parkor Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 (edited) Αυτά είναι τα στοιχεία που εμφανίζει: Έκδοση βασικού φάσματος: p1000buji3, έκδοση kernel: 2.6.32.9, root@se-s603#1, αριθμός κατασκευής: froyo.buji4 όλα καλά φαίνονται, ωστόσο διαπιστώνω ένα κόλλημα στον πλοηγό και δεν ξέρω αν είναι επειδή προσπαθεί να συνδεθεί μέσω wi-fi ή 3g data. εδώ βρήκα πως να κάνεις reset/hard reset στο tab http://www.trickyways.com/2010/12/how-to-reset-samsung-galaxy-tab-to-factory-settings/ Edited January 12, 2011 by parkor προσθήκη link Παράθεση http://www.appgaraz.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Αυτά είναι τα στοιχεία που εμφανίζει: Έκδοση βασικού φάσματος: p1000buji3, έκδοση kernel: 2.6.32.9, root@se-s603#1, αριθμός κατασκευής: froyo.buji4 όλα καλά φαίνονται, ωστόσο διαπιστώνω ένα κόλλημα στον πλοηγό και δεν ξέρω αν είναι επειδή προσπαθεί να συνδεθεί μέσω wi-fi ή 3g data. εδώ βρήκα πως να κάνεις reset/hard reset στο tab http://www.trickyways.com/2010/12/how-to-reset-samsung-galaxy-tab-to-factory-settings/ :worry::worry:Τι στοιχεία εμφανίζει? Δεν είπες ότι δεν ανοίγει κάν??? Όσο για το λίγκ που δίνεις, αυτά είναι γνωστά φίλε μου, αλλά είπες ότι με το συνδυασμό των πλήκτρων δεν κάνει τίποτα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parkor Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 ναι, είχα δοκιμάσει όλα τα πλήκτρα αλλά χωρίς να κάνει τίποτα. Μετά δοκίμασα (από το παραπάνω link) και κράτησα πατημένο για 10 δευτ. το κουμπί ενεργοποίησης και δούλεψε. Δυστυχώς, δεν γνώριζα τους συνδυασμούς για το reset και έφαγα φρίκη μέχρι να δω τι γίνεται. Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και την άμεση ανταπόκριση. Παράθεση http://www.appgaraz.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 ναι, είχα δοκιμάσει όλα τα πλήκτρα αλλά χωρίς να κάνει τίποτα. Μετά δοκίμασα (από το παραπάνω link) και κράτησα πατημένο για 10 δευτ. το κουμπί ενεργοποίησης και δούλεψε. Δυστυχώς, δεν γνώριζα τους συνδυασμούς για το reset και έφαγα φρίκη μέχρι να δω τι γίνεται. Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και την άμεση ανταπόκριση. Εντάξει. 'Ολα καλά λοιπόν!:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Char_sx1 Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 γνωριζουμε αν το galaxy εχει την δυνατοτητα στο μελλον να χρησιμοποιησει τις εκδοσεις 2.3 και 2.4 οταν αυτες με το καλο θα βγουν? Παράθεση Nokia 7110 -> Sony Ericsson T610 -> Siemens SX1 -> Sony Ericsson T610 -> Sony Ericsson P910i -> Sony Ericsson P1i -> HTC Desire HD -> iPhone 5 -> iPhone 7 Samsung Galaxy Tab Gt-P1000 (CyanogenMod 9.1) -> Ipad Air 2 (128GB/4G) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 γνωριζουμε αν το galaxy εχει την δυνατοτητα στο μελλον να χρησιμοποιησει τις εκδοσεις 2.3 και 2.4 οταν αυτες με το καλο θα βγουν? Κανονικά, ως ταμπλέτα, θα πρέπει να πάρει την 3.0. Μέχρι στιγμής πάντως, δεν έχει υπάρξεί έκδοση του android που να έχει περιορισμούς στο hw. Και κανονικά δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο, δεδομένου ότι δεν μιάμε για windows, αλλά για linux.:) Κάθε έκδοση , αφού είναι ταχύτερη, άρα έχει και....μικρότερες απαιτήσεις;) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Char_sx1 Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Κανονικά, ως ταμπλέτα, θα πρέπει να πάρει την 3.0. Μέχρι στιγμής πάντως, δεν έχει υπάρξεί έκδοση του android που να έχει περιορισμούς στο hw. Και κανονικά δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο, δεδομένου ότι δεν μιάμε για windows, αλλά για linux.:) Κάθε έκδοση , αφού είναι ταχύτερη, άρα έχει και....μικρότερες απαιτήσεις;) το ειπα αυτο γιατι ειδα σε καποιο αλλο τοπικ πως το zte blade δεν περνει αναβαθμιση σε αλλη εκδοση υ.γ προς θεου δνε συγκρινω τις δυο συσκευες :p Παράθεση Nokia 7110 -> Sony Ericsson T610 -> Siemens SX1 -> Sony Ericsson T610 -> Sony Ericsson P910i -> Sony Ericsson P1i -> HTC Desire HD -> iPhone 5 -> iPhone 7 Samsung Galaxy Tab Gt-P1000 (CyanogenMod 9.1) -> Ipad Air 2 (128GB/4G) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 το ειπα αυτο γιατι ειδα σε καποιο αλλο τοπικ πως το zte blade δεν περνει αναβαθμιση σε αλλη εκδοση υ.γ προς θεου δνε συγκρινω τις δυο συσκευες :p Αλλο πραγμα ειναι το τι μπορει να παρει και αλλο το τι τελικα θα παρει ως επισημη αναβαθμιση. Η επισημη αναβαθμιση ειναι καθαρα θεμα αποφασης της εταιριας και μαρκετινγκ. Η samsung παντως δεν φημιζεται για την καλη της υποστηριξη. Ευτυχως ομως, υπαρχουν και οι ανεπισημες ρομ Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilismf Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 το ευροπαικο firmware εχει και ελληνικο μενου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkakoulidis Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Επανέρχομαι, ιδιοκτήτης πια ενός Galaxy tab που το έκανα root και κατάφερα να δώ το paid marketplace. Αψογο, λίγο αργό στην απόκριση(διορθώνεται με ένα γερό flashing απ' ότι κατάλαβα...) Μια ερώτηση για τους γνώστες, έχω περάσει μερικά MP3 στην SD και στην εφαρμοφή music δεν εμφανίζει τους Ελληνικούς χαρακτήρες. Γνωρίζει κάποιος την λύση; Παράθεση m365.gr Το φόρουμ των xiaomi scooters στην Ελλάδα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Αλλο πραγμα ειναι το τι μπορει να παρει και αλλο το τι τελικα θα παρει ως επισημη αναβαθμιση. Η επισημη αναβαθμιση ειναι καθαρα θεμα αποφασης της εταιριας και μαρκετινγκ. Η samsung παντως δεν φημιζεται για την καλη της υποστηριξη. Ευτυχως ομως, υπαρχουν και οι ανεπισημες ρομ To galaxy tab ως ενα απλο μεγαλο τηλεφωνο θα παρει και την 2.3/2.4 Gingerbread. Η εκδοση 3.0 Honeycomb θα ειναι ειδικη για ταμπλετες και θα χρειαζεται αλλο hardware για να παιξει (dual core επεξεργαστες e.t.c) Ακομα και το updated galaxy tab 4g που θα βγει αποκλειστικα για την Verizon στην Αμερικη και θα εχει καλυτερο επεξεργαστη απο το υπαρχων, πολυ δυσκολα θα φορεσει την Honeycomb <<Sorry, pals. Both 4G and Wi-Fi-only tablets will have the same good ol’ 7-inch TFT display with WSVGA resolution of 1,024×600 and will run Froyo. Honeycomb update seems unlikely, though. Pricing will be announced by Verizon in the upcoming weeks.>> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Η εκδοση 3.0 Honeycomb θα ειναι ειδικη για ταμπλετες και θα χρειαζεται αλλο hardware για να παιξει (dual core επεξεργαστες e.t.c) Αυτό το έχω διαβάσει φυσικά, αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν είναι κάτι επίσημο (εκτός κι αν έχω χάσει κάτι) και πρόκειται τελικά για φήμη. Στην πράξη, φυσικά και δεν υπάρχει περίπτωση η samsung να δείξει τόσο ενδιαφέρον για το tab και να του δώσει την 3.0 , μπορεί δεν μπορεί να την πάρει. Είναι ζήτημα αν θα δώσει επίσημα την 2.3. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει το ζήτημα καθόλου, να΄ ναι καλά οι ανεπίσημες υλοποιήσεις...;) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Η εκδοση 3.0 Honeycomb θα ειναι ειδικη για ταμπλετες και θα χρειαζεται αλλο hardware για να παιξει (dual core επεξεργαστες e.t.c)... αντιγράφω από άθρο του engadget τα λόγια του Dan Morrill: Google's ever-informative and ever-knowledgeable Dan Morrill has disabused the world from the bogus belief that Android's "made for tablets" iteration, aka Honeycomb, will require a dual-core processor as a minimum to run. Dan says there are no specific CPU requirements for aspiring Android 3.0 tablets to meet and we should all sit back, relax, and enjoy our breakfast. That's reassuring to note, but let's not read more into it than what's said -- while Honeycomb might not technically require a dual-core beastie to power it, there's a reason why the Motorola Xoom (which is soon to become the first device to offer Honeycomb onboard) is launching with a Tegra 2 chip inside. Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parkor Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Καλησπέρα Η συσκευή είναι πολύ καλή. Δύο μειονεκτήματα κατά τη γνώμη μου. Η μη υποστήριξη φωνητικών κλήσεων στα ελληνικά και η μπαταρία. Κάτι περίεργο που συμβαίνει και χρειάζομαι βοήθεια. Όταν αλλάζω απο wi-fi σε 3g κάποιες εφαρμογές δεν συνδέονται στο internet. Για παράδειγμα το twitter και το google docs μέσα απο την εφαρμογή documents to go. Μόλις συνδέομαι ξανά σε wi-fi συνδέονται άμεσα. Γνωρίζει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό; όλα τα άλλα δουλεύουν κανονικά. Παράθεση http://www.appgaraz.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssarl Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Καλησπέρα Η συσκευή είναι πολύ καλή. Δύο μειονεκτήματα κατά τη γνώμη μου. Η μη υποστήριξη φωνητικών κλήσεων στα ελληνικά και η μπαταρία. Κάτι περίεργο που συμβαίνει και χρειάζομαι βοήθεια. Όταν αλλάζω απο wi-fi σε 3g κάποιες εφαρμογές δεν συνδέονται στο internet. Για παράδειγμα το twitter και το google docs μέσα απο την εφαρμογή documents to go. Μόλις συνδέομαι ξανά σε wi-fi συνδέονται άμεσα. Γνωρίζει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό; όλα τα άλλα δουλεύουν κανονικά. Αν έχεις Vodafone άλλαξε το APN σε internet.vodafone.gr. Η μπαταρία αν το γυρίσεις σε GPRS κρατάει πάρα πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skritikos Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Καλησπέρα Η συσκευή είναι πολύ καλή. Δύο μειονεκτήματα κατά τη γνώμη μου. Η μη υποστήριξη φωνητικών κλήσεων στα ελληνικά και η μπαταρία. Κάτι περίεργο που συμβαίνει και χρειάζομαι βοήθεια. Όταν αλλάζω απο wi-fi σε 3g κάποιες εφαρμογές δεν συνδέονται στο internet. Για παράδειγμα το twitter και το google docs μέσα απο την εφαρμογή documents to go. Μόλις συνδέομαι ξανά σε wi-fi συνδέονται άμεσα. Γνωρίζει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό; όλα τα άλλα δουλεύουν κανονικά. Τι εννοείς?? Παράθεση Galaxy Note II, Nexus 7, Xperia Go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parkor Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Αν έχεις Vodafone άλλαξε το APN σε internet.vodafone.gr. Η μπαταρία αν το γυρίσεις σε GPRS κρατάει πάρα πολύ. Το tab είναι αγορασμένο από τη vodafone. Δεν μου επιτρέπει να ορίσω σημείο πρόσβασης από τις ρυθμίσεις. Μάλλον είναι περασμένες από την αρχή έτσι. Δεν αποθηκεύει πάντως νέο σημείο. Ούτε έχω πρόσβαση στις τρέχουσες. Παράθεση http://www.appgaraz.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parkor Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Τι εννοείς?? Ότι δεν μπορώ να καλέσω τις επαφές μέσω φωνής. Δεν έχω βρει πώς μπορείς να κάνεις φωνητικές κλήσεις. Υποστηρίζει μόνο αγγλικά. Παράθεση http://www.appgaraz.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Το tab είναι αγορασμένο από τη vodafone. Δεν μου επιτρέπει να ορίσω σημείο πρόσβασης από τις ρυθμίσεις. Μάλλον είναι περασμένες από την αρχή έτσι. Δεν αποθηκεύει πάντως νέο σημείο. Ούτε έχω πρόσβαση στις τρέχουσες. Φυσικα και σου επιτρεπει, και μπορεις να αλλαξεις APN φιλε, υποθετω οτι αν δεν τις βλεπεις μαλλον εχεις εγκαταστησει το market acces. Αν το απεγκαταστησεις θα δεις τις ρυθμισεις και θα μπορεσεις να τις επεξεργαστεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parkor Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Μάλλον έχεις δίκιο. Αν το απεγκαταστήσω θα δημιουργηθεί θέμα με το ροοτ; θα μπορώ να έχω ξανά πρόσβαση στο paid market; Παράθεση http://www.appgaraz.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 (edited) Μάλλον έχεις δίκιο. Αν το απεγκαταστήσω θα δημιουργηθεί θέμα με το ροοτ; θα μπορώ να έχω ξανά πρόσβαση στο paid market; Βεβαια, θα κανεις τις αλλαγες σου και θα το ξαναεγκαταστησεις. Εχω την εντυπωση οτι αν κανεις restore τις αρχικες τιμες της καρτας σιμ παλι θα μπορεσεις να επεξεργαστεις το APN,δεν ειμαι σιγουρος ομως, δοκιμασε και θα δεις. Το ρουτ δεν επειρεαζεται μην φοβασαι Σε καθε περιπτωση μην ξεχασεις να κανεις reboot Edited January 13, 2011 by argam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ebola75 Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 πως θα το γυρίσουμε σε GPRS ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parkor Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Βεβαια, θα κανεις τις αλλαγες σου και θα το ξαναεγκαταστησεις. Εχω την εντυπωση οτι αν κανεις restore τις αρχικες τιμες της καρτας σιμ παλι θα μπορεσεις να επεξεργαστεις το APN,δεν ειμαι σιγουρος ομως, δοκιμασε και θα δεις. Το ρουτ δεν επειρεαζεται μην φοβασαι Σε καθε περιπτωση μην ξεχασεις να κανεις reboot Φίλε μου, αυτό ήταν. Όλα δουλεύουν άψογα τώρα. Άλλαξα το vpn απο webonly σε internet. Σε ευχαριστώ. Παράθεση http://www.appgaraz.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 14, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Σχετικά με την ανάλυση της οθόνης, υπάρχουν θέματα ασυμβατότητας με τις εφαρμογές που κυκλοφορούν; Με τα προγράμματα πλοήγησης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 (edited) Σχετικά με την ανάλυση της οθόνης, υπάρχουν θέματα ασυμβατότητας με τις εφαρμογές που κυκλοφορούν; Με τα προγράμματα πλοήγησης; Παραθέτω το μύνημα του φίλου Βαγγέλη ( v@gelis ) Μια λυση για να κανουν σωστο scaling οι περισσοτερες εφαρμογες στο tab To fix this download spare parts from the market. - Open spare parts. - Scroll all the way to "compatibility mode". it is unchecked, check it. if there is already a check mark there, uncheck and check it. - reboot phone - open spare parts again - Scroll all the way to "compatibility mode". uncheck it. - reboot phone - done. Το δοκίμασα και είμαι κατά 99 τοις εκατό καλυμένος Edited January 14, 2011 by apostolidisathan Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts