AfterForever Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Δεν υπάρχει διαθεσιμότητα δυστυχώς, όπως το είπες. Καμία άλλη πρόταση έχουμε; Το bitmore 1020 ξέρουμε αν παίρνει google play ? έχει ένα άλλο market μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 (edited) Γιατί δεν κοιτάς και αυτό. Είναι αγγλικό μαγαζί και ίσως έρχεται πιο γρήγορα. Λένε ότι κάνουν ποιοτικό έλεγχο και δεν κανουν drop shipping. Σιγουρα θα ειναι λίγο πιο ακριβό. Αφού στέλνουν από Αγγλία (επιβεβαίωσε το) δεν υπάρχει πρόβλημα τελωνείου και μπορεί να σταλεί ακόμη και με κούριερ. Η συγκεκριμένη ταμπλέτα (Ployer Momo 12) έχει αρχίσει να αποκτά εξαιρετική φήμη. Έχει βέβαια μικρή μπαταρία αλλά έχει και εξαιρετική υποστήριξη με ROMs από την ΤΝΤ. Στο ίδιο μαγαζί πουλάνε ακόμη και το Cube U30GT. Πιστεύω ότι αν τους ρωτήσεις αν πρόκειται για το καινούργιο δεν θα σου πουν ψέματα. Εγώ πάντως δεν θα σου πρότεινα το Cube. Το ρίσκο να πάρεις σκάρτο είναι πάρα πολύ μεγάλο. Και το κερασάκι : Το όνομα-διεύθυνση της εταιρείας στο Skype (mariotroullis) μοιάζει ελληνικό. Σε κάποιο άλλο σημείο των πληροφοριών για την εταιρεία τους, αναφέρει καλή συνεργασία με Ελλάδα και Κύπρο. Μπορεί να πρόκειται για πατριωτάκι! Edited February 19, 2013 by PANKAN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirakiss Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Τελικα το Ramos W30HD Quad Core 10.1 ειχε σταλει δεν προλαβα να το ακυρωσω,ελπιζω να μην ειναι epic fail η αγορα του και τα bug's που εχει να στρωσουν με καποια updates,για να δουμε! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Let me see you striped down to the bone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Δεν έχω προλάβει κάνω σχεδόν τίποτα... Πάντως για να είμαι ειλικρινής εάν δουλεύει καλά δεν θα μπω στη διαδικασία να κάνω κάποιο τεστ. Αν κάνω καλά τη δουλειά μου, δεν με ενδιαφέρουν οι αριθμοί... Το έχεις καταλάβει λίγο λάθος. Τα τεστ δεν τα τρέχεις μόνο για την προσωπική σου περιέργεια. Το κάνεις για να προσφέρεις και εσύ στην κοινότητα, ειδικά στην περίπτωση που ένα προϊόν δεν έχει κυκλοφορήσει ευρέως στην αγορά και υπάρχει ενδιαφέρον από τα άλλα μέλη για το πώς τα πάει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Δεν έχω προλάβει κάνω σχεδόν τίποτα... Πάντως για να είμαι ειλικρινής εάν δουλεύει καλά δεν θα μπω στη διαδικασία να κάνω κάποιο τεστ. Αν κάνω καλά τη δουλειά μου, δεν με ενδιαφέρουν οι αριθμοί... για ποιο ταμπλετ λες; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fever24 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Το έχεις καταλάβει λίγο λάθος. Τα τεστ δεν τα τρέχεις μόνο για την προσωπική σου περιέργεια. Το κάνεις για να προσφέρεις και εσύ στην κοινότητα, ειδικά στην περίπτωση που ένα προϊόν δεν έχει κυκλοφορήσει ευρέως στην αγορά και υπάρχει ενδιαφέρον από τα άλλα μέλη για το πώς τα πάει. Φαντάζομαι ότι έχει μεγαλύτερη σημασία πώς τα πάει ένα μηχάνημα - ποιότητα κατασκευής, κολλήματα που ίσως έχει, bugs, ζωή μπαταρίας-, παρά κάποιοι αριθμοί που σε τελική ανάλυση είναι τελείως υποκειμενικοί καθώς βλέπω ίδια προϊόντα να βγάζουν διαφορετικά αποτελέσματα σε ίδια τεστ... Επομένως για την εικόνα που αποκτώ για την νέα μου ταμπλέτα -onda v972- θα σας ενημερώνω διεξοδικά για να μάθουν τα υπόλοιπα μέλη τις εντυπώσεις που αποκομίζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Φαντάζομαι ότι έχει μεγαλύτερη σημασία πώς τα πάει ένα μηχάνημα - ποιότητα κατασκευής, κολλήματα που ίσως έχει, bugs, ζωή μπαταρίας-, παρά κάποιοι αριθμοί που σε τελική ανάλυση είναι τελείως υποκειμενικοί καθώς βλέπω ίδια προϊόντα να βγάζουν διαφορετικά αποτελέσματα σε ίδια τεστ... Επομένως για την εικόνα που αποκτώ για την νέα μου ταμπλέτα -onda v972- θα σας ενημερώνω διεξοδικά για να μάθουν τα υπόλοιπα μέλη τις εντυπώσεις που αποκομίζω... κι ένα antutu να τρέξεις δεν θα σου πέσει βαρύ πάντως, να δούμε τις επιδόσεις σε παιχνιδια και βαρύ browsing πάνω κάτω Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minko Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Εχω το V971 Quad Core κ στο antutu μ έβγαλε σκορ 3000 κάτι κ στο Quadrant 11200 κάτι...δουλεύει στα 1008 MHz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkir Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 (edited) Hyundai rock x800 quadrant standard 3814 (7148 4147 5284 240 2309) και antutu 3.1.1 8817 (cpu: 1897 gpu:4816 ram:1258 I/O:846). Μάλιστα απ' ότι βλέπω στο antutu άλλοι βγάζουν μέχρι και 12500:blink: 3D rating antutu : 3673 (average fps 13,2 - best 17.2 - triangles 25951 - of screen : no - 768x976) Update : Αφού έκλεισα προγράμματα το antutu έδωσε 10993. Edited February 21, 2013 by dimkir Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Εχω το V971 Quad Core κ στο antutu μ έβγαλε σκορ 3000 κάτι κ στο Quadrant 11200 κάτι...δουλεύει στα 1008 MHz μήπως λες ανάποδα τα σκορ; σίγουρα δηλαδή. antutu 11200 και Quadrant 3000 είναι λογικό Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Hyundai rock x800 quadrant standard 3784 και antutu 3.1.1 8817 (cpu: 1897 gpu:4816 ram:1258 I/O:846). Μάλιστα απ' ότι βλέπω στο antutu άλλοι βγάζουν μέχρι και 12500:blink: 3D rating antutu : 3673 (average fps 13,2 - best 17.2 - triangles 25951 - of screen : no - 768x976) Update : Αφού έκλεισα προγράμματα το antutu έδωσε 10993. για πες μας λίγα λόγια για το tablet , ποιότητα κατασκευής , οθόνη , σήμα (wi-fi , bluetooth), ηχεία , bugs ... για τα πάντα δηλαδή :p , επειδή με ενδοιαφέρει 8" και δεν μπορώ να αποφασίσω ποιο να πάρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 για πες μας λίγα λόγια για το tablet , ποιότητα κατασκευής , οθόνη , σήμα (wi-fi , bluetooth), ηχεία , bugs ... για τα πάντα δηλαδή :p , επειδή με ενδοιαφέρει 8" και δεν μπορώ να αποφασίσω ποιο να πάρω άριστη ποιότητα κατασκευής, πολύ καλή οθόνη (αν κι η φωτεινότητα θα μπορούσε να ναι καλύτερη, αν κ δεν είναι σημαντικό κατε με), σήμα έτσι κι έτσι (λόγω αλουμινένιου κελύφους), ηχείο χαμηλό, μόνο για προσωπική χρήση [...]Update : Αφού έκλεισα προγράμματα το antutu έδωσε 10993. εμ δεν τρέχουμε benchmark μ όλα τα προγραμματα κ παιχνιδια ανοιχτά:p εγώ στο 7άρι huyndai έχω βγάλει ~11500 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirakiss Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Τελικα το Ramos W30HD Quad Core 10.1 ειχε σταλει δεν προλαβα να το ακυρωσω,ελπιζω να μην ειναι epic fail η αγορα του και τα bug's που εχει να στρωσουν με καποια updates,για να δουμε! Κυκλοφορησε απο την Ramos update για το W30HD Quad Core 10.1 οι πρωτες εντυπωσεις απο χρηστες που διαβασα ειναι πολυ θετικες. Critical update: 1. Updated video decoder driver, optimized online play video apk compatibility to solve the problem ppsHD, pptvHD, youtube and other clients that could not play Video. 2. Optimize charging efficiency and battery management to reduce the power consumption 3. Optimize the WIFI performance and improve sleep policy, When tablet sleeps you can set WIFI so it doesn't shut down. 4. System stability optimization as well as a number of other bug corrections 5. Reset: Reset time modified to 10 seconds Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Let me see you striped down to the bone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rozak Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Κυκλοφορησε απο την Ramos update για το W30HD Quad Core 10.1 οι πρωτες εντυπωσεις απο χρηστες που διαβασα ειναι πολυ θετικες. Critical update: 1. Updated video decoder driver, optimized online play video apk compatibility to solve the problem ppsHD, pptvHD, youtube and other clients that could not play Video. 2. Optimize charging efficiency and battery management to reduce the power consumption 3. Optimize the WIFI performance and improve sleep policy, When tablet sleeps you can set WIFI so it doesn't shut down. 4. System stability optimization as well as a number of other bug corrections 5. Reset: Reset time modified to 10 seconds Το νέο firmware έχει πράγματι διορθώσει το πρόβλημα με το YouTube video. Παραμένουν τα προβλήματα με τα location services, gmail, googlesearch και παιχνίδια της Gameloft. Για αυτά τα προβλήματα έχω φτιάξει αυτό το patch. Περισσότερες πληροφορίες εδώ. Για ελληνικό πληκτρολόγιο εγκαταστήστε αυτό το patch. Για να γίνετε root εγκαταστήστε αυτό το patch. Όλα τα patches εγκαθίστανται από CWM recovery. Για να μπείτε σε recovery: Σβήστε το tablet. Κρατείστε πατημένα τα Volume+, Volume-, Power ταυτόχρονα. Παράθεση Note 10+ 12/256, iPhone 12 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_86 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 (edited) Καλημέρα! Είχα το fire που ηταν παρα πολυ καλο αλλα το εδωσα σε ενα φιλο. Τωρα θελω με αυτα τα λεφτα να παρω 2 πιο οικονομικα (με εφαγε η αδερφη!) μιας και η χρηση που το κανω ειναι ιντερνετ, εβοοκς, απλα χαζοπαιχνιδα για να περναει η ωρα(οχι τπτ βαρυ τυπου gameloft) και καμια ταινιούλα σπανια. Το σημαντικοτερο ειναι ο flash 11 για να παιζει βιντεο απ ολα τα σαιτ. Θελω να μου προτεινεται καποιο αξιο. Επισης το αν εχει υποστηριξη επισημη η απο την κοινοτητα θα με ενδιεφερε (οχι τρελα πραγματα, απλα καποια ρομ που να εχουν αντιμετωπιστει τα bugs) Αυτα που εχω δει ειναι το pipo s1, onda V702 και Window n70s. επισης το Hyundai Hold X700 το εχει προσφορα το pandawill στα 90$(που εχει και ips). καθε αλλη προταση δεκτη (μεχρι 80-90 ευρω!) Edited February 21, 2013 by dimitris_86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cygamer Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 That looks promising..... http://www.cube-tablet.com/news/cube-peas-u30gt2-peas-2-sumsung-note-10-1/ Στα 200ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 That looks promising..... http://www.cube-tablet.com/news/cube-peas-u30gt2-peas-2-sumsung-note-10-1/ Στα 200ευρω Με τίποτα Cube, χειρότερη μάρκα δεν υπάρχει! Αλλάζει τα specs για πλάκα και καταλήγεις να μη ξέρεις τι παίρνεις (προϊστορία με U30GT, U23 και άλλα μοντέλα της στο παρελθόν). Και το συγκεκριμένο site (όλη η οικογένεια όπως ainol-novo.com, ramos-tablet.com) είναι ό,τι να'ναι. Αν βγει από καμιά PiPO ή άλλη πιο αξιόπιστη εταιρία, ίσως τα specs του ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Χτες το βράδυ βρήκα σε καλη τιμή ενα Samsung Galaxy Tab 2 10.1 αλλά έχω ψιλοαπογοητευτει με την οθόνη του(την απεικόνιση κι όχι το μέγεθος).Φοβόμουν να πάρω Κινεζικό με όσα έχω διαβάσει κατα καιρους και προτιμησα ενα επωνυμο . Όμως μου βγήκε λίγο μάπα το καπουζι... Η ανάλυση 1280x800 στις 10.1" είναι ψιλοχαλια κι ο διπυρηνος δείχνει ψιλοαργος.Εκτός κι αν έχω τόσο πολύ καλομαθει με το galaxy s3 και το nexus 7. Του φορεσα cm10,1 και κάπως το χω σωσει το πράμα με την ταχύτητα αλλά και παλι κάτι με χαλάει. Κάτι καλυτερο σε Κινεζικό απο Ελλαδα; στις 10.1";Για note 10.1 και nexus 10 δυστυχώς δεν παιζουν λεφτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Χτες το βράδυ βρήκα σε καλη τιμή ενα Samsung Galaxy Tab 2 10.1 αλλά έχω ψιλοαπογοητευτει με την οθόνη του(την απεικόνιση κι όχι το μέγεθος).Φοβόμουν να πάρω Κινεζικό με όσα έχω διαβάσει κατα καιρους και προτιμησα ενα επωνυμο . Όμως μου βγήκε λίγο μάπα το καπουζι... Η ανάλυση 1280x800 στις 10.1" είναι ψιλοχαλια κι ο διπυρηνος δείχνει ψιλοαργος.Εκτός κι αν έχω τόσο πολύ καλομαθει με το galaxy s3 και το nexus 7. Του φορεσα cm10,1 και κάπως το χω σωσει το πράμα με την ταχύτητα αλλά και παλι κάτι με χαλάει. Κάτι καλυτερο σε Κινεζικό απο Ελλαδα; στις 10.1";Για note 10.1 και nexus 10 δυστυχώς δεν παιζουν λεφτά... Έχεις πολλές απαιτήσεις μάλλον δεν νομίζω ότι θα σε καλύψει κάτι, αν θεωρείς το gt10.1 αργό (:blink::wacko:). Ψάξε για τετραπύρηνα κινέζικα με οθόνη retina ή τα 10άρια που θα βγουν σύντομαι με 1920x1200 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Έχεις πολλές απαιτήσεις μάλλον δεν νομίζω ότι θα σε καλύψει κάτι, αν θεωρείς το gt10.1 αργό (:blink::wacko:). Ψάξε για τετραπύρηνα κινέζικα με οθόνη retina ή τα 10άρια που θα βγουν σύντομαι με 1920x1200 Θα αξίζουν όμως??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandr0s Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Θα αξίζουν όμως??? τι εννοείς; το x900 πάντως φαίνεται να αξίζει. δες το σχετικό θρεντ για περισσότερα Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 τι εννοείς; το x900 πάντως φαίνεται να αξίζει. δες το σχετικό θρεντ για περισσότερα ΑΠλα ακουω πως λογω μεγαλύτερης ανάλυσης θα καταναλώνουν γρηγορότερα μπαταρια, και δεν εχουν δοκιμαστει να δουμε αλλα πιθανα θεματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Πηρα το galaxy tab 2 γιατι σκεφτηκα πως ενα διπυρηνο θα παιζει καλυτερα σε πιο χαμηλη αναλυση(π.χ. 1280x800). Τωρα αν παιζει καλυτερα το X900 απο το galaxy tab 2 τοτε αξιζει. Παντως περα απο ολα νομιζα πως το Samsung θα εχει και καλυτερη υποστηριξη στους XDA αλλα αγγουρια...Πεθαμενα πραγματα και παλι καλα που υπαρχει η cm 10.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 ΑΠλα ακουω πως λογω μεγαλύτερης ανάλυσης θα καταναλώνουν γρηγορότερα μπαταρια, και δεν εχουν δοκιμαστει να δουμε αλλα πιθανα θεματα Η μπαταρία του Χ900 κρατά άνετα 8+ ώρες με βαριά χρήση (Youtube), θέματα με ασυμβατότητες εφαρμογών δεν έχω συναντήσει. Είναι λίγο βαρύ σε σχέση με τα περισσότερα πλαστικά tablets που χρησιμοποιούν, αλλά είναι ένα κλικ πιο πάνω σε ποιότητα κατασκευής. Και η οθόνη είναι Samsung, μακράν καλύτερη όλων :D Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Η μπαταρία του Χ900 κρατά άνετα 8+ ώρες με βαριά χρήση (Youtube), θέματα με ασυμβατότητες εφαρμογών δεν έχω συναντήσει. Είναι λίγο βαρύ σε σχέση με τα περισσότερα πλαστικά tablets που χρησιμοποιούν, αλλά είναι ένα κλικ πιο πάνω σε ποιότητα κατασκευής. Και η οθόνη είναι Samsung, μακράν καλύτερη όλων :D Sd καρτα παίρνει? Για Hdmi νομίζω πως δεν ε? Αυτο με κολλάει λίγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts