asymvivastos Δημ. March 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2004 Εκτος απο gprs & wap ολες τις υπολοιπες λειτουργιες του κινητου και των εφαρμογων που εχω προσθεση τις χρησιμοποιω κατα 100%!!! :D Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quicksilver Δημ. April 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2004 χμμ θα ελεγα οτι το χρησιμοποιω αρκετα...σε ολους τους τομεις, ακομα και wap κτλ μονο που εκει το κανω λιγο διοτι τα κοστοι ειναι απαγορευτικα.To bluetooth πχ του αλλαζω τα φωτα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. April 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2004 Εγώ για να είμαι ειλικρινείς το κινητό το χρησιμοποιώ κυρίως για κλήσεις και sms. Επίσης χρησιμοποιώ το ράδιο και τα παιχνίδια. Οπότε εκμεταλλεύομαι τις δυνατότητές του κατά το 50% :) Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. April 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2004 Ταινίες, ΜΡ3, Παιχνίδια, Φωτογραφίες, Διαδίκτυο, Μπλε Δόντι κτλ... Καθημερινά. Από την άλλη όμως, ούτε τηλέφωνα, ούτε μηνύματα στέλλω. Εκτός από το γεγονός ότι δεν έχω μονάδες, πάντα βρίσκω κάποιο άλλο τηλέφωνο για να κάνω την δουλειά μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratos Δημ. April 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2004 vrikes kai esi meros twra na rotiseis :P exw ena p800 stin katoxi mou, exw xrisimopoihsei oles tis leitourgies tou alla autes pou xrisimopoio kathimerina einai kliseis, email, kamera kai kamia pasientza, opote mallon me vlepw giro sto 70%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest andreadakis Δημ. April 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2004 xrisimopio oles tis dina totites toy kinitou mou ektos apo to modem tou(exo sto pc modem kai beno meso aftoy sto web)! ara kata 99% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kriz Δημ. April 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2004 Θα έλεγα ότι είμαι στο 70% των δυνατοτήτων του sx1, αφού δεν το χρησιμοποιώ για GRPS, wap, email αλλά αυτό το 70% το ξεσκίζω στ' αλήθεια :!: Παράθεση http://chrislaz.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikem4600 Δημ. April 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2004 Εγώ το 3650 το έχω κυριολεκτικά ξεκοκαλήσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 παλίοτερα το 3510ι 100% τώρα το Τ610 με τα διάβασμα για πανελλήνιες δεν το έχω ψάξει και πολύ για να μπορώ να ισχυριστώ το ίδιο! Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 Χρησιμοποιώ το κινητό μου κατα 100% Από GPRS μέχρι τα παιχνίδια του!!!! Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 Του δινω και καταλαβαινει (P900). Λογω δουλειας πολλες κλησεις με bluetooth ακουστικο, με GPRS και bluetooth στο Διαδυκτιο, email (3 λογαριασμοι), wap, Opera, MMS, SMS, MP3, PIM (ημερολογιο επαφες εργασιες), φωτογραφιες και βιντεο, παιχνιδια, μεχρι και προσφορες σε πελατες στελνω με mail. Στο τελος της ημερας η μπαταρια ειναι περιπου στο 20%. Και ολα αυτα καθημερινα εκτος απο τα Σαβατοκυριακα που χρησιμοποιω το Advanced Call Manager μονο για γνωστους και φιλους. Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 (4.13) SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Exo 3650 xrisimopoio tis dinatotites tou kata 95%! Yparxoun kapies ipiresies opos inernet gprs pou apo ta diktiua parexontai alla se ipsiles times! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. May 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2004 Wirelessly posted (qtek 2020: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; PPC; 240x320)) egw exw to qtek2020,k xrhsimopoiw ta panta.den toxw kanei akoma gps k den exw perasei tainia giati den exw adeia mmc.den nomizw pws sto myphone 8a vreis melos na pei:egw apla 8elw na pairnw k na me pairnun.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. May 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος swiffer (11 Μάρ. 2004 , 23:08) Εγω ειμαι χαζος η ειναι ακαταλαβιστικα αυτα? Για να το πούμε απλα το Symbian ειναι ενα λειτουργικο σύστημα (σαν τα windows) αλλα πιο "μουφα"... :D :D :D (φιλικά παντα) Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiota Δημ. May 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2004 Μπορώ να πω ότι χρησιμοποιώ το 80% των χρήσεων του κινητού μου, αν εξαιρέσεις το WAP & to GPRS.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. May 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2004 99% αφου κ το wap over gprs είναι free :P για πόσο ακόμα CosmOte μόνο το intenet over gprs δν χρησιμοποιώ ... Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. May 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2004 Ποτέ δεν αγόρασα ούτε και θα αγοράσω κινητό που έχει περισσότερα (και άρα περιττά) πράγματα από αυτά που χρειάζομαι. :whistle: Υπό αυτό το πρίσμα εκμεταλλεύομαι το 110% των δυνατοτήτων του εκάστοτε κινητού μου... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. May 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2004 Σε καλύπτει ακόμα το slάκι σου Trobocop®;;;Εγώ δεν θα άντεχα... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. May 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mitsos ( 8 Μάι. 2004 , 20:59) Σε καλύπτει ακόμα το slάκι σου Trobocop®;;;Εγώ δεν θα άντεχα... :p Το εσελάκι έχει εδώ και καιρό υποβιβαστεί σε δεύτερο κινητό :p Αλλά επειδή δουλεύει θαυμάσια ακόμα, θα υποβιβαστεί και σε τρίτο αντί να αποσυρθεί στο βάθος ενός συρταριού... :D Πάντως μην περιμένετε να αλλάξω αβατάρ γιατί θα γεράσετε περιμένοντας... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. May 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2004 Θα έλεγα ότι χρησιμοποιώ το 100% των δυνατοτήτων των κινητών μου. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. May 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2004 Wirelessly posted (:!:!Wireless Power!:!:: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) 3650 exw, kati to opoio sunepagete se symbian kati to opoio sunepagete se aperioristes dunatotites. Ama pw 100% tha vgw pseutis giati kathe mera vgainoun kainouries efarmoges. Telospanton, me auto to kinito exw dei mexri kai tainies! Mi pw to wap kai to gprs! Auto to lene ta post mou! Mono 50 post exw kanei apo pc! :confused: Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. May 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2004 και με το 7250i και με το 6310i νομιζω οτι δεν υπηρχε δυνατοτητα που να μη χρησιμοποιουσα (γιαυτο και τα πηρα). Χρησιμοποιω πολυ gprs και γενικα συνδεση με νετ, μου ειναι πολυ χρησιμη η καμερα και λογω δουλειας, ισως το μονο που δε χρησιμοποιω τοσο ειναι το ραδιοφωνο στο 7250 -αν κι αυτο καποιες φορες χρειαστηκε! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. May 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2004 Πιστευω 100%.Καθε μερα χρησιμοποιω IrDa(για Sync με το PC και περασμα MP3 και αλλων αρχειων),Bluetooth,GPRS,FM-Radio,Video,MP3...Κατσε να βγαλει η Cosmote ή η Vodafone EDGE :alien: ...Τοτε να δεις!!Δεν το αφηνω γενικα ποτε σε ησυχια...Γι' αυτο και το εχω καθε 3 μερες στο φορτιστη :p !(Το πιο εχω το μαρτυραει το αβαταρ :rolleyes: !!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts