Jump to content

Android Tablets: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, εντυπώσεις

rigasnic1982
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά το έχει πάρει κανένας αυτό το tablet. Είναι αξιόπιστο; Ξέρεται πιο κινέζικο brand είναι;

Τα χαρακτηριστικά πάντως στο site πιστεύω ότι είναι λάθος. Αναφέρει ανάλυση οθόνης και διαστάσεις ταμπλετ του 9.7”.

http://www.vivacoltd.com/index.asp?action=show&cid=1&id=175&mid=1&kw=VIVACO%20V-TAB%20101%20D/C%20%2010.1%22%20ANDROID%204.1.1%20JELLY%20BEAN+%20CPU%20DUAL%20CORE%20+%20%201GB%20DDR3%20+%2016GB%20HDD%20+SCREEN%20IPS%20LED%20+%20SKYPE%20VIDEO%20CALL+%202%20CAMERAS%20+%20%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%97%CE%9D.%20%CE%A0%CE%9B%CE%97%CE%9A%CE%A4%CE%A1%CE%9F%CE%9B%CE%9F%CE%93%CE%99%CE%9F

Ενδιαφέρομαι να το πάρω από Ελλάδα, μιας και από ότι διαβάζω και εδώ και σε άλλα forum, τα πιο δημοφιλή είναι τα cube u30gt και το window n101 αλλά έχουν διάφορα προβλήματα, και δεν θέλω μπω στη χρονοβόρο διαδικασία να το στείλω πίσω και να περιμένω να το αντικαταστήσουν σε περίπτωση προβλήματος. Τουλάχιστον από Ελλάδα πληρώνεις κάτι παραπάνω αλλά αν σου βγάλει πρόβλημα μέσα σε λίγες μέρες θα στο αντικαταστήσουν. Και αν είναι να βγάλει πρόβλημα θα το βγάλει τον πρώτο καιρό.

DiMkRoM

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά το έχει πάρει κανένας αυτό το tablet. Είναι αξιόπιστο; Ξέρεται πιο κινέζικο brand είναι;

Τα χαρακτηριστικά πάντως στο site πιστεύω ότι είναι λάθος. Αναφέρει ανάλυση οθόνης και διαστάσεις ταμπλετ του 9.7”.

Ενδιαφέρομαι να το πάρω από Ελλάδα, μιας και από ότι διαβάζω και εδώ και σε άλλα forum, τα πιο δημοφιλή είναι τα cube u30gt και το window n101 αλλά έχουν διάφορα προβλήματα, και δεν θέλω μπω στη χρονοβόρο διαδικασία να το στείλω πίσω και να περιμένω να το αντικαταστήσουν σε περίπτωση προβλήματος. Τουλάχιστον από Ελλάδα πληρώνεις κάτι παραπάνω αλλά αν σου βγάλει πρόβλημα μέσα σε λίγες μέρες θα στο αντικαταστήσουν. Και αν είναι να βγάλει πρόβλημα θα το βγάλει τον πρώτο καιρό.

Κοιτάζοντας λίγο τα κινητά που έχει στην αντίστοιχη κατηγορία βλέπω πως είναι όλα κλώνοι αντίστοιχων κινέζικων κλώνων των μεγάλων brands. Ο κλώνος του κλώνου ώ κλώνε δλδ. Για το tablet που αναφέρεις δεν μπορώ να διακρίνω πολλά πολλά, αλλά σε hardware έχει ακριβώς ό,τι και τα περισσότερα διάσημα κινέζικα που αναφέρονται στην παρούσα ενότητα. Το γιατί έχει 100 ευρώ παραπάνω όμως δεν το καταννοώ. Όσο για την υποστήριξη μη βάζεις το χέρι σου στη φωτιά. Το ότι το παίρνεις από ελληνικό κατάστημα δε λέει κάτι. Καταρχήν, το απλούστερο σενάριο... μπορεί ο έμπορος να κάνει dropshipping και να μην ασχολείται καθόλου με υποστήριξη. Άντε περίμενε να το στείλει πίσω και να του στείλει ο κινέζος ξανά ένα καινούριο... 2 μήνες υπόθεση. Έπειτα ακόμα και μεγάλα ελληνικά καταστήματα που πωλούν προϊόντα με το δικό τους brand πολύ συχνά αποτυγχάνουν παταγωδώς να τα υποστηρίξουν. Με τι καρδιά να εμπιστευτείς ένα άγνωστο ελληνικό brand; Γνώμη μου είναι ότι το ρίσκο αγοράς ενός επώνυμου φτηνού από Κίνα είναι πολύ μικρότερο.

Καλησπερα

Εχει επιστρεψει κανεις ελλατωματικη ταμπλετα στο merimobiles που να ειναι εντος εγγυησης. Εχω αγορασει την δικια μου πριν 7 μηνες. Ποια η διαδικασια γνωριζει κανεις να μου πει?

Ευχαριστω

Παιδια προτεινετε μου καποιο αξιοπιστο tablet/reader στα 200 ευρω περιπου, αγορα ομως απο Ελλαδα η απο σαιτς που στελνουν εδω ,οχι ebay etc

θελω να ειναι επεκτασιμο στην χωριτικοτητα ,usb & hdmi if possible

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Καλησπερα

Εχει επιστρεψει κανεις ελλατωματικη ταμπλετα στο merimobiles που να ειναι εντος εγγυησης. Εχω αγορασει την δικια μου πριν 7 μηνες. Ποια η διαδικασια γνωριζει κανεις να μου πει?

Ευχαριστω

Εγώ έχω επιστρέψει ταμπλέτα που έσπασα με δική μου υπαιτιότητα και τους είχα ενημερώσει ότι θα πληρώσω το κόστος επιδιόρθωσης. Μετά από 7 εβδομάδες και αφού δεν με ενημέρωναν, παρά μόνο ότι θα μου την στείλουν, αγρίεψα στα email και τελικά μετά από 1 εβδομάδα μου στείλανε καινούργια ταμπλέτα!!!!!!!!:lol::lol::lol:

Βέβαια ήμουν πάντα ευγενικός και έχω πάρει και άλλα αντικείμενα από το μαγαζί. Απλά θέλει πολύ μα πολύ υπομονή......:rolleyes:

Ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση. Τους εχω ηδη στειλει 2 email και δεν εχουν απαντησει. Πριν το στειλω θελω να ξερω οτι θα το περιμενει καποιος διαφορετικα θα γυρισει παλι πισω σε μενα. Τι ηθελα και εμπλεξα με δαυτους....!

Αν και βλέπω να καταλήγω στο Pipo max m1 απο το ebellking.com θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κανείς γνώμη για το intenso 8" tab 804 το οποίο το βρίσκω από Ελλάδα.

Αν και βλέπω να καταλήγω στο Pipo max m1 απο το ebellking.com ...

Σχετικά με το ebellking διάβασε εδώ τις διαμαρτυρίες του δημιουργού της ΤΝΤ rom.

Μάλιστα! Ευχαριστώ για το link αρχικά.. Πάντως με αυτά που διαβάζω γενικά στο φόρουμ ότι τελευταίο διάστημα για συγκεκριμένα tablets και site αρχίζω να απομακρύνομαι από την επιλογή της αγοράς μέσω Ίντερνετ. Δεν ξέρω.

Ειμαι κατοχος του fire και θα ηθελα να παρω κατι αναλογο με το fire σαν δωρο .Τι προτεινεται απο ipadalternative αφου aurora ,onda κλπ εχουν τελειωσει ???

Καλημέρα σε ολους!!

Εχω μπει σε ερευνα αγορας κινεζικου tablet απο εξωτερικο εδω και λιγο καιρο... Εχω καταληξει οτι θελω να ειναι 9.7" ή 10.1".

Εχω καταληξει σε αυτο το μοντελο: Freelander PD80 Vogue με κριτήρια οπως φανταζεστε και εσεις τα χαρακτηριστηκα του(Samsung QuadCore, 2 GB Ram) αλλα και γιατι, φαινεται τουλαχιστον, αρκετα συμμαζεμένο σε μεγεθος για την καθημερινη χρηση που το θελω.

Αν εχει καποιος καποια γνωμη οσο αφορα το συγκεκριμενο μοντελο, αλλα ακομα και να μου προτεινει σε αυτα τα χρηματα καποιο αντιστοιχο θα χαρω πολυ!! Ευχαριστω προκαταβολικα!! :):)

Εδω ειναι και ενα μικρο Review που βρηκα στο νετ....

Ωραία χαρακτηριστικά.Εναλλακτικά αν μπορείς να περιμένεις λίγο κοίτα και αυτό http://www.ainol-novo.com/ainol-novo-10-captain-quad-core-10-1-inch-hd-1920-1200-ips-screen-wifi-bluetooth-gps.html από μια εταιρεία με καλές περγαμηνές στα κινέζικα..Παρεπιμπτόντως μια αγορά tablet από το Pandawill που έκανα εφέτος ήταν εντελώς απροβλημάτιστη,ασχέτως βέβαια που ακολούθως παρέδωσε το πνεύμα δυσκολευόμενο να ανεχτεί τις περιποιήσεις των διδύμων μου. Edited by dinosmidis

Ωραία χαρακτηριστικά.Εναλλακτικά αν μπορείς να περιμένεις λίγο κοίτα και αυτό http://www.ainol-novo.com/ainol-novo-10-captain-quad-core-10-1-inch-hd-1920-1200-ips-screen-wifi-bluetooth-gps.html από μια εταιρεία με καλές περγαμηνές στα κινέζικα..Παρεπιμπτόντως μια αγορά tablet από το Pandawill που έκανα εφέτος ήταν εντελώς απροβλημάτιστη,ασχέτως βέβαια που ακολούθως παρέδωσε το πνεύμα δυσκολευόμενο να ανεχτεί τις περιποιήσεις των διδύμων μου.

Ωντος εχει μερικα πραγματακια που ειναι υπερ του (οπως GPS, μπαταρια, 1920X1200, JB, πιθανον και αλλα...).

Απ' οτι βλεπω δεν ξερει κανεις ποτε θα βγει ομως ε?

Δεν ξερω ρε γμτ.... Να ειμαι ειλικρινής θα ηθελα να ειναι εδω πριν τα χριστουγεννα.

Ευχαριστω για την απαντηση!!! :)

το captain αν εχει καρτα γραφικων vivante cg1000 κατι πολυ πιθανο μιας που αυτη παει σετ με τη cpu που φοραει

τοτε η συμβατοτητα με τα παιχνιδια θα ειναι μηδαμινη

αν εχει mail 400 τοτε και γω θα το παρω και ας μη γουσταρω τη cpu του

λογω τιμης

για τσεκαρε και αυτο

http://www.pandawill.com/smartq-x7-android-41-tablet-pc-2g-ram-omap4470-gps-7-inch-ips-hd-screen-bluetooth-fm-16gb-hdmi-p68841.html

αν τα διαθετεις τοτε μακραν το καλυτερο

το freelander δε μου αρεσει που εχει 1024 οθονη

Edited by akaloith

το captain αν εχει καρτα γραφικων vivante cg1000 κατι πολυ πιθανο μιας που αυτη παει σετ με τη cpu που φοραει

τοτε η συμβατοτητα με τα παιχνιδια θα ειναι μηδαμινη

αν εχει mail 400 τοτε και γω θα το παρω και ας μη γουσταρω τη cpu του

λογω τιμης

για τσεκαρε και αυτο

http://www.pandawill.com/smartq-x7-android-41-tablet-pc-2g-ram-omap4470-gps-7-inch-ips-hd-screen-bluetooth-fm-16gb-hdmi-p68841.html

αν τα διαθετεις τοτε μακραν το καλυτερο

το freelander δε μου αρεσει που εχει 1024 οθονη

Σε ευχαριστω για την απαντηση αλλα ψαχνω για κατι μεγαλυτερο... Δηλ 9.7" ή 10.1".

Εγω ειχα δει αυτα τα 3, αλλα δεν έχει κανένα εξοδο για HDMI και εγω το θελω και για το σαλονι για να βλεπω ταινιες.

http://www.pandawill.com/cube-u30gt-tablet-pc-rockchip-rk3066-dual-core-16ghz-cpu-101-inch-android-40-16gb-1g-ram-white-p62836.html

http://www.pandawill.com/smartq-t30-android-41-tablet-pc-101-inch-hd-ips-screen-ti-omap-4470-15ghz-2gb-ram-16gb-p65600.html

http://www.pandawill.com/freelander-pd90-101-inch-tablet-pc-32g-android-41-ips-screen-rk3066-bluetooth-dual-camera-p68713.html

http://www.pandawill.com/notebook-tablet-pc-mid-c438/android-os-c306.html?resolution=190&size=16&tablet_cpu=45&tablet_pc=201

θες retina? γιατι τετοια εχεις επιλεξει. ok δε λεω κακο δε κανει αλλα ισως ειναι overkill για κοινες cpu gpu

παρε το nexus 10 να σαι θεος :)

νομιζω ειναι το μονο retinato που μπορει να υποστηριχθει απο cpu gpu

Edited by akaloith

http://www.pandawill.com/cube-u30gt-tablet-pc-rockchip-rk3066-dual-core-16ghz-cpu-101-inch-android-40-16gb-1g-ram-white-p62836.html

http://www.pandawill.com/smartq-t30-android-41-tablet-pc-101-inch-hd-ips-screen-ti-omap-4470-15ghz-2gb-ram-16gb-p65600.html

http://www.pandawill.com/freelander-pd90-101-inch-tablet-pc-32g-android-41-ips-screen-rk3066-bluetooth-dual-camera-p68713.html

http://www.pandawill.com/notebook-tablet-pc-mid-c438/android-os-c306.html?resolution=190&size=16&tablet_cpu=45&tablet_pc=201

θες retina? γιατι τετοια εχεις επιλεξει. ok δε λεω κακο δε κανει αλλα ισως ειναι overkill για κοινες cpu gpu

παρε το nexus 10 να σαι θεος :)

νομιζω ειναι το μονο retinato που μπορει να υποστηριχθει απο cpu gpu

Σε ευχαριστω για την απαντηση!! Τελικα εκανα την παραγγελια για το PD80 Vogue!!!!! :up:

Το μονο που δεν ειχα δει απο αυτα που μου εστειλες ειναι το SmartQ T30. Πολυ καλό φαινεται αλλα λογο βαρους δεν θα το προτιμουσα, οπως και απο θεμα τιμης γιατι και το PD80 Vogue που επελεξα ειναι ηδη υπερβαση χρηματων για εμενα.

Απλα ηθελα να ειναι βολικο στο θεμα μετακινησεως, δηλ ελαφρυ και 9.7" και αυτο με αφηνει μονο σε 2 αναλυσεις οθονης: 1024x768 & 2048x1536

Αυτα με την οθονη Retina τα απερριψα για τον κυριο λογο οτι δεν βγαζουν εξοδο HDMI και οπως αντιλαμβανομαι αυτο που λες οτι θα "κλανουν μεντες" με τις συγκεκριμενες CPU k GPU. :lol:

Ετσι ηθελα κατι σε Quad qore αλλα και οσο περισσοτερο συμβατο με παιχνιδια - εφαρμογες. Επισης με τραβηξε τα 2gb Ram που εχει.

Αυτο που με χαλαει ειναι το 1024x768, το 5point multitouch και η μπαταρια που ειναι 6000mah. Aλλα αυτο που καταλαβα ειναι οτι δεν μπορεις να τα εχεις ολα σε low budget tablet γιατι μετα θα ειναι high budget!!!! :lol::p

Σκεφτομαι να αγοράσω το Sanei N10.

Το έχει κανείς?

Μπορεί να μου πει μια γνώμη?

Τα χαρακτήριστικά του είναι:

Item Type:

Tablet PC

Tablet Data Capacity:

16GB

Screen Size:

10"

Brand Name:

Sanei

Net Weight:

650

Processor Manufacture:

AllWinner

Touch Screen Type:

Capacitive Screen

Processor Main Frequency:

1.5GHZ

Memory Capacity:

1GB

Feature:

Bluetooth,Wifi,Multi Touch,HDMI,G Sensor,Camera

Operating System:

Android 4.0

Display resolution:

1280x800

Cell Capacity:

7000AMH

Model Number:

Sanei N10

Processor Model:

AllWinner

Color:

White,black

Products Status:

Stock

Battery Life:

5-8 hours for movie

Weight:

650 g

:ninja:

καλημέρα σε όλους μια ερώτηση αν κάποιος ξέρει έχω αυτό το tablet carrefour ct1002

και μου έχει σπάσει το digitizer έχει ραγίσει βέβαια δουλεύει ακόμη, αν κάποιος έχει ασχοληθεί με το θέμα που μπορώ να βρω ανταλλακτικό , στο ebay δε βρήκα τίποτα

ευχαριστώ

Διάβασε όλα τα σχετικά threads μέσα σε αυτήν την ενότητα του slatedroid και μετά μην το πάρεις. Υπάρχουν πολύ καλά 10ιντσα κινέζικα tablets που είναι δοκιμασμένα και έχουν πολύ λιγότερα προβλήματα.

Έτσι για να συγκρίνουμε λίγο πώς τα πάνε τα μηχανάκια μας ,

Μπορείτε να ποστάρετε τα score σας από το τελευταίο Antutu benchmark;

Εγώ έπιασα 11.826 με το Ν101Τ (custom 4.0.4 Vondroid 3.2.1)

Edited by junglist

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ρε παλικάρια, καλό είναι δίπλα στο σκόρ να βάζετε και με ποιο firmware το τρέχετε γιατί το σκορ από μόνο του παραπληροφορεί.Η διαφορά στο σκορ ενός στοκ firmware με κάποιο custom που έχει γίνει optimize για τη συγκεκριμένη συσκευή είναι συνήθως η νύχτα με τη μέρα.

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος