Jump to content

Android - Εφαρμογές: Launchers

vagelisda
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.626 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
      247
    • GO Launcher (& EX)
      603
    • LauncherPro (& Plus)
      304
    • Launcher 7
      30
    • SPB Mobile Shell
      144
    • Zeam Launcher
      57
    • Άλλος (ποιός);
      241

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με τον stock browser δοκίμασες; σιγουρέψου ότι έχεις την τελευταία έκδοση του flash από το play store.

την τελευταια εχω,χθες το πηρα και την εβαλα,και να φανταστεις το πηρα για καλυτερο,αλλα αν δεν δουλεψει θα το δωσω και θα παρω το προηγουμενο.μου φαινεται ανεξηγητο φαινομενο.

Εγώ πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος. Χωρίς το παραμικρό κόλλημα...

φίλε μου και στο δικό μου πάει σφαίρα άλλα ξέρεις όλοι δεν έχουν διπύρηνα και τετραπύρηνα κινητά!!!!!!!!;)

frastgr

• Administrators
παιδια,μηπως ξερετε καποιο καλο launcher για tablet με android ics 4.0.3 που να εχει flash player και να παιζει και livestream?

Όπως ειπώθηκε ήδη, δεν έχει καμία σχέση ο launcher με το θέμα που αναφέρεις, απευθύνσου στο θέμα της συσκευής σου...

http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=144

Modpic.gif

O go launcher έχει προβλήματα στην ics? πως και δεν τον προτινει κανείς ενώ για τις προηγούμενες εκδόσεις ήταν πολύ δημοφιλής?

Κι εμενα μου κανει εντυπωση. Με την 4.0.4 δεν εχω κανενα προβλημα.

Smile...

Καλησπέρα. έχω συσκευή Sony Ericsson Xperia Mini Pro. Έχω εγκαταστήσει τον Go Launher Ex και είμαι πολύ ευχαριστημένος γενικά. Μου δημιουργεί όμως ένα πρόβλημα. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα μου αναβοσβήνει μόνη της η οθόνη του κινητού. Γνωρίζετε τι μπορεί να φταίει - το έχετε ξανακούσει; Δοκίμασα να σβήσω την εφαρμογή αλλά πάλι μου το έκανε. Θα ήθελα κυρίως να βρω μία λύση στο πρόβλημα της οθόνης επειδή είναι και σπαστικό χωρίς να σβήσω τον Go Launcher και μόνο αν δεν βρεθεί λύση να διαγράψω τελείως την εφαρμογή έτσι ώστε να μην μου το εμφανίσει ξανά το παραπάνω περιστατικό. Ευχαριστώ.

Καλησπέρα. έχω συσκευή Sony Ericsson Xperia Mini Pro. Έχω εγκαταστήσει τον Go Launher Ex και είμαι πολύ ευχαριστημένος γενικά. Μου δημιουργεί όμως ένα πρόβλημα. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα μου αναβοσβήνει μόνη της η οθόνη του κινητού. Γνωρίζετε τι μπορεί να φταίει - το έχετε ξανακούσει; Δοκίμασα να σβήσω την εφαρμογή αλλά πάλι μου το έκανε. Θα ήθελα κυρίως να βρω μία λύση στο πρόβλημα της οθόνης επειδή είναι και σπαστικό χωρίς να σβήσω τον Go Launcher και μόνο αν δεν βρεθεί λύση να διαγράψω τελείως την εφαρμογή έτσι ώστε να μην μου το εμφανίσει ξανά το παραπάνω περιστατικό. Ευχαριστώ.

Αν κ θα μεταφερθεί στο κατάλληλο τοπικ,ίσως φταίει κανα livewallpaper ή το go locker αν το έχεις κ η τελευταία ανακάλυψη απο κάποιον ειναι το παιχνίδι Εκατομμυριούχος

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Εμενα μου το κανε ενα θεμα του launcher ... το βγαλα και κομπλε

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Γνωριζει καποιος ποιος launcher εχει αυτο το θεμα?

http://lifehacker.com/5918906/five-best-android-launchers

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Αν και σου εχουν ηδη απαντησει καποιοι φιλοι, εγω θα σου ελεγα το εξης απλο και... πασιγνωστο! Ξεκινα να απεγκαθιστας μια-μια τις τελευταιες εφαρμογες που εβαλες ΜΕΤΑ την εμφανιση του προβληματος και δες ποτε θα σταματησει να συμβαινει.

Αν και δεν εχουμε την ιδια συσκευη, ΔΕΝ θεωρω οτι ευθυνεται ο Go Launcher... πρεπει να πειραματιστεις ομως!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

1...Έβαλα για πρώτη φορά τον go launcher. Κάτω κάτω στην dock έχει από την μάνα του κάποια γκρίζα εικονίδια πχ το τηλεφωνο,τις εφαρμογές την υδρόγειο για τον browser. Αυτά τα shortcuts του go launcher αν τα σβήσω που τα ξαναβρισκω?

2... Πως γίνεται να μεταφέρω ένα εικονίδιο σε άλλη θέση ΔΊΠΛΑ σε ένα άλλο ΧΩΡΊΣ να δημιουργήσει φάκελο ο go launcher?σε γεμάτη οθόνη

Edited by ilka71

1...Έβαλα για πρώτη φορά τον go launcher. Κάτω κάτω στην dock έχει από την μάνα του κάποια γκρίζα εικονίδια πχ το τηλεφωνο,τις εφαρμογές την υδρόγειο για τον browser. Αυτά τα shortcuts του go launcher αν τα σβήσω που τα ξαναβρισκω?

Αν πατήσεις πάνω σε ένα εικονίδιο σου δίνει μια επιλογή αντίκατάσταση και επιλέγεις τι εικόνα θέλεις να έχει η εφαρμογή που θα βάλεις εκεί.

Αν πατήσεις πάνω σε ένα εικονίδιο σου δίνει μια επιλογή αντίκατάσταση και επιλέγεις τι εικόνα θέλεις να έχει η εφαρμογή που θα βάλεις εκεί.

EDIT

οκ!για το αλλο?σε μια γεματη οθονη απο εικονιδια θελω να μετακινησω ενα κοντα σε ενα αλλο.αλλα οταν το πλησιαζω δημιουργειται φακελος δεν μπαινει απλα διπλα του!

Edited by ilka71

EDIT

οκ!για το αλλο?σε μια γεματη οθονη απο εικονιδια θελω να μετακινησω ενα κοντα σε ενα αλλο.αλλα οταν το πλησιαζω δημιουργειται φακελος δεν μπαινει απλα διπλα του!

Δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς τι εννοείς αλλά αν είναι γεμάτη η οθόνη και δεν υπάρχει χώρος για να τα μετακινήσεις τότε έχεις μόνο την επιλογή του φακέλου.

Δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς τι εννοείς αλλά αν είναι γεμάτη η οθόνη και δεν υπάρχει χώρος για να τα μετακινήσεις τότε έχεις μόνο την επιλογή του φακέλου.

αν θελω να κανω ανακατανομη των εικονιδιων σε μια γεματη οθονη πως το κανω?να παω το ενα εκει ,το αλλο πιο περα κλπ.

στο launcher sense της htc ας πουμε πηγαινοντας ενα εικονιδιο πανω σε ενα αλλο ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ το παλιο στην θεση του καινουργιου οποτε αλλαζουν θεση!αυτο εννοω

αν θελω να κανω ανακατανομη των εικονιδιων σε μια γεματη οθονη πως το κανω?να παω το ενα εκει ,το αλλο πιο περα κλπ.

στο launcher sense της htc ας πουμε πηγαινοντας ενα εικονιδιο πανω σε ενα αλλο ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ το παλιο στην θεση του καινουργιου οποτε αλλαζουν θεση!αυτο εννοω

Αυτό δεν γίνεται εδώ. Πρέπει να έχει τουλάχιστον μία άδεια θέση για να μπορείς να το κάνεις.

Αυτό δεν γίνεται εδώ. Πρέπει να έχει τουλάχιστον μία άδεια θέση για να μπορείς να το κάνεις.

α οκ now i get it :)

μια τελευταια ερωτηση ,το εικονιδιο του go για το τηλεφωνο λεγεται " κληση" ενω του κινητου αντιστοιχα "τηλεφωνο".και τα δυο εμφανιζουν την οθονη που πληκτρολογεις τον αριθμο που θες να παρεις.τωρα που εσβησα απο την dock αυτο του go,που το βρισκω παλι?αν το πρασινο τηλεφωνακι που ειναι του κινητου το εικονιδιο το αλλαξω στο ασπρο του go παλι λεγεται "τηλεφωνο" και οχι " κληση" οπως ειναι το μαμα του go!

Edited by ilka71

Oλα καλα και ομορφα.....Αλλα τελικα ποιο το νοημα να βαλω ενα launcher και να μου "χλαπακιαζει" 35mb μνημης (go louncher)?

O αγωνας να γινω root να διαγραψω προσεκτικα εργοστασιακες εφαρμογες για να απελευθερωσω 20-25mb προς τι?

Μιλαω για 1000αρη επεξεργαστη,xperia ray.....

Ενω βλεπω και μικροκαθυστερησεις στο ανοιγμα του launcher σε αντιθεση με τον "εργοστασιακο" που παει πολυ καλα......

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

α οκ now i get it :)

μια τελευταια ερωτηση ,το εικονιδιο του go για το τηλεφωνο λεγεται " κληση" ενω του κινητου αντιστοιχα "τηλεφωνο".και τα δυο εμφανιζουν την οθονη που πληκτρολογεις τον αριθμο που θες να παρεις.τωρα που εσβησα απο την dock αυτο του go,που το βρισκω παλι?αν το πρασινο τηλεφωνακι που ειναι του κινητου το εικονιδιο το αλλαξω στο ασπρο του go παλι λεγεται "τηλεφωνο" και οχι " κληση" οπως ειναι το μαμα του go!

Άσχετα με το εικονίδιο go που θα βάλεις το όνομα και η λειτουργία της εφαρμογής παραμένει.

εχοντας πανω στο desire s μου πλεον τον go launcher ΔΕΝ μπορω να αλλαξω πλεον τις 4 εφαρμογες της lock screen??

Όχι εφόσον εχεις αλλάξει το sense με go launcher...

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Όχι εφόσον εχεις αλλάξει το sense με go launcher...
οκ πηγα λιγο πισω στο sense,τα αλλαξα και ολα οκ!

Χρησιμοποιώ τον go τρεις μέρες τώρα και παρατηρώ ότι έχει βελτιωθεί πάρα πολύ από πέρσι που τον είχα δοκιμάσει!

EDIT

Γίνεται να φτιάξω ένα φάκελο σε μία αρχική οθόνη αλλά εκεί μέσα να βάζω επαφές όχι εφαρμογές?θέλω να φτιάξω πρώτα τον φάκελο ( ξέρω πως ) αλλά μετά να κάνω add επαφές.τώρα έχω βρει να προσθέτω μόνο εφαρμογές.

Edited by ilka71

• 2 weeks later...
Δείτε και τον Holo. Σε κάποιες συσκευές είναι εξαιρετικός.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobint.hololauncher&hl=el

Θα συμφωνήσω απόλυτα.Μου άρεσε περισσότερο και από nova και apex στην cm9 που έχω στο hd2

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...