Jump to content

Samsung Galaxy Tab 7 / 7 Plus (P1000 / P6200)

takisme
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Την ίδια θήκη έχω εγώ και δεν ανάβει το tab όταν το βάζω μέσα. Εννοείς ότι πατιέται τυχαία όταν το έχεις πεταμένο σε μια τσάντα μέσα πχ;

καλησπερα,πως γινετε να κανω την αναβαθμιση εχω τις vodafone μαμισιο βρηκε μια αναβαθμιση το kies αλλα δεν γινετε τπτ

δεν με αφηνει.

Την ίδια θήκη έχω εγώ και δεν ανάβει το tab όταν το βάζω μέσα. Εννοείς ότι πατιέται τυχαία όταν το έχεις πεταμένο σε μια τσάντα μέσα πχ;

Οχι τυχαία! Ουτε καν σε τσάντα. Απλα κάθε φορά που το βάζω μέσα στη θήκη κλειστό....ανάβει! Το βασικό πρόβλημα είναι στο "κλειστο"! Ανοικτό εχει το lock και δεν ανάβει. Χθες δοκίμασα καμια 10ρια φορές. Το βρήκα τυχαία γιατί ενώ το είχα φορτίσει βρέθηκε σβηστό

Με το ανοιχτό/κλειστό τι εννοείς; Πλήρη απενεργοποίηση ή απλά σβήσιμο της οθόνης; Μου μυρίζει κάποιο θέμα στο tab σου, η θήκη τι σχέση μπορεί να έχει;

Οταν το tab είναι κλειστό τελείως και το βάζεις στη θήκη, πατιέται το δεξί κουμπί που εχει στο πλάι και γίνεται ON.

Κατι άλλο, υπάρχει πρόγραμμα που μπορεί να δεί το σκληρό μου δίσκο (σαν το xbmc). Εχω 1 δικτυακό σκληρό δίσκο και θέλω να βλέπω τις ταινίες απο το tab!

Ευχαριστω.θα τη. Περασω τ απογευμα.Για honeycomb υπαρχει ελπιδα?

Sent from my GT-P1000 using Tapatalk

Απο οτι διαβαζω στα ξενα φορουμ δυσκολο εως ακατορθωτο και λογικο μου φαινεται αφου εχει το 10ιντσο με honeycomb.

Αφου εδωσε το gingerbread παλι καλα να λεμε!!

καλησπερα,πως γινετε να κανω την αναβαθμιση εχω τις vodafone μαμισιο βρηκε μια αναβαθμιση το kies αλλα δεν γινετε τπτ

δεν με αφηνει.

ας απαντησει καποιος που ξερει γιατι και εγω το ιδιο θεμα θα εχω που ειναι της voda.:mad:

History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc...

Αν σας παρουσιάσει μαύρη οθόνη κατά τη λειτουργία της φωτογραφίας, κλέιστε το πρόγραμμα της κάμερας, απενεργοποιήστε την αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας και ανοίξτε εκ νέου το πρόγραμμα της κάμερας.

Τώρα θα δείχνει κανονικά η οθόνη σας!:)

Edited by Muck Smith

τα καλύτερα είναι... δίπλα σας

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]

Οταν το tab είναι κλειστό τελείως και το βάζεις στη θήκη, πατιέται το δεξί κουμπί που εχει στο πλάι και γίνεται ON.

WTF???? :blink::blink::blink: Πόσο εξέχει το κουμπάκι ρε συ; Δοκίμασα άπειρες φορές με άπειρους τρόπους να το βάλω έτσι ώστε να πατηθεί και δεν κατάφερα κάτι. :lol::confused: Είναι αυτή η μαλακή θήκη και εσένα;

Εχω ενα θεματάκι. Πήρα μια θήκη "φακελο" και όταν βάζω μέσα το samsung πατιέται το κουμπάκι και ανάβει! Υπάρχει λύση, εκτός του να πετάξω τη θήκη (αγορασμένη απο public και "ειδικά" σχεδιασμένη για το TAB?!).

Απ'ότι καταλαβαίνω δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν:

1. Κάπως και για κάποιον τρόπο, ίσως, δεν εφαρμόζεις σωστά το tab μέσα στη θήκη.

2. Υπάρχει κάποιο λάθος στον σχεδιασμό της συγκεκριμένης θήκης (και έπεσες στη περίπτωση).

Απ'ότι βλέπω η θήκη έχει 2ετή εγγύηση. Γύρνα την πίσω, εξήγησε το πρόβλημα που έχεις και προχώρησε στην αντικατάσταση ή στην αλλαγή της.

Samsung Galaxy S10 (G973F)

Samsung Galaxy S7 Edge (G935F)

Samsung Galaxy S4 (GT-i9506)

Samsung Galaxy SII (GT-i9100)

Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001)

WTF???? :blink::blink::blink: Πόσο εξέχει το κουμπάκι ρε συ; Δοκίμασα άπειρες φορές με άπειρους τρόπους να το βάλω έτσι ώστε να πατηθεί και δεν κατάφερα κάτι. :lol::confused: Είναι αυτή η μαλακή θήκη και εσένα;

Ναι αυτή η κλασική θηκούλα.... όταν το βάζω ανάποδα το προσπερνάει το κουμπί στιγμιαία και είναι οκ απότι παρατήρησα. Δηλαδή με το βύσμα φορτιστή προς τα κάτω! ...

Η ραφή στο πλάι απο μέσα πάντως πέφτει πάνω στο on του tab και το πιέζει μόνιμα όταν το βάζω μέσα. Θα το πάω πίσω...γιατί η θηκούλα μου άρεσε, μπάς βρώ καμια άλλη σωστή.

Οχι απο εκει που λες εσυ .Εγω εβαλα την επισημη rom της samsung που κυκλοφορησε στην Ιταλια μεσω kies και θα την βρεις σε αυτο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1073854

περρασα τη νεα rom κι ολα καλα.Δεν μου δουλευει σωστα το super one click για να γινω root.Καμμια ιδεα?

ρε παιδια γιατι δεν μπορω να κανω αναβαθμιση σε τιποτα μου λεει οτι δεν μπορει?

μου βγαζει μυνημα αποτυχια αποκτησης αδειας απο το διαχειριστη του GT-P1000 το προγραμμα θα κλεισει

περρασα τη νεα rom κι ολα καλα.Δεν μου δουλευει σωστα το super one click για να γινω root.Καμμια ιδεα?

Δεν κανει root η 2.3 με τον κλασσικο τροπο.Ψαξε μες στο xda να δεις με ποιο τροπο το κανουν.Εγω δεν γνωριζω γιατι δεν το εκανα root.

Δεν κανει root η 2.3 με τον κλασσικο τροπο.Ψαξε μες στο xda να δεις με ποιο τροπο το κανουν.Εγω δεν γνωριζω γιατι δεν το εκανα root.

περιεργα τα πραγματα.Ουτε το z4root δουλευει.Στο xda μιλανε για το SuperOne click,αλλα και στο forum δεν βγαζω ακρη...υποτιθεται δουλευει στο tab.

Αν καποιος ξερει περισσοτερα ας βοηθησει

περιεργα τα πραγματα.Ουτε το z4root δουλευει.Στο xda μιλανε για το SuperOne click,αλλα και στο forum δεν βγαζω ακρη...υποτιθεται δουλευει στο tab.

Αν καποιος ξερει περισσοτερα ας βοηθησει

λοιπον η λυση για root σε gingerbread ειναι εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=885734

Βάλε cf root από xda. Υπάρχει ξεχωριστή έκδοση για galaxy tab

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

τωρα το ειδα το μηνυμα.ευχαριστω παντως

Edited by Tyxerakias
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων

Ναι αυτή η κλασική θηκούλα.... όταν το βάζω ανάποδα το προσπερνάει το κουμπί στιγμιαία και είναι οκ απότι παρατήρησα. Δηλαδή με το βύσμα φορτιστή προς τα κάτω! ...

Η ραφή στο πλάι απο μέσα πάντως πέφτει πάνω στο on του tab και το πιέζει μόνιμα όταν το βάζω μέσα. Θα το πάω πίσω...γιατί η θηκούλα μου άρεσε, μπάς βρώ καμια άλλη σωστή.

Πήγα πίσω τη θηκούλα μα διστυχώς η αντιμετώπιση που είχα δεν ηταν και η καλύτερη. Λες και εγώ ήμουν απο άλλο πλανήτη ή εκεινος που με εξυπηρέτησε!

Εφόσων δεν έχεις λέει το κουτί δε γίνεται αλλαγή! Μα του λέω εγώ την έφερα στα πλαίσια της εγγύησης... Γιατί μου λέει τί φταίει η θήκη αν είναι πιο στενή.... Μήπως φταίει η Samsung!!!! που εβαλε το on στο πλάι ! Πραγματικά σηκώθηκα και έφυγα! Λεω απο μέσα μου...καλά που δεν έχω πάρει ακόμα το iMAC ... απο αυτούς.

Κατι άλλο, υπάρχει πρόγραμμα που μπορεί να δεί το σκληρό μου δίσκο (σαν το xbmc). Εχω 1 δικτυακό σκληρό δίσκο και θέλω να βλέπω τις ταινίες απο το tab!

Φίλε εγώ βλέπω τον σκληρό από τον server μέσω ip χρησιμοποιώ από το android market το wi fi discovery, τώρα για βλέπεις απευθείας τον σκληρό σου δεν τα έχω καταφέρει ακόμα να βρω πρόγραμμα σήμερα θα δοκιμάσω το Swiftp ftp server αν δουλέψει θα το δημοσιεύσω αν πάλι κάποιος άλλος ξέρει άλλο τρόπο ας το πει

;)

Μετά την απαράδεκτη αντιμετώπιση που είχα απο το κατάστημα, αποφάσισα να κάνω τη μοδίστρα και τελικά με ενα ψαλιδάκι προσεκτικά πιστεύω οτι έφτιαξα τη θήκη!

Τώρα για το άλλο θέμα του player απο το σκληρό δοκίμασα το iMediaShare το οποίο βλέπει κανονικά το δίσκο, και τα αρχεία video αλλά δε μπορεί να τα παίξει το tab! Καμια ιδέα!?

μα κανεις δεν ξέρει?????

ρε παιδια γιατι δεν μπορω να κανω αναβαθμιση σε τιποτα μου λεει οτι δεν μπορει?

μου βγαζει μυνημα αποτυχια αποκτησης αδειας απο το διαχειριστη του GT-P1000 το προγραμμα θα κλεισει

μα κανεις δεν ξερει????

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Μετά την απαράδεκτη αντιμετώπιση που είχα απο το κατάστημα, αποφάσισα να κάνω τη μοδίστρα και τελικά με ενα ψαλιδάκι προσεκτικά πιστεύω οτι έφτιαξα τη θήκη!

Τώρα για το άλλο θέμα του player απο το σκληρό δοκίμασα το iMediaShare το οποίο βλέπει κανονικά το δίσκο, και τα αρχεία video αλλά δε μπορεί να τα παίξει το tab! Καμια ιδέα!?

IMEDIASHARE τι ειναι? πως δουλευει με τα tablet?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

scanarei το δίκτυο μέσω wifi και βρίσκει pc αλλά και mediaplayers.

Εμένα βρίσκει το lacie network drive και τα video αλλά δε τα παίζει..

http://www.bianor.com/ims/

Καλό είναι και το pocket cloud απομακρυσμένη διαχείριση pc

:)

Καλό είναι και το pocket cloud απομακρυσμένη διαχείριση pc

:)

Επίσης για media server και NAS server hd πολύ καλή και εύκολη σύνδεση με το wi fi discovery :D

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Γιατί δε το βρίσκω στο store το wifi discovery?

Υπαρχει μήπως καμια αναβάθμιση για το tab με firmware vodafone?

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab 7 / 7 Plus (P1000 / P6200)