων [παθών] το hero 2 δεν έχει αφήσει καλές εντυπώσεις . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 1. Vodafone k3715 2. Vodafone k3565-z Ξέρεις αν κάνουν ? Huawei k3715 και ZTE k3565-z. Απ' ό,τι βλέπω δεν παίζουν out of the box σε android Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Το hero 1 σταμάτησε η παραγωγή του το Δεκεμβριο του 2012 τα τελευταία κομματια έχουν υψηλό αριθμό προβλημάτων [παθών] το hero 2 δεν έχει αφήσει καλές εντυπώσεις . Καποιο άλλο όμως αντίστοιχο με καλές εντυπώσεις ??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontz Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Δοκιμάστε τα στικάκια με το ppp widget.θα το βρείτε στο μάρκετ Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalamakiotis Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Kαλημερα παιδιά Aρχικα σκεφτόμουν για μινι laptop η tablet αλλα μιας και το tablet ειναι ποιο βολικό και ποιο οικονομικό καταλήγω σε αυτο αλώστε το θελω για κατι απλο αλληλογραφία , και να στέλνω τις παραγγελίες απο το μαγαζι μου και λιγότερο για παιχνίδια και εργα . Ειμαι μεταξυ του Lenovo IdeaTab A2109 - WiFi - 16GB (στα 249 απο το public και του Turbo-X Tablet Hive III 10,1 (στα 199) τη λετε να δώσω το 50ρικο παραπάνω να πάρω το lenovo η θα κάνω μια χαρα τη δουλειά μου και με το turbo x ? Αν υπάρχει και καποια αλλη πρόταση (για αγορά απο Ελλάδα) πολυ ευχαρίστως να την ακούσω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganag27 Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 καλημερα ειμαι μεταξυ του pipo m7 pro και Cube U39GT .και τα 2 ειναι quad 8.9 κ 9 '' το αλλο 1920 ,2 γιγα ραμ και λοιπα .ποιο απο τα 2 προτεινεται ?ειναι αξιοπιστη η CUBE ?εχουν διαφορα 40-50 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 καλημερα ειμαι μεταξυ του pipo m7 pro και Cube U39GT .και τα 2 ειναι quad 8.9 κ 9 '' το αλλο 1920 ,2 γιγα ραμ και λοιπα .ποιο απο τα 2 προτεινεται ?ειναι αξιοπιστη η CUBE ?εχουν διαφορα 40-50 ευρω Καλύτερα το M7pro, η Cube έχει διάφορα θέματα ποιοτικού ελέγχου. Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Εγω παντως το PIPO θα παιρνα, ειναι πολυ δυνατο εργαλειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganag27 Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Φιλε Frontier επειδη σε θυμαμαι απο το fire ainol που ειχα ,εχεις παρει κατι αλλο ? τα pipo γενικα ειναι καλα ? θελουν να ψαχνεσαι συνεχεια για firmware λογω προβληματων (wifi ,ηχοι ποπ κτλ ) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Φιλε Frontier επειδη σε θυμαμαι απο το fire ainol που ειχα ,εχεις παρει κατι αλλο ? τα pipo γενικα ειναι καλα ? θελουν να ψαχνεσαι συνεχεια για firmware λογω προβληματων (wifi ,ηχοι ποπ κτλ ) ? Μετά τo Fire - που και τώρα εξακολουθεί να είναι καλό - πήγα στα Hyundai T7s (7") και PIPO M6 (9.7" Retina). Το Μ6 είναι μακράν το καλύτερο Retina tablet με RK3188 CPU και το καλύτερο ποιοτικά PIPΟ αυτλη τη στιγμή (θεωρώ ότι είναι καλύτερο από τη σειρά pro και οι αναφορές σε ξένα forums αυτό δείχνουν). Πάρα πολύ καλή υποστήριξη σε ROMs και τρομερά ποιοτικό. Κανένα πρόβλημα με μπαταρίες, ήχους ποπ και WiFi (δες και το σχετικό νήμα). Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ios4 Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Καλησπέρα σε όλους ψάχνω για μια 7 άρα ταμπλέτα με 3g αυτό που με ενδιαφέρει κατά κύριο λόγο είναι αυτονομία μπαταρίας και φυσικά ταχύτητα σκέφτομαι για το nexus 7 ακούω την εμπειρία σας!!!!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts