Jump to content

Android - Εφαρμογές: Launchers

vagelisda
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.626 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
      247
    • GO Launcher (& EX)
      603
    • LauncherPro (& Plus)
      304
    • Launcher 7
      30
    • SPB Mobile Shell
      144
    • Zeam Launcher
      57
    • Άλλος (ποιός);
      241

Recommended Posts

Εγώ δεν μπορώ να κάτσω πάνω από 10 μέρες με τον ίδιο launcher (μάλλον έχω πρόβλημα...).

Εναλλάσομαι μεταξύ Go launcher, SPB Shell και Stock HTC Sense.

Δεν μπορώ να τους βάλω με σειρά προτίμησης γιατί είναι πολύ διαφορετικοί μεταξύ τους. Από τους υπόλοιπους, τους έχω δοκιμάσει σχεδόν όλους και είναι σχεδόν ίδιοι με το go launcher (απλά κάποιοι έχουν λιγότερες επιλογές).

Πάντως το SPB Shell για όσους έχουν τηλέφωνο με 1Ghz επεξεργαστή, 768 ram και πάνω το προτείνω γιατί είναι κάτι τελείως διαφορετικό από οτιδήποτε κυκλοφορεί εκεί έξω. Τα παιδιά έχουν κάνει εκπληκτική δουλειά. Απλά είναι λίγο αλμυρή η τιμή του...

Λεωνίδας

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ δεν μπορώ να κάτσω πάνω από 10 μέρες με τον ίδιο launcher (μάλλον έχω πρόβλημα...).

Εναλλάσομαι μεταξύ Go launcher, SPB Shell και Stock HTC Sense.

Δεν μπορώ να τους βάλω με σειρά προτίμησης γιατί είναι πολύ διαφορετικοί μεταξύ τους. Από τους υπόλοιπους, τους έχω δοκιμάσει σχεδόν όλους και είναι σχεδόν ίδιοι με το go launcher (απλά κάποιοι έχουν λιγότερες επιλογές).

Πάντως το SPB Shell για όσους έχουν τηλέφωνο με 1Ghz επεξεργαστή, 768 ram και πάνω το προτείνω γιατί είναι κάτι τελείως διαφορετικό από οτιδήποτε κυκλοφορεί εκεί έξω. Τα παιδιά έχουν κάνει εκπληκτική δουλειά. Απλά είναι λίγο αλμυρή η τιμή του...

Και με την 2.3.4. V20L τρέχει μια χαρά..!!

LG P990 & SPB Shell 3D

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

μόλις δοκίμασα τον SPB 3D, πολύ ενδιαφέρον. Κάτι ξεχωριστό, δεν ξέρω πόσο θα με βόλευε σε καθημερινή χρήση αλλά για show off νομίζω είναι ο καλύτερος. με 512mb ram και 1 Ghz επεξεργαστή δεν φάνηκε να έχει πρόβλημα. Βασικά αυτό έπρεπε να είχε σε προσφορά που είναι κάτι ξεχωριστό. Ο ADW είναι ίδιος με τους υπόλοιπους και αν βάλεις την free έκδοση του δεν χάνεις και τίποτα. Ας ελπίσουμε μέχρι τέλους να το βάλει και αυτό.
Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro

• Administrators
Ο ADW είναι ίδιος με τους υπόλοιπους και αν βάλεις την free έκδοση του δεν χάνεις και τίποτα. Ας ελπίσουμε μέχρι τέλους να το βάλει και αυτό.

Πλέον με 0,10 ευρώ αξίζει να αγοράσεις την full έκδοση.

Modpic.gif

λοιπόν δεν είχα δοκιμάσει μέχρι τώρα τον ADW EX ήμουνα κολλημένος με τον Go Launcher άλλα μόλις τον δοκίμασα έπαθα πλάκα, Μακράν ο καλύτερος διότι έχει τα πάντα και είναι πάρα πολύ ελαφρύς και smooth. Παίδες κοιτάζοντας στο Market σήμερα, ο ADW EX δεν κάνει 0,10 ευρώ άλλα 2,30. Μπορεί κάποιος να μου πει τι παίζεται;

Ευχαριστώ!!!!!

frastgr

λοιπόν δεν είχα δοκιμάσει μέχρι τώρα τον ADW EX ήμουνα κολλημένος με τον Go Launcher άλλα μόλις τον δοκίμασα έπαθα πλάκα, Μακράν ο καλύτερος διότι έχει τα πάντα και είναι πάρα πολύ ελαφρύς και smooth. Παίδες κοιτάζοντας στο Market σήμερα, ο ADW EX δεν κάνει 0,10 ευρώ άλλα 2,30. Μπορεί κάποιος να μου πει τι παίζεται;

Ευχαριστώ!!!!!

Πρόλαβες ; Γιατί εγώ πρόλαβα και πράγματι συμφωνώ μαζί σου.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Πρόλαβες ; Γιατί εγώ πρόλαβα και πράγματι συμφωνώ μαζί σου.

Φίλε μου δυστυχώς δεν πρόλαβα άλλα κατέβασα από το γνωστό μαγαζί την ''ραγισμένη'' έκδοση.

frastgr

εγώ τελικά δεν τον πήρα γιατί μου έκανε τρομερό lag στο scrolling στο drawer στην δωρεάν έκδοση και υπέθεσα θα είναι το ίδιο και η paid για το κινητό μου και έτσι μένω με τον GO.
Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro

εγώ τελικά δεν τον πήρα γιατί μου έκανε τρομερό lag στο scrolling στο drawer στην δωρεάν έκδοση και υπέθεσα θα είναι το ίδιο και η paid για το κινητό μου και έτσι μένω με τον GO.

Δεν δοκίμασα τον δωρεάν, τον αγόρασα κατευθείαν και είναι εξαιρετικός.Καμία σχέση με αυτό που περιγράφεις.

O ADWlauncher EX έχει lag μόνο σε όχι πολύ δυνατές συσκευές όταν του βάλεις κάποιο 3d animation στην κύλιση της οθόνης. Κανονικά είναι ταχύτατος

Sent from my Touchpad using Tapatalk

1ghz cpu και 512 ram δε νομίζω να είναι αδύνατη συσκευή, απλά ίσως να μην κάθεται καλά με την συσκευή μου δεν είναι απαραίτητο να είναι το ίδιο σε όλους.

• Administrators
1ghz cpu και 512 ram δε νομίζω να είναι αδύνατη συσκευή, απλά ίσως να μην κάθεται καλά με την συσκευή μου δεν είναι απαραίτητο να είναι το ίδιο σε όλους.

Αυτό ακριβώς, γενικότερα αυτοί οι launcher δεν κάθονται το ίδιο καλά σε όλες τις συσκευές ακόμα και με παρόμοια χαρακτηριστικά. Οι παράγοντες μπορεί να είναι διάφοροι αλλά δεν είναι τους παρόντος να το αναλύσουμε περαιτέρω.

Modpic.gif

Εχω αγορασμένους τον LP, τον ADW (με την προσφορά) και εγκατεστημένο ακόμα τον Go.

Είμαι σε CM7 και η κατάταξή μου είναι 1.ADW, 2.GO, 3. LP,.....103.Stock (δεν ξέρω αν υπάρχει χειρότερος!)

Ο Go έχει και μια σειρά widget δωρεάν που είναι πράγματι πλήρες το πακέτο, αν και χάνει οριακά σε smoothness από τον ADW.

Ο LP είναι κρίμα που είναι παρατημένος τόσο καιρό.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Έχω δοκιμάσει ότι κυκλοφορεί απο launchers αλλά πάντα επιστρέφω στους δύο βασικούς μου. Go και adw ex.

Ο πιο γρήγορος και παναλαφρος απο όλους βέβαια είναι ο zeam, αλλα έχει λιγότερη παραμετροποίηση ακομα και απο τον lp.. Τον βαριέσαι γρήγορα.

Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon

Η τελευταία έκδοση του ADW LauncherEX, κατ'εμέ είναι μακράν ο καλύτερος home launcher, τόσο από παραμετροποίηση αλλά κυρίως από κατανάλωση μνήμης και ταχύτητα.

Η τελευταία έκδοση του ADW LauncherEX, κατ'εμέ είναι μακράν ο καλύτερος home launcher, τόσο από παραμετροποίηση αλλά κυρίως από κατανάλωση μνήμης και ταχύτητα.

τον εβαλα για λιγο πανω. μου φαινεται οτι εχει η οθονη πιο αργη αποκριση στο πατημα. παταω κατι 2-3 φορες για να ανοιξει .

τον εβαλα για λιγο πανω. μου φαινεται οτι εχει η οθονη πιο αργη αποκριση στο πατημα. παταω κατι 2-3 φορες για να ανοιξει .

Δε συμβαίνει κάτι τέτοιο σε 'μένα, το αντίθετο μάλιστα.

Επιπρόσθετα, σε συγκριση με τις προηγούμενες εκδόσεις του έχει περιορίσει τη κατανάλωση μνήμης την οποία βρίσκω σαν τη χαμηλότερη συγκρινόμενη με αυτές των Go Launcher και Launcher Pro.

έχεις βάλει την τελευταία έκδοση (1.3.3.55); διότι με αυτήν το κινητό πάει σφαίρα, επίσης ο Go Launcher στις τελευταίες του εκδόσεις έχει ''τρελαθεί'' στο κόλλημα και στις επανεκκινήσεις.

frastgr

έχεις βάλει την τελευταία έκδοση (1.3.3.55); διότι με αυτήν το κινητό πάει σφαίρα, επίσης ο Go Launcher στις τελευταίες του εκδόσεις έχει ''τρελαθεί'' στο κόλλημα και στις επανεκκινήσεις.

ναι αυτη εβαλα. την αγορασα προχθες που την ειχε προσφορα.

ναι αυτη εβαλα. την αγορασα προχθες που την ειχε προσφορα.

Kι εγώ το ίδιο, αρκετά καλός αλλά γενικά οτι κανένας launcer πλην του go δεν εχει φακελους στο μενου για μενα με αναγκαζει να επιστρέψω παντα πισω στον go μετά απο λιγες ώρες. Αν συνηθισεις να εχεις 2-3 σελιδες μενου με καποιους φακελους και ξαφνικά βρισκεσαι σε 10 σελιδες μενου αστα να πάνε. Μα καλά τοσο δυσκολα ειναι να βάλουν την επιλογη για φακελους στο μενου...

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Kι εγώ το ίδιο, αρκετά καλός αλλά γενικά οτι κανένας launcer πλην του go δεν εχει φακελους στο μενου για μενα με αναγκαζει να επιστρέψω παντα πισω στον go μετά απο λιγες ώρες. Αν συνηθισεις να εχεις 2-3 σελιδες μενου με καποιους φακελους και ξαφνικά βρισκεσαι σε 10 σελιδες μενου αστα να πάνε. Μα καλά τοσο δυσκολα ειναι να βάλουν την επιλογη για φακελους στο μενου...

Δοκιμασε τον 360 Launcher εχει φακελους και επιπλεον ειναι οτι πιο smooth εχω δει.

In a world without walls and fences, who needs windows and gates?

• Administrators
επίσης ο Go Launcher στις τελευταίες του εκδόσεις έχει ''τρελαθεί'' στο κόλλημα και στις επανεκκινήσεις.

Κάτι άλλο δημιουργεί πρόβλημα στη συσκευή σου, τσέκαρε το μιας και ο go launcher δεν έχει πρόβλημα με επανεκκινήσεις.

Modpic.gif

Κάτι άλλο δημιουργεί πρόβλημα στη συσκευή σου, τσέκαρε το μιας και ο go launcher δεν έχει πρόβλημα με επανεκκινήσεις.

Ki όμως ,όχι μόνο το έχει κάνει σε εμένα σε διαφορετικές ρομ που έχω δοκιμάσει αλλά έχει επισημανθεί και από άλλους στο φόρουμ.

Ki όμως ,όχι μόνο το έχει κάνει σε εμένα σε διαφορετικές ρομ που έχω δοκιμάσει αλλά έχει επισημανθεί και από άλλους στο φόρουμ.

πλάκα και μένα ο go launcher ενώ πετούσε το τελευταιο καιρό μπορει να χει βελτιωθεί αισθητά σε πολλούς τομείς αλλά κάνει πολύ συχνά επανεκκινησεις σε ασχετες φάσεις και είναι εκνευριστικο

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...