gerstavros2 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Καλη σας ημερα. Μετα απο αρκετο ψαξιμο διαπιστωσα οτι τελικα ειμαι για 10ιντσο. Πολυ μικρο το 7αρι στα χερια μου, αλλιως θα εσπαγα τον κοσμο να βρω το Fire. Απο 8ιντσα δυστηχως εχουν μεινει λιγο πισω οι εταιριες, και τα 9,7 ειναι αρκετα ακριβα για κινεζικα. Κατεληξα στο Ainol Hero οπως πολλα παιδια απο εδω αλλωστε. Αυτο που θα ηθελα απο εσας θα ηταν να μου πειτε απο που να το προμηθευτω Pandawill? Buyinicons? ή πιο αλλο?? Σας ευχαριστω εκ των προτερων από minideal στα 141€ Ρε παιδια χτες μου εστειλαν τo tracking number της παραγγελίας μου αλλα δεν βρισκω πουθενά κάποιο site για να δω την κατασταση της παραγγελίας μου(Το παραγγειλα με Singapore post) Google is your friend. (sao.cn) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Καλη σας ημερα. Μετα απο αρκετο ψαξιμο διαπιστωσα οτι τελικα ειμαι για 10ιντσο. Πολυ μικρο το 7αρι στα χερια μου, αλλιως θα εσπαγα τον κοσμο να βρω το Fire. Απο 8ιντσα δυστηχως εχουν μεινει λιγο πισω οι εταιριες, και τα 9,7 ειναι αρκετα ακριβα για κινεζικα. Κατεληξα στο Ainol Hero οπως πολλα παιδια απο εδω αλλωστε. Αυτο που θα ηθελα απο εσας θα ηταν να μου πειτε απο που να το προμηθευτω Pandawill? Buyinicons? ή πιο αλλο?? Σας ευχαριστω εκ των προτερων merimobiles στα 137€ και έχει και 7% έκπτωση σήμερα οπότε παει στα 127€. Χτύπα το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosmidis Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Δεν το βλέπω με την έκπτωση που αναφέρεις.Κάνω κάτι λάθος άραγε ή το χάσαμε το κορμί πατριώτη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Δεν το βλέπω με την έκπτωση που αναφέρεις.Κάνω κάτι λάθος άραγε ή το χάσαμε το κορμί πατριώτη; Πρέπει να εγγραφείς στο newsletter και σου ερχεται mail. Αλλα και έτσι απλά οταν κανεις την παραγγελια γραφεις κατω που νομιζω λεει apply coupon : part2 και γινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 (edited) Καλη σας ημερα. Μετα απο αρκετο ψαξιμο διαπιστωσα οτι τελικα ειμαι για 10ιντσο. Πολυ μικρο το 7αρι στα χερια μου, αλλιως θα εσπαγα τον κοσμο να βρω το Fire. Απο 8ιντσα δυστηχως εχουν μεινει λιγο πισω οι εταιριες, και τα 9,7 ειναι αρκετα ακριβα για κινεζικα. Κατεληξα στο Ainol Hero οπως πολλα παιδια απο εδω αλλωστε. Αυτο που θα ηθελα απο εσας θα ηταν να μου πειτε απο που να το προμηθευτω Pandawill? Buyinicons? ή πιο αλλο?? Σας ευχαριστω εκ των προτερων Βασικά κι εγώ το ιδιο σκέφτομαι. Τη χαμηλότερη τιμή την έχει το buycoins οπως είδα στα 175$ με free shipping. Και το pandawill το ίδιο μεν αλλά επειδη πολλοί γράφουν για μεγάλες καθυστερήσεις και ελλείψεις στο συγκρεκριμένο site το σκέφτομαι YΓ: τώρα πρόσεξα αυτό που ανέφεραν παραπάνω για 5% εκπτωση στο pandawill αλλά και 6% έκπτωση αμα κάνεις like στη σελίδα του buycoins στο facebook οπότε πάει τελική 164,5€ περίπου 130€. Νομίζω ότι δεν αξίζει να περιμένω κι άλλο για κανά pipo m9 που έλεγα με τέτοια τίμη θα το χτυπήσω θεωρώ Edited March 16, 2013 by pan82 Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Ψάχνω 10ιντσο για φίλο με 2 ηχεία και καλή οθόνη. Θα του προτεινα το δικό μου (Ν101), αλλά αλλά δεν κυκλοφορεί πια. Τι προτείνετε; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Ψάχνω 10ιντσο για φίλο με 2 ηχεία και καλή οθόνη. Θα του προτεινα το δικό μου (Ν101), αλλά αλλά δεν κυκλοφορεί πια. Τι προτείνετε; Κυκλοφορεί το δικό σου αλλά και το window n101 2. Επισης καταγράφεται έντονο ''ρεύμα'' προς το ainol novo hero 1 σε πολυ καλή τιμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Κυκλοφορεί το δικό σου αλλά και το window n101 2. Επισης καταγράφεται έντονο ''ρεύμα'' προς το ainol novo hero 1 σε πολυ καλή τιμη Το δικό μου με τα 2 ηχεία είναι ακόμα στην αγορά; Νόμιζα ότι σταμάτησε λόγω παλαιότητας. Πού το βρήκες; Το HERO I βλέπω ότι φοριέται πολύ αλλά με χαλάει η διπύρηνη gpu. Τιμή όμως και χαρακτηριστικα μια χαρά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Το δικό μου με τα 2 ηχεία είναι ακόμα στην αγορά; Νόμιζα ότι σταμάτησε λόγω παλαιότητας. Πού το βρήκες; Το HERO I βλέπω ότι φοριέται πολύ αλλά με χαλάει η διπύρηνη gpu. Τιμή όμως και χαρακτηριστικα μια χαρά. ναι, φυσικά και κυκλοφορεί το N101 I σε πολλά μαγαζιά Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 (edited) Ισχυουν αυτα που γραφει για merimobiles ο φιλος gechro. Μολις παραγγελνω το Hero 1. Edit'' Ξερω θα ρωτησω βλακεια αλλα γιατι το site και το ΧΕ.com εγραφε 128€ και το paypal 134,5€ την αγανακτηση??? Edited March 16, 2013 by chalk Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 (edited) Το δικό μου με τα 2 ηχεία είναι ακόμα στην αγορά; Νόμιζα ότι σταμάτησε λόγω παλαιότητας. Πού το βρήκες; Το HERO I βλέπω ότι φοριέται πολύ αλλά με χαλάει η διπύρηνη gpu. Τιμή όμως και χαρακτηριστικα μια χαρά. Δες εδω. Δεν θυμάσαι που σε ρωτούσα αν είναι καλό το wifi γιατί ήμουν έτοιμος να το πάρω? http://www.merimobiles.com/window-n101-1-6-ghz-dual-core-rk3066-10-1-inch-ips-1280-800-with-32gb-android-4-1-hdmi-bluetooth_p/meri6566.htm http://www.minideal.net/window-yuandao-n101-10-1-dual-core-rk3066-1-6ghz-ips-16gb-android-tablet-pc.html Edited March 16, 2013 by gechro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Δες εδω. Δεν θυμάσαι που σε ρωτούσα αν είναι καλό το wifi γιατί ήμουν έτοιμος να το πάρω? http://www.merimobiles.com/window-n101-1-6-ghz-dual-core-rk3066-10-1-inch-ips-1280-800-with-32gb-android-4-1-hdmi-bluetooth_p/meri6566.htm http://www.minideal.net/window-yuandao-n101-10-1-dual-core-rk3066-1-6ghz-ips-16gb-android-tablet-pc.html Κάτι θυμάμαι. Τελικά τι πήρες με καλό wifi? Πάντως το Merimobiles δεν το εμπιστεύομαι. Πήρε φίλος το ίδιο Ν101 με μένα και τις πρώτες βδομάδες είχε πρόβλημα με γραμμές στην οθόνη. Μετά έφυγαν σιγά σιγά μόνες τους. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 (edited) Κάτι θυμάμαι. Τελικά τι πήρες με καλό wifi? Πάντως το Merimobiles δεν το εμπιστεύομαι. Πήρε φίλος το ίδιο Ν101 με μένα και τις πρώτες βδομάδες είχε πρόβλημα με γραμμές στην οθόνη. Μετά έφυγαν σιγά σιγά μόνες τους. Πήρα σε happy deal το ainol novo hero 2 απο pandawill (απίστευτο αλλά έγινε shipped μετά από κράξιμο) στα 125 €. Δεν ξερω αν εχει καλο wifi θα φανει. Απλα το είδα σε προσφορα και το τσίμπησα. Ήμουν έτοιμος να πάρω το window n101 2 και την ώα που πήγα να το πάρω αποσύρθηκε λεει λόγω προβλήματος στην μπαταρία!!! To merimobiles δε νομιζω να ευθυνεται για το θεμα που λες. Προβληματα τέτοια δυστυχως βγαινουν και σε ακριβα μοντελα. Εγω που είχα πάρει το cube και δεν δουλευε τι να πω ? χαχα Edited March 16, 2013 by gechro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourgolykos Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 tinypic.com, postimage.org Κάποιος μου πε ότι έχει φθηνές θήκες σε μαγαζί στην Ερμού. Ακόμα περιμένω να μου πει πού ακριβώς Δεν ξέρω πως λέγεται η στοά, πριν την εκκλησία της Καπνικαρέας, στην Ερμού, στο δεξί χέρι υπάρχει μια στοά. Εκει έχει θήκες, ζελατίνες κλπ για κινητά και tablet. Δεν είπα οτι είναι φτηνές κάνουν περίπου 15€ για το Ν101 το παλιό....δεν ξέρω αν εχει για όλες τις μάρκες. Ο τύπος τις πασάρει για ipad και καλά. Παράθεση Cube U30GT 2 -GM@t- v.4.2.2/v.2.04 20130810 stock MK802 IIIS SONY Experia NEO V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Δεν κοιτάτε και μια jumbo για θήκες ...έχω δει για ipad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Αν είσαι Αθήνα, ξέρω να σε στείλω σε μια στοά.....εχει τις περισότερες από τις θήκες που βλέπουμε στα site. δεν μας λες που ειναι φιλε η στοα γιατι θελω και εγω θηκη για το pipo s2 που εχω ??? βαλε μια διευθηνση!!!! Παράθεση http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iparout Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Χαίρετε. Ενδιαφέρομαι για ταμπλέτα με τα εξής χαρακτηριστικά : ~10 ίντσες, ενσωματωμένο GPS, δυνατότητα 3G (4G προτιμητέο, αλλά όχι απαραίτητο αν εκτοξευσει στα ύψη την τιμή) και να μην δώσω έναν σκασμό λεφτά... Γύρω στα ~300 euros max, αλλά αν υπάρχει και στα 150-200 κάτι αξιόλογο, ακόμη καλύτερα. Ψάχνω για value for money, δηλαδή... Δεν με πειράζει αν είναι κινέζικο (φτάνει να είναι αξιόπιστο).. Η χρήση είναι internet, ταινίες, μουσική σχεδόν εξ'ολοκλήρου... Δεν με ενδιαφέρουν τόσο τα παιχνίδια... Thanks ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Μην δωσεις πανω απο 200€ για Κινεζικο γιατι αν σου βγει μαπα θα κλαις τα λεφτα σου. Δωσε κατι παραπανω και πηγαινε σε επωνυμο. Τα χαρακτηριστικα που ζητας σιγουρα συνθετουν ενα ακριβο Tablet ετσι κι αλλιως Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iparout Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Μην δωσεις πανω απο 200€ για Κινεζικο γιατι αν σου βγει μαπα θα κλαις τα λεφτα σου. Δωσε κατι παραπανω και πηγαινε σε επωνυμο. Τα χαρακτηριστικα που ζητας σιγουρα συνθετουν ενα ακριβο Tablet ετσι κι αλλιως Υπάρχουν συγκεκριμένες προτάσεις (μέχρι 300 ευρώ) ? Βασικά, όσων αφορά στο 3G, παρ' ότι θα χρησιμοποιώ το tablet κυρίως μέσα στο σπίτι όπου και θα έχω wifi, θέλω σε περίπτωση που θα βγω έξω σε περιοχή χωρίς wifi, να μπορώ να έχω διαθέσιμες τις υπηρεσίες τοποθεσίας για τα διάφορα apps (navigators, weather, foursquare κ.τ.λ.) χωρίς να περιμένω ένα 5λεπτο να βρει την τοποθεσία... Το internet εκτός σπιτιού δεν είναι τόσο σημαντικό μιας και, αν χρειαστεί, μπορώ να το μοιράσω από το iPhone 4s μεσω hotspot. Αν, δηλαδή, υπάρχει tablet να μπορεί να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες τοποθεσίας των διαφόρων apps χωρίς να περιμένω πολύ για να βρει δορυφόρους (έχω καλομάθει από το 4s που βρίσκει τοποθεσίες σχεδόν αμέσως !), τότε το 3G δεν μου είναι απαραίτητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Παιδιά ξέρει κανείς τι φορτιστής χρειάζεται και πόσο εύκολο είναι να βρεθεί, για χρήση στην Αμερική που έχουν άλλο ρεύμα; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Παιδιά ξέρει κανείς τι φορτιστής χρειάζεται και πόσο εύκολο είναι να βρεθεί, για χρήση στην Αμερική που έχουν άλλο ρεύμα; αν δεις τον φορτιστή σου δουλεύει 99% από 100-230V, οπότε κάνει κ γι αμερική Πάντως το Merimobiles δεν το εμπιστεύομαι. Πήρε φίλος το ίδιο Ν101 με μένα και τις πρώτες βδομάδες είχε πρόβλημα με γραμμές στην οθόνη. Μετά έφυγαν σιγά σιγά μόνες τους. καταστημα ειναι το merimobiles, όχι ο κατασκευαστής, άτοπο αυτο που λες Edit'' Ξερω θα ρωτησω βλακεια αλλα γιατι το site και το ΧΕ.com εγραφε 128€ και το paypal 134,5€ την αγανακτηση???γιατί πρέπει να βάλεις την αλλάγη συναλλαγματος να μην την κάνει το paypal, πήγαινε στο θεμα του paypal να δεις πώς θα το κάνεις Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 αν δεις τον φορτιστή σου δουλεύει 99% από 100-230V, οπότε κάνει κ γι αμερική καταστημα ειναι το merimobiles, όχι ο κατασκευαστής, άτοπο αυτο που λες γιατί πρέπει να βάλεις την αλλάγη συναλλαγματος να μην την κάνει το paypal, πήγαινε στο θεμα του paypal να δεις πώς θα το κάνεις Αλήθεια υπάρχουν κάπου αναλυτικές οδηγίες για να μη γίνεται η μετατροπη του νομίσματος? το έχω κάνει κ εγω αλλα δεν είμαι και σίγουρος οτι το έχω κάνει απόλυτα σωστά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Αλήθεια υπάρχουν κάπου αναλυτικές οδηγίες για να μη γίνεται η μετατροπη του νομίσματος? το έχω κάνει κ εγω αλλα δεν είμαι και σίγουρος οτι το έχω κάνει απόλυτα σωστά http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=17773&page=62 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 καταστημα ειναι το merimobiles, όχι ο κατασκευαστής, άτοπο αυτο που λες Καθόλου ατοπο. Δείχνει ότι δεν τσεκάρουν τι στέλνουν. Οπότε τρώνε άκυρο από μένα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Φιλε Junglist τι λες?? ΘΑ ανοιγε το προιον να το τσεκαρει πριν στο στειλει? και εσυ θα το δεχόσουν? Και αν στο ταχυσδρομειο πεζανε μπαλα και στο χαλασαν αυτοι παλι οι Κινεζοι φταινε? Αυτα δεν γινονται πουθενα. Απλα σου εκατσε ενα με προβλημα και αργουν να σε εξυπηρετησουν. Αλλο το ενα αλλο το αλλο. Κοιτα και αυτα που εγραψα σε αλλο θεμα εδω για αγορα απο Κινα Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts