Jump to content

Motorola DEFY

tsoump
 Κοινοποίηση

Motorola Defy  

202 members have voted

1. 1. Motorola Defy

• Θετική ψήφος
      185
    • Αρνητική ψήφος
      17

Recommended Posts

έφτιαξα τις ρυθμήσεις οπως εγραψες....στελνω mms με ανοικτο το mobile internet αλλα στον παραληπτη παει με την μορφη link (http://www.cosmote.gr/mms_mailbox) με κωδικούς για να το δείς!!!!! :mad:
OnePlus 5t

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ξαφνικα δεν μπορει να συνδεθει μεσω usb με κανενα pc.

εχει κανεις καμια ιδεα για τη λυση? εκτος του να το πεταξω σε ποταμι/λιμνη/θαλασσα/κτλ.

ξαφνικα δεν μπορει να συνδεθει μεσω usb με κανενα pc.

εχει κανεις καμια ιδεα για τη λυση? εκτος του να το πεταξω σε ποταμι/λιμνη/θαλασσα/κτλ.

Φορτίζει κανονικά?

Sent from my MB525

OnePlus 5t

φορτιζει κανονικα μονο σε ρευμα. σε pc δεν κανει τιπτα,

Πέρασε ξανά τους drivers της Motorola στο pc από την αρχή

http://www.mediafire.com/?isiafwcc9klf7cy

Sent from my MB525

Edited by pificos
OnePlus 5t

οκ ευχαριστώ

Πέρασε ξανά τους drivers της Motorola στο pc από την αρχή

http://www.mediafire.com/?isiafwcc9klf7cy

Sent from my MB525

Έχω πρόβλημα με το wi-fi. Ενώ βρίσκει τα δίκτυα, δεν μπορεί να συνδεθεί με κανένα.

Στις ρυθμίσεις wi-fi γράφει Σύνδεση, λήψη IP, Αποσυνδέθηκε, Σύνδεση, Αποσυνδέθηκε κλπ...συνέχεια και ο,τι και να γράψει το καταλήγει ότι αποσυνδέει το wi-fi.

Έχει κανείς άποψη;

(Αν παίζει κάποιο ρόλο:Τελευταία εφαρμογή που έβαλα ήταν η MP3 music download)

Έχω πρόβλημα με το wi-fi. Ενώ βρίσκει τα δίκτυα, δεν μπορεί να συνδεθεί με κανένα.

Στις ρυθμίσεις wi-fi γράφει Σύνδεση, λήψη IP, Αποσυνδέθηκε, Σύνδεση, Αποσυνδέθηκε κλπ...συνέχεια και ο,τι και να γράψει το καταλήγει ότι αποσυνδέει το wi-fi.

Έχει κανείς άποψη;

(Αν παίζει κάποιο ρόλο:Τελευταία εφαρμογή που έβαλα ήταν η MP3 music download)

καταρχάς ελπίζω να έκανες ενα reboot, εγω εχω παρατηρήσει γενικά οτι το τηλέφωνο καθε τοσο το θέλει το rebοot του!!

τι ρομ έχεις?

αν έχεις cyanogenmod δες εδω

OnePlus 5t

Όντως θέλει reboot,το ειχε και το milestone αυτό,ειδικά αν το έβαζα την νύχτα σε λειρτουργια αεροπλάνου.

Sent from my defy

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

έφτιαξα τις ρυθμήσεις οπως εγραψες....στελνω mms με ανοικτο το mobile internet αλλα στον παραληπτη παει με την μορφη link (http://www.cosmote.gr/mms_mailbox) με κωδικούς για να το δείς!!!!! :mad:

ετσι μου ερχοτανε οχι στην συσκευη που εχω τωρα αλλα σε μια που δεν υποστηριζε MMS δεν ειχε καν data plan και επαιρνα ετσι τα MMS λεω μηπος σε αυτον που τα στελνεις δεν εχει σεταρει καταληλα την συσκευη του και να εχει ζητησει ενεργοποιησει MMS;

http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg

ετσι μου ερχοτανε οχι στην συσκευη που εχω τωρα αλλα σε μια που δεν υποστηριζε MMS δεν ειχε καν data plan και επαιρνα ετσι τα MMS λεω μηπος σε αυτον που τα στελνεις δεν εχει σεταρει καταληλα την συσκευη του και να εχει ζητησει ενεργοποιησει MMS;

Σωστότατος, αυτό δεν είναι πρόβλημα αυτού που στέλνει αλλά αυτού που λαμβάνει!

Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1)

Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1)

Δίκτυο: WIND

Σωστότατος, αυτό δεν είναι πρόβλημα αυτού που στέλνει αλλά αυτού που λαμβάνει!

μπορεί ....:O το δοκίμασα μόνο σ'ενα δικό μου νουμερο καρτοκινητο που δεν χρησιμοποιώ...

θα το δοκιμάσω σε αλλον και θα σας πω:O

OnePlus 5t

Δεν πιάνει...το έχω δοκιμάσει.

:)

Ίσως να πρέπει να σβησεις όλα τα δίκτυα που έχεις αποθηκεύσει,αυτό συνήθως πιάνει...

Sent from my Defy.

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Πιάνει όλα τα router εκτός από αυτό που έχω σπίτι :mad::mad:

Ένα CISCO...καλύτερα να έπαιρνα ένα noname να έκανα τη δουλειά μου.

:)

Άλλαξε τα wep/wpa και τα b/g/n,κάτι τέτοιο είναι.

Sent from my Defy.

μπορεί ....:O το δοκίμασα μόνο σ'ενα δικό μου νουμερο καρτοκινητο που δεν χρησιμοποιώ...

θα το δοκιμάσω σε αλλον και θα σας πω:O

MMS: αποστολή εξετελέσθη!όλα καλά τελικά ηταν θεμα του τηλεφώνου που λάμβανε το προβλημα!!:)

το μόνο κουφό είναι οτι πρέπει να έχεις ανοιχτό το δίκτυο για να στείλεις... κι αν δεν είχα πρόγραμμα με ίντερνετ τι θα γινόταν??

OnePlus 5t

MMS: αποστολή εξετελέσθη!όλα καλά τελικά ηταν θεμα του τηλεφώνου που λάμβανε το προβλημα!!:)

το μόνο κουφό είναι οτι πρέπει να έχεις ανοιχτό το δίκτυο για να στείλεις... κι αν δεν είχα πρόγραμμα με ίντερνετ τι θα γινόταν??

λογικό μου φαίνεται γιατί το mms φεύγει μέσω δεδομένων δικτύου το θυμάμαι κι από το παλιό nokia που είχα κι επρεπε ν΄ανοιξεις το GPRS τότε και για να στείλεις και για να λάβεις αν το χες κλειστό δεν έπαιρνες απλά φαντάζομαι ότι δε χρεώνει ιντερνετ μιας και θεωρείτε σαν mms από το δίκτυο απλά το πρόβλημα είναι ότι με το ανοιγμα των δεδομένων το κινητό κάνει κι αλλες χρήσεις στο νετ

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Άλλαξε τα wep/wpa και τα b/g/n,κάτι τέτοιο είναι.

Sent from my Defy.

Έχω κάνει διάφορες δοκιμές, αλλά δεν...

Μου έχει σπάσει τα νεύρα.

:mad::)

επαναφορα σε εργοστασιακες δοκιμασε..αλλα να ξερεις τα χανεις ολα!

λογικό μου φαίνεται γιατί το mms φεύγει μέσω δεδομένων δικτύου το θυμάμαι κι από το παλιό nokia που είχα κι επρεπε ν΄ανοιξεις το GPRS τότε και για να στείλεις και για να λάβεις αν το χες κλειστό δεν έπαιρνες απλά φαντάζομαι ότι δε χρεώνει ιντερνετ μιας και θεωρείτε σαν mms από το δίκτυο απλά το πρόβλημα είναι ότι με το ανοιγμα των δεδομένων το κινητό κάνει κι αλλες χρήσεις στο νετ

μπορεί να έμπαινε το νοκια σε gprs αλλά δεν είχα συμβόλαιο με internet! εγώ θυμάμαι οτι εμπαινε αυτοματα(δεν εκανα καμία ενέργεια εγώ)

...(μιλάμε λές και έχουν περάσει τα χρόνια!!!:lol::lol: μόλις πρίν 11μήνες ήταν)

OnePlus 5t

• 2 weeks later...

παιδια πηρα στα χερια μου ενα defy με την official 2.1, πως μπορω να περάσω official παλι 2.2?

...επίσης όταν θέλω να προσθέσω μια επαφή σε λογαριασμό google δεν έχει τέτοια επιλογή με αποτέλεσμα να μην μπορώ να το συγχρονίσω με το τις επαφές στο gmail.

ευχαριστώ

Edited by savasgr
:up:

Gorilla Glass και πρασινα αλογα... Σημερα για πρωτη φορα μπερδεψα τις τσεπες και το εβαλα μαζι με τα κλειδια και απεκτησα την πρωτη γρατσουνια... :mad:

Αραγε ποσο να κοστιζει μια αλλαγη του προστατευτικου γυαλιου της οθονης? (αν γεμισει γρατσουνιες αργοτερα γιατι με εχει βολεψει σαν κινητο)

(1998) Siemens C11/Bosch 509/Motorola V3688/Siemens A35/Siemens C55/Nokia 6600/Sony Ericsson P990/Sony Ericsson K810/Sony Ericsson X10 mini/Motorola Defy/Apple iPhone 4S/Apple iPhone 5/Apple iPhone 6/Apple iPhone 6S/Apple iPhone 7 Plus (2017)

• The title was changed to Motorola DEFY