Jump to content

[Off topic] Sony Ericsson K700

bigalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος psariatros ( 1 Ιούν. 2004 , 10:35)

Εγώ έχω ψιλοαπογοητευτεί με αυτή την επανεμφάνιση του "σύντομα κοντά σας" στο επίσημο site. Αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά ή και τίποτα. Μπορεί να προέκυψε κόλλημα στην παράδοση στην ελληνική SE, μπορεί να βρέθηκε κάποιο σοβαρό bug, πολλά μπορεί. Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει ημερομηνία και αυτό δεν μου αρέσει. Περιμένω το κινητό ένα μήνα, η επιδότησή μου λήγει στις 15 και δεν ξέρω τι να κάνω. :(

Θα κάνεις υπομονή όπως όλοι μας!!!!!! :D :D :D

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Απαντήσεις 756
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Wirelessly posted (:) :o :* :stupid: :up: :down:: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό Μήνυμα από psariatros

Εγώ έχω ψιλοαπογοητευτεί με αυτή την επανεμφάνιση του "σύντομα κοντά σας" στο επίσημο site. Αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά ή και τίποτα. Μπορεί να προέκυψε κόλλημα στην παράδοση στην ελληνική SE, μπορεί να βρέθηκε κάποιο σοβαρό bug, πολλά μπορεί. Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει ημερομηνία και αυτό δεν μου αρέσει. Περιμένω το κινητό ένα μήνα, η επιδότησή μου λήγει στις 15 και δεν ξέρω τι να κάνω. :(

Φίλε πολλά μπορούν να συμβούν!!! Πάντως επειδή σε πιέζει ο χρόνος για την επιδότηση πάρε το νόκια 6230.! :)

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος psariatros ( 1 Ιούν. 2004 , 08:35)

Δεν ξέρω με ποια εταιρία έχεις επιδότηση αλλά αν είναι Cosmote δεν θα έχεις πρόβλημα γιατί πάντα πέρνει παράταση μέχρι τέλος του μηνός. Επιπλέον η επιδότησή σου ισχύει και μετά την ημερομηνία που λένε αν τους προηγούμενους 12 μήνες οι λογαριασμοί σου ήταν πάνω απο το όριο που θέτουν. Οι επιδοτήσεις γενικότερα δεν χάνονται έτσι απλά.

Μην ξεχνάς και ότι από την στιγμή που θα έρθει σε κάποια μαγαζιά δεν σημαίνει ότι οι εταιρίες θα το έχουν άμεσα αλλά συνήθως αργούν μερικές μέρες.

Βαρέθηκα με αυτά που ακούω...

Παιδια μην περιμένετε απο τον πωλητη του πλαισιου να σας δώσει ακριβη ημερομηνια....αν ειναι δυνατον....δεν εχει την αρμοδιοτητα να το κανει...Σας ειπα την Παρασκευη το αργοτερο την επομενη εβδομαδα και οπως επαληθευτηκα και για ολα τα παραπανω που αν ψαξει κανεις θα δει...μην βιαζεστε να σχολιασετε και απλα περιμενετε...για οτι νεοτερο εδω ειμαστε παλι...!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος psariatros ( 1 Ιούν. 2004 , 08:35)

Περιμένω το κινητό ένα μήνα, η επιδότησή μου λήγει στις 15 και δεν ξέρω τι να κάνω. :(

de mporeis na pas kai na to kleiseis molis to perasoun se katalogous me tin timi pou tha dosoun?... kai etsi na eksasfaliseis tin melontiki sou agora me tin epidotisi...

sinithos ta timologoun 1-2 evdomades prin vgei to proion.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christ-k ( 1 Ιούν. 2004 , 09:45)

Eννοείς στα ακουστικά ή σε ανοιχτή ακρόαση;; :blink:

Εννοείς στο preview ή και στην εκ των υστέρων προβολή της;;; :blink:

oson afora thn edash sto radio anaferome sta akoustika mias kai anoikth akroash den yphrxe katholou

oson afora th kamera milaw kai sto preview kai sth emfanish meta,xarakthristika tha sas pw oti otan ebale mia oikona gia dektop oute ayth katalambane olh thn othonh

Παράθεση

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος psariatros ( 1 Ιούν. 2004 , 10:35)

Εγώ έχω ψιλοαπογοητευτεί με αυτή την επανεμφάνιση του "σύντομα κοντά σας" στο επίσημο site. Αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά ή και τίποτα. Μπορεί να προέκυψε κόλλημα στην παράδοση στην ελληνική SE, μπορεί να βρέθηκε κάποιο σοβαρό bug, πολλά μπορεί. Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει ημερομηνία και αυτό δεν μου αρέσει. Περιμένω το κινητό ένα μήνα, η επιδότησή μου λήγει στις 15 και δεν ξέρω τι να κάνω.

Θέλω να πω εκ προοιμίου πως δεν είμαι εγκάθετος,για να μην με παρεξηγήσουν κάποιοι.Διαβάζω σχεδόν καθημερινά τις εξελίξεις μιας και σε λίγες μέρες έχω και εγώ επιδότηση και επειδή δεν αλλάζω κινητό κάθε λίγο και λιγάκι το Κ700 ήταν για μενα ό,τι έπρεπε (υψηλή φορητότητα,πολύ καλή οθόνη,εύκολο μενού,αρκετή μνήμη μιας και δεν με ενδιαφέρουν τα ΜP3,ραδιόφωνο .....).Έχω όμως την εντύπωση πως το κινητό πριν βγει ακόμη, βρίσκεται πολύ πίσω απο τον ανταγώνισμο κυρίως λόγω της τιμής του.Και εξηγούμαι.Με τα 350Ε +- που θα κοστίζει το Κ700 (οι φήμες από ό,τι διαβάζω εδώ λένε πως ίσως κάτι περισσότερο) γιατί να μην προτιμήσω το SX1 ή το 6600,όντας smartphones με πολύ περισσότερες δυνατότητες,όταν στοιχίζουν τα ίδια περίπου χρήματα(νομίζω πως 80Ε δεν είναι πολλά για κάποιον που θα πάρει ένα κινητό και θέλει να το κρατήσει για καιρό όπως εγώ);H Motorola ήδη ετοιμάζει να φέρει στην αγορά το Ε398 στα τέλη Ιουλίου με τα ίδια περίπου χαρακτηριστικά όπως το Κ700+επεκτάσιμη μνήμη στην ίδια τιμή.Και εγώ θεωρούσα το Κ700 ιδανικό και ανυπομονούσα να βγει στην αγορά ,αλλά νομίζω πως έχει αργήσει πολύ και έρχεται με τσιμπημένη τιμή σε σχέση βέβαια με τον ανταγωνισμό.Φιλικά depmode.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος depmode ( 1 Ιούν. 2004 , 13:38)

Παράθεση

Θέλω να πω εκ προοιμίου πως δεν είμαι εγκάθετος,για να μην με παρεξηγήσουν κάποιοι.Διαβάζω σχεδόν καθημερινά τις εξελίξεις μιας και σε λίγες μέρες έχω και εγώ επιδότηση και επειδή δεν αλλάζω κινητό κάθε λίγο και λιγάκι το Κ700 ήταν για μενα ό,τι έπρεπε (υψηλή φορητότητα,πολύ καλή οθόνη,εύκολο μενού,αρκετή μνήμη μιας και δεν με ενδιαφέρουν τα ΜP3,ραδιόφωνο .....).Έχω όμως την εντύπωση πως το κινητό πριν βγει ακόμη, βρίσκεται πολύ πίσω απο τον ανταγώνισμο κυρίως λόγω της τιμής του.Και εξηγούμαι.Με τα 350Ε +- που θα κοστίζει το Κ700 (οι φήμες από ό,τι διαβάζω εδώ λένε πως ίσως κάτι περισσότερο) γιατί να μην προτιμήσω το SX1 ή το 6600,όντας smartphones με πολύ περισσότερες δυνατότητες,όταν στοιχίζουν τα ίδια περίπου χρήματα(νομίζω πως 80Ε δεν είναι πολλά για κάποιον που θα πάρει ένα κινητό και θέλει να το κρατήσει για καιρό όπως εγώ);H Motorola ήδη ετοιμάζει να φέρει στην αγορά το Ε398 στα τέλη Ιουλίου με τα ίδια περίπου χαρακτηριστικά όπως το Κ700+επεκτάσιμη μνήμη στην ίδια τιμή.Και εγώ θεωρούσα το Κ700 ιδανικό και ανυπομονούσα να βγει στην αγορά ,αλλά νομίζω πως έχει αργήσει πολύ και έρχεται με τσιμπημένη τιμή σε σχέση βέβαια με τον ανταγωνισμό.Φιλικά depmode.

όλα έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους. Το 6600 για μένα είναι υπερβολικά μεγάλο, το SX1 δεν με βολεύει λόγω πλήκτρων και από motorola δεν το συζητάω καθόλου, είναι τα πιο άβολα.

Το K700 μου φαίνεται εξαιρετικά ισοροπημένο σαν τηλέφωνο και καλύπτει όλες τις ανάγκες μου. Γιατί να μπω στη διαδικασία να σκεφτώ να πάρω ένα smartphone όπως το 6600 και το SX1 όταν δεν με βολεύουν και έχουν και 100 ευρώ παραπάνω?

Αλλά όλα αυτά πρέπει να τα ζυγίσει ο καθένας για τον εαυτό του, κάτι που δεν βολεύει εμένα μπορεί εσένα να σε εξυπηρετεί καλύτερα και τοα ανάποδο

Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει την ώρα που εσύ κάνεις σχέδια για το μέλλον.

c_k / ck_test

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Dave_Steele ( 1 Ιούν. 2004 , 14:17)

όλα έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους. Το 6600 για μένα είναι υπερβολικά μεγάλο, το SX1 δεν με βολεύει λόγω πλήκτρων και από motorola δεν το συζητάω καθόλου, είναι τα πιο άβολα.

Το K700 μου φαίνεται εξαιρετικά ισοροπημένο σαν τηλέφωνο και καλύπτει όλες τις ανάγκες μου. Γιατί να μπω στη διαδικασία να σκεφτώ να πάρω ένα smartphone όπως το 6600 και το SX1 όταν δεν με βολεύουν και έχουν και 100 ευρώ παραπάνω?

Αλλά όλα αυτά πρέπει να τα ζυγίσει ο καθένας για τον εαυτό του, κάτι που δεν βολεύει εμένα μπορεί εσένα να σε εξυπηρετεί καλύτερα και τοα ανάποδο

Συμφωνώ απόλυτα.Απλώς εγώ ανέπτυξα μια σκέψη που με προβληματίζει.Είπα πως η πρώτη επιλογή μου ήταν οπωσδήποτε το Κ700,απλά τώρα πια για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω δεν είμαι και τόσο σίγουρος και πολύ αναποφάσιστος.Περιμένω τις εντύπωσεις των πρώτων που θα αποκτήσουν το Κ700 :confused:

Δυστάρεστα νέα το Κ700 θα είναι VF live. http://www.vodafone-shop.gr/eshop/el/index.jsp?action=FutureMobilePhone :( :(

Εγώ έχω το Τ610 που είναι Vf live και μου αρέσει γιατί προσφέρει χρήσιμες υπηρεσίες. :o

Πιστεύω ότι αν θα βγει αυτό το όμορφο κινητό VF Live η Voda θα το χαλάσει. :(

Αν ήθελα mp3 έχω το minidisc μου που είναι και μικρό.

Εγώ