gesamfunai Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 παιδια σε voda εκδοση πως το κανουμε debrand για να περναμε επισημες αναβαθμισεις ? (δεν θελω πειραγμα - root κλπ) thanks Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfBack Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Καλησπέρα παιδιά! Εδώ και δύο μέρες μπήκα κι εγώ στην οικογένεια του galaxy tab, αλλά βρίσκομαι ακόμη στα πρώτα βήματα. Δεν έχω δει ακόμη τις δυνατότητες της συσκευής και είμαι λιγάκι πρωτάρης στο android. Κατά την αγορά είχα να επιλέξω σε δύο συσκευές. Η μία μου αναφέρθηκε σαν κλειδωμένη και ήταν της vodafone -είχε και την χαρακτηριστική κόκκινη καρτέλα στο πίσω μέρος της συσκευασίας-, και η άλλη ως ξεκλείδωτη. Όπως ήταν φυσικό, εγώ επέλεξα την ξεκλείδωτη συσκευή. Παρόλ'αυτά, κατά την εκκίνηση και απενεργοποίηση της συσκευής βλέπω το logo της vodafone (αλλά πουθενά αλλού μέσα στα μενού της συσκευής.) Η έκδοση firmware μου είναι η P1000BUJM2. Οι ερωτήσεις μου είναι η εξής: Είναι η τελευταία έκδοση firmware αυτή που έχω; Είναι πράγματι ξεκλείδωτη η συσκευή, ή την πάτησα; Θα μπορώ να το αναβαθμίζω μέσω KIES ή θα έχω περιορισμούς λόγο της vodafone firmware? (Δεν το έχω συνδέσει ακόμη με υπολογιστή, ούτε καν στο KIES. Έχω ασχοληθεί ελάχιστα με το tab μου, αλλά αυτές οι ερωτήσεις μου αφορούν όσα διάβασα μέσα στις 67 σελίδες του topic.) Ευχαριστώ πολύ! ;) Παράθεση Samsung Galaxy S10 (G973F) Samsung Galaxy S7 Edge (G935F) Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Samsung Galaxy SII (GT-i9100) Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 και εγω την ιδια απορια εχω με τον φιλο wolfback απαντηστε παιδια please Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Τι εντυπώσεις ρε Γιάννη, τι περιμένεις να δεις δλδ :p Αυτή την απαξίωση της Samsung σε μια συσκευή που την αγόρασα 700€ δεν θα την ξεχάσω ποτέ... Έτσι είναι Αργύρη... για αυτό δεν θα τους ξανακάνω τη χάρη. Πάντως και που βγήκε αναβάθμιση, πολύ είναι.:p Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 φιλε Γιαννη επειδη οταν το αγορασες ηταν vodafone μπορεις να μας λυσεις την απορια μας? (εμενα και του wolfback) και αν χρειαζεται πως "ξεφορτωνουμε" τη Voda? thanks Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 φιλε Γιαννη επειδη οταν το αγορασες ηταν vodafone μπορεις να μας λυσεις την απορια μας? (εμενα και του wolfback) και αν χρειαζεται πως "ξεφορτωνουμε" τη Voda? thanks Παιδιά, η έκδοση της βόνταφον έχει το σήμα της βόνταφον κατά την ενεργοποίηση της συσκευής. Τίποτα άλλο. Αν εκεί έχει βόνταφον, τότε είναι της βόνταφον. Να το ξεφορτωθείτε μπορείτε, αλλά χάνετε την εγγύηση. ΟΡΙΣΤΙΚΑ , γιατί μετά δεν μπορείτε να ξαναπεράσετε τη ρομ της βόνταφον (δεν υπάρχει πουθενά για να την ξαναβάλετε). Αν τώρα είστε σίγουροι, μπορείτε να ενημερωθείτε από το xda για τις επιλογές που υπάρχουν σε διάφορες ρομ. Το δικό μου δεν το έχω πλέον εδώ και λίγο καιρό, το πούλησα και ησύχασα. Βασικά δεν ήταν αυτό που έψαχνα... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Παιδιά, η έκδοση της βόνταφον έχει το σήμα της βόνταφον κατά την ενεργοποίηση της συσκευής. Τίποτα άλλο. Αν εκεί έχει βόνταφον, τότε είναι της βόνταφον. Να το ξεφορτωθείτε μπορείτε, αλλά χάνετε την εγγύηση. ΟΡΙΣΤΙΚΑ , γιατί μετά δεν μπορείτε να ξαναπεράσετε τη ρομ της βόνταφον (δεν υπάρχει πουθενά για να την ξαναβάλετε). Αν τώρα είστε σίγουροι, μπορείτε να ενημερωθείτε από το xda για τις επιλογές που υπάρχουν σε διάφορες ρομ. Το δικό μου δεν το έχω πλέον εδώ και λίγο καιρό, το πούλησα και ησύχασα. Βασικά δεν ήταν αυτό που έψαχνα... σε ευχαριστω αρα μπορουμε να βαλουμε επισημη ευρωπαϊκη ή custom (εκτος KIES) με τις αναλογες οδηγιες απο τους XDA σωστα? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfBack Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 σε ευχαριστω αρα μπορουμε να βαλουμε επισημη ευρωπαϊκη ή custom (εκτος KIES) με τις αναλογες οδηγιες απο τους XDA σωστα? Απ'όσα κατάλαβα, σίγουρα μπορούμε να κάνουμε κάτι τέτοιο. Βασικά, αυτό το θέμα της εγγύησης με βάζει σε πολλές σκέψεις και θα προβώ σε αλλαγή έκδοσης μόνο όταν θα το θεωρήσω μονόδρομο. Μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάτι στην συσκευή που θα με ανάγκαζε να το "εγχειρήσω"... Αν και άμα μπορούν να ληφθούν ενημερώσεις απ'το KIES, τότε θα το αφήσω ως έχει, και ας βλέπω την εκνευριστική σταγόνα κάθε φορά που το ανοίγω... :( Παράθεση Samsung Galaxy S10 (G973F) Samsung Galaxy S7 Edge (G935F) Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Samsung Galaxy SII (GT-i9100) Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 σε ευχαριστω αρα μπορουμε να βαλουμε επισημη ευρωπαϊκη ή custom (εκτος KIES) με τις αναλογες οδηγιες απο τους XDA σωστα? Επίσημη ευρωπαϊκή εφόσον ειναι της voda δεν μπορείτε, custom όμως φυσικά μπορείτε με τίμημα την ακύρωση της εγγύησης και χωρίς να υπάρχει δυνατότητα επιστροφής σε official κατάσταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Επίσημη ευρωπαϊκή εφόσον ειναι της voda δεν μπορείτε, custom όμως φυσικά μπορείτε με τίμημα την ακύρωση της εγγύησης και χωρίς να υπάρχει δυνατότητα επιστροφής σε official κατάσταση ευχαριστουμε παιδια Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Στους xda υπαρχουν αναλυτικες οδηγιες για καθε ρομ. Βεβαια, για οτι μπορουμε να βοηθησουμε κι εμεις, εδω ειμαστε, αν και δεν τα πολυθυμαμαι πια.... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 (edited) Παιδια μπορουμε να αλλαξουμε τη σειρα των εικονιδιων στο κεντρικο μενου και πως? (γιατι στο galaxy s δεν γινοταν) σε voda μηχανακι δεν μπορουμε να βαλουμε μια ευρωπαϊκη και να το παμε στη samsung για εγγυηση? θα εχουμε προβλημα? (σε συσκευη που εχει προβλημα 1 στις 3 δεν ανοιγει ...) thanks Edited April 18, 2011 by gesamfunai Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 1) Παιδια μπορουμε να αλλαξουμε τη σειρα των εικονιδιων στο κεντρικο μενου και πως? (γιατι στο galaxy s δεν γινοταν) 2) σε voda μηχανακι δεν μπορουμε να βαλουμε μια ευρωπαϊκη και να το παμε στη samsung για εγγυηση? θα εχουμε προβλημα? (σε συσκευη που εχει προβλημα 1 στις 3 δεν ανοιγει ...) thanks 1. 'Οχι φίλε όπως και στο SGS δεν αλλάζουν. Θα σου έλεγα να δοκιμάσεις τον ADW.Launcher 2. Mην προσπαθήσεις να βάλεις ευρωπαική έκδοση και την εγγύηση θα χάσεις και πιθανό να μείνεις με μια μπρικαρισμένη συσκευή ή στην καλύτερη με κλειδωμένο bοοtloader. Αφού είσαι με τη μαμίσια ρομ και έχεις πρόβλημα γιατί δεν το πας από τώρα service Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 (edited) 1. 'Οχι φίλε όπως και στο SGS δεν αλλάζουν. Θα σου έλεγα να δοκιμάσεις τον ADW.Launcher 2. Mην προσπαθήσεις να βάλεις ευρωπαική έκδοση και την εγγύηση θα χάσεις και πιθανό να μείνεις με μια μπρικαρισμένη συσκευή ή στην καλύτερη με κλειδωμένο bοοtloader. Αφού είσαι με τη μαμίσια ρομ και έχεις πρόβλημα γιατί δεν το πας από τώρα service 1. δηλαδη αυτο δεν ισχυει? (το βρηκα ψαχνοντας) tonyk (στην οθονη με τις εφαρμογες μπορεις να πατησεις το πλητρο του tab και να επιλεξες "επεξεργασια". μετα θα μπορεις πατωντας το μειον(-) να διαγραψεις εντελως απο τη συσκευη σου οποιαδηποτε εφαρμογη (απεγκατασταση κανονικα), και επισης μπορεις να πατησεις και κρατησεις πατημενο πανω σε μια εφαρμογη και να την μεταφερεις οπου θελεις. ετσι μπορεις να τις φτιαξεις και να τις ταξινομησεις οπως θελεις εσυ.)\ 2. μα με custom ειναι το μηχανακι... Edited April 18, 2011 by gesamfunai Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 (edited) 1. δηλαδη αυτο δεν ισχυει? (το βρηκα ψαχνοντας) tonyk (στην οθονη με τις εφαρμογες μπορεις να πατησεις το πλητρο του tab και να επιλεξες "επεξεργασια". μετα θα μπορεις πατωντας το μειον(-) να διαγραψεις εντελως απο τη συσκευη σου οποιαδηποτε εφαρμογη (απεγκατασταση κανονικα), και επισης μπορεις να πατησεις και κρατησεις πατημενο πανω σε μια εφαρμογη και να την μεταφερεις οπου θελεις. ετσι μπορεις να τις φτιαξεις και να τις ταξινομησεις οπως θελεις εσυ.)\ 2. μα με custom ειναι το μηχανακι... Συγνώμη νόμιζα ότι ήθελες αλφαβητικό σορτάρισμα. Το πρόβλημα που έχει η συσκευή πιστεύεις ότι είναι hardware; επειδή και σ εμένα μερικές φορές έκανε κάτι κουφά, μήπως φταίει η ρομ; δεν προσπαθείς να κάνεις ένα hard reset ή να ξαναπεράσεις τη ρομ Edited April 18, 2011 by argam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Δηλαδη ισχυει Αργυρη? οχι δεν με ενδιαφερει αλφαβητικα , με ενδιαφερει να τα βαλω σε μια σειρα εμφανισης σε καθε σελιδα μενου οπως θελω εγω.....γινεται τελικα γιατι στο galaxy s δεν γινοταν.. σωστος δηλαδη ο tonyk? τωρα δεν δουλευει και η συσκευη για να το δοκιμασω λοιπον βοηθησε ...συσκευη κλειστη ..παταμε να ανοιξει ειτε θα ανοιξει κανονικα ειτε δεν θα κανει τιποτα απολυτως ...τωρα ειμαστε κολλημενοι σε αυτο.. καναμε hard reset η rom ειναι αυτη...http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=894763 Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Δηλαδη ισχυει Αργυρη? οχι δεν με ενδιαφερει αλφαβητικα , με ενδιαφερει να τα βαλω σε μια σειρα εμφανισης σε καθε σελιδα μενου οπως θελω εγω.....γινεται τελικα γιατι στο galaxy s δεν γινοταν.. σωστος δηλαδη ο tonyk? τωρα δεν δουλευει και η συσκευη για να το δοκιμασω λοιπον βοηθησε ...συσκευη κλειστη ..παταμε να ανοιξει ειτε θα ανοιξει κανονικα ειτε δεν θα κανει τιποτα απολυτως ...τωρα ειμαστε κολλημενοι σε αυτο.. καναμε hard reset η rom ειναι αυτη...http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=894763 Για το πρώτο, ναι ισχύει και στο tab αλλά και στο SGS. Στο πρόβλημα τώρα, έκανες hard reset και τι έγινε εξακολουθεί το πρόβλημα; Την ρομ που λες την είχα κιεγώ παλιά, από τότε έχω περάσει κιάλλες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Για το πρώτο, ναι ισχύει και στο tab αλλά και στο SGS. Στο πρόβλημα τώρα, έκανες hard reset και τι έγινε εξακολουθεί το πρόβλημα; Την ρομ που λες την είχα κιεγώ παλιά, από τότε έχω περάσει κιάλλες οκ ....καλα ε? ειχα και galaxy s και δεν το ειχα παρει χαμπαρι....νομιζα οτι δεν αλλαζει η σειρα των εικονιδιων στο μενου για το προβλημα 1 φορα εκανα hard reset και το μηχανακι συνηλθε... τις αλλες φορες που δεν αναβε μετα απο καμποσες προσπαθειες ..ξυπνουσε και μπουταριζε κανονικα...αυτη τη φορα εχει 2 μερες τωρα που ειναι κλειστο και δεν ανοιγει με τιποτα.. να βγαλω τη μπαταρια? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 οκ ....καλα ε? ειχα και galaxy s και δεν το ειχα παρει χαμπαρι....νομιζα οτι δεν αλλαζει η σειρα των εικονιδιων στο μενου για το προβλημα 1 φορα εκανα hard reset και το μηχανακι συνηλθε... τις αλλες φορες που δεν αναβε μετα απο καμποσες προσπαθειες ..ξυπνουσε και μπουταριζε κανονικα...αυτη τη φορα εχει 2 μερες τωρα που ειναι κλειστο και δεν ανοιγει με τιποτα.. να βγαλω τη μπαταρια? H μπαταρία ξέχασέ το δεν βγαίνει. Είσαι σίγουρος ότι είναι φορτισμένη; Για δοκίμασε να πατήσεις αρκετή ώρα το power μήπως μπουτάρει Μπες recovery mode (vol up + power) από κλειστή συσκευή και κάνε hard reset από εκεί αν μπορέσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 H μπαταρία ξέχασέ το δεν βγαίνει. Είσαι σίγουρος ότι είναι φορτισμένη; Για δοκίμασε να πατήσεις αρκετή ώρα το power μήπως μπουτάρει Μπες recovery mode (vol up + power) από κλειστή συσκευή και κάνε hard reset από εκεί αν μπορέσεις καταλαβα....ναι σιγουρος το μηχανακι ειναι φορτισμενο το εχω πατησει παρα πολυ ωρα και πολλες προσπαθειες..... το κανω τωρα.... παταω αυτα που μου ειπες....αναβοσβηνει η οθονη , προλαβαινω να δω ενα κιτρινο android με ενα χ ή κατι τετοιο μπροστα και μετα ....σκοταδι παλι....τι γινεται δεν μπαινει στο μενου αναγκης? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfBack Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Έχει να προτείνει κανείς κάποια θήκη με καπάκι (που να μην δίνει πολύ μεγάλο όγκο στο tab?) Έριξα μια ματιά σε μερικές αλλά μου έδωσαν την αίσθηση ότι ήταν αρκετά ογκώδες. Δεν με ενδιαφέρει αν έχουν stand ή όχι.. ;) Παράθεση Samsung Galaxy S10 (G973F) Samsung Galaxy S7 Edge (G935F) Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Samsung Galaxy SII (GT-i9100) Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 (edited) Έχει να προτείνει κανείς κάποια θήκη με καπάκι (που να μην δίνει πολύ μεγάλο όγκο στο tab?) Έριξα μια ματιά σε μερικές αλλά μου έδωσαν την αίσθηση ότι ήταν αρκετά ογκώδες. Δεν με ενδιαφέρει αν έχουν stand ή όχι.. ;) H Belkin βγάζει μία που είναι σαν «βιβλίο» και επιτρέπει και οριζόντια στήριξη (βολικό για σερφάρισμα και ταινίες) Edited April 25, 2011 by Muck Smith Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfBack Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 H Belkin βγάζει μία που είναι σαν «βιβλίο» και επιτέπει και οριζόντια στήριξη (βολικό για σερφάρισμα και ταινίες) Σ'ευχαριστώ πολύ Muck Smith. Νομίζω πως πήρε το μάτι μου μια Belkin στο Πλαίσιο. Θα πάω να της ρίξω μια ματιά! ;) Παράθεση Samsung Galaxy S10 (G973F) Samsung Galaxy S7 Edge (G935F) Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Samsung Galaxy SII (GT-i9100) Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfBack Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 Τελικά κατέληξα στην θήκη της Samsung (EF-C980NBECSTD). Είναι απλώς, υπέροχη (καμία σχέση με της Berklin που μεγάλωνε κατά πολύ την συσκευή!) http://www.fifon.cz/obrazky/5127/samsung-pouzdro-ef-c980nbecstd-pro-samsung-galaxy-tab-p1000-cerna-original.jpg Παράθεση Samsung Galaxy S10 (G973F) Samsung Galaxy S7 Edge (G935F) Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Samsung Galaxy SII (GT-i9100) Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 Εγω αγορασα αυτες τις δυο http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&_trksid=p4340.l2557&rt=nc&nma=true&item=160562174920&si=FTo0LjZAffukjhR8dgFMHN6tv3g%253D&viewitem=&sspagename=STRK%3AMEWNX%3AIT και αυτη http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280612474579&ssPageName=STRK:MEWNX:IT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts