nsourtgr Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Καλησπέρα, σκέφτομαι να αγοράσω το Ainol Novo Aurora από το merimobiles. Τι shipping να επιλέξω; Οι περισσότεροι από ότι βλέπω πάνε με EMS. ΜΟΝΟ με EMS για να γλιτώσεις τελωνεία και να έρθει σχετικά γρήγορα... Αν δεν σε νοιάζει ... με κανονικό airmail μπορείς να ζητήσεις... μακριά από DHL και κτλ. για να μην έχεις τρεξίματα... Παράθεση ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kurtz Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Καλησπέρα, σκέφτομαι να αγοράσω το Ainol Novo Aurora από το merimobiles. Τι shipping να επιλέξω; Οι περισσότεροι από ότι βλέπω πάνε με EMS. Διάλεξε το δωρεάν κάνει 15 με 20 μέρες αλλά σε επικοινωνία μου μαζί τους μου είπαν πως με αυτό δεν περνάει σχεδόν ποτέ τελωνείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stella67 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Εδω και μια βδομαδα παρελαβα αυτο!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: http://www.android-tablet-computer.co.uk/hyundai-a7hd-7-inch-hd-ips-touch-screen-2160p-8g.html Δεν πληρωσα τελωνιο και με 20 ευρω που ειναι τα μεταφορικα μου ηρθε σε 7 μερες.Εχω παθει πλακα με την ποιοτητα και με τις δυνατοτητες που εχει. Τα χρωματα της συσκευης απιστευτα.Τα παιχνιδια δεν κολανε πουθενα,με τον dolfin παει σφαιρα και ειναι απο τα πιο καινουρια προιοντα.το μαρκετ ειναι οκ. κανενα παραπονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 (edited) Εδω και μια βδομαδα παρελαβα αυτο!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: http://www.android-tablet-computer.co.uk/hyundai-a7hd-7-inch-hd-ips-touch-screen-2160p-8g.html Δεν πληρωσα τελωνιο και με 20 ευρω που ειναι τα μεταφορικα μου ηρθε σε 7 μερες.Εχω παθει πλακα με την ποιοτητα και με τις δυνατοτητες που εχει. Τα χρωματα της συσκευης απιστευτα.Τα παιχνιδια δεν κολανε πουθενα,με τον dolfin παει σφαιρα και ειναι απο τα πιο καινουρια προιοντα.το μαρκετ ειναι οκ. κανενα παραπονο. ειναι πολυ καλο και φθηνο το εχω στο προγραμα να το παραγκειλω και εγω οταν μπορεσεις πες μας και αλλα καλα για το πως δουλευει κ.λ.π . με τι αποστολη το πηρες?? με EMS ? to merimobiles το εχει και δωρεαν μεταφορικα αλλα κανει 25-30 μερες http://www.merimobiles.com/HYUNDAI_A7HD_7_inch_IPS_Screen_Android_4_0_3_1GB_R_p/meri4434.htm Edited May 9, 2012 by viotos Παράθεση http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stella67 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Βασικα το tablet δουλευει αψογα,δεν νομιζω να εχει ιδιαιτερη διαφορα απο τα πολυ ακριβα του ειδους του.Το αγορασα απο το site που εδωσα παραπανω και το παρελαβα με EMS.Να πω την αληθεια δεν μετανοιωσα που εδωσα τα 20 παραπανω αφου μεσα σε λιγες μερες το παρελαβα χωρις ταχις και ιστοριες. Με το android market δεν εχω κανενα προβλημα κατεβαζει τα παντα. Οπως γραφει και στην περιγραφη φοραει το ICS.Το εχω δοκιμασει στην samsung tv me ena adaptoraki που αγορασα απο το ebay 2 ευρω και μπορω απο εκει να δω ταινιες φοτο, internet παιχνιδια κτλ. η τηλεοραση σαν οθονη υπολογιστη με αndroid.εχει πλακα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponaei8anasi Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 (edited) Καλησπερα. Ψαχνομαι τον τελευταιο καιρο και εχω καταληξει στο ainol novo elf.Για πειτε εντυπωσεις οσοι το εχετε??? Πως τα παει από ταινιες,σερφαρισμα και παιχνιδια?? Η μνημη φτανει για το "παγωτο" η θα κολλαει σε σκρολλαρισμα?? Sent from my BlackBerry 9700 using Tapatalk Edited May 11, 2012 by ponaei8anasi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gponiris Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 καλησπερα παιδια.επειδη εχω παθει λίγη ψυχωση με τα tablet και μετα απο πολυ διαβασμα αποτι καταλαβα τα κριτηρια ειναι πολλα και διαφορα για σωστη επιλογη(μνημη,ταχυτητα,εξοδοι κτλ κτλ) θα ηθελα την αποψη σας για να επιλεξω αναμεσα σε αυτα Teclast P76Ti και HYUNDAI A7HD.(αν υπαρχει καποια προταση εξισου φθηνη καλοδεχουμενη) Να επισημανω με σειρα προτεραιοτητας οτι θελω να βλεπω ταινιες με ελληνικους υποτιτλους(ελπιζω να γινεται με ταινια και υποτιτλος σε ιδιο φακελο),να μπαινω σε ιντερνετ χωρις να με κουραζει το σερφαρισμα, και κανα 3d παιχνιδακι να περασει η ωρα. Η φορητοτητα λογω διαστασεων και η διαρκεια μπαταριας ειναι πολυ απαραιτητα στοιχεια,αλλα δεν θα ελεγα και οχι σε κατι ανταξιο τους σε παραπανω ιντσες προκειμενου να κερδισω την ανεση(δεν εχω ξαναπιασει tablet στα χερια μου και δεν εχω αποψη στις διαστασεις περαν αυτων που διαβασα εδω μεσα). Και μια ασχετη ερωτηση.Σε τι εξυπηρετουν τα 3g και gps?Mπορω με καποιο απο αυτα να μπαινω στο ιντερνετ δωρεαν αν δεν υπαρχει ασυρματο δικτυο? Καθε βοηθεια δεκτη! :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thsss Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 (edited) Εδω και μια βδομαδα παρελαβα αυτο!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: http://www.android-tablet-computer.co.uk/hyundai-a7hd-7-inch-hd-ips-touch-screen-2160p-8g.html Δεν πληρωσα τελωνιο και με 20 ευρω που ειναι τα μεταφορικα μου ηρθε σε 7 μερες.Εχω παθει πλακα με την ποιοτητα και με τις δυνατοτητες που εχει. Τα χρωματα της συσκευης απιστευτα.Τα παιχνιδια δεν κολανε πουθενα,με τον dolfin παει σφαιρα και ειναι απο τα πιο καινουρια προιοντα.το μαρκετ ειναι οκ. κανενα παραπονο. Φίλη μου δοκίμασε σε παρακαλώ να βάλεις την φωτεινοτητα στο μέγιστο και πες μου αν κάνει flickering η το φτιάξανε γιατί ψάχνω κι εγώ για ταμπλετ και είναι μέσα στα επικρατέστερα. Ευχαριστώ. Επίσης αντιγράφω και το μήνυμα μου από την επιλογή συσκευής γιατί εκεί από ότι είδα δεν έχει ιδιαίτερη ανταπόκριση." Καλησπέρα σε όλους. Αποφάσισα να αγοράσω ένα φθηνό android tableτ αλλά δεν ξέρω καθόλου τι παίζει γενικά με τα κινέζικα. Θα ήθελα να μου προτείνετε, αν γνωρίζει κάποιος, ένα tablet με τα εξής χαρακτηριστικά: οθόνη capacitive multitouch από 7 ίντσες και πάνω, μνήμη ραμ τουλάχιστον 512 και κυρίως να έχει μπροστινή κάμερα και να είναι συμβατό με skype. Τιμή μέχρι 150 - 160 ευρώ. Ευχαριστώ" Edited May 15, 2012 by thsss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gponiris Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 (edited) καλησπερα παιδια.επειδη εχω παθει λίγη ψυχωση με τα tablet και μετα απο πολυ διαβασμα αποτι καταλαβα τα κριτηρια ειναι πολλα και διαφορα για σωστη επιλογη(μνημη,ταχυτητα,εξοδοι κτλ κτλ) θα ηθελα την αποψη σας για να επιλεξω αναμεσα σε αυτα Teclast P76Ti και HYUNDAI A7HD.