tolispao13 Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 γραφει βιντεο σε 3gp μορφη η σε mp4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosc Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 (edited) Παιδιά γιατί το sms έχει μόνο 60 χαρακτήρες όριο? (προφανώς αναγνωρίζει τα ελληνικά ως unicode. Είναι θέμα έκδοσης firmware ή δεν κάνω κάτι σωστά?Thnx! εχει 70 οριο στα ελληνικα αν συνεχισεις να γραφεις απλα παει ως δευτερο μηνυμα:) γραφει βιντεο σε 3gp μορφη η σε mp4? σε μορφη 3gp Edited December 9, 2010 by stendor Συνεχόμενα μηνύματα - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Τα πουλια πετανε γιατι περπατανε πολυ αργα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 (edited) εχει 70 οριο στα ελληνικα αν συνεχισεις να γραφεις απλα παει ως δευτερο μηνυμα:) σε μορφη 3gp Απο το msg. settings(text messages) αλλαξε το character support απο full σε reduced. πλς μην λεμε ανακριβειες, δεν ειναι κακο να μην ξερουμε κατι Edited December 10, 2010 by chryant Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosc Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 (edited) Απο το msg. settings(text messages) αλλαξε το character support απο full σε reduced. πλς μην λεμε ανακριβειες, δεν ειναι κακο να μην ξερουμε κατι μα απο τι καταλαβα αλλο ρωτησε οποιος γνωριζει απο που να κατεβασω καποια εφαρμογη ή παιχνιδι plz να μου πει (εκτος ovi store) Edited December 10, 2010 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών Παράθεση Τα πουλια πετανε γιατι περπατανε πολυ αργα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 μα απο τι καταλαβα αλλο ρωτησε ................ Μαλλον εσυ δεν καταλαβες καλα:), διοτι το οτι στελνει 60 χαρ ανα μηνυμα δεν ειναι λαθος της συσκευης ουτε κατι που δεν επιλιετε Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafel82 Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 (edited) καλησπερα και απο μενα Edited December 12, 2010 by pafel82 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Καινουργια αναβάθμηση Version 5.65 Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Καινουργια αναβάθμηση Version 5.65 Ξερουμε τι αλλαζει? Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Δεν είδα καμια αλλαγή μέχρι στιγμής. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosc Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Δεν είδα καμια αλλαγή μέχρι στιγμής. αμα δεις καμια αλλαγη plz πες μας Παράθεση Τα πουλια πετανε γιατι περπατανε πολυ αργα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 αμα δεις καμια αλλαγη plz πες μας Ενα bug με το εικονιδιο του μεγαφωνου, διορθοθικε. Αυτο προσεξα εγω και νομιζω εγινε λιιιγο πιο γρηγορο Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosc Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Ενα bug με το εικονιδιο του μεγαφωνου, διορθοθικε. Αυτο προσεξα εγω και νομιζω εγινε λιιιγο πιο γρηγορο οκ ευχαριστω...μια ερωτηση απο το κινητο την εκανες την ενημερωση λογισνικου (ρυθμισεις>τηλεφωνο>ενημ. λογ. τηλ.); αν ναι χρεωση δεν υπαρχει ετσι; Παράθεση Τα πουλια πετανε γιατι περπατανε πολυ αργα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 οκ ευχαριστω...μια ερωτηση απο το κινητο την εκανες την ενημερωση λογισνικου (ρυθμισεις>τηλεφωνο>ενημ. λογ. τηλ.); αν ναι χρεωση δεν υπαρχει ετσι; Οχι ποτε δεν κανω ΟΤΑ ενημερωση, μεσω update service παντα Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis22 Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Οχι ποτε δεν κανω ΟΤΑ ενημερωση, μεσω update service παντα υπαρχει προγραματακι?μπορεις να το στειλεις?link... Επισης ηθελα να ρωτησω εχει καλες εφαρμογες το κινητακι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosc Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 υπαρχει προγραματακι?μπορεις να το στειλεις?link... Επισης ηθελα να ρωτησω εχει καλες εφαρμογες το κινητακι? εμενα μεχρι στιγμης μια εφαρμογη μου αρεσε Παράθεση Τα πουλια πετανε γιατι περπατανε πολυ αργα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis22 Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 εμενα μεχρι στιγμης μια εφαρμογη μου αρεσε ποια??γενικα παντως εχει ποικιλια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosc Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 ποια??γενικα παντως εχει ποικιλια ? ακομα πιστευω ειναι νωρις...το κνιητο αποτελει για μενα μια ξεχωριστη κατηγορια διοτι ανηκει μεν στα S40 αλλα ειναι και αφης γι'αυτο ειναι λιγο δυσκολο να βρεις εφαρμογες και παιχνιδια...προσωπικα παιχνιδια εχω κατεβασει καποια ειναι και ωραια διοτι ειναι οριζοντια... εφαρμογες ομως δεν βρηκα καλες μονο του κινητου μου αρεσε το shazam που και αυτο δεν ειναι ολοκληρη εκδωση αλλιως μπορεις να ψαξεις στο ovi store:happy: Παράθεση Τα πουλια πετανε γιατι περπατανε πολυ αργα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Πάντως μέσω FOTA δεν την βρίσκει την αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camel555 Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Καλησπερα και απο μενα. Να ρωτησω θα ήθελα εαν υπαρχουν διαθεσιμα themes για αυτο το τηλεφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosc Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Καλησπερα και απο μενα. Να ρωτησω θα ήθελα εαν υπαρχουν διαθεσιμα themes για αυτο το τηλεφωνο. ναι υπαρχουν...ακομα και απο το παλιο μου κινητο nokia 5310 xpress music ταιριαζουν νομιζω ολα τα s40 θεματα θα τεριαζουν Παράθεση Τα πουλια πετανε γιατι περπατανε πολυ αργα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 ναι υπαρχουν...ακομα και απο το παλιο μου κινητο nokia 5310 xpress music ταιριαζουν νομιζω ολα τα s40 θεματα θα τεριαζουν Nαι ταιριαζουν μονο που καποια στοιχεια δεν εμφανιζονται σωστα αν το θεμα ειναι πιο παλιο Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosc Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Nαι ταιριαζουν μονο που καποια στοιχεια δεν εμφανιζονται σωστα αν το θεμα ειναι πιο παλιο ενταξει βεβαια τα θεματα δεν τεριαζουν απολητα εγω προτιμω του κινητου:happy: Παράθεση Τα πουλια πετανε γιατι περπατανε πολυ αργα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camel555 Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 ενταξει βεβαια τα θεματα δεν τεριαζουν απολητα εγω προτιμω του κινητου:happy: Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!!! Εχω ενα θεματακι με τα πλαινα κουμπακια για το καλυμμα της μπαταριας, αυτα στο κατω μερος... πολλες φορες στην προσπαθεια να βγαλω το κινητο απο καμια τσεπη, πατιουνται για πλακα... μηπως μια θηκη θα εσωζε την κατασταση? για μενα ειναι το μονο κατασκευαστικο λαθος της νοκια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!!! Εχω ενα θεματακι με τα πλαινα κουμπακια για το καλυμμα της μπαταριας, αυτα στο κατω μερος... πολλες φορες στην προσπαθεια να βγαλω το κινητο απο καμια τσεπη, πατιουνται για πλακα... μηπως μια θηκη θα εσωζε την κατασταση? για μενα ειναι το μονο κατασκευαστικο λαθος της νοκια. Εγω δεν ειχα τετοιο θεμα μεχρι τωρα..... Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillefs76 Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Έχω το κινητάκι εδώ και μια εβδομάδα στα χέρια μου. Ένα έχω να πω: Απλά υπέροχο, είναι αυτό που περίμενα εδώ και 2 χρόνια. Άργησε, αλλά ήρθε. Μικρό, οθόνη αφής, πλήρες πληκτρολόγιο για "τυφλή δακτυλογράφιση σε ώρα οδήγησης. Το μοναδικό θέμα που έχω μαζί του μέχρι στιγμής είναι με το ίντερνετ. Κάποιες φορές συνδέεται στο ίντερνετ και κάποιες φορές όχι. π.χ. με τον Opera δεν συνδέεται ενώ με τον ενσωματωμένο περιηγητή, μια χαρά. Καμιά ιδέα, κάποιος για λύση του προβλήματος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts