sokos Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 Παιδιά ειμαι και εγώ ενας ευτυχής κάτοχος του Tab! Kαλως σας βρήκα.. ήδη αρχισα να του παίρνω μπιχλιμπίδια, βρήκα μια θεϊκή θήκη carbon-δέρμα άλλο πράμα απο Κορέα, custom fit! στο θέμα μας τώρα υπάρχει τελικά 2.3 με καλή υποστήριξη ελληνικών? Την μαμά vodafone αν την βγάλω, θα έχω εγγυηση ή οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
special Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 Παιδιά ειμαι και εγώ ενας ευτυχής κάτοχος του Tab! Kαλως σας βρήκα.. ήδη αρχισα να του παίρνω μπιχλιμπίδια, βρήκα μια θεϊκή θήκη carbon-δέρμα άλλο πράμα απο Κορέα, custom fit! στο θέμα μας τώρα υπάρχει τελικά 2.3 με καλή υποστήριξη ελληνικών? Την μαμά vodafone αν την βγάλω, θα έχω εγγυηση ή οχι? Εχεις κανενα λινκ να δουμε.Μια και εγω ψαχνωμαι για θηκη η τσαντακι ωμου. Παράθεση Join Playstation 3 underground :cool: Wifi SDIO για mio A701 και Windows mobile 5 Πρωτα χαθηκε το happy hardcore-Υστερα ο life fm Μετα η AMIGA-Tωρα η Siemens Mobile Eνταξει το επομενο θα ειναι το τελος του κοσμου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 φάτε μάτια ψάρια :) http://www.zenuscase.net/product-29824.html Και πολύ φτηνα μεταφορικά για Ελλάδα, και ΟΛΑ τα προιοντα για το Tab ειναι -50% !!! Ειναι ΦΟΒΕΡΕΣ θήκες, και οι Κορεάτες ειναι φοβεροί τεχνίτες στα δέρματα, εχω πάει και εχω δει πόσο πιάνουν τα χέρια τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex7363 Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 Παιδιά ειμαι και εγώ ενας ευτυχής κάτοχος του Tab! Kαλως σας βρήκα.. ήδη αρχισα να του παίρνω μπιχλιμπίδια, βρήκα μια θεϊκή θήκη carbon-δέρμα άλλο πράμα απο Κορέα, custom fit! στο θέμα μας τώρα υπάρχει τελικά 2.3 με καλή υποστήριξη ελληνικών? Την μαμά vodafone αν την βγάλω, θα έχω εγγυηση ή οχι? Άμα την βγάλεις χάνεις την Εγγύηση. Καλο θα ειναι να την κάνεις κάνα backup αφου πρωτα κανεις ροοτ τη συσκευή σου ...και επίσης χάσεις την εγγύηση. όπως και να έχει αν θες να έχεις skype βιντεοκλήση και να μη βλέπεις το σηματακι της vodafone οταν το ανόιγεις βάλε την 2.3.3. Τα Ελληνικά σαν γλώσα υπάρχουν σαν πληκτρολογιο οχι αλλα υπαρχει πολυ καλη λυση(διαβασε πανω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 Thanks alex Τι θα κερδισω με την 2,3,3? Και μπαταρια και ταχυτητα? Υπαρχει step by step guide? Μλκια να βαζεις αλλο software και να σου ληγουν την εγγυηση. Sent from my GT-P1000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex7363 Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 Thanks alex Τι θα κερδισω με την 2,3,3? Και μπαταρια και ταχυτητα? Υπαρχει step by step guide? Μλκια να βαζεις αλλο software και να σου ληγουν την εγγυηση. Sent from my GT-P1000 using Tapatalk Σίγουρα εναι ποιο έξελιγμένο το 2.3.3 γιατι τρέχει περισσότερες εφαρμογες απο την 2.2 (βέβαια ορισμένες εφαρμογες που τραχαν σε 2.2 gps programs δεν τρεχουν σε 2.3.3). Μπαταρία ο.κ . Για την Εγγύηση αν μπορέσεις με κάποιο τρόπο να πάρεις backup την παλια rom ο.κ . Εγώ δεν πήρα το Tab για να το έχω με μια Rom παλια χωρις να μπορω να δοκιμάζω τις τελευταιες rom απο τους developers που σου δίνουν νέες δυνατότητες και επιπλέον σου αλλάζουν και την διάθεση βλέποντας κάτι ποιο καινούριο και διαφορετικό. Πιστεύω πως μια εταιρεία που σέβεται τους πελάτες της οφείλει να αναβαθμίζει και να παρέχει υποστήριξη στο προιον που πούλησε. Αν δεν το κανουν λοιπόν αυτοι ...ο πελάτης δικαιολογημένα ψάχνεται και αυτο το μήνυμα αν δεν το λαβουν σοβαρά υποψιν ...θα χάσουν και μερίδιο της πελατείας τους. Μόνο το καλο hardware δεν αρκεί , απόδειξη δε πως εταιρείες με ποιο χαζό hardware ειναι δυνατες σε πωλήσεις εξαιτίας πληθώρας εφαρμογών και υποστήριξης λογισμικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 οκ, αρχιζω τις ερωτήσεις του νουμπά... α. πως να κάνω backup την ROM της VODA b. Πώς να πέράσω την 2.3.3 και απο που θα κατεβάζω τα απαραίτητα αρχεία και ROM? Θενκς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
special Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Εγώ εχω βάλει το Handcent sms που ειναι κορυφαίο, και το MultiLing Keyboard, και εχω καταργήσει το stock Samsung Keyboard, και ναι εχω 160 χαρακτηρες με ελληνικά στα SMS χιλια ευχαριστω leotzian,εβαλα το handcent sms στην 2.3 και εχω 160 χαρακτηρες στα sms κανονικα και με το samsung keyboard. Παράθεση Join Playstation 3 underground :cool: Wifi SDIO για mio A701 και Windows mobile 5 Πρωτα χαθηκε το happy hardcore-Υστερα ο life fm Μετα η AMIGA-Tωρα η Siemens Mobile Eνταξει το επομενο θα ειναι το τελος του κοσμου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 χιλια ευχαριστω leotzian,εβαλα το handcent sms στην 2.3 και εχω 160 χαρακτηρες στα sms κανονικα και με το samsung keyboard. Βάλε για πλάκα και το multiling keyboard και θα μου πέις διαφορά, μόνο που αποθηκευεις λέξεις που γράφεις συχνά και με ενα πατημα στίς βγάζει φτάνει, επεισης το K9 email ειναι εξεραιτικό αν εχεις POP3 account ιδιαίτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 22, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Σίγουρα εναι ποιο έξελιγμένο το 2.3.3 γιατι τρέχει περισσότερες εφαρμογες απο την 2.2 Το 99.9% των εφαρμογών που παίζουν στο 2.2 παίζουν και στο 2.3. (βέβαια ορισμένες εφαρμογες που τραχαν σε 2.2 gps programs δεν τρεχουν σε 2.3.3). Ποιες είναι αυτές; Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex7363 Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 Το 99.9% των εφαρμογών που παίζουν στο 2.2 παίζουν και στο 2.3. Ποιες είναι αυτές; Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Για βάλε το ndrive που ειχα εγω ....και πλέον δεν παιζει στο 2.3 και θα καταλάβεις τι σου λέω. ..Έχω ακουσει και κάτι για το destinator αλλα δεν εχω προσωπικη εμπειρια αλλα βλέπω σε κάτι ράφια να το πουλάνε ...οσο κι οσο ...καμια 19 ευρω.,,ενω κάποτε χτυπουσε 100 αρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 23, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 Για βάλε το ndrive που ειχα εγω ....και πλέον δεν παιζει στο 2.3 και θα καταλάβεις τι σου λέω. To ndrive δουλεύει κανονικά στο 2.3, δοκιμασμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 Για δώστε μου λίγο τη βοήθειά σας. Εδω και κάποιες μέρες δε μου φορτιζει στο 100% τη μπαταρία! Πιο συγκεκριμένα σήμερα από το βράδυ σχεδόν 7 ώρες στο φορτιστη σε κατάσταση πτήσης και όταν το αποσυνδεσα έλεγε 99%. . . Ευχαριστώ! Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 23, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 Όταν η συσκευή φορτίσει πλήρως σταματάει να παίρνει ρεύμα από τον φορτιστή για ένα διάστημα μέχρι να ξαναπέσει. Δεν υπάρχει λόγος να σε απασχολεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex7363 Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 To ndrive δουλεύει κανονικά στο 2.3, δοκιμασμένα. Σε εμένα δοκιμασμένα δεν δουλεύει ουτε στο galaxy S ουτε στο Galaxy Tab με 2.3.Χ .....τυχαιο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 Όταν η συσκευή φορτίσει πλήρως σταματάει να παίρνει ρεύμα από τον φορτιστή για ένα διάστημα μέχρι να ξαναπέσει. Δεν υπάρχει λόγος να σε απασχολεί. Ok Γιάννη νόμιζα ότι ίσως χρειάζεται "καλιμπράρισμα"... Mercy :D Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 24, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Σε εμένα δοκιμασμένα δεν δουλεύει ουτε στο galaxy S ουτε στο Galaxy Tab με 2.3.Χ .....τυχαιο ? Έχουμε ξεχωριστό θέμα όπου συζητάμε για τα προγράμματα πλοήγησης. Απευθύνσου εκεί και θα πάρεις την απάντησή σου... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex7363 Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 (edited) Έχουμε ξεχωριστό θέμα όπου συζητάμε για τα προγράμματα πλοήγησης. Απευθύνσου εκεί και θα πάρεις την απάντησή σου... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530 Τελικα μιλουσα για το sygic maps 10.χχ οχι για το ndrive ... εχω την εντυπωση οτι τα βγάζει η ιδια εταιρεία και μπερδευτηκα. Δεν χρειάζομαι υποστηριξη για να παω στο θεμα με τα gps. Πολυ απλα δεν παιζει κι ουτε με ενδιαφέρει λυση να παιξει...εχει κι αλλου πορτοκαλιες που λέει... .ετσι το ανεφερα για το θέμα της συμβατότητας εφαρμογών που αναφέρθηκε στο android 2.3...αυτο ηταν το θέμα μας εδω. Edited July 24, 2011 by alex7363 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 24, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 (edited) To Sygic v11 (το τελευταίο sygic) παίζει μια χαρά πάντως και στο 2.3. Edited July 24, 2011 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex7363 Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 (edited) To Sygic v11 (το τελευταίο sygic) παίζει μια χαρά πάντως και στο 2.3.ok θα το δοκιμάσω , ευχαριστώ. To πληκτρολογιο greek samsung galaxy s δουλευει στο TAB αλλα το greek swype χαλαει και αυτο που εχει το ΤΑΒ και δεν παιζει καθολου. Για την Ιταλικη rom οποιο καλο παιδι κράτησε backup τα δυο αρχειακια του swype απο 2.3.3 ας τα κανει upload γιατι δεν εχω γλωσσες στο swype ...αυτο το zip που υπαρχει εδω μεσα δεν κανει για 2.3.3. Edited August 3, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgioss19 Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Μολις έκανα αναβαθμιση μεσο kies σε 2.3.3. ηταν firmware VGR τορα βγαζει P1000BUJP3 GINGERBREAD.BUJP7 Oλα καλα με την αναβαθμιση,κρατησε ολα τα στοιχεια και προγραμματα,αν και θα κανω συντομα ενα σοφτ ρεσετ. Διαφορες μεγαλες ως τωρα δεν εχω δει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex7363 Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 (edited) Φιλε μου αν το κάνεις root με CF-Root-TAB7_XX_OXA_JQ1-v3.3-CWM3RFS ,μπορεις να μας κάνεις ενα backup την ROM μεσω του Clockword recovery (αφου εχεις αφαιρέσει τα προσωπικά σου αρχεία) και να μας το ανεβάσεις σε κανα mega upload να το έχουμε ....για να εχουμε και εγγύηση?....γιατι εμεις το ξεπαρθενιάσαμε με την Ιταλική ROM? Edited July 29, 2011 by alex7363 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 αν μπορουσες να το κανεις αυτο φιλε θα το ηθελα κι εγω.κι εγω την ιταλικη εβαλα πριν μια βδομαδα πρπ γιατι ελεγα οτι η vodafone δεν θα την βγαλει ποτε την αναβαθμιση. Sent from my GT-P1000 using Tapatalk Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex7363 Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Όχι οτι η Ιταλικη έχει κάποιο πρόβλημα...ξεσκίζει ειδικά αν την κάνεις root βγάλεις τις ιταλικες εφημεριδες..που έχει και βάλεις το memory manager με δικαιωματα super user.....πάει λες και του χεις βάλει νέφτι στον ****!...χτες το ανακάλυψα και έπαθα πλάκα με την ταχύτητα του Ιντερνετ browser (το κυκλακι απο τον flash player γυρίζει τρομερά γρήγορα)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 μαλλον θα το κανω εγω.βρηκα ενος φιλου που δεν το εχει πειραξει οποτε θα προσπαθησω μεσα στη βδομαδα. ηθελα να ρωτησω κιολας το εχει κανεις ωστε να μπορεσει να με βοηθησει σε περιπτωση που εχω καποιο προβλημα. Sent from my GT-P1000 Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts