Jump to content

[iOS 4] Activate / Jailbreak / Unlock για iPhone 3G/3GS/4/4S, iPad

DjArte
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά μόλις τελειωσα με την αναβαθμίσει το τηλέφωνο είναι πλέον 4.3.2 και έχω κατεβάσει και το redsn0w_win_0.9.6rc14 τώρα μπορείτε να μου πείτε τι να κάνω???

Ευχαριστώ!!!

http://www.iphonehellas.gr/forum/topic/55659-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82redsn0w-rc13-untethered-jailbreak-432-windows/

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδιά στο cydia τι πατάω χρηστης hacker η devoloper?

Θα επιλεξεις χρηστης.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Θα επιλεξεις χρηστης.

Ok σε ευχαριστω και κατι αλλο το ινσταλους που θα το βρω για να το περασω?

Μανώλης

Ok σε ευχαριστω και κατι αλλο το ινσταλους που θα το βρω για να το περασω?

θα πρέπει να περάσεις το source cydia.hackulo.us/ και απ αυτο θα κατεβασεις το AppSync for 4.0+ και το Installous4.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

θα πρέπει να περάσεις το source cydia.hackulo.us/ και απ αυτο θα κατεβασεις το AppSync for 4.0+ και το Installous4.

τα περασα ολα σε ευχαριστω πολυ φιλε μου !!!

Μανώλης

Θα επιλεξεις χρηστης.

και χρησιμοποιησε μόνο το graphical enviroment για να μην χάσεις τη μπάλα.

... and Justice for ... ALL ...

Παιδια εχω περσμενη την 4.1 και ειναι jailbreak και σκεφτομαι να περασω την 4.3.2 , θα πρεπει πρωτα να βγαλω το jailbreak να επανελθω στην μανισια 4.1 και να κανω την διαδικασια ή οπως ειμαι τωρα κατευθειαν συνδεω το κινητο και ξεκιναω την διαδικασια? Ευχαριστω!

Κάνεις κανονικά update μέσα από itunes και μετά ξανακάνεις JB. Βασικά ακολούθα τα βήματα που δίνονται στο λίνκ που δόθηκε και πιο πάνω http://www.iphonehellas.gr/forum/topic/55659-οδηγόςredsn0w-rc13-untethered-jailbreak-432-windows/
... and Justice for ... ALL ...

Θα μπορούσε κάποιος να μου παραθέσει κάποιον σύνδεσμο όπου αναφέρονται οι διαφορές μεταξύ iOS 4.1, 4.2.1, 4.3.1 και 4.3.2 ?

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Θα μπορούσε κάποιος να μου παραθέσει κάποιον σύνδεσμο όπου αναφέρονται οι διαφορές μεταξύ iOS 4.1, 4.2.1, 4.3.1 και 4.3.2 ?

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δεν υπάρχουν όλα αυτα μαζεμένα.

Υπάρχουν βελτιώσεις και προσθήκες κυρίως μεταξύ της 4.1 και 4.2.1

Δεν υπάρχουν όλα αυτα μαζεμένα.

Υπάρχουν βελτιώσεις και προσθήκες κυρίως μεταξύ της 4.1 και 4.2.1

Με ενδιαφέρουν κυρίως οι διαφορές που υπάρχουν μεταξύ 4.1 και 4.2.1 διότι θέλω να κάνω downgrade από την 4.2.1 στην 4.1 για την αυτονομία της μπαταρίας.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

καλύτερα πάνε στην 4.3.2

έχει βελτιωθεί κατά πολύ η

μπαταρία σε σχέση με την 4.2.1

δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω

να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif

:D όσοι έχετε βάλει τη 4.3.2 έχετε δει διάφορα στη μπαταρία; κρατάει περισσότερο?
IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love:

:D όσοι έχετε βάλει τη 4.3.2 έχετε δει διάφορα στη μπαταρία; κρατάει περισσότερο?

ναι, παει καλυτερα!

ναι, παει καλυτερα!

Εμενα με την 4.3.2 παει χειροτερα η μπαταρια απο πριν,πριν ηταν καλυτερα :wacko: .Τωρα κατι αλλο για εναν φιλο,ακουσε κανενας για κανενα unlock για τις συσκευες με τα νεα baseband ?

Καλησπέρα. Ρε παιδιά, προσπάθησα 2 φορές να κάνω jb στην 4.3.2. (το είχα ξανακάνει με επιτυχία στην 4.3.1, αλλά στη συνέχεια το έκανα restore και το είχα έτσι μέχρι τώρα) Και τις 2 φορές αφού γίνει η διαδικασία, κολλάει στην οθόνη "downloading jailbreak files" και μετά κάνει reboot χωρίς να κάνει την παραμικρή αλλαγή (το τηλ. είναι άθικτο). Γιατί μπορεί να γίνεται αυτό;
iphone 4 16gb, iPAD2 32gb WIFI

iphone4 4.1 baseband 03.10.01 ξεκλειδωνει???αν κανε update σε 4.3.2 θα αλαξει η baseband????βοηθηστε με λιγο με αυτο.....δεν ειναι δικο μου ειναι ενος φιλου και θελει να το ξεκλειδωσει...δωστε μου μια λυση η αν αναμενετε καποια λυση για το θεμα αυτο....ευχαριστω

iphone4 4.1 baseband 03.10.01 ξεκλειδωνει???αν κανε update σε 4.3.2 θα αλαξει η baseband????βοηθηστε με λιγο με αυτο.....δεν ειναι δικο μου ειναι ενος φιλου και θελει να το ξεκλειδωσει...δωστε μου μια λυση η αν αναμενετε καποια λυση για το θεμα αυτο....ευχαριστω

Δεν υπάρχει καμία λύση ούτε και αναμένεται σε σύντομο χρονικό διάστημα. H dev team ασχολείται με μια μέθοδο για μόνιμο unlock αλλα πιθανότατα θα αργήσει αρκετά εώς παρα πολύ. Η μόνη του ίσως ευκαιρία έίναι η αγορά μιας κάρτας rebel sim. Για περαιτέρω στοιχεία σχετικά με αυτή just google it

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Μια απορία:

Ειδα διάφορους οδηγούς για JB σε 4.3.2 σε iPhone 4 και λενε στα πρωτα βηματα να συρω το ipsw μεσα στο προγραμμα κτλ. Εγω εχω ηδη την 4.3.2, δεν γινεται να κανω κατευθειαν jb από το redsnow 0.9.6rc14?

Edit: Επίσης, θα χάσω τα προγράμματά μου, μετά το Jb? Γιατί απο οτι καταλαβα περναει καινουργιο firmware από την αρχή και πρέπει να κάνω restore?

Edited by doganos
Samsung S21 Ultra

Μια απορία:

Ειδα διάφορους οδηγούς για JB σε 4.3.2 σε iPhone 4 και λενε στα πρωτα βηματα να συρω το ipsw μεσα στο προγραμμα κτλ. Εγω εχω ηδη την 4.3.2, δεν γινεται να κανω κατευθειαν jb από το redsnow 0.9.6rc14?

Edit: Επίσης, θα χάσω τα προγράμματά μου, μετά το Jb? Γιατί απο οτι καταλαβα περναει καινουργιο firmware από την αρχή και πρέπει να κάνω restore?

Μπορείς να ξεκινήσεις την διαδικασία αλλα πρέπει να δώσεις το path που βρίσκεται το Ipsw για να φτιάχνει πάνω του ο kernel.

Δηλαδή ξεκινώντας το redsnow θα δώσεις το path και θα προχωρησεις κανονικά.

Μια απορία:

εαν το κανεις με το redsn0w 0.9.6rc14 δεν θα χασεις τιποτα!

εαν το κανεις με το redsn0w 0.9.6rc14 δεν θα χασεις τιποτα!

Ναι μόλις το διαπίστωσα :)

Απλώς μου είχε κολλήσει στο RAMdisk και έπρεπε να το κάνω με συμβατότητα σε Xp

Samsung S21 Ultra

Εχω την εξης απορια.

Ξερω οτι μετα το jailbreak, και αφου κανουμε τη συσκευη setup as new, μπορουμε να περασουμε ολες τις επαφες μας, τα μηνυματα και τις σημειωσεις μας, απο την προηγουμενη εκδοση που ειχαμε στη νεα. Ωστε να εχουμε μονο αυτα και οχι ολα τα καταλοιπα απο τις εφαρμογες.

Μπορει να μου πει καποιος αυτο πως γινεται; Γιατι οσες φορες προσπαθησα να το κανω δεν τα καταφερα να περασω μονο τις επαφες κλπ. Να το σεταρω σα νεο δηλαδη, αλλα να μη χασω επαφες κυριως και μηνυματα. Τα αλλα θα τα περασω. Δεν εχω και πολλα εξαλλου...

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...