Jump to content

Android - Εφαρμογές: Launchers

vagelisda
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.626 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
      247
    • GO Launcher (& EX)
      603
    • LauncherPro (& Plus)
      304
    • Launcher 7
      30
    • SPB Mobile Shell
      144
    • Zeam Launcher
      57
    • Άλλος (ποιός);
      241

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα. Έχω σε Χ8 τον GO Launcher EX. Κάθε φορά που βγαίνει κάποιο Update, εξαφανίζονται τα widgets και στο dock επανέρχονται τα default icons κλπ. Υπάρχει κάποιος τρόπος να παίρνω κάποιου είδους backup ώστε να μη χρειάζεται κάθε φορά να το κάνω manually?

Δεν είναι λογικό θα έπρεπε να τα κρατάει. Τις υπόλοιπες ρυθμίσεις τις κραταει; Εχει επιλογη για μπακαπ παντως μεσα στις ρυθμισεις του.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Δεν είναι λογικό θα έπρεπε να τα κρατάει. Τις υπόλοιπες ρυθμίσεις τις κραταει; Εχει επιλογη για μπακαπ παντως μεσα στις ρυθμισεις του.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Θα ξαναψάξω τις ρυθμίσεις του.

SPB 3D Mobile Shell. Πολλες κλασεις πανω απο τους αλλους αλλα και πολλα τα 10Eυρω σε συγκριση με τους αλλους!!!

επειδη και εγω το εβαλα αλλα το ξαναεβγαλα τι ακριβως σου αρεσε? εμενα μου φανηκε λιγο παραμετροποιησιμος και επισης λιγα widgets εκτος αν κατι δεν εκανα σωστα...

επειδη και εγω το εβαλα αλλα το ξαναεβγαλα τι ακριβως σου αρεσε? εμενα μου φανηκε λιγο παραμετροποιησιμος και επισης λιγα widgets εκτος αν κατι δεν εκανα σωστα...

Σηγουρα σπασμενει:X προσπαθησες να δεις......!!!

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Σηγουρα σπασμενει:X προσπαθησες να δεις......!!!

Oχι,την αγορασα απο το μαρκετ

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

Αν και δεν τους εχω δοκιμασει ολους αρα η γνωμη μου δεν ειναι η πλεον εμπεριστατωμενη, απο οσα δοκιμασα προτιμω τον go launcher λογω πολλων επιλογων αλλά και γενικης αποδοσης. Εχω περασει και το blue AS theme και ειναι αρκετα εντυπωσιακο. Το θεμα ειναι οτι τελευταια "το ψηνω" για 3d launcher και σκεφτομουν για regina αλλά βρηκα τον mx home x http://www.youtube.com/watch?v=vOgWiRXtA0Y&feature=related και δειχνει αρκετα εντυπωσιακος. Το εχει δοκιμασει κανεις? Αν ειναι μουφα να μη μπω στο κοπο :)

Παιδιά υπάρχει τρόπος στον go launcher να βγούνε από το menu (app drawer) οι καρτέλες πρόσφατα και αυτή που σου λέει πόση μνήμη έχεις? Μου τρώει χώρο, κατα τ'άλλα εξαιρετικός launcher
Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ

Έχω ένα μηχανάκι...! αξίας 500euro!!! έως εδώ τίποτα το σπουδαίων και πρωτότυπο... Το θεωρώ ώμος, υποχρέωση μου να του ρίξω 10 euro για το SPB Mobile Shell..!!!

Τρωει περισσοτερο μνημη απο τον στοκ;..και γενικα εχει καθολου lag (οταν παταγες το κουμπι για να δεις τις εφαρμογες στον στοκ launcher η αποκριση ηταν σφαιρατη,ειναι τοσο γρηγορο και το spb) ή υπαρχει κατι που να σε χαλασε εστω και λιγο; (10 ευρω ειναι αυτα μη τα δωσω τσαμπα)

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Παιδιά υπάρχει τρόπος στον go launcher να βγούνε από το menu (app drawer) οι καρτέλες πρόσφατα και αυτή που σου λέει πόση μνήμη έχεις? Μου τρώει χώρο, κατα τ'άλλα εξαιρετικός launcher

Δεν πρέπει να γίνετε να τα βγάλεις

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB

My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK)

Τρωει περισσοτερο μνημη απο τον στοκ;..και γενικα εχει καθολου lag (οταν παταγες το κουμπι για να δεις τις εφαρμογες στον στοκ launcher η αποκριση ηταν σφαιρατη,ειναι τοσο γρηγορο και το spb) ή υπαρχει κατι που να σε χαλασε εστω και λιγο; (10 ευρω ειναι αυτα μη τα δωσω τσαμπα)

Καταρχήν τη συσκευή έχεις? με τO LG 2X κανένα πρόβλημα, ούτε κωλύματα, ούτε ταχύτητας..!!!! σε κάτι λιγότερο απο 1 δευτερόλεπτο γυρνάει από το Launcher μαμάς σε Launcher SPB Shell 3D. αυτό νομίζω τα λέει όλα...!!!!

http://s1.directupload.net/images/110621/whht4aj3.pnghttp://s1.directupload.net/images/110621/ahvai52x.pnghttp://s1.directupload.net/images/110621/dp2tj6et.pnghttp://s7.directupload.net/images/110621/6vbew7yp.png

Oρίστε και live

Edited by mariodj

Καταρχήν τη συσκευή έχεις? με τO LG 2X κανένα πρόβλημα, ούτε κωλύματα, ούτε ταχύτητας..!!!! σε κάτι λιγότερο απο 1 δευτερόλεπτο γυρνάει από το Launcher μαμάς σε Launcher SPB Shell 3D. αυτό νομίζω τα λέει όλα...!!!!

lg optimus 2x ,για μια στιγμη ξεχαστηκα και νομιζα οτι μιλαγαμε στο thread του 2x,για αυτο και σου ειπα και για αυτο το σφαιρατο που κανει το κινητο οταν πατας το κουμπι για τις εφαρμογες..Απο 3d η ψευδαισθηση που δημιουργει λεει τιποτα γιατι απο φωτο δε καταλαβαινεις πολλα;

edit:Επειδη προκειται να ειναι η πρωτη πληρωμενη μου εφαρμογη,αν τυχει να τη βγαλω και μετα να τη ξαναπερασω για καποιο λογο ή βγει αναβαθμιση της πρεπει να ξαναπληρωσω και επισης τι λεει απο μπαταρια;

Edited by nikos92
http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

lg optimus 2x ,για μια στιγμη ξεχαστηκα και νομιζα οτι μιλαγαμε στο thread του 2x,για αυτο και σου ειπα και για αυτο το σφαιρατο που κανει το κινητο οταν πατας το κουμπι για τις εφαρμογες..Απο 3d η ψευδαισθηση που δημιουργει λεει τιποτα γιατι απο φωτο δε καταλαβαινεις πολλα;

edit:Επειδη προκειται να ειναι η πρωτη πληρωμενη μου εφαρμογη,αν τυχει να τη βγαλω και μετα να τη ξαναπερασω για καποιο λογο ή βγει αναβαθμιση της πρεπει να ξαναπληρωσω και επισης τι λεει απο μπαταρια;

Αν την πληρώσεις μπορείς να την εγκαταστήσεις όσες φορές θες και σε όλα τα κινητά σου.

Από μπαταρία κανένα πρόβλημα σε desire & Samsung s2.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Φιλε εσενα τι σε χαλασε στο spb 3d και το βγαλες με τη μια γιατι θα το αγορασω αμα ειναι το βραδυ και δε θελω να τους 10 ευρω τσαμπα...

Φιλε εσενα τι σε χαλασε στο spb 3d και το βγαλες με τη μια γιατι θα το αγορασω αμα ειναι το βραδυ και δε θελω να τους 10 ευρω τσαμπα...

Απο το video

που σου είχα και παραπάνω, δεν μπορείς να έχεις άποψη ??? sory αλλά ούτε οικόπεδο να αγόραζες...!!!:lol: (ελπίζω να έχεις χιούμορ);) Edited by mariodj

Απο το video
που σου είχα και παραπάνω, δεν μπορείς να έχεις άποψη ??? sory αλλά ούτε οικόπεδο να αγόραζες...!!!:lol: (ελπίζω να έχεις χιούμορ);)

Ναι μην αγχωνεσαι δεν ειμαι απο αυτους τους ευθικτους,αν δε κανουμε και λιγο καλαμπουρακι αυτες τις μερες χαθηκαμε.Δε το ειχα δει το video,το κατεβασα ομως και ειναι αρκετα εντυπωσιακο αλλα ξερεις τι δε μου αρεσε ή τουλαχιστον εγω δε βρηκα πως γινεται..οταν μπαινεις στις εφαρμογες το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να τις βλεπεις ειτε 3d (οπως στο gingerbread) ειτε 2d.Αλλη επιλογη του τυπου να βαλεις κατηγοριες για να χωρισεις τις εφαρμογες ή να τις βλεπεις οριζοντια ή καθετα (αυτο ειναι το συνηθισμενο) δε μπορεσα να βρω.Και κατι ακομα:1) ειδες καποια διαφορα στη μνημη,2) το widget-ακι της accuweather που ειχε και στον στοκ launcher πως το εβαλες (γιατι στο market βρηκα ενα διαφορετικο της accuweather) και επισης μετα το ξεκλειδωμα της οθονης αναλογα με το καιρο βγαζει εεινη την κινουμενη εικονιτσα οπως γινοταν πριν;

edit:αυτο με την εφαρμογη accuweather τελικα το βρηκα.

Edited by nikos92

• 2 weeks later...

Εγω χρησιμοποιω τον Go launcher EX! Συμφωνω στο οτι ειναι σχετικα αργος αλλα μ αρεσει που μπορεις να ομαδοποιεις σε φακελους τα εικονιδια στο μενου!

Εχω γυρω στις 60 εφαρμογες (εκτος απο τις stock του κινητου) και αν δεν τις ειχα σε φακελους το μενου θα επιανε τουλαχιστον 7 σελιδες!

Υπαρχει τροπος να κανω τετοια ομαδοποιηση στον Launcher pro?

Εγω χρησιμοποιω τον Go launcher EX! Συμφωνω στο οτι ειναι σχετικα αργος αλλα μ αρεσει που μπορεις να ομαδοποιεις σε φακελους τα εικονιδια στο μενου!

Εχω γυρω στις 60 εφαρμογες (εκτος απο τις stock του κινητου) και αν δεν τις ειχα σε φακελους το μενου θα επιανε τουλαχιστον 7 σελιδες!

Υπαρχει τροπος να κανω τετοια ομαδοποιηση στον Launcher pro?

Μόνο στην homescreen μπορείς να κάνεις φακέλους στον launcher pro.

My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB

My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK)

HTC Sence FTW!!! Η σταθερότητα και η ομορφιά στο μεγαλείο της!!!

Knowledge >= Power OR Power >= Knowledge

Ποιό είναι το σωστό τελικά....?!?!!?

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...