Jump to content

Android Tablets: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, εντυπώσεις

rigasnic1982
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι δυνατόν να μην έχει σχόλια για 2 από τις πιο γνωστές εταιρείες, όπως όπως Cube και Yuandao (window);

αυτό απόρησα κι εγώ. Στην αρχή λέει «A company can do a good job with one model and horrible with the next». Αυτό πάει γάντι στην Cube. Όσο για τα Yaundao/Window, πιστεύω είναι τα πιο αξιόπιστα, μαζί με τα Onda.

Στα υπόλοιπα που λέει συμφωνώ αρκετά, αν κι έχω επιφύλαξη για τα Ployer, παρόλο που ο ιδιος δεν έχω δουλεψει κανένα. Επίσης Ampe και Sanei είναι η ίδια εταιρία σίγουρα, κι είναι σχετικά καλά, αλλά μέτρια πλαστικά.

Σε άλλο σχόλιό του ξανά ο Roman σχολιάζει τη ποιότητα του Plpyer Momo 12 (το οποίο θυμίζω ότι εμπορεύεται) και το συγκρίνει με άλλα 10άρια. Μας αποκαλύπτει επίσης ότι παρότι φαίνεται να έχει παράπονα, είναι ιδιοκτήτης ενός Window N101 II (το οποίο δεν εμπορεύεται).

As far as quality goes, this might be the only 10.1" unit you can get your hands on that is decent. (Σημ. Εννοεί το Ployer Momo 12)

Cube (thumbs down by and large as they have a rather bad reputation for switching their model every 2 weeks and shoddy build quality, this being the u30gt)

Yuandao - also unfortunately thumbs down as the touch has issues on the N101 II... on every device I tested, even the newest ones.

PiPo - good luck finding an M3.... they are way over ordered and under produced at present . They are nice units all the same.

Onda isn't making any interesting 10.1" units

Ainol I won't have anything to do with and they haven't got their new stuff to market yet anyhow...

Ramos - expensive and they also use small batteries I think?

SmartQ - T30 processor? and they are expensive, and they also are packing smaller batteries I think?

Teclast - There 10.1" is not in stock and can't be gotten . Also using a smaller battery...

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Είναι δυνατόν να μην έχει σχόλια για 2 από τις πιο γνωστές εταιρείες, όπως όπως Cube και Yuandao (window);

για τα Yuandao υπάρχει εξήγηση... τα momo που προωθεί είναι κλώνοι των Yuandao, το 7 άρι (που βγαίνει σε 2 αναλύσεις οθόνης και όλα τα άλλα χαρακτηριστικά ίδια) είναι ακριβώς το ίδι με τα Ν70 και Ν70HD, ακόμα και το λεπτό άσπρο πλαστικό από πίσω είναι το ίδιο, με το χαρακτηριστικό καλυματάκι θυρών!!

Υπάρχει και χαρακτηριστική ερώτηση από μέλος του slatedroid που τον ρωτάει γιατί να πάρει το 7αρι momo και όχι το N70 (που το βρίσκει και 20$ φθηνότερα) και απάντηση δεν πήρε....

Το N101 II τι πρόβλημα έχει με την οθόνη;

Υπήρχαν προβλήματα στο autorotation και στο multitouch αλλά υποτίθεται λύθηκαν...η κριτική έγινε 30 Νοεμβρίου μάλλον έχει λυθεί το θεμα μέχρι τώρα..Πάνω που έλεγα να το πάρω μιας και μόλις μου έγινε το refund απο merimobiles για το cube (εντυπωσιακά γρήγορα, πριν φτάσει, απλά με το που τους έστειλα το tracking number)

Τι να κανω με το window τωρα??? :blink:

Επίσης είδα αυτό

http://www.pandawill.com/nextway-f9x-quad-core-a31-tablet-pc-97-inch-android-41-retina-ips-screen-2g-ram-4k-video-black-p70987.html

αλλά δεν ξερω αν αξίζει (πολύ φθηνό δεν είναι?)

Edited by gechro

Υπήρχαν προβλήματα στο autorotation και στο multitouch αλλά υποτίθεται λύθηκαν...η κριτική έγινε 30 Νοεμβρίου μάλλον έχει λυθεί το θεμα μέχρι τώρα..Πάνω που έλεγα να το πάρω μιας και μόλις μου έγινε το refund απο merimobiles για το cube (εντυπωσιακά γρήγορα, πριν φτάσει, απλά με το που τους έστειλα το tracking number)

Τι να κανω με το window τωρα??? :blink:

Επίσης είδα αυτό

http://www.pandawill.com/nextway-f9x-quad-core-a31-tablet-pc-97-inch-android-41-retina-ips-screen-2g-ram-4k-video-black-p70987.html

αλλά δεν ξερω αν αξίζει (πολύ φθηνό δεν είναι?)

Πάρε το window φυσικά. Το 1 ή το 2 θα πάρεις; Εγώ προτιμώ το 1, κι αν δεν σ αρεσει το wifi μεγαλώνεις την κεραία, τα στερεοφωνικά του ηχεία είναι άλλη φάση.

Nextway? Δεν το συζητάω :p

Πάρε το window φυσικά. Το 1 ή το 2 θα πάρεις; Εγώ προτιμώ το 1, κι αν δεν σ αρεσει το wifi μεγαλώνεις την κεραία, τα στερεοφωνικά του ηχεία είναι άλλη φάση.

Το 2 λεω για το wifi. Τα ηχεία του καλά θα είναι εδω ειμαι ικανοποιημένος απο τα ηχεία του window n70s. Με το cube είχα κάποια θέματα στο σπίτι με το wifi, να λοιπόν είναι παρόμοιο του window 1 άστο καλύτερα....

Edited by gechro

Δεν χρειάζεται να μεγαλώσεις τίποτα.

Με ένα σωστό ρουτερ με καλή εμβέλεια είσαι καλυμμένος.

Εκτός αν έχει πρόβλημα το ταμπλετ.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Καλημέρα παιδιά!! Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε τίποτα για το συγκεκριμένο tablet

http://www.aliexpress.com/store/product/Fnf-ifive-mini-2-16GB-7inch-dual-core-tablet-PC/218499_743543728.html

Φαίνεται αρκετά αξιόλογο από τα χαρακτηριστικά του και είναι και όμορφο. Γνωρίζετε τίποτα για αυτό

ή για αυτή την εταιρεία (fnf ifive) γενικότερα; Είναι αξιόπιστη, φτιάχνει ποιοτικά προϊόντα;

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!! :)

A man's dreams are an index to his greatness...

Καλημέρα παιδιά!! Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε τίποτα για το συγκεκριμένο tablet

http://www.aliexpress.com/store/product/Fnf-ifive-mini-2-16GB-7inch-dual-core-tablet-PC/218499_743543728.html

Φαίνεται αρκετά αξιόλογο από τα χαρακτηριστικά του και είναι και όμορφο. Γνωρίζετε τίποτα για αυτό

ή για αυτή την εταιρεία (fnf ifive) γενικότερα; Είναι αξιόπιστη, φτιάχνει ποιοτικά προϊόντα;

Τα συγκεκριμένα (iFive) είναι κλώνοι Hyundai.

Αν κατασκευάζονται στο ίδιο εργοστάσιο, πιθανότατα να είναι αρκετά ποιοτικές - σαν κατασκευή - συσκευές.

No matter where you go, there you are!

https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr

Καλησπερα σε ολους!! Θελω να αγορασω το Nurvo Horizon, πια ειναι η γνωμη σας; Γνωριζεται αν εχει play store για κατέβασμα εφαρμογών;; Ευχαριστώ:)
ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

Τα συγκεκριμένα (iFive) είναι κλώνοι Hyundai.

Αν κατασκευάζονται στο ίδιο εργοστάσιο, πιθανότατα να είναι αρκετά ποιοτικές - σαν κατασκευή - συσκευές.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Θα το ψάξω λίγο ακόμα και θα ενημερώσω αν έχω και επιπλέον πληροφορίες....

Δεν χρειάζεται να μεγαλώσεις τίποτα.

Με ένα σωστό ρουτερ με καλή εμβέλεια είσαι καλυμμένος.

Εκτός αν έχει πρόβλημα το ταμπλετ.

Όσα έχουν αλουμινένια πλάτη, έχουν χαμηλότερο σήμα απ τα πλαστικά, γενικά. Το N101 1 είναι γνωστό ότι είχε χαμηλό σήμα, αν και πολλοί δεν έχουν πρόβλημα.

Δεν υπάρχει τέτοια εταιρία, είναι oem. Το συγκεκριμένο μου θυμίζει κλώνο μιας άλλης συσκευής, αλλά δεν θυμάμαι ποια. Πάντως στα 130€ γι αυτά που χει είναι πανάκριβο, οπότε ξέχνα το, δεν θα χεις κι καμιά υποστήριξη σε roms κατά πάσα πιθανότητα

Καλησπερα σε ολους!! Θελω να αγορασω το Nurvo Horizon, πια ειναι η γνωμη σας; Γνωριζεται αν εχει play store για κατέβασμα εφαρμογών;; Ευχαριστώ:)
καλύτερα ξέχνα το, με μονοπύρηνο cortex a8 και 512ΜΒ ram

χτες τελικα εβαλα μια παραγγελια στο spemall.com για Ainol NOVO 7 Fire, αλλα τελικα ισα που δεν προλαβα τα τελευταια κομματια.. μου ειπαν μετα:

Hi, Sorry for bother you!

Sorry to let you know that the item flame

you bought has been out of production, and

there will be no more stock from now on, would you like a replacement?

How about our hot selling

PiPo U1 PRO Dual Core Tablet PC 7 inch IPS 1280*800 Android 4.1 OS RK3066 1.6GHz 1GB DDR3 16GBHDD

Ainol NOVO 7 Venus Quad Core CPU IPS HD Screen Tablet PC with Android 4.1.1 Jelly Bean OS

AS for the cost difference, we would like to send you 32g micro sd card,

pls advices,thanks

Sorry for any inconvenience caused.

Waiting for your reply!

Τι να κανω; να παρω καποιο απο τα αλλα 2 και ποιο; εχει κοινοτητα που να ασχολειται οπως το Fire?

Βασικα το συγκεκριμενο, θελω να το παρω και να δουλευει χωρις πολλα πολλα..δεν θα το σκαλισω καθως δεν θα ειναι για μενα..

Οσοι το εχετε παρει ειστε ευχαριστημενοι; Μπαταρια πόσο κραταει;;;

το spemall εχει δεσμευσει χρηματα απο το PayPal ?

Μπορω να ακυρωσω;;

στο fastcardtech.com που καποιος εδω ανεφερε οτι εχει στοκ fire, ρωτησα με email αλλα απαντηση δεν πηρα...

θυμιζω ότι:

εχω παρει ηδη ενα Ainol NOVO 7 Fire, το οποιο προοριζόταν για την ανηψια μου (8 χρονών, αντι να επαιρνε Nintendo 3ds ειπα καλυτερα ενα ταμπλετ με απειρα τζαμπα παιχνιδια απο play store), και επισης χρηση απο τον αδελφο μου (για δουλεια, να δειχνει καποια σχεδιακια τατου σε πελατες). Το Fire ειδα οτι ηταν πολυ καλο και με καλυπτε καθως ειχε πολυ καλη μπαταρια.

Μετα απο μια βδομαδα μου εβγαλε προβλημα στην αφη και εφοσον δεν καταφερα να το επιλυσω θα επιστραφει..

Μιας και ηθελα αλλο ενα για μενα ειπα να παρω αμεσα ενα δευτερο που θα το στειλω στην ανηψια και εγω να κρατησω το πρωτο οταν επιστρεψει παλι απο Κινα (αντικατασταση φανταζομαι)..

Οπότε πρεπει να παραγγειλω ενα αλλο αμεσα για αν το στειλω στην ανηψια.. δεν μπορω να το καθυστερησω αλλο..

Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!!

Δεν υπάρχει τέτοια εταιρία, είναι oem. Το συγκεκριμένο μου θυμίζει κλώνο μιας άλλης συσκευής, αλλά δεν θυμάμαι ποια. Πάντως στα 130€ γι αυτά που χει είναι πανάκριβο, οπότε ξέχνα το, δεν θα χεις κι καμιά υποστήριξη σε roms κατά πάσα πιθανότητα

Το Site της εταιρείας είναι εδώ http://www.ifive.com.cn/en/ αν και φυσικά με όλα αυτά τα tablets είναι ένα ζήτημα η υποστήριξη.

Ποιο tablet στα 130€ προσφέρει περισσότερα; Το τελευταίο διάστημα το ψάχνω γενικότερα με τέτοιου είδους tablets αλλά τώρα δε μου έρχεται κάποιο στο μυαλό...:confused:

εχω παρει ηδη ενα Ainol NOVO 7 Fire, το οποιο προοριζόταν για την ανηψια μου (8 χρονών, αντι να επαιρνε Nintendo 3ds ειπα καλυτερα ενα ταμπλετ με απειρα τζαμπα παιχνιδια απο play store), και επισης χρηση απο τον αδελφο μου (για δουλεια, να δειχνει καποια σχεδιακια τατου σε πελατες). Το Fire ειδα οτι ηταν πολυ καλο και με καλυπτε καθως ειχε πολυ καλη μπαταρια.

Μετα απο μια βδομαδα μου εβγαλε προβλημα στην αφη και εφοσον δεν καταφερα να το επιλυσω θα επιστραφει..

για αυτό που θέλει ο αδερφός σου, δε θα ήταν καλύτερο κάτι λίγο μεγαλύτερο;

έστω 8 ίντσες;

Alex

Το Site της εταιρείας είναι εδώ http://www.ifive.com.cn/en/ αν και φυσικά με όλα αυτά τα tablets είναι ένα ζήτημα η υποστήριξη.

Ποιο tablet στα 130€ προσφέρει περισσότερα; Το τελευταίο διάστημα το ψάχνω γενικότερα με τέτοιου είδους tablets αλλά τώρα δε μου έρχεται κάποιο στο μυαλό...:confused:

εντάξει εγώ δεν θα σου πω για το tablet (το οποίο αν πρόσεξες έχει 3400 μπαταρία και δεν έχει hdmi out, αν δεν σε νοιάζει το ΒΤ υπάρχουν αρκετές επιλογές και σε λιγότερα λεφτά) αλλα΄για το μαγαζί: μακριά, μακριά, μακριά από μαγαζί με 0 αξιολογήσεις.... αν θες δες εδώ, έχω ψωνίσει 2 φορές το Ν70 χωρίς κανένα πρόβλημα

http://www.aliexpress.com/item/Ifive-Mini-Tablet-PC-7-IPS-Capacitive-Screen-Android-4-1-RK3066-8GB-Wifi-Bluetooth/651009041.html

ΥΓ πάντως ifive mini 2 που λέει το πρώτο μαγαζί που είδες δεν βρήκα.... και αυτό κάτι λέει για την εταιρία και τα μοντέλα της...

εντάξει εγώ δεν θα σου πω για το tablet (το οποίο αν πρόσεξες έχει 3400 μπαταρία και δεν έχει hdmi out, αν δεν σε νοιάζει το ΒΤ υπάρχουν αρκετές επιλογές και σε λιγότερα λεφτά) αλλα΄για το μαγαζί: μακριά, μακριά, μακριά από μαγαζί με 0 αξιολογήσεις.... αν θες δες εδώ, έχω ψωνίσει 2 φορές το Ν70 χωρίς κανένα πρόβλημα

http://www.aliexpress.com/item/Ifive-Mini-Tablet-PC-7-IPS-Capacitive-Screen-Android-4-1-RK3066-8GB-Wifi-Bluetooth/651009041.html

ΥΓ πάντως ifive mini 2 που λέει το πρώτο μαγαζί που είδες δεν βρήκα.... και αυτό κάτι λέει για την εταιρία και τα μοντέλα της...

:confused::confused: Εγώ γιατί βλέπω ότι έχει 4200 μπαταρία και hdmi out( που αποτελεί και βασική προϋπόθεση για μένα);; http://www.ifive.com.cn/product/pc/3-1-9.html

Απλά δεν το έχουν ακόμα μεταφράσει στην αγγλική έκδοση του site της εταιρείας τους. Στην κινέζικη υπάρχει κανονικά. Και σίγουρα οι αξιολογήσεις του Aliexpress δεν είναι και οι καλύτερες και δεν ξέρω αν το επέλεγα για αγορά, απλά ήταν το πρώτο link με το tablet που βρήκα εύκαιρο πριν φύγω από το σπίτι το πρωί... :O

:confused::confused: Εγώ γιατί βλέπω ότι έχει 4200 μπαταρία και hdmi out( που αποτελεί και βασική προϋπόθεση για μένα);; http://www.ifive.com.cn/product/pc/3-1-9.html

Απλά δεν το έχουν ακόμα μεταφράσει στην αγγλική έκδοση του site της εταιρείας τους. Στην κινέζικη υπάρχει κανονικά. Και σίγουρα οι αξιολογήσεις του Aliexpress δεν είναι και οι καλύτερες και δεν ξέρω αν το επέλεγα για αγορά, απλά ήταν το πρώτο link με το tablet που βρήκα εύκαιρο πριν φύγω από το σπίτι το πρωί... :O

Λοιπόν έχεις δίκιο, προφανώς μιλάς για το mini 2 και το έχουν 2-3 καλοί sellers, το οποίο όντως έχει τα χαρακτηριστικά του Fire - και ξαφνικά, κέντρισε το ενδιαφέρον μου! Βέβαια ψάχνοντας λίγο στο νετ δεν έχω βρει κανένα hands-on, παρά μόνο πολλά ψιλο-διαφημιστικά αφιερώματα, στις γνωστές γειτονιές με το ζόρι βρήκα 2-3 μηνύματα για τα iFive - αλλά κανένα για το mini 2...

Βέβαια μέχρι να φτάσει το fire μου πίσω στο ipadalt και να μου κάνουν refund, μπορεί και να "ζωντανέψει" λίγο το πράγμα...

οχι αρκετο ειναι..δεν ειναι πολυπλοκα σχεδια. με το ζουμαρισμα αλλωστε δειχνει οποιαδηποτε λεπτομερεια

Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!!

Λοιπόν έχεις δίκιο, προφανώς μιλάς για το mini 2 και το έχουν 2-3 καλοί sellers, το οποίο όντως έχει τα χαρακτηριστικά του Fire - και ξαφνικά, κέντρισε το ενδιαφέρον μου! Βέβαια ψάχνοντας λίγο στο νετ δεν έχω βρει κανένα hands-on, παρά μόνο πολλά ψιλο-διαφημιστικά αφιερώματα, στις γνωστές γειτονιές με το ζόρι βρήκα 2-3 μηνύματα για τα iFive - αλλά κανένα για το mini 2...

Βέβαια μέχρι να φτάσει το fire μου πίσω στο ipadalt και να μου κάνουν refund, μπορεί και να "ζωντανέψει" λίγο το πράγμα...

Από αυτά που έχω καταλάβει πρέπει να είναι πολύ νέα κυκλοφορία γιατί δεν είναι και σε όλους τους sellers άμεσα διαθέσιμο, αλλά περιμένουν σύντομα κυκλοφορία. Θέλω να πιστεύω πως μέσα στις επόμενες 15 μέρες που θα χρειαστεί να πάρω την απόφαση για 7άρι ταμπλετάκι να έχει κυκλοφορήσει κανένα hands-on ή review της προκοπής :X

Από αυτά που έχω καταλάβει πρέπει να είναι πολύ νέα κυκλοφορία γιατί δεν είναι και σε όλους τους sellers άμεσα διαθέσιμο, αλλά περιμένουν σύντομα κυκλοφορία. Θέλω να πιστεύω πως μέσα στις επόμενες 15 μέρες που θα χρειαστεί να πάρω την απόφαση για 7άρι ταμπλετάκι να έχει κυκλοφορήσει κανένα hands-on ή review της προκοπής :X

Σαν να μου γυάλισε και μένα.....

στο yutube με αναζήτησης ως FNF tablet έχει μπόλικο πράγμα....από ξεπακετάρισμα....μέχρι διαφημιστικά (καμπάνιες μάλλον)

πάντως δείχνει να είναι φρέσκο.....με ό,τι και αν συνεπάγεται σε αυτό.

Πάντως ιδέα μου είναι ή δεν έχουν SD κάρτα....ή το ξεχάσανε στα specs ?

Edited by mourgolykos

Cube U30GT 2 -GM@t- v.4.2.2/v.2.04 20130810 stock

MK802 IIIS

SONY Experia NEO V

Απο αυτα εδω, τις πρωτες-φτηνες επιλογες, αξιζει κανενα?

http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?&category=%D6%CF%D1%C7%D4%CF%C9+%D5%D0%CF%CB%CF%C3%C9%D3%D4%C5%D3&filter-5134=1

Απο αυτα εδω, τις πρωτες-φτηνες επιλογες, αξιζει κανενα?

http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?&category=%D6%CF%D1%C7%D4%CF%C9+%D5%D0%CF%CB%CF%C3%C9%D3%D4%C5%D3&filter-5134=1

Με μνημη 512MB μην ασχοληθείς. Με τα ίδια χρήματα παίρνεις πολυ καλυτερο από Κινα

Σαν να μου γυάλισε και μένα.....

στο yutube με αναζήτησης ως FNF tablet έχει μπόλικο πράγμα....από ξεπακετάρισμα....μέχρι διαφημιστικά (καμπάνιες μάλλον)

πάντως δείχνει να είναι φρέσκο.....με ό,τι και αν συνεπάγεται σε αυτό.

Πάντως ιδέα μου είναι ή δεν έχουν SD κάρτα....ή το ξεχάσανε στα specs ?

Άσε και μας άναψε φωτιές ο φίλος djfog με το mini2, ιδίως όσοι είμαστε καμένοι από το Fire και ψάχνουμε αντικαταστάτη. Έχει απ'όλα, εντυπωσιακό design, απλά νομίζω δεν έχει ξεκινήσει ακόμα η πώληση... στο Κινέζικο site έχει λίγο περισσότερη πληροφορία (σε εικόνες βέβαια, οπότε δεν πάιζει να κάνεις μετάφραση) και έχει εικονίδιο για κάρτα μνήμης http://www.ifive.com.cn/product/pc/3-1-9.html

Εγώ χτες ψαξα σε slate, xda, whirpool αλλά βρήκα κάποια ποστ κυρίως για τα 9άρια, και κάποια για το απλό μίνι, για το οποίο δεν υπάρχει καν εύκολη λύση ρουτ ακόμα (πόσο μάλλον custom roms)... Ένας άμοιρος κάτοχος ήθελε να ενημερώσει το weather app με τοποθεσία του (αντί γι αΚίνα) και του απαντήσανε από το support ότι δεν γίνεται, γιατί είνια system app, και αν θέλει να την κάνει disable και να κατεβάσει άλλη εφαρμογή!!!

Οπότε έχει πολύ δρόμο ακόμα η περίπτωση αυτή...

Παιδια μια γνωμη για αυτο http://www.chinavasion.com/china/wholesale/Android_Tablets/8-9_Android_Tablet_PC/Android_4.0_Tablet_Starlight_-_10.1_Inch_HD_Screen_1.6Ghz_Dual_Core_32GB_Black/ το site είναι αξιόπιστο;

Ευχαριστω:)

ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.