Jump to content

Android - Εφαρμογές: Launchers

vagelisda
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.626 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
      247
    • GO Launcher (& EX)
      603
    • LauncherPro (& Plus)
      304
    • Launcher 7
      30
    • SPB Mobile Shell
      144
    • Zeam Launcher
      57
    • Άλλος (ποιός);
      241

Recommended Posts

Λοιπόν παιδιά, παίζει ρόλο η συσκευή που χρησιμοποιούμαι καθώς και η ρόμ που φοράμε. Παρατηρημένο λέμε...

Στο μιλεστονε ο zeam είναι αρκετά laggy, ενώ ο launcher pro όχι.

Με τη 2.3.3 όμως τόσο ο adw , όσο και ο launcher pro σερνονται. Μόνο ο adw ex παίζει κάπως καλά.

Πες τα χρυσόστομε. Έχω δοκιμάσει όλους τους launchers εδώ και καιρό (είμαι σε wildfire με 2.3.3 (cm7) και πραγματικά μόνο ο Launcherpro μου παίζει σωστά. Όλοι οι άλλοι μου είναι laggy κυρίως στο scrolling στις εφαρμογές. Έχει να κάνει με τη συσκευή (αν και έχω ακούσει και διαφορές ανάμεσα σε συσκευές)!

Τhe end of an era...

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πες τα χρυσόστομε. Έχω δοκιμάσει όλους τους launchers εδώ και καιρό (είμαι σε wildfire με 2.3.3 (cm7) και πραγματικά μόνο ο Launcherpro μου παίζει σωστά. Όλοι οι άλλοι μου είναι laggy κυρίως στο scrolling στις εφαρμογές. Έχει να κάνει με τη συσκευή (αν και έχω ακούσει και διαφορές ανάμεσα σε συσκευές)!

εχω και εγω την ιδια ρομ και οντως μονο ο launcher pro δουλευε σωστα.εβαλα τον zeam για δοκιμη και δουλευει ακομα καλυτερα χωρις lag πουθενα και μου φαινεται λιγο πιο γρηγορος γενικα.αλλα ειναι απλος και χωρις πολλα κολπακια,που δε με πειραζει ασε που πιανει μονο 800kb ενω ο launcher pro καπου 4 mb

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

εχω και εγω την ιδια ρομ και οντως μονο ο launcher pro δουλευε σωστα.εβαλα τον zeam για δοκιμη και δουλευει ακομα καλυτερα χωρις lag πουθενα και μου φαινεται λιγο πιο γρηγορος γενικα.αλλα ειναι απλος και χωρις πολλα κολπακια,που δε με πειραζει ασε που πιανει μονο 800kb ενω ο launcher pro καπου 4 mb

Μην ξεχνάτε πως ο Zeam παρότι πολύ μικρός έχει επίσης την δυνατότητα για scrollable widgets! Για τα kb του είναι πολύ καλός!

ειμαι ο μονος που χρησιμοποιω τον "απλο" gingerbread launcher(αυτον με τον κυβο - appdrawer) ;

και ναι παιζει ρολο η ρομ και η συσκευη, αν και ο μαμισιος δεν ειναι ασχημος εχει πολυ παδικα χρωματα και δεν μαρεσει..

σαν δευτερη-τριτη επιλογη εχω go/7 ο πρωτος για το smooth scrolling και ο δευτερος για την διαφορετικοτητα αν και για να ειναι ειλικρινης ο 7 ειναι αρκετα βολικος αν δεν χρησιμοποιεις widgets

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Ωραιος ειναι και ο 7 , αλλα για να βρεις μια εφαρμογη κανεις πολυ ωρα...

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Έχω δοκιμάσει τους περισσότερους Launchers πλην του 7 που δε με συγκινεί εμφανισιακά, αλλά για έναν περίεργο λόγο πάντα κατέληγα στις ευκολίες του Sense όσον αφορά το Desire. Σήμερα είπα να δοκιμάσω και τον OpenHome 6. Για αρχή, μου φαίνεται αρκετά γρήγορος, με πολλές ρυθμίσεις, κάποιες βολικές λειτουργίες που δεν είδα στους άλλους (όπως το ScreenShot σε official Froyo, η ένδειξη μπαταρίας κάτω δεξιά και το διπλό dock). Δεν δείχνει lag αλλά θα τον παρακολουθήσω για ασφαλέστερα συμπεράσματα.

Στο Xperia MiniPro έχω τον GoLauncher Ex που μου αρέσει και προσωπικά τον προτιμώ μακράν και από τον ProPlus και από τον ADW. Και εδώ αλλά και στο Desire που τον είχα δοκιμάσει είναι πιο γρήγορος από τους άλλους. Τώρα ψήνομαι να τον αντικαταστήσω με Zeam ο οποίος είναι ο πιο γρήγορος από όλους και ο πιο ελαφρύς αλλά αισθητά λιγότερο παραμετροποιήσιμος.

Συμπερασμα μετά από όλα αυτά: Το καλύτερος είναι θέμα συσκευής, γούστου και χρήσης! :)

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Ρε σεις και ο ADW είναι γρήγορος... Μπείτε λίγο στην διαδικασία να τον ρυθμίσετε. Δεν επιστρέφω στο Launcher Pro πλέον εγώ

Αυτόπ ου είπαμε και πιο πάνω είναι ότι η απόδοση κάθε launcher διαφέρει παό συσκευή σε συσκευή και από ρομ σε ρομ.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

ποιος Launcher καταναλωνει λιγοτερη μπαταρια ? Δοκιμασα κανα 2 αλλα ειδα οτι Desire HD με 2.3.1 καταναλωνουν γρηγοροτερ ατην μπαταρια απο τον μαμισιο launcher
smartphone madness:)

ποιος Launcher καταναλωνει λιγοτερη μπαταρια ? Δοκιμασα κανα 2 αλλα ειδα οτι Desire HD με 2.3.1 καταναλωνουν γρηγοροτερ ατην μπαταρια απο τον μαμισιο launcher

τη λιγοτερη εχω παρατηρησει οτι καταλωνουν ο launcher7 και ο zeam...γενικοτερα, ομως εξαρταται κυριως απο τα διαφορα widgetακια που βαζουμε οι περισσοτεροι απο εμας...αυτα καταναλωνουν περισσοτερο τη μπαταρια :)

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Παιδες λιγο επειδη με πεισατε, λιγο επειδη εχω ρεπο και βαριεμαι αφορητα, ειπα να δωσω ευκαιρια και σε αλλον launcher. Αλλα ψαχνω καποιον ο οποιος να εχει ενα πολυ συγκεκριμενο feature του launcher pro.

Να εχει επιλογη να κρυβεις εφαρμογες απο το app drawer. Τι επιλογες εχω?

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Παιδες λιγο επειδη με πεισατε, λιγο επειδη εχω ρεπο και βαριεμαι αφορητα, ειπα να δωσω ευκαιρια και σε αλλον launcher. Αλλα ψαχνω καποιον ο οποιος να εχει ενα πολυ συγκεκριμενο feature του launcher pro.

O Go Launcher φτιάχνει φακέλους αν σε ενδιαφέρει και ο ADW φτιάχνει καταλόγους αλλά δεν μου φαίνονται πολύ λειτουργικοί

Γενικά το android έχει πολλούς launchers αλλά ο τέλειος δεν υπάρχει ακόμα. Χρειάζονται όλοι δουλειά.

Ο GoLauncher το κάνει κανονικά με μενού στον app drawer και ο OpenHome επίσης.:)

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

τη λιγοτερη εχω παρατηρησει οτι καταλωνουν ο launcher7 και ο zeam...γενικοτερα, ομως εξαρταται κυριως απο τα διαφορα widgetακια που βαζουμε οι περισσοτεροι απο εμας...αυτα καταναλωνουν περισσοτερο τη μπαταρια :)

Αυτό παρατηρώ κι εγώ τώρα με τον OpenHome :( Ενώ τον έχω βολευτεί κι είναι και γρήγορος βλέπω ότι καταναλώνει αισθητά πιο γρήγορα την μπαταρία από το sense. Θα το παρακολουθήσω για σιγουριά βέβαια.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

σε οσους αρεσει ο spb shell 3d για δοκιμαστε και τον Regina 3D Launcher :)

δειχνει πολυ καλος...

Ηρακλής!

• Administrators
σε οσους αρεσει ο spb shell 3d για δοκιμαστε και τον Regina 3D Launcher :)

δειχνει πολυ καλος...

Δεν είναι κακός. Το θέμα είναι βέβαια πως τα πάει στο θέμα κατανάλωσης, τόσο σε ram, όσο και σε μπαταρία.

Modpic.gif

Δεν είναι κακός. Το θέμα είναι βέβαια πως τα πάει στο θέμα κατανάλωσης, τόσο σε ram, όσο και σε μπαταρία.

φανταζομαι οτι θα κυμαινεται στα πλαισια του spb...:wacko:

Ηρακλής!

ένας ενδιαφέρον launcher, αλλά θέλει δουλειά ακόμα :p

εντιτ; τελευταία χρησιμοποιώ zeam, εκτός οτι είναι γρήγορος/smooth έχει μικρή κατανάλωση μνήμης είναι και λιγότερο ενεργοβόρος από τους υπόλοιπους :)

Edited by saliez

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Πιστεύω ότι το Spb είναι από τους καλύτερους σε λειτουργία και εμφάνιση. Όσον αφορά την μπαταρία και την μνήμη...θα το δω από αύριο. Απλά χρειάζεται ποιο πολλά widgets όσο μπόρεσα να το δοκίμασω στην trial έκδοση.

ένας ενδιαφέρον launcher, αλλά θέλει δουλειά ακόμα :p

εντιτ; τελευταία χρησιμοποιώ zeam, εκτός οτι είναι γρήγορος/smooth έχει μικρή κατανάλωση μνήμης είναι και λιγότερο ενεργοβόρος από τους υπόλοιπους :)

O Regina νομίζω κι εγώ ότι θέλει λίγη δουλειά ακόμα. Είναι εντυπωσιακός μεν, αλλά έχει ατέλειες, ειδικά στα γραφικά... :cool:

Εγώ με τον spb δεν εχω δει καμία. διαφορά στη μπαταρία.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

• Administrators

Και εγώ επίσης δεν έχω καταλάβει αξιοσημείωτη διαφορά στην κατανάλωση.

Modpic.gif

Λειτουργώ από τις 13:00 το Spb. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος με την κατανάλωση της μπαταρίας. Mε 3g ανοιχτό συνέχεια έχει πέσει 7%. Λιγότερο από ότι έπεφτε όταν χρησιμοποιούσα το Sense. Φυσικά και πειράζω την οθόνη. Και έχω και ποιο πολλά widgets στις οθόνες του από αυτά που ενημερώνονται. Το αγόρασα επίτελους το πρόγραμμα!!. Αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι μου λείπει το ρολόι της htc σαν widget, μπορώ να πω ότι μου αρέσει ποιο πολύ από το κλασσικό Sense.

Scrolling έχει πολύ καλό.

Edited by apitsakis

Λειτουργώ από τις 13:00 το Spb. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος με την κατανάλωση της μπαταρίας. Mε 3g ανοιχτό συνέχεια έχει πέσει 7%. Λιγότερο από ότι έπεφτε όταν χρησιμοποιούσα το Sense. Φυσικά και πειράζω την οθόνη. Και έχω και ποιο πολλά widgets στις οθόνες του από αυτά που ενημερώνονται. Το αγόρασα επίτελους το πρόγραμμα!!. Αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι μου λείπει το ρολόι της htc σαν widget, μπορώ να πω ότι μου αρέσει ποιο πολύ από το κλασσικό Sense.

Scrolling έχει πολύ καλό.

ακριβώς. τα ίδια φίλε μου κι εγώ. μόνο το ρολόϊ με το εφέ καιρού μου λείπει.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...