Jump to content

Android - Εφαρμογές: Launchers

vagelisda
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.626 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
      247
    • GO Launcher (& EX)
      603
    • LauncherPro (& Plus)
      304
    • Launcher 7
      30
    • SPB Mobile Shell
      144
    • Zeam Launcher
      57
    • Άλλος (ποιός);
      241

Recommended Posts

Aυτό το app drawer ήταν και το ζητούμενό μου όταν έβαλα τον Nova (μοιάζουν μεταξύ τους αν δεν κάνω λάθος; ), από μεριάς smoothness δεν είχα κάποιο θέμα με τον original TW του S2 απλά ήθελα να "φρεσκάρω" λίγο τη συσκευή μου, τώρα όσον αφορά τον TW του S3 που λες, λογικά δεν θα είναι κάποια εφαρμογούλα που χρειάζεται απλό download απ'το Play Store, σωστά;:p

Αν είναι κάτι τέτοιο (θά'θελες makis..:lol: ) εννοείται ότι θα τον δοκιμάσω μετά χαράς!:)

Είναι αρκετά εύκολο αν είσαι root.

Κατεβάζεις το zip από εδώ και το flashareis σε recovery.

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Είναι αρκετά εύκολο αν είσαι root.

Κατεβάζεις το zip από εδώ και το flashareis σε recovery.

Aμ δε..:lol:

Όλα τα λινκ οδηγούν στο τίποτα εκεί μέσα, μέχρι και στην τελευταία σελίδα που πήγα το ίδιο. Ασ'το δε βαριέσαι, θα περιμένω την Jelly που υποτίθεται πως θα φτάσει σε λίγο καιρό και βλέπουμε (ελπίζω να έχει κάτι νέο στον TW..), απ'την άλλη είμαι και root με Rachmat3 και όχι με CF-Root (του αντιστέκομαι ακόμα) πράγμα που δεν μου δίνει τη δυνατότητα να φλασάρω από CWM όπως γράφει και ο ποιητής εκεί.. υπομονή λοιπόν.

Όπως και νά'χει ευχαριστώ!:)

Aμ δε..:lol:

Όλα τα λινκ οδηγούν στο τίποτα εκεί μέσα, μέχρι και στην τελευταία σελίδα που πήγα το ίδιο. Ασ'το δε βαριέσαι, θα περιμένω την Jelly που υποτίθεται πως θα φτάσει σε λίγο καιρό και βλέπουμε (ελπίζω να έχει κάτι νέο στον TW..), απ'την άλλη είμαι και root με Rachmat3 και όχι με CF-Root (του αντιστέκομαι ακόμα) πράγμα που δεν μου δίνει τη δυνατότητα να φλασάρω από CWM όπως γράφει και ο ποιητής εκεί.. υπομονή λοιπόν.

Όπως και νά'χει ευχαριστώ!:)

Δοκίμασε και εδώ αλλιώς κάνεις ένα google search.

Αν μπορείς να βάλεις και τον TW του S3 θα είσαι τυχερός. Είναι αρκετά βελτιωμένος, ειδικά το app drawer του σε σχέση με τον TW του S2. Στο S3 προφανώς πηγαίνει βούτυρο... και είναι ο βουτυρότερος όλων! :)

Η υλοποίηση πάντως αυτού του launcher στο Νοτε 1 λαγκάριζε και έκανε redraw.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

πως γινεται η free εκδοση να ειναι πιο γρηγορη απο τη paid μηπως δε κανουμε κατι σωστα?αλλα και τι να κανουμε δλδ

Εμενα παντως σε Galaxy S2 με custom 4.0.4 και με Nova Prime αγορασμενο το κινητο δεν γινεται να ειναι πιο γρηγορο και smooth.

εβαλα την τελευταια εκδοση του tsf και επαθα πλακα!:blink::blink:

δεν υπαρχει μιλαμε!

τον εχουν βελτιωσει απιστευτα!

νομιζω οτι εχω αγορασει αλλο κινητο πλεον!

πως γινεται η free εκδοση να ειναι πιο γρηγορη απο τη paid μηπως δε κανουμε κατι σωστα?αλλα και τι να κανουμε δλδ

Ακριβώς αυτό φίλε, δεν γίνεται να κάνεις κάτι λάθος εδώ..:)

Εμενα παντως σε Galaxy S2 με custom 4.0.4 και με Nova Prime αγορασμενο το κινητο δεν γινεται να ειναι πιο γρηγορο και smooth.

Χωρίς να σε αμφισβητώ στο ελάχιστο Πάνο αλλά ΚΑΙ επειδή δούλεψα τον Nova στη free του έκδοση για λίγες μέρες πριν τον αγοράσω και ξέρω πόσο smooth είναι.. κι όμως φίλε έτσι που το γράφω το είδα στη συσκευή μου, μόλις τον αγόρασα άρχισε τα μικροκολληματάκια. Όχι σε άνοιγμα-κλείσιμο εφαρμογών ή κάπου αλλού, μόνο στο scrolling τα εντόπισα σε όλες όμως τις οθόνες μέσα κι έξω απ'το "ντουλάπι" των εφαρμογών. Και το είδα από την πρώτη στιγμή που μπήκε ο prime! Κι ακόμα κι όταν δοκίμασα να απεγκαταστήσω τον prime για να "παίξω" λίγο με τον free, αυτός δεν επέστρεψε ποτέ στην γλύκα που είχε στην αρχή. Μέχρι που απεγκατέστησα και αυτόν και τον ξαναπέρασα για να δω αλλά τζίφος.. και ξανά "τσόντα" από πάνω ο prime αλλά.. τα ίδια. Τον άντεξα λίγες μέρες μέχρι που είπα να ξαναδοκιμάσω τον TW κι έτσι έφτασα στο σημείο να διαγράψω εντελώς τον Nova.. μάλιστα από χτες που δουλεύω και πάλι τον TW -και αφού βέβαια συνήθισα στα μικροlagαρίσματα του Nova- μου φαίνεται ότι πάει τόσο smooth που δεν προβλέπω να το ξαναρίχνω στα πειράματα μέχρι να έρθει η Jelly Bean στο S2. Tότε ίσως τον ξαναβάλω και βλέπουμε.

Θά'θελα πολύ να δοκιμάσω και τον TSF παρόλο που δεν μου αρέσει ν'αλλάζει τόσο ριζικά μια συσκευή, είναι τόσα τα θετικά σχόλια που με βάζουνε σε αναμένα κάρβουνα πάντως.. προς το παρόν αντιστέκομαι όμως και για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, ευθύνεται και η τιμή του γι'αυτό..:)

Edited by makis206

Μακη πραγματικα αμα δεις το κινητο μου με Pulse rom 2.1,με τον κερνελ που εχει η Pulse και καμια 70αρια εφαρμογες εγκατεστημενες παει σφαιρα το κινητο.Δεν εχω λογο να δοκιμασω κατι αλλο.Κι αυτος ο tsf να σου πω δεν μ'αρεσει καθολου...

O tsf θέλει λίγο χρόνο για να τον στρώσεις ίσως και για να τον συνηθίσεις αλλά πραγματικά πάει το κινητό σε άλλο επίπεδο.

Και εμένα στην αρχή με ξένισε αλλά τώρα που το συνήθισα δεν τον αλλάζω με τίποτα.

Παίδες μετά από φορματ του κινητού η αλλαγή ρομ φαντάζομαι με την επαναφορά του μπακ απ αρχείου από το συγκεκριμένο launcher όλα επανέρχονται και πάλι έτσι δεν είναι;

Sent from my note

κατά τη γνώμη μου για ICS και για καθημερινή χρήση καλύτερος όλων είναι ο Nova. Καλός ο TSF άλλα δύσχρηστος για καθημερινή χρήση (μιλάω για την τελευταία έκδοση 1.7.5, μην παρεξηγηθούμε) και επίσης πέφτει πολύ χαμηλά η Ram του κινητού όπως και η διάρκεια της μπαταρίας λόγω συνεχιζόμενων ενεργών διεργασιών στο background. Μπορεί ο Nova να μην είναι τόσο εφετζίδικος όσο ο TSF άλλα για καθημερινή χρήση σε συνδυασμό με κατανάλωση ram και διάρκεια μπαταρίας είναι ο καλύτερος μέχρι στιγμής, στο μέλλον θα δείξει .......!!!!!!!
frastgr

O tsf θέλει λίγο χρόνο για να τον στρώσεις ίσως και για να τον συνηθίσεις αλλά πραγματικά πάει το κινητό σε άλλο επίπεδο.

