Jump to content

Android - Εφαρμογές: Launchers

vagelisda
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.626 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
      247
    • GO Launcher (& EX)
      603
    • LauncherPro (& Plus)
      304
    • Launcher 7
      30
    • SPB Mobile Shell
      144
    • Zeam Launcher
      57
    • Άλλος (ποιός);
      241

Recommended Posts

Παιδιά αυτός ο tsf επειδή ακούω πολλά για αυτόν τον τελευταίο καιρό έχει μήπως καμιά trial έκδοση να δούμε τι παίζει; Είναι πολλά τα 13 ευρώ για να τα δώσεις στα τυφλά.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εβαλα και εγώ τον tsf και έχω μείνει άφωνος από το πόσο smooth ειναι στο "αρχαίο" hd2 μου.Πρώτη φορά βλέπω ένα launcher (ανεξαρτήτως έκδοσης android) να κινείται τόσο ομαλά.Το μόνο που δε βρίσκω ειναι πως εξαφανίζονται οι ετικέτες απο τα εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας.Υπάρχει τέτοια δυνατότητα;

Παιδιά αυτός ο tsf επειδή ακούω πολλά για αυτόν τον τελευταίο καιρό έχει μήπως καμιά trial έκδοση να δούμε τι παίζει; Είναι πολλά τα 13 ευρώ για να τα δώσεις στα τυφλά.

Δυστυχώς δεν εχει....

Ψαξε να βρεις καμια απο αυτες που κυκλοφορουν ωστε να παρεις μια ιδεα...

Παντως απο οτι κυκλοφορεί δεν ειναι 100% ιδιο με την τελευταια εκδοση...

Δες στα μουλωχτά πως ειναι και αν σου τραβήξει το ενδιαφερον αγορασε το για τις τελικες σου δοκιμες...

Αν στις τελικες δόκιμες κατι δεν σου αρεσει νομιζω πως εχεις περιπου 15 λεπτα ωσπου να το απεγκαταστήσεις και να παρεις τα λεφτα σου πισω...

Εγω ετσι εκανα με την διαφορα πως δεν χρειάστηκε να τον απεγκαταστήσω...

Πραγματικά είναι καλός. Αλλά 14 ευρώ δεν δίνω με τίποτα.

Μπορούμε να κλειδώσουμε την επιφάνεια εργασίας;

Τελικα τον παντρεύτηκα τον tsf…

Η τελευταία version που εντελει επρεπε να αγορασω για να τα δω όλα …ε μου τα εδειξε όλα…

Οσες απορίες και αμφιβολίες αν ειχα η τελευταία Version τις έλυσε αφου ο δημιουργός του φρόντισε να συμπληρώσει τις πιο σημαντικές του ελλείψεις

Και όλα αυτά με την κινηση να παραμένει νερακι…

Βεβαια υπαρχουν καποια θεματακια που δεν πιανει τον go αλλα όχι σε τετοιο βαθμο που να σε κανει να προτιμας τον go από τον tsf… ( μεχρι την 1.5.9. θα ψήφιζα και παλι go)

Η 1.6.1 σαν πακετο θεωρω πως είναι ότι πιο ολοκληρωμένο υπαρχει αυτή την στιγμη σε launcher και πραγματικά χωρις lang…..

Εχω δοκιμάσει αρκετους launcher εδώ και δυο χρόνια και ολοι υποσχόταν μην επιβάρυνση της μνήμης και χωρις κολλήματα …..

Ε τελικα ο μονος που το κανει πραγματικά είναι ο tsf…

Ευχαριστω τα παιδια που μου άνοιξαν τα ματια…

Το πιο σοβαρό του μειονέκτημα, η τιμη του…

Φίλε τον τρέχεις με live wallpaper και αν ναι χάνει σε smooth?

Και με live wallpaper ,του εχω φορτώσει και τα δικα του και αυτο χαμπαρι...

Πραγματικα ειμαι ενθουσιασμένος.... ( μεχρι να μου ερθει στο τελος του μηνος ο λογαριασμός απο την καρτα) :p

Παιδιά ο Tsf το έχω γράψει εδώ και μήνες είναι ότι πιο smooth κυκλοφορεί στο android.Eίναι 13 ευρώ,όντως -3 καφέδες δηλαδή - αλλά πλέον ιδίως η τελευταία έκδοση έχει σχεδόν τα πάντα.Επιπλέον δίνει αναβαθμίσεις συνεχώς που τον κάνουν ακόμα καλύτερο σε αντίθεση με τον εξίσου ακριβό αλλά παρατημενο θα έλεγα spb .

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Παιδιά ο Tsf το έχω γράψει εδώ και μήνες είναι ότι πιο smooth κυκλοφορεί στο android.Eίναι 13 ευρώ,όντως -3 καφέδες δηλαδή - αλλά πλέον ιδίως η τελευταία έκδοση έχει σχεδόν τα πάντα.Επιπλέον δίνει αναβαθμίσεις συνεχώς που τον κάνουν ακόμα καλύτερο σε αντίθεση με τον εξίσου ακριβό αλλά παρατημενο θα έλεγα spb .

Συμφωνώ, τον κράτησα αλλά σαν κύριο όρισα τον nova.

Για να εναλασω launcher ποια εφαρμογή προτείνετε;

Στο htc μου αν δεν έχεις κάνει προεπιλογή κανέναν launcher τότε πατώντας το home button διαλέγεις όποιον θέλεις.

Στο htc μου αν δεν έχεις κάνει προεπιλογή κανέναν launcher τότε πατώντας το home button διαλέγεις όποιον θέλεις.

Οπως και σε ολα τα Android.

Συμφωνώ, τον κράτησα αλλά σαν κύριο όρισα τον nova.

Μετα την τελευταια αναβαθμιση, ο nova εγινε επισης παααρα πολυ smooth

Επισης και ο apex ειναι εξαιρετικα αεραρος με μονη ενσταση την προεπισκοπιση των οθονων που δεν ειναι καλη, εχει lag (παλιοτερα δεν ειχε θεμα, τελευταια το απεκτησε). Δεν ξερω αν συμφωνειτε...

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Ποτέ πήρε την αναβάθμιση;

Πριν τρεις μέρες που τον δοκίμασα λαγκαρε απλώς λιγότερο από τον go

που λαγκαρει ρε παιδια ο nova???

στο κινητο μου σφαιρα παει..!

Για να εναλασω launcher ποια εφαρμογή προτείνετε;

https://play.google.com/store/apps/details?id=ymst.android.homeswitcher

Oneplus 6 8/128

Καλησπερα

Επειδη δεν ξερω που να το ρωτησω ?????Πως μπορουμε να κανουμε αντιγραφη της home screens του Golauncher ex σε Apex Launcher???? δεν ξερω αν γινετε καν .....διοτι ειναι πολυ πακετο να τα περασουμε ενα ενα .

Ρε παιδια δωστε μια απαντηση σε αυτο που σας ρωταω.............

userbar.gif

Μόλις έβαλα τον tsf. Που πήγε το πλήκτρο της κλήσης, των επαφων κ. ο. κ. Πως τα βάζω; Αυτή είναι η εικόνα που έχω.

Μόλις έβαλα τον tsf. Που πήγε το πλήκτρο της κλήσης, των επαφων κ. ο. κ. Πως τα βάζω; Αυτή είναι η εικόνα που έχω.

Αυτη είναι η οθόνη με όλες τις εφαρμογές σου. Είναι η τελευταία αριστερά. Πατα το κάτω αριστερό εικονίδιο το γαλάζιο και θα σου δείξει τις οθόνες όλες.άσε το γαλάζιο αυτό εικονίδιο και πατα μετά το γαλάζιο πάνω αριστερά εικονίδιο. Τώρα μπορείς να φτιάξεις τις οθόνες όπως θες. Ποια θα είναι η home screen κλπ!τα εικονίδια που λες τα βάζεις εσύ κάτω κάτω η οπού άλλου θες. Δεν έχει κάτω dock ο tsf!και εγώ την πάτησα!

Αυτη είναι η οθόνη με όλες τις εφαρμογές σου. Είναι η τελευταία αριστερά. Πατα το κάτω αριστερό εικονίδιο το γαλάζιο και θα σου δείξει τις οθόνες όλες.άσε το γαλάζιο αυτό εικονίδιο και πατα μετά το γαλάζιο πάνω αριστερά εικονίδιο. Τώρα μπορείς να φτιάξεις τις οθόνες όπως θες. Ποια θα είναι η home screen κλπ!τα εικονίδια που λες τα βάζεις εσύ κάτω κάτω η οπού άλλου θες. Δεν έχει κάτω dock ο tsf!και εγώ την πάτησα!

Έχει αν θες,αλλά δεν φαίνεται μόνιμα.Πας κάτω αριστερά και σέρνεις το δακτυλό σου προς την δεξιά μεριά.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Χεχε, εχει dock, αλλα ειναι κρυμμενο αριστερα. Σερνεις το εικονιδιο που ειναι αριστερα (απο εκει που προσθετεις φακελους στις οθονες, που μπαινεις στις ρυθμισεις κλπ). Η μια καρτελα ειναι το dock

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Α σορυ επειδή δεν με ενδιαφέρει το συρτάρι δεν το ξέρω!νομίζω έχει να φτιάξεις ΑΝΤΙ για φακέλους καρτέλες οπότε το ίδιο είναι.

Χμ, σχεδόν. Για να πας στην 4η καρτέλα (για παράδειγμα) πρέπει να "κυλήσεις" την οθόνη 3 φορές. Αν είχε φακέλους θα ήταν απλώς ένα κλικ.

Όπως και να 'χει τις τελευταίες μέρες αυτόν χρησιμοποιώ και έχω γεμίσει φακέλους την αρχική οθόνη. Το lag του Go ήταν ανυπόφορο πια.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...