Jump to content

Κατά πόσο χρησιμοποιείτε τις δυνατότητες των κινητών

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εκτος απο gprs & wap ολες τις υπολοιπες λειτουργιες του κινητου και των εφαρμογων που εχω προσθεση τις χρησιμοποιω κατα 100%!!! :D

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

• 2 weeks later...
χμμ θα ελεγα οτι το χρησιμοποιω αρκετα...σε ολους τους τομεις, ακομα και wap κτλ μονο που εκει το κανω λιγο διοτι τα κοστοι ειναι απαγορευτικα.To bluetooth πχ του αλλαζω τα φωτα!!!

Εγώ για να είμαι ειλικρινείς το κινητό το χρησιμοποιώ κυρίως για κλήσεις και sms. Επίσης χρησιμοποιώ το ράδιο και τα παιχνίδια. Οπότε εκμεταλλεύομαι τις δυνατότητές του κατά το 50% :)

Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές!

http://www.youtube.com/irinifitness

Ταινίες, ΜΡ3, Παιχνίδια, Φωτογραφίες, Διαδίκτυο, Μπλε Δόντι κτλ...

Καθημερινά.

Από την άλλη όμως, ούτε τηλέφωνα, ούτε μηνύματα στέλλω. Εκτός από το γεγονός ότι δεν έχω μονάδες, πάντα βρίσκω κάποιο άλλο τηλέφωνο για να κάνω την δουλειά μου :)

vrikes kai esi meros twra na rotiseis :P

exw ena p800 stin katoxi mou, exw xrisimopoihsei oles tis leitourgies tou alla autes pou xrisimopoio kathimerina einai kliseis, email, kamera kai kamia pasientza, opote mallon me vlepw giro sto 70%.

• 2 weeks later...
Θα έλεγα ότι είμαι στο 70% των δυνατοτήτων του sx1, αφού δεν το χρησιμοποιώ για GRPS, wap, email αλλά αυτό το 70% το ξεσκίζω στ' αλήθεια :!:

παλίοτερα το 3510ι 100% τώρα το Τ610 με τα διάβασμα για πανελλήνιες δεν το έχω ψάξει και πολύ για να μπορώ να ισχυριστώ το ίδιο!

Χρησιμοποιώ το κινητό μου κατα 100% Από GPRS μέχρι τα παιχνίδια του!!!!

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Του δινω και καταλαβαινει (P900). Λογω δουλειας πολλες κλησεις με bluetooth ακουστικο, με GPRS και bluetooth στο Διαδυκτιο, email (3 λογαριασμοι), wap, Opera, MMS, SMS, MP3, PIM (ημερολογιο επαφες εργασιες), φωτογραφιες και βιντεο, παιχνιδια, μεχρι και προσφορες σε πελατες στελνω με mail.

Στο τελος της ημερας η μπαταρια ειναι περιπου στο 20%.

Και ολα αυτα καθημερινα εκτος απο τα Σαβατοκυριακα που χρησιμοποιω το Advanced Call Manager μονο για γνωστους και φιλους.

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 (4.13) SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Exo 3650 xrisimopoio tis dinatotites tou kata 95%! Yparxoun kapies ipiresies opos inernet gprs pou apo ta diktiua parexontai alla se ipsiles times!

• 2 weeks later...

Wirelessly posted (qtek 2020: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; PPC; 240x320))

egw exw to qtek2020,k xrhsimopoiw ta panta.den toxw kanei akoma gps k den exw perasei tainia giati den exw adeia mmc.den nomizw pws sto myphone 8a vreis melos na pei:egw apla 8elw na pairnw k na me pairnun..

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif

Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος swiffer (11 Μάρ. 2004 , 23:08)

Εγω ειμαι χαζος η ειναι ακαταλαβιστικα αυτα?

Για να το πούμε απλα το Symbian ειναι ενα λειτουργικο σύστημα (σαν τα windows) αλλα πιο "μουφα"... :D :D :D

(φιλικά παντα)

http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

99% αφου κ το wap over gprs είναι free :P για πόσο ακόμα CosmOte μόνο το intenet over gprs δν χρησιμοποιώ ...

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

Ποτέ δεν αγόρασα ούτε και θα αγοράσω κινητό που έχει περισσότερα (και άρα περιττά) πράγματα από αυτά που χρειάζομαι. :whistle:

Υπό αυτό το πρίσμα εκμεταλλεύομαι το 110% των δυνατοτήτων του εκάστοτε κινητού μου... :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mitsos ( 8 Μάι. 2004 , 20:59)

Σε καλύπτει ακόμα το slάκι σου Trobocop®;;;Εγώ δεν θα άντεχα... :p

Το εσελάκι έχει εδώ και καιρό υποβιβαστεί σε δεύτερο κινητό :p Αλλά επειδή δουλεύει θαυμάσια ακόμα, θα υποβιβαστεί και σε τρίτο αντί να αποσυρθεί στο βάθος ενός συρταριού... :D Πάντως μην περιμένετε να αλλάξω αβατάρ γιατί θα γεράσετε περιμένοντας... :cool:

Wirelessly posted (:!:!Wireless Power!:!:: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

3650 exw, kati to opoio sunepagete se symbian kati to opoio sunepagete se aperioristes dunatotites. Ama pw 100% tha vgw pseutis giati kathe mera vgainoun kainouries efarmoges. Telospanton, me auto to kinito exw dei mexri kai tainies! Mi pw to wap kai to gprs! Auto to lene ta post mou! Mono 50 post exw kanei apo pc! :confused:

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

και με το 7250i και με το 6310i νομιζω οτι δεν υπηρχε δυνατοτητα που να μη χρησιμοποιουσα (γιαυτο και τα πηρα). Χρησιμοποιω πολυ gprs και γενικα συνδεση με νετ, μου ειναι πολυ χρησιμη η καμερα και λογω δουλειας, ισως το μονο που δε χρησιμοποιω τοσο ειναι το ραδιοφωνο στο 7250 -αν κι αυτο καποιες φορες χρειαστηκε!

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am

Πιστευω 100%.Καθε μερα χρησιμοποιω IrDa(για Sync με το PC και περασμα MP3 και αλλων αρχειων),Bluetooth,GPRS,FM-Radio,Video,MP3...Κατσε να βγαλει η Cosmote ή η Vodafone EDGE :alien: ...Τοτε να δεις!!Δεν το αφηνω γενικα ποτε σε ησυχια...Γι' αυτο και το εχω καθε 3 μερες στο φορτιστη :p !(Το πιο εχω το μαρτυραει το αβαταρ :rolleyes: !!)