Και εμένα στην αρχή με ξένισε αλλά τώρα που το συνήθισα δεν τον αλλάζω με τίποτα.

Παίδες μετά από φορματ του κινητού η αλλαγή ρομ φαντάζομαι με την επαναφορά του μπακ απ αρχείου από το συγκεκριμένο launcher όλα επανέρχονται και πάλι έτσι δεν είναι;

Sent from my note

Έτσι είναι Φρέντυ.Σωστός .Και εγώ TSF έχω εδώ και καιρό.Άλλαααα κόλπα.:)

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

εγώ ρε παιδιά γιατί νομίζω οτι ο πιο γρήγορος και χωρίς κανενα κολημα ειναι ο Holo launcher.εχω δοκιμάσει ολους τους launcher

Μάλλον το λέτε για τον nova γιατι έχετε δυνατό HW στη συσκευη. Σε nexus s ο nova δεν την παλεύει, σε gnexus παει νεράκι. Προφανώς εχει κάποιες απαιτήσεις, θέλει ράμ, τρώει CPU κλπ. Δεν μου εχει κάνει ποτε redraw ο νοβα στο nexus s, αλλα μετα απο λίγη χρήση ειχε γίνει απελπιστικά αργός...ειδικα μέσα στο μενού των apps δεν την πάλευε, φαινόταν οτι αργεί απίστευτα σε σχέση με τον μαμά να αλλάξει σελίδα στα apps. Στο gnexus με τα ιδια apps, ιδια χρήση ακριβώς δεν το κάνει αυτο. Συνεπώς βγάζω το συμπέρασμα οτι δε θα ειναι τοσο φιλικος σε συσκευές με ξεπερασμένο HW. Μιλάω για την την ιδια έκδοση προφανώς, την τελευταία.

Ο holo που λέει και ο tsoukou και εμένα ειδικα στο nexus s μου φάνηκε πιο γρήγορος απο τον μαμά όταν τον είχα δοκιμάσει.

Nexus S έχω με nova prime και δεν έχω κανένα κόλλημα.

Πετάει και είναι πανάλαφρος!

Και εγω τον paid είχα (με την προσφορα :lol: ) αλλα μόνο παναλαφρο δε μπορω να τον πω, ειδικα για την συσκευη αυτη. Πιο γρήγορος μου ειναι ο μαμά. Τον έβγαλα σήμερα. Παιζει να ξανά βάλω τον holo hd που όντως στο nexus s πήγαινε πιο γρήγορα. Το μόνο πρόβλημα με τον holo ειναι οτι δεν εχει επιλογές που ειχε ο nova prime.

Μήπως φταίει κάτι άλλο στην συσκευή σου; Δεν βλέπω καμία διαφορά με τον μαμά σε επιδόσεις.

Γιατί σε επιλογές είναι η μέρα με την νύχτα.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Sent from my note

Eπανέρχονται όλα εκτός από τα widgets που πρέπει να τα ξαναπεράσεις χειροκίνητα.Αλλά αυτό ειναι κάτι που γίνεται με όλους τους launcher που έχω δοκιμάσει

Ο Nova στο κινητό μου (Xperia Sole) πετάει κυριολεκτικά. Δεν θα έλεγα το ίδιο και για τον Go Launcher που οκ είναι smooth αλλά παρουσιάζει κάποια μικρά lagαρίσματα μετά την ics. Το κακό ειναι οτι ο Go Launcher έχει τα περισσότερα free themes αλλα παρατήρησα πως μπορώ να τα κάνω download στο κινητό μου και να χρησιμοποιήσω τα εικονίδια τους στον Nova χωρίς κανένα πρόβλημα.

Μήπως φταίει κάτι άλλο στην συσκευή σου; Δεν βλέπω καμία διαφορά με τον μαμά σε επιδόσεις.

Γιατί σε επιλογές είναι η μέρα με την νύχτα.

Δε ξέρω... έχω πολλα apps, αυτο φταίει κυρίως γιατι συχνα δεν εχω διαθέσιμη μνήμη... Μέχρι ενα σημείο ειναι καλός, μόλις γεμίζει η συσκευη και τρεχεις πολλα, αρχίζει τις καθυστερήσεις, ο holo σε αυτη την συσκευη -φορτωμένη- μου φαίνεται πιο light και πιο γρήγορος σε απόκριση. Έχω δοκιμάσει όλες τις επιλογές στο nova prime, μέχρι που έχω ρίξει και τα εφέ τελείως και τα έχω βάλει όλα σε ταχύτητα, έχω βγάλει τα widget απο το μενου κλπ. Δεν είδα διάφορα. Δε ξέρω πάντως με τα ιδια apps, ίδιες ρυθμίσεις παντού στην άλλη συσκευη (gnexus) δεν εχει πρόβλημα κανένα ο nova και για αυτο με κάνει και το πιστεύω. Οτι θέλει πιο δυνατή συσκευη και περισσότερη ράμ.

Πάντως αν έχεις καμία ιδέα, πρόταση βελτίωσης, ευπρόσδεκτη ειναι. Μπορει κατι να μου ξέφυγε.

Δε ξέρω... έχω πολλα apps, αυτο φταίει κυρίως γιατι συχνα δεν εχω διαθέσιμη μνήμη... Μέχρι ενα σημείο ειναι καλός, μόλις γεμίζει η συσκευη και τρεχεις πολλα, αρχίζει τις καθυστερήσεις, ο holo σε αυτη την συσκευη -φορτωμένη- μου φαίνεται πιο light και πιο γρήγορος σε απόκριση. Έχω δοκιμάσει όλες τις επιλογές στο nova prime, μέχρι που έχω ρίξει και τα εφέ τελείως και τα έχω βάλει όλα σε ταχύτητα, έχω βγάλει τα widget απο το μενου κλπ. Δεν είδα διάφορα. Δε ξέρω πάντως με τα ιδια apps, ίδιες ρυθμίσεις παντού στην άλλη συσκευη (gnexus) δεν εχει πρόβλημα κανένα ο nova και για αυτο με κάνει και το πιστεύω. Οτι θέλει πιο δυνατή συσκευη και περισσότερη ράμ.

Πάντως αν έχεις καμία ιδέα, πρόταση βελτίωσης, ευπρόσδεκτη ειναι. Μπορει κατι να μου ξέφυγε.

Εχεις live wallpaper? Εχεις διαφανεια στο background στον drawer? Αυτα σκεφτομαι τωρα.

Το 2ο :p διαφάνεια. Πω λες να ειναι αυτο? και πειραξα/δοκίμασα τα πάντα εκτός απο αυτο.

Θα τον ξανακατεβάσω, και θα το δοκιμάσω και έτσι χωρίς καθόλου transparent φόντο.

εγώ ρε παιδιά γιατί νομίζω οτι ο πιο γρήγορος και χωρίς κανενα κολημα ειναι ο Holo launcher.εχω δοκιμάσει ολους τους launcher

Τι να τον κανεις ρε φιλε ... ουτε φακελο στο μενου (συρταρι) δεν μπορεις να φτιαξεις ...

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Eπανέρχονται όλα εκτός από τα widgets που πρέπει να τα ξαναπεράσεις χειροκίνητα.Αλλά αυτό ειναι κάτι που γίνεται με όλους τους launcher που έχω δοκιμάσει

ok thanks αυτο ηθελα!

τα widgets δεν με ενδιαφέρουν ετσι και αλλιως!:)

αλλα οι φακελοι ειναι ζορι να τους ξαναφτιαξεις!

παιδια εχω παθει πλακα με τον tsf! δεν υπαρχει μιλαμε!

εχει γινει το note μου αγνώριστο!

δεν ΚΟΛΛΑΕΙ πουθενα ΜΙΛΑΜΕ!

τον εχω ζορισει σε απιστευτο βαθμο(ανοιγω πολλες εφαρμογες κτλ) αλλα ο tsf βραχος!

μπραβο πραγματικα!

Το 2ο :p διαφάνεια. Πω λες να ειναι αυτο? και πειραξα/δοκίμασα τα πάντα εκτός απο αυτο.

Θα τον ξανακατεβάσω, και θα το δοκιμάσω και έτσι χωρίς καθόλου transparent φόντο.

Βεβαια θα ελεγα συνδυασμος των δυο γιατι στον drawer παιζει το lwp αν εχεις διαφανεια λαι επιβαρυνει το κινητο. Αν ειναι σταθερο το wp δε θα επρεπενα κολλαει :/

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...