morgan21 Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 βγηκε η πρωτη beta για untethered JB για 4.2.1... Την τρεχω τωρα στο iPad μου... Kαι που την βρησκουμε? Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 Kαι που την βρησκουμε? Πριν κάνεις οτιδήποτε, διάβασε http://www.redmondpie.com/jailbreak-ios-4.2.1-untethered-with-redsn0w-0.9.7b1-how-to-guide/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 (edited) βγηκε η πρωτη beta για untethered JB για 4.2.1... Την τρεχω τωρα στο iPad μου... Άντε! Επιτέλους! :):) Για unlock τίποτα ακόμα........ Υ.Γ. Νομίζω ότι το limera1n κάνει για τις εκδόσεις από 4.0 έως 4.1 Νόμιζω. Έχω την εντύπωση ότι κάπου το είχα διαβάσει. Edited December 26, 2010 by gemarkor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Πριν κάνεις οτιδήποτε, διάβασε http://www.redmondpie.com/jailbreak-ios-4.2.1-untethered-with-redsn0w-0.9.7b1-how-to-guide/ Ευχαριστω φιλε μου... Θα περιμενω ποιο επισημο αλλιως θα βαλω παλι την 4.1 Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonidas_The_1st Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 untethered j/b για iphone 4 4.2.1.... το περιμέναμε παραμονή Χριστουγέννων αλλά τίποτα... καμιά εξέλιξη κανείς τίποτα? αυτή η Beta έκδοση, την έχει δοκιμάσει κανείς?? Αξίζει να το ''κατεβάσω'' για να του κάνω j/b ή να περιμένω τι λέτε? Παράθεση myPhones: Ericsson GF768, SE k700i, Sharp V902, sharp V903, Qtek S200, Motorola V3, SE P910i, Nokia 8800 sirocco, SE k810, Sharp 770SH, Nokia N95, Samsung U900 soul, LG kU990 viewty, SE W910, Nokia 5000, Samsung innov8, Apple iphone 3GS, Nokia N82, HTC wildfire, Blackberry bold 9700, Nokia C3-01, Apple iphone 4 16gb, Apple iphone 5 16gb... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Καλυτερα να περιμενεις (αποψη μου), απο τι διαβασα σε αλλα forums, οσοι την δοκιμασανε ειχαν αρκετα προβλημτα! Αλλα αφου κανανε την αρχη πιστευω θα βρουν λυση αρκετα συντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 untethered j/b για iphone 4 4.2.1.... το περιμέναμε παραμονή Χριστουγέννων αλλά τίποτα... καμιά εξέλιξη κανείς τίποτα? αυτή η Beta έκδοση, την έχει δοκιμάσει κανείς?? Αξίζει να το ''κατεβάσω'' για να του κάνω j/b ή να περιμένω τι λέτε? οχι. stay way! παλεύω να το κανω στο ipad μου απο χθες με πολλές αποτυχίες!:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sportguy Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 για καινουργιο unlock εχει ακουστει τπτ? ειναι αυτο που αναφερεται εδω περα? εγω ακομα εχω 4.0.1 και θελω να αναβαθμισω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefwow Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 γεια σας, ειμαι καινουριος κατοχος iphone 4 ,και εχω μια αρχικη απορια, εκανα apple id, που χρειαζεται για να μπω στο αππ στορ, αλλα μου λεει να πατησω review, και με παει στην σελιδα με το payment, (το δοκιμασα και απο pc και απο το κινητο). ειναι υποχρεωτικο να δηλωσω πιστωτικη ? γιατι δεν μπορω να μπω απλα στο στορ κλπ.. εχω κανει και verified email.. ! αμα ξερει καποιος, plz help ευχαριστω και χρονια πολλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 γεια σας, ειμαι καινουριος κατοχος iphone 4 ,και εχω μια αρχικη απορια, εκανα apple id, που χρειαζεται για να μπω στο αππ στορ, αλλα μου λεει να πατησω review, και με παει στην σελιδα με το payment, (το δοκιμασα και απο pc και απο το κινητο). ειναι υποχρεωτικο να δηλωσω πιστωτικη ? γιατι δεν μπορω να μπω απλα στο στορ κλπ.. εχω κανει και verified email.. ! αμα ξερει καποιος, plz help ευχαριστω και χρονια πολλα Create an iTunes App Store account without a credit card Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefwow Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 ευχαριστω πολυ, δεν το ειχα προσεξει καθολου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 (edited) Είχανε πει ότι μαζί με το j/b της 4.2.1 θα βγάλουν και unlock. Κάτι καινούριο ξέρουμε? Unlock για τη 4.1 υπάρχει? Edited December 28, 2010 by gemarkor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bukofski Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 ειμαι αμερικη παιδια.εχουμε κανενα νεο για unlock η τσαμπα θα το παρω?ειναι ολα σε 4.2:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 ειμαι αμερικη παιδια.εχουμε κανενα νεο για unlock η τσαμπα θα το παρω?ειναι ολα σε 4.2:blink: Νομιζω κατι ετοιμαζεται,αλλα ριξε μια ματια κι εδω:http://www.iphonehellas.gr/forum/;) Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corkala Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 ρε παιδια αμα βαλεις στο γοογλε για ξεκλειδωμα την 4.1 βγαζει διαφορους που το εχουν κανει με ultrasnow... Βλακείες λενε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 παιδιά καλησπέρα πήρα κ εγώ ένα iphone 4 κ γραφει έκδοση 4.1 (8Β117) φορέας telekom.de 8.1 kai firmware modem 02.10.04 γίνεται τίποτα;μπορώ να το ξεκλειδώσω κ να βάλω κόσμοτε;ευχαριστώ. Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. January 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 Οποτε για την 4.2.1 δεν εχουμε κανενα νεο ακομα σωστα? Για το Beta πρεπει να εχεις SHSH απο προιγουμενο jb, ή γινεται και με φορτωμενη την 4.2.1 εξαρχης? Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. January 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 Οποτε για την 4.2.1 δεν εχουμε κανενα νεο ακομα σωστα? Για το Beta πρεπει να εχεις SHSH απο προιγουμενο jb, ή γινεται και με φορτωμενη την 4.2.1 εξαρχης? Γενικά για να ξεκλειδώσεις το 4 πρέπει να έχει μέσα την sim το φορέα που είναι κλειδωμένο ή γίνεται κ χωρίς αυτή; Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 Οποτε για την 4.2.1 δεν εχουμε κανενα νεο ακομα σωστα? Για το Beta πρεπει να εχεις SHSH απο προιγουμενο jb, ή γινεται και με φορτωμενη την 4.2.1 εξαρχης? SHSH saved βεβαια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. January 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 Άντε να δούμε πότε θα δούμε φως εμείς με τα 4άρια που ήρθαν με 4.2.1... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Σ´ευχαριστω φιλε μου Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
erotokritos27 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 καλησπερα! χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους! εχω στα χερια μου ενα 4αρι μηλαρακι ! version 4.1 (8B117) model mc603y modem firmware 02.10.04 bootloader 2.8 το τηλεφωνο ειναι απο εξωτερικο και κλειδωμενο.. μου το φερανε σε αυτην την εκδοση και με j/b ! ΑΛΛΑ oxi unlocked !!! αν μπορει καποιος να με διαφωτησει... θα σας ημουν ευγνωμον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Απλά περιμένεις για το unlock! Προς το παρόν δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 (edited) καλησπερα! χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους! εχω στα χερια μου ενα 4αρι μηλαρακι ! version 4.1 (8B117) model mc603y modem firmware 02.10.04 bootloader 2.8 το τηλεφωνο ειναι απο εξωτερικο και κλειδωμενο.. μου το φερανε σε αυτην την εκδοση και με j/b ! ΑΛΛΑ oxi unlocked !!! αν μπορει καποιος να με διαφωτησει... θα σας ημουν ευγνωμον! Οι φήμες λένε για 15 γενάρη αλλά περιμένω από νοέμβριο κ ακόμα τίποτα.τι να σου πω διατηρώ επιφυλάξεις.έμεινα κ γω σαν κ σένα με το ipοd στο χέρι. Edited January 6, 2011 by tsafou Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Λοιπον απο χθες ειμαι με 4.2.1 και untethered JB... παει καλα το τηλέφωνο αν και εχω διαπιστώσει λίγο παραπάνω battery drain!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts