Jump to content

Android - Εφαρμογές: Launchers

vagelisda
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.626 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
      247
    • GO Launcher (& EX)
      603
    • LauncherPro (& Plus)
      304
    • Launcher 7
      30
    • SPB Mobile Shell
      144
    • Zeam Launcher
      57
    • Άλλος (ποιός);
      241

Recommended Posts

Toν δοκίμασα και εγώ λίγο, αλλά όντως πολύ μικρή παραμετροποίηση....Ούτε καν πόσες αρχικές οθόνες θες δεν με άφηνε να επιλέξω. Πάντως το " Missed call & Received sms badge display" δεν είδα να μου δουλεύει λίγο που κοίταξα...ήταν και ο λόγος μάλιστα που τον δοκίμασα

Για τις αρχικές οθόνες είμαι σίγουρος ότι σε αφήνει να επιλέξεις (τον είχα καιρό πριν περάσω σε ICS)

Κώστας

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για τις αρχικές οθόνες είμαι σίγουρος ότι σε αφήνει να επιλέξεις (τον είχα καιρό πριν περάσω σε ICS)

Τι να σου πω...όσο το δοκίμασα δεν είδα πουθενά για αρχικές οθόνες. Μόνο για του dock μου έβγαλε. Εκτός και αν έφταιξε που του είπα να κάνει εισαγωγή από tw μιας και νόμιζα θα πέρναγε τις εφαρμογές χωρίς να κάτσω να το σετάρω όλο.

βασικα εγω ημουν λαθος.οχι εμφανιση/αποκρυψη γραμμης καταστασης.

εμφανιση/αποκρυψη μπαρας αγκυρωσης κοιταξε.

ετσι κρυβεται κ εμφανιζεται το dock.

ειναι εκει που λεει καρτελα συρταριου?

ειναι εκει που λεει καρτελα συρταριου?

οχι οχι...

εκει που λεει ρυθμισεις χειρονομιας.ειναι η πεμπτη επιλογη στις γενικες ρυθμισεις(κατω απο τις ρυθμισεις εφε).

οχι οχι...

εκει που λεει ρυθμισεις χειρονομιας.ειναι η πεμπτη επιλογη στις γενικες ρυθμισεις(κατω απο τις ρυθμισεις εφε).

ναι το βρηκα και πιο απο τα τρια επιλεγω? :p

ναι το βρηκα και πιο απο τα τρια επιλεγω? :p

δες αν σε καποιο απο τα τρια ειναι τικαρισμενο το λειτουργια --->εμφανιση/αποκρυψη μπαρας αγκυρωσης.

αν ειναι τοτε οταν κανεις slide πανω η κατω στην αρχικη οθονη σου κρυβει κ σου εμφανιζει το dock.

πρεπει λοιπον να το ξετικαρεις κ να βαλεις καποια αλλη χειρονομια.εγω ας πουμε εχω στο slide down εμφανιση της γραμμης καταστασης κ στο slide up προεπισκοπηση.

δες αν σε καποιο απο τα τρια ειναι τικαρισμενο το λειτουργια --->εμφανιση/αποκρυψη μπαρας αγκυρωσης.

αν ειναι τοτε οταν κανεις slide πανω η κατω στην αρχικη οθονη σου κρυβει κ σου εμφανιζει το dock.

πρεπει λοιπον να το ξετικαρεις κ να βαλεις καποια αλλη χειρονομια.εγω ας πουμε εχω στο slide down εμφανιση της γραμμης καταστασης κ στο slide up προεπισκοπηση.

Δε καταλαβαινω τι γινεται τα εκανα απενργοποιηση ολα και παλι γινεται :(

Μήπως έχεις περάσει την εφαρμογή στην κάρτα μνήμης; Κοίταξε στις ρυθμίσεις->εφαρμογές->διαχείριση εφαρμογών. Βρες το go keyboard και πέρασέ το στη μνήμη του κινητού. Λογικά μετά, θα είσαι ok :)
Τhe end of an era...

κατεβασα τον nova αλλα δεν εχει ελληνικο μενου και μου ειναι δυσκολο να στησω το κινητο εχετε να μου προτεινετε καποιον καλο με ελληνικο μενου?ics official.

κατεβασα τον nova αλλα δεν εχει ελληνικο μενου και μου ειναι δυσκολο να στησω το κινητο εχετε να μου προτεινετε καποιον καλο με ελληνικο μενου?ics official.

apex....Ιδιος με τον nova με μεγαλύτερη παραμετροποίηση και ελληνικό μενού.

• Administrators
Έχω την εντύπωση ότι ο Go έχει λίγη κατανάλωση μπαταρίας παραπάνω από τους άλλους.

Δεν θα έλεγα ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Η κατανάλωση αυξάνει συνήθως με τον αριθμό και το περιεχόμενο των widget που χρησιμοποιείς.

Modpic.gif

Χρησιμοποιούσα για πολύ καιρό τον GoLauncher γιατί είναι πολυ παραμετροποιήσιμος, έβαλα για δοκιμή ξανά το αγορασμένο Launcher Pro Plus και είναι η μέρα με την νύχτα σε ταχύτητα και ελαφριών ενσωματωμένων widget.
-> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11

• 2 weeks later...

Εβαλα σημερα τον Go Locker ...

Ολα καλα αλλα μου ετυχε κατι ανησυχιτικο θα ελεγα ....

Εχω επιλεξει μοτιβο για ασφαλεια , δουλευει μια χαρα , ΑΛΛΑ μια φορα ενω ηταν κλειστο το κινητο ξεκλειδωσε κατευθειαν στη Homescreen χωρις να βγαλει τον Go locker menu ουτε και το μοτιβο ....

Πραγμα επικυνδυνο αμα ξανασυμβει π.χ στα χερια καποιου αλλου .

Εχει τυχει σε κανενα ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Ο tsf μετα την καινουρια αναβάθμιση ακόμα κσλυτερος.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Ιδέα μου ή ο Nova είναι ποιο γρήγορος του Apex;
HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2

παιδια καλημερα. θελω να αλλαξω το φοντο του κινητου μου οταν δεχομαι μια εισερχομενη κληση. υπαρχει καμια τετοια εφαρμογη?σαν launcher εχω τον go launcer δε ξερω αν παιζει ρολο αυτο.

ευχαριστω

θα περιμενω απαντηση σας

Ο Nova πλέον κερδίζει ψήφο εμπιστοσύνης από εμένα. Επιτέλους, πραγματικά επιτέλους, βλέπω ένα ωραίο implementation για folder management στο app drawer ενός launcher.

Με αριστερό-δεξί swipe αλλάζεις κατηγορίες (Apps, Internet, Games, Widgets, etc etc) και με πάνω κάτω swipe κάνεις Browse τις εφαρμογές της εκάστοτε κατηγορίας.

Επίσης, η δημιουργία των κατηγοριών επιτέλους είναι πανεύκολη και λειτουργική.

Αξίζει τα λεφτά του μόνο και μόνο για αυτό. Nova Prime.

Μπορείτε να δείτε

τι εννοώ.

παιδια καλημερα. θελω να αλλαξω το φοντο του κινητου μου οταν δεχομαι μια εισερχομενη κληση. υπαρχει καμια τετοια εφαρμογη?σαν launcher εχω τον go launcer δε ξερω αν παιζει ρολο αυτο.

ευχαριστω

θα περιμενω απαντηση σας

Ο Nova πλέον κερδίζει ψήφο εμπιστοσύνης από εμένα. Επιτέλους, πραγματικά επιτέλους, βλέπω ένα ωραίο implementation για folder management στο app drawer ενός launcher.

Με αριστερό-δεξί swipe αλλάζεις κατηγορίες (Apps, Internet, Games, Widgets, etc etc) και με πάνω κάτω swipe κάνεις Browse τις εφαρμογές της εκάστοτε κατηγορίας.

Επίσης, η δημιουργία των κατηγοριών επιτέλους είναι πανεύκολη και λειτουργική.

Αξίζει τα λεφτά του μόνο και μόνο για αυτό. Nova Prime.

Μπορείτε να δείτε

τι εννοώ.

Έχω κολλήσει με τον Apex σε σημείο που και Sence Rom να έχω τον περνάω για να παίζω. Αλλά αν είναι έτσι ο Nova μας χτυπάει το τζαμακι κρίμα να μην τον βάλουμε μέσα, εντυπώσεις το βράδυ

HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2

Έχω κολλήσει με τον Apex σε σημείο που και Sence Rom να έχω τον περνάω για να παίζω. Αλλά αν είναι έτσι ο Nova μας χτυπάει το τζαμακι κρίμα να μην τον βάλουμε μέσα, εντυπώσεις το βράδυ

Το περίεργο είναι πως και εγώ τόσο καιρό χρησιμοποιούσα Apex απλά γιατί αυτόν πρότεινε ο κόσμος.

Αλλά πλέον είναι μονόδρομος ο Nova!

Τελικά έχει πέσει αρκετό νερό στο αυλάκι καμιά σχέση με τις εκδόσεις 1.0 που είχα δοκιμάσει παλιότερα. Ποιο γρήγορος από τον Apex και με τις ευκολίες που δίνει για τα Tab και τους φακέλους στον App Drower είναι μακράν ο καλύτερος όλων πλέον μένει βασικός.

Το περίεργο είναι πως και εγώ τόσο καιρό χρησιμοποιούσα Apex απλά γιατί αυτόν πρότεινε ο κόσμος.

Αλλά πλέον είναι μονόδρομος ο Nova!

Εγώ τους είχα δοκιμάσει και τους δύο ταυτόχρονα στο sii πριν κάνα μήνα και μου είχε φανεί σαφώς γρηγορότερος o Apex.

Από τότε μόνο tsf.Απλά σε άλλο πλανήτη.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...