(αν υπαρχει καποια προταση εξισου φθηνη καλοδεχουμενη) Να επισημανω με σειρα προτεραιοτητας οτι θελω να βλεπω ταινιες με ελληνικους υποτιτλους(ελπιζω να γινεται με ταινια και υποτιτλος σε ιδιο φακελο),να μπαινω σε ιντερνετ χωρις να με κουραζει το σερφαρισμα, και κανα 3d παιχνιδακι να περασει η ωρα. Η φορητοτητα λογω διαστασεων και η διαρκεια μπαταριας ειναι πολυ απαραιτητα στοιχεια,αλλα δεν θα ελεγα και οχι σε κατι ανταξιο τους σε παραπανω ιντσες προκειμενου να κερδισω την ανεση(δεν εχω ξαναπιασει tablet στα χερια μου και δεν εχω αποψη στις διαστασεις περαν αυτων που διαβασα εδω μεσα). Και μια ασχετη ερωτηση.Σε τι εξυπηρετουν τα 3g και gps?Mπορω με καποιο απο αυτα να μπαινω στο ιντερνετ δωρεαν αν δεν υπαρχει ασυρματο δικτυο? Καθε βοηθεια δεκτη! :O καμια βοηθεια για μενα? :( Επισης παρατηρησα οτι το http://www.android-tablet-computer.co.uk/ εχει καλυτερες τιμες απο το Merimobiles αν εξαιρεσουμε οτι πληρωνουμε ems-oποτε επιβαρυνομαστε τελικα με 8-10ε παραπανω απο το merimobiles(μιας και εχει freeshipping)-αλλα ερχεται το πακετο σε μια βδομαδα το αργοτερο σε σχεση με τις 2-3βδομαδες απο κινα. Ειναι αξιοπιστο το συγκεκριμενο site?υπαρχει κανενα αναλογο του στην ευρωπη για συγκριτικα τιμων? και μια ερωτηση ακομα.υπαρχει δυνατοτητα να συνδεσω φορητο εξωτερικο δισκο σε καποια απο αυτες τις συσκευες? Edited May 15, 2012 by gponiris καινουρια δεδομενα και αποριες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 καμια βοηθεια για μενα? :( Επισης παρατηρησα οτι το http://www.android-tablet-computer.co.uk/ εχει καλυτερες τιμες απο το Merimobiles αν εξαιρεσουμε οτι πληρωνουμε ems-oποτε επιβαρυνομαστε τελικα με 8-10ε παραπανω απο το merimobiles(μιας και εχει freeshipping)-αλλα ερχεται το πακετο σε μια βδομαδα το αργοτερο σε σχεση με τις 2-3βδομαδες απο κινα. Ειναι αξιοπιστο το συγκεκριμενο site?υπαρχει κανενα αναλογο του στην ευρωπη για συγκριτικα τιμων? και μια ερωτηση ακομα.υπαρχει δυνατοτητα να συνδεσω φορητο εξωτερικο δισκο σε καποια απο αυτες τις συσκευες? Είναι πολύ φθηνά για να είναι αληθινά φίλε μου..συγνώμη αν σε απογοητευω :D:D Το 3g είναι για αν το ταμπλετ υποστηρίζει κάρτα sim και το GPS αν έχει ενσωματωμένο GPS( global positioning system) Εγώ έχω το aoson m19 και αναγνωρίζει εξωτερικό σκληρό/φλασακι είτε ntfs είτε fat32 Αν θέλεις κάτι άλλο πες μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gponiris Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Είναι πολύ φθηνά για να είναι αληθινά φίλε μου..συγνώμη αν σε απογοητευω :D:D μπερδευτηκα :wacko::wacko: εννοεις οτι καλυτερα να παρω το συγκεκριμενο απο το κινεζικο merimobiles παρα απο το αγγλικο,γιατι μπορει να ειναι μαιμου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stella67 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 (edited) καλησπερα παιδια.επειδη εχω παθει λίγη ψυχωση με τα tablet και μετα απο πολυ διαβασμα αποτι καταλαβα τα κριτηρια ειναι πολλα και διαφορα για σωστη επιλογη(μνημη,ταχυτητα,εξοδοι κτλ κτλ) θα ηθελα την αποψη σας για να επιλεξω αναμεσα σε αυτα Teclast P76Ti και HYUNDAI A7HD.(αν υπαρχει καποια προταση εξισου φθηνη καλοδεχουμενη) Να επισημανω με σειρα προτεραιοτητας οτι θελω να βλεπω ταινιες με ελληνικους υποτιτλους(ελπιζω να γινεται με ταινια και υποτιτλος σε ιδιο φακελο),να μπαινω σε ιντερνετ χωρις να με κουραζει το σερφαρισμα, και κανα 3d παιχνιδακι να περασει η ωρα. Η φορητοτητα λογω διαστασεων και η διαρκεια μπαταριας ειναι πολυ απαραιτητα στοιχεια,αλλα δεν θα ελεγα και οχι σε κατι ανταξιο τους σε παραπανω ιντσες προκειμενου να κερδισω την ανεση(δεν εχω ξαναπιασει tablet στα χερια μου και δεν εχω αποψη στις διαστασεις περαν αυτων που διαβασα εδω μεσα). Και μια ασχετη ερωτηση.Σε τι εξυπηρετουν τα 3g και gps?Mπορω με καποιο απο αυτα να μπαινω στο ιντερνετ δωρεαν αν δεν υπαρχει ασυρματο δικτυο? Καθε βοηθεια δεκτη! :O Πηγαινε σε κανενα mediamarkt να τα δεις απο κοντα γιατι οι 7 με τις 10 ιντζες εχει διαφορα.το σερφαρισμα σε 7 ειναι λιγο κουραστικο για πολυ ωρα.το to gps ειναι πλοηγιση μεσω δοριφορου και το 3g ειναι χρεωσιμο και το αγοραζεις απο τις εταιριες κινητης τηλεφωνιας. Φίλη μου δοκίμασε σε παρακαλώ να βάλεις την φωτεινοτητα στο μέγιστο και πες μου αν κάνει flickering η το φτιάξανε γιατί ψάχνω κι εγώ για ταμπλετ και είναι μέσα στα επικρατέστερα. Ευχαριστώ. Επίσης αντιγράφω και το μήνυμα μου από την επιλογή συσκευής γιατί εκεί από ότι είδα δεν έχει ιδιαίτερη ανταπόκριση." Καλησπέρα σε όλους. Αποφάσισα να αγοράσω ένα φθηνό android tableτ αλλά δεν ξέρω καθόλου τι παίζει γενικά με τα κινέζικα. Θα ήθελα να μου προτείνετε, αν γνωρίζει κάποιος, ένα tablet με τα εξής χαρακτηριστικά: οθόνη capacitive multitouch από 7 ίντσες και πάνω, μνήμη ραμ τουλάχιστον 512 και κυρίως να έχει μπροστινή κάμερα και να είναι συμβατό με skype. Τιμή μέχρι 150 - 160 ευρώ. Ευχαριστώ" το δοκιμασα και δεν εχει κανενα προβλημα,δουλευει αψογα,αυτος που το επαθε ηταν πολυ ατυχος.το ειδα στο video. -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited May 15, 2012 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thsss Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 το δοκιμασα και δεν εχει κανενα προβλημα,δουλευει αψογα,αυτος που το επαθε ηταν πολυ ατυχος.το ειδα στο video. Θέλω μια τεράστια χάρη. Μπορείς να δοκιμασεις αν είναι συμβατό με Skype? ευχαριστώ πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stella67 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Θέλω μια τεράστια χάρη. Μπορείς να δοκιμασεις αν είναι συμβατό με Skype? ευχαριστώ πολυ εχει κανονικο skype με videoklish Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thsss Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Είναι από τα λίγα δηλαδή. Το σκέφτομαι έντονα. 155 δολλάρια έχει. 120 ευρώ περίπου. Καλά είναι αλλά θα ψάξω κάτι σε 10 ίντσες πρώτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag02 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Καλησπέρα και πάλι! Μόλις πήρα στα χέρια μου το ainol elf, ύστερα από αναμονή ενός μήνα. Πρώτες εντυπώσεις αρκετά καλές. Μήπως μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποια καλή custom rom να δοκιμάσω; Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω ξανα-flashαρει οπότε θα χρειαστώ και οδηγίες! Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponaei8anasi Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Καλησπέρα και πάλι! Μόλις πήρα στα χέρια μου το ainol elf, ύστερα από αναμονή ενός μήνα. Πρώτες εντυπώσεις αρκετά καλές. Μήπως μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποια καλή custom rom να δοκιμάσω; Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω ξανα-flashαρει οπότε θα χρειαστώ και οδηγίες! Ευχαριστώ πολύ! Από που το πηρες και ποσο αν επιτρεπεται?? Sent from my BlackBerry 9700 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag02 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Κλασσικά από merimobiles. Κάπου στα 115€ βγήκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponaei8anasi Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Κλασσικά από merimobiles. Κάπου στα 115€ βγήκε. Με EMS εκανες δουλεια? Σε περασαν τελωνειο? Sent from my BlackBerry 9700 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag02 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Με registered airmail την εκανα. Εκανε περιπου 20 μερες να ερθει ομως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponaei8anasi Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Με registered airmail την εκανα. Εκανε περιπου 20 μερες να ερθει ομως. Σε ευχαριστω πολύ για τις βοηθεια σου...Λιγες τελευταιες ερωτησεις να σου κανω μιας και το εχεις το ταμπλετακι και μετα να σε αφησω στην ησυχια σου να το χαρεις.. :P Με τι εκδοση το πηρες? Όταν σερφαρεις η βλεπεις βιντεο κολλαει? Και τελος ποσο σου κραταει η μπαταρια? Sent from my BlackBerry 9700 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag02 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Θα με αφησεις να σου απαντησω σε 1-2 μερες. Συνολικα 3 ωρες το εχω δουλψει! 4.0.3 φοραει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponaei8anasi Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Τελεια!! Οποτε αναμενω.. Sent from my BlackBerry 9700 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gponiris Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 παιδια υπερ και κατα μεταξυ αυτων? http://www.android-tablet-computer.co.uk/ainol-novo7-aurora-7-inch-1024-600-a10-ips-android-tablet-pc-8gb.html http://www.android-tablet-computer.co.uk/hyundai-a7hd-7-inch-hd-ips-touch-screen-2160p-8g.html και αποτι βλεπω στην ιδια τιμη εχω και αυτο http://www.android-tablet-computer.co.uk/zenithink-z102-tablet-10-inch-android-4-0-tablet-gps-wifi-1080p-ethernet-4g.html ενω τα ποιο φθηνα χωρις ips oθονη http://www.android-tablet-computer.co.uk/onda-vx610w-tablet-pc-hd-onda-7-inch-android-4-0-tablet-pc-2160p-wifi-hdmi-8g.html http://www.android-tablet-computer.co.uk/teclast-p76ti-tablet-7-inch-android-4-0-tablet-pc-all-winner-a10-1-5-ghz-hdmi-2160p-8g.html τι θα διαλεγατε με σειρα προτεραιοτητας και γιατι,αν εξαιρεσουμε την ips oθονη και τη μνημη ραμ με βαση το απροβληματιστο και ανετο video playing,internet surfing και gaming? εχει κανονικο skype με videoklish stella το huyndai λειτουργει οταν ειναι συνδεδεμενο με το ρευμα?γιατι διαβασα οτι καποια δεν δουλευουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 To Zenithink Z102 έχει Resistive οθόνη, οπότε το ξεχνάς. Το Onda Vx610w έχει οθόνη 800*480. Δεν είναι άσχημη ανάλυση, αλλά επειδή έχω τάμπλετ με τέτοια οθόνη δεν κρύβω ότι θα ήθελα μεγαλύτερη ανάλυση. Επίσης το συγκεκριμένο δεν έχει και κάμερα. Τα υπόλοιπα φαίνονται εξίσου καλά μεταξύ τους. Αν έχεις την οικονομική δυνατότητα, επέλεξε να έχει ips οθόνη. Στις επιδόσεις πάνω κάτω ίδια είναι τα συγκεκριμένα tablets. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts