parkor Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Κάνω αναβάθμιση του λογισμικού στο tab μέσω kies αλλά εδώ και αρκετή ώρα είναι στο 0%. Είναι φυσιολογικό αυτό; αν όχι, γνωρίζει κανείς να μου πει τι κάνω; Παράθεση http://www.appgaraz.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Στην αρχή αργεί λίγο, μετά όμως η αναβάθμιση ολοκληρώνεται κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parkor Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Ολα καλά τελικά. Αναβαθμίστηκε μια χαρά. Παράθεση http://www.appgaraz.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uomo Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 καλα πως το αναβαθμιζεται ολοι κ εγω δεν μπορω ξερει καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ace1979gr Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 εγω εχω το ταβ με vodefone rom και το βαζω στο κιεσ αλλα ακομα κανενα μυνημα για αναβαθμιση:(:(:(:(:(:(:(:(: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hyster32 Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 (edited) Ευχαριστώ! Το Es file explorer έκανε τελεια δουλεια! Βρήκε και το δικτυακό μου δίσκο και κάνει άνετο stream! Για να βλέπει συνδέσεις ad-hoc πρέπει να γίνει rooted ετσι? Υπάρχει άλλος τρόπος? Σωστά ;) Ψάχνω τρόπο να συνδέσω το tab σε TV. Υπάρχουν "οικονομικοι" adaptores? Οπως επίσης και βαση αυτοκινήτου! Αν πουλάει επίσης κανένας ας μου πεί. Εγώ παράγγειλα το TV OUTPUT CABLE με p/n ECC1TP0BBEBSTD από Samsung στο τηλ. 801117267864 , για το αυτοκίνητο μπορείς να πάρεις το ECA-P10CBEBSTD . Υπάρχουν και docking station multimedia , :D --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited May 29, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx255 Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 εμενα το Kies μου ζητα να βαλω το tab σε κατασταση pc studio αλλα πως το κανουμε αυτο????? Παράθεση History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos970 Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Καλημέρα Εκανα προσφατα αναβάθmιση σε ΒUJM2 apo Vodafone που ειχα και αντιμετωπίζω το εξης πρόβλημα με το ΚΙΕΣ. Οταν συνδέεται με το ΚΙΕΣ προσπαθώ να κάνω αντίγραφα ασφαλείας αλλά μετα απο λίγο αποσυνδέεται και πρέπει να βγάλω το καλώδιο και τουμπαλιν. Το ίδιο μου κάνει όταν πάω στις επιμνέρους κατηγορίες βιντεο αρχίζει να φορτώνει τη λίστα με τα βίντεο (μουσική κλπ) όπου και σταματάει και αποσυνδέεται. Εψαξα λίγο και στα έξω φόρουμ αλλά δε βρήκα αντίστοιχη περίπτωση..... Κάποια βοήθεια? Ετσι φοβάμαι να κάνω την επερχόμενη αναβάθμιση σε 2.3 μιας και και πολύ πιαθνόν να χαθούν κάποια αρχεία. Εχετε βρει κάποια λύση με το ΚΙΕΣ Windows 7 Kies latest version BUJM2 sto tab Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ebola75 Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 καλησπέρα παρακαλώ μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;,θέλω να περάσω την 2.3.3 από το XDA ,το tab που έχω έχει έκδοση βασικού φάσματος:P1000XXJMA έκδοση kernel: 2.6.32.9 paul@paul-obriens-imac-# 55 αριθμός κατασκευής:FROYO.XWJMI(modako custom rom r1 Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι μπορώ να περάσω από πάνω την αναβάθμιση ή πρέπει να περάσω άλλη rom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Ποιάν 2.3.3 θέλεις να περάσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ebola75 Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 έχω βρει αυτή εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1073854 ,υπάρχουν και άλλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Γειά σε ολους Εχει περάσει κανείς την Overcome_v2.0.0_RC1_Full? Εγώ εχω του Rotohammer, με P1000XXJMA και kernel 2.6.32.9, οπως την πέρασα πρίν καιρό ειχε Ελληνικά menu, keyboard, και swype. Ξέρει κανείς αν η παραπάνω 2.3.3 εχει Ελληνικα menu, keyboard, και swype? Ακουσα οτι εχει μόνο Ιταλικά? η κάνω λάθος? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hyster32 Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Γειά σε ολους Εχει περάσει κανείς την Overcome_v2.0.0_RC1_Full? Εγώ εχω του Rotohammer, με P1000XXJMA και kernel 2.6.32.9, οπως την πέρασα πρίν καιρό ειχε Ελληνικά menu, keyboard, και swype. Ξέρει κανείς αν η παραπάνω 2.3.3 εχει Ελληνικα menu, keyboard, και swype? Ακουσα οτι εχει μόνο Ιταλικά? η κάνω λάθος? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Ναι σωστα , ξεκίνησε από Αγγλία Ιταλία, θα πρέπει να περιμένεις λίγο να βγάλουν και για Ελλάδα υπομονή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SOLERO Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 (edited) Γειά σας παιδιά! μία ερώτηση.. Μπορώ να ξαναπεράσω στο pad την rom της vodafone και αν ναι από που θα την κατεβάσω ; Edited June 3, 2011 by SOLERO Παράθεση SOLERO Samsung Galaxy S & Galaxy Tab Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phos Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Γειά σας παιδιά! μία ερώτηση.. Μπορώ να ξαναπεράσω στο pad την rom της vodafone και αν ναι από που θα την κατεβάσω ; Δυστυχως οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Κύριοι μια ερώτηση που σίγουρα έχει απαντηθεί. Αφού το προηγούμενο ΤΑΒ μου πήγε υπέρ πίστεως χθες αγοράστηκε άλλο το οποίο να μεν δεν είναι "σκαλισμένο" από τη Vodacom άλλα (δυστυχώς δε το πρόσεξα κατά την αγορά από τον ιδιώτη) Γερμανικό και δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο. . . Πείτε μου τί κάνω; :O Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Να βάλεις το multiling. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Να βάλεις το multiling. Να σου πω merci ή θα με "σβήσεις":D Ευχαριστώ!!! Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phos Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Σκεφτομαι να πουλησω το GT-P1000 και να παρω το Samsung 10.1 Εδω στο forum μπορω να βαλω αγγελια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimaros69 Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Γερμανικό και δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο. . Μπορεις να μου το εξηγησεις αυτο? εγω πηρα ασιατικο που σαν μενου εχει μονο αγγλικα και τσιν-τσον και πληκτρολογιο εχει μεσα ελληνικο... μηπως δεν το εχεις βρει στις ρυθμισεις πληκτρολογιου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Μπορεις να μου το εξηγησεις αυτο? εγω πηρα ασιατικο που σαν μενου εχει μονο αγγλικα και τσιν-τσον και πληκτρολογιο εχει μεσα ελληνικο... μηπως δεν το εχεις βρει στις ρυθμισεις πληκτρολογιου? Δε ξέρω φιλτατε! Ενώ είχε ελληνικά στο μενού στη γραφή, είτε μήνυμα - σημείωση - Νετ κτλ δεν είχε την ελληνική γλώσσα. Ομολογώ όμως ότι αυτό που πρότεινε ο Θανάσης είναι πιο ωραίο από το "μαμά":D Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 9, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Σκεφτομαι να πουλησω το GT-P1000 και να παρω το Samsung 10.1 Εδω στο forum μπορω να βαλω αγγελια? Όχι γιατί πρέπει να έχεις τουλάχιστον 150 post. Θα χρειαστεί να απευθυνθείς σε διαφορετικό site για αγγελίες. Αν και δεν ξέρω κατά πόσο σε συμφέρει πια... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308416 Ομολογώ όμως ότι αυτό που πρότεινε ο Θανάσης είναι πιο ωραίο από το "μαμά":D Γιάννης εδώ. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babisz Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 παιδια εχω ενα tab με το froyo 2.2, πως μπορω να βαλω gingerbread εχετε καποια συμβατη ρομ? please καντε μου ενα link. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpoulos Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 παιδια εχω ενα tab με το froyo 2.2, πως μπορω να βαλω gingerbread εχετε καποια συμβατη ρομ? please καντε μου ενα link. ναι θα το ηθελα και εγω αν γινετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1074759 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts