Jump to content

Android - Εφαρμογές: Launchers

vagelisda
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.626 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
      247
    • GO Launcher (& EX)
      603
    • LauncherPro (& Plus)
      304
    • Launcher 7
      30
    • SPB Mobile Shell
      144
    • Zeam Launcher
      57
    • Άλλος (ποιός);
      241

Recommended Posts

Εγκατεστησα σε Galaxy S II το PSB Shell 3D, ολα μια χαρα, αλλα οταν το εκλεισα και τωρα πως τον ξανα τρέχω?
TCe

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγκατεστησα σε Galaxy S II το PSB Shell 3D, ολα μια χαρα, αλλα οταν το εκλεισα και τωρα πως τον ξανα τρέχω?

Βάλε το home switcher από το μαρκετ και θα σε αφήσει να επιλέξεις launcher.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Πολυ καλος ειναι ο sskin butterfly...δοκιμαστε τον,εγω αφου δοκιμασα adw,launcher pro,zeam,circle κατεληξα εδω,υστερει λιγο σε θεματα αλλα κατα τα αλλα φοβερος.

Δεν είναι πολύ παραμετροποιήσιμος, δηλαδή πάρα πολύ λίγα πράγματα μπορείς να κάνεις με την "επιφάνεια εργασίας"

Εγώ στο poll ΄ειχα ψηφίσει zeam αλλά τώρα έχω go και δεν τον αλλάζω !!

OnePlus 5t

• 1 month later...

κατα σειρα

tencent launcher

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1209930

http://www.youtube.com/watch?v=pOQLgy5xsVc

MX home launcher

http://www.androidzoom.com/android_applications/productivity/mxhome-launcher_zwah.html

αυτοι ειναι δυο αο τους καλυτερους ο μεν πρωτος δεν εχει συρταρι εφαρμογων και ο δευτερος ενα απο τα καλυτερα

http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg

• 1 month later...
Παιδιά όταν χρησιμοποιείτε τον Go Launcher EX έχετε κάποιο πρόβλημα με τη σύνδεση σε pc μέσω USB? Εμένα δεν μου βγάζει το μενού επιλογής του τύπου σύνδεσης (μόνο φόρτιση κλπ.). Υπάρχει τρόπος να επαναφέρω αυτό το μενού;

όλα κομπλέ σε μένα :)

όταν το συνδέσεις με το pc, κατέβασε την στατους μπαρ. σου έχει κάποια επιλογή εκεί;

όλα κομπλέ σε μένα :)

όταν το συνδέσεις με το pc, κατέβασε την στατους μπαρ. σου έχει κάποια επιλογή εκεί;

Όχι δεν μου βγάζει τίποτα. Απλώς μπαίνει μόνο του σε charge only mode. Δεν μου δίνει επιλογή να διαλέξω πως θα συνδεθεί με το pc...

*οπότε λες να είναι πρόβλημα της ROM? :worry:

πανε settings-connect to pc-τικαρε το ask me

έγινε τίποτα;

Ξαναπέρασα την ίδια ROM και προς το παρόν όλα καλά... Άντε να δούμε :rolleyes:

Παιδιά έχει κανένας το πρόβλημα της μαύρης οθόνης μετά το ξεκλείδωμα με τον Launcher Pro?

Έχω Sony Ericsson Xperia Mini, κάποιες φορές όταν μπουτάρει το κινητό και αφού περάσω το screen lock και το ΡΙΝ παω σε μαύρη οθόνη, η status bar δουλεύει κανονικά αλλά δεν μπαίνω σε app drawer, και ο μόνος τρόπος να προχωρήσω είναι να πατήσω back συνεχόμενα μέχρι να βγει το μήνυμα οτι ο Launcher Pro δεν ανταποκρίνεται, να τον κάνω force close, και αμέσως μετά με ρωτάει αν θελω τον Launcher Pro ή τον μαμά της SE - αν επιλέξω τον Launcher Pro τότε φορτώνει κανονικά!

Το έψαξα λίγο στο γούγλη και είδα και στο φορουμ του Launcher Pro αρκετούς χρήστες με το πρόβλημα αυτό (με διαφορετικές συσκευές), αλλά ουσιαστική λύση δεν αναφέρει κανένας, οπότε είπα να ρωτήσω και εδώ μήπως και...

Τη δυνατότητα που σου δίνει ο Launcher Pro να "κρύψεις" apps που δεν θέλεις να φαίνονται στο drawer την έχει κάποιος άλλος δωρεάν launcher?

Ευχαριστώ

Παιδιά έχει κανένας το πρόβλημα της μαύρης οθόνης μετά το ξεκλείδωμα με τον Launcher Pro?

Έχω Sony Ericsson Xperia Mini, κάποιες φορές όταν μπουτάρει το κινητό και αφού περάσω το screen lock και το ΡΙΝ παω σε μαύρη οθόνη, η status bar δουλεύει κανονικά αλλά δεν μπαίνω σε app drawer, και ο μόνος τρόπος να προχωρήσω είναι να πατήσω back συνεχόμενα μέχρι να βγει το μήνυμα οτι ο Launcher Pro δεν ανταποκρίνεται, να τον κάνω force close, και αμέσως μετά με ρωτάει αν θελω τον Launcher Pro ή τον μαμά της SE - αν επιλέξω τον Launcher Pro τότε φορτώνει κανονικά!

Το έψαξα λίγο στο γούγλη και είδα και στο φορουμ του Launcher Pro αρκετούς χρήστες με το πρόβλημα αυτό (με διαφορετικές συσκευές), αλλά ουσιαστική λύση δεν αναφέρει κανένας, οπότε είπα να ρωτήσω και εδώ μήπως και...

Τη δυνατότητα που σου δίνει ο Launcher Pro να "κρύψεις" apps που δεν θέλεις να φαίνονται στο drawer την έχει κάποιος άλλος δωρεάν launcher?

Ευχαριστώ

Τη δυνατότητα απόκρυψης εφαρμογών την έχει σίγουρα και ο go launcher!

Όσο για το άλλο που λες... Αν περιμένεις λίγο χωρίς να πατήσεις το back, μήπως η κατάσταση επανέρχεται; Γιατί αν είναι έτσι, μπορεί να οφείλεται στη μικρή ram του κινητού σου ;)

Τhe end of an era...

Τη δυνατότητα απόκρυψης εφαρμογών την έχει σίγουρα και ο go launcher!

Όσο για το άλλο που λες... Αν περιμένεις λίγο χωρίς να πατήσεις το back, μήπως η κατάσταση επανέρχεται; Γιατί αν είναι έτσι, μπορεί να οφείλεται στη μικρή ram του κινητού σου ;)

και σε μενα συμβαινει στο desire με aosp ρομ, δε δουλευει αψογα, κυριως γι αυτο. αν και πλεον εχω περιορισει τα widgets και ειναι ενταξει. αν το φορτωσω δε δουλευει καλα.

δοκιμασε το κι αυτο να δεις @PP6210.

ευχαριστώ για τις απαντήσεις, δεν έχω φορτωμένες τις οθόνες - ζήτημα να έχω 2-3 widgets και καμμιά 10αριά shortcuts όλα και όλα.... άμα μπει σε μάυρη οθόνη δεν βγαίνει με τίποτα, το έχω αφήσει και 10 λεπτά χωρίς αποτέλεσμα.

Ευτυχώς δεν το κάνει τόσο συχνά, σα να λέμε κάθε 6η-7η φορά που μπουτάρω, οπότε προς το παρόνα θ ακάνω υπομονή!

Εγω εβαλα ADW EX και βρηκα την υγεια μου.Ο μαμισιος της lg στο 2x ολο κολληματακια ηταν.Κριμα γιατι πριν ειχα το optimus one και ο launcher του ηταν πολυ καλυτερος απο του 2χ

...αλλά πλέον με την 2.3 χρησιμοποιώ τον stock gingerbread, είναι πολύ πιο ομαλός.

:up: :up: :up:

"And more, much more than this, I did it my way...", είπε ο θείος Φρανκ!

Χρησιμοποιώ τον go launcher και αναρτωτιέμαι τι παραπάνω έχουν οι ADW και Pro; Σκέφτομαι να αγοράσω κάποιον απ'τους δύο αν έχει σημαντικές παραπάνω δυνατότητες παραμετροποίησης από τον Go που είναι free.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Χρησιμοποιώ τον go launcher και αναρτωτιέμαι τι παραπάνω έχουν οι ADW και Pro; Σκέφτομαι να αγοράσω κάποιον απ'τους δύο αν έχει σημαντικές παραπάνω δυνατότητες παραμετροποίησης από τον Go που είναι free.

Θεμα γουστου πιστευω ειναι. Οποιος σε βολευει καλυτερα. Προσωπικα βρηκα το ADW πιο λιτο

Δοκιμασε τους free πρωτα για να χεις μια ιδεα. Αν και τον LPP δε θα τον αγοραζα ακομα γιατι εχει σταματησει τα updates.

• Administrators

Δεν θα βρεις περισσότερα πράγματα στους launcher που αναφέρεις, μάλλον λιγότερα.

Modpic.gif

Φίλε μου δεν πρόκειται να βρεις καλύτερο launcher απλά για τα low range κινητά Android είναι βαρύς πράγμα που δεν είναι ο launcher pro ας πούμε, αυτή είναι η διαφορά άλλα από λειτουργίες και από ευχρηστία είναι ο καλύτερος απ' όλους.

frastgr

Συμφωνω και επ'αυξανω! Go go launcher
Η ΤΥΧΗ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΑΛΛΑ Η ΑΤΥΧΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΟΜΟΝΗ

Ηθελα να ρωτησω, σαν νεος στο android....εγκατασταση νεων θεματων σε android γινεται αναγκαστικα μεσω καποιου launcher?

Δεν γινεται να περασω καποιο θεμα ετσι οπως ειναι το κινητο?

Ρωταω διοτι εγκατεστησα καποια θεματα αλλα δεν τα βρισκω πουθενα...μονο αυτα που προυπηρχαν!

Ηθελα να ρωτησω, σαν νεος στο android....εγκατασταση νεων θεματων σε android γινεται αναγκαστικα μεσω καποιου launcher?

Δεν γινεται να περασω καποιο θεμα ετσι οπως ειναι το κινητο?

Ρωταω διοτι εγκατεστησα καποια θεματα αλλα δεν τα βρισκω πουθενα...μονο αυτα που προυπηρχαν!

Ναι , διότι ο κάθε launcher υποστηρίζει τα δικά του και πρέπει να κατεβάζεις τα αντίστοιχα για τον καθέναν.

Επίσης εδώ να πω, πως έχω και τον Go και τον LPplus pro(paid) αλλά και τον adw και μπορώ να πω:

1. GoLauncher : από τους πληρέστερους , αλλά βαρύς και σε φουλ χρήση τραβάει σκαλώματα

2. LauncherPro : ελαφρύς , αλλά έχει ελλείψεις και ειδικά την δημιουργία φακέλου μέσα στο μενού και όχι μόνον στην επιφάνεια εργασίας

3. ADW : γρηγορότατος κι αυτός , με πάρα πολλές παραμετροποιήσεις που πλησιάζει στην τρίχα τον Go και πλεονεκτεί εδώ καθαρά στο θέμα της γρηγοράδας.

4. QQlaucher : Δεν τον σχολιάζω μιας και οι περισσότεροι δεν τον αναφέρουν κάν αφού δεν τον ξέρουν όπως κατάλαβα , οπότε σας το αφήνω για έκπληξη μόλις τον κατεβάσετε. :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

για μένα ο go είναι ο καλύτερος, έχει ότι έχουν όλοι οι άλλοι μαζί και δωρέαν κιόλας. Είναι λίγο βαρύς αλλά όχι τόσο ώστε να μην αξίζει την παραμετροποίηση που τρώει, πραγματικά κάνεις ότι θέλεις.

τώρα με την προσφορά για τον adw σκέφτομαι μήπως να δώσω 10 λεπτά να έχω και έναν paid αλλά το σκέφτομαι γιατί δεν βλέπω να αποχωρίζομαι τον go.

μόλις δοκίμασα και τον QQ. Σταθερός και λιτός αλλά πραγματικά αν έχεις συνηθίσει με τον GO ο QQ σου φαίνεται γυμνός, ελάχιστες επιλογές, ίσως στο μέλλον προσθέσουν πράγματα.

Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro

H αλήθεια είναι ότι δοκίμασα τον adw και παρόλο που μέχρι τώρα δεν τον είχα σε ιδιαίτερη εκτίμηση, ξαφνιάστηκα πολύ θετικά και φυσικά τον αγόρασα. Στη συσκευή μου που είναι low end και όλοι οι launchers έχουν τα κολήμματα τους, ο adw πάει παντού πολύ καλά χωρίς να χάνει τίποτα σε smoothness!
Τhe end of an era...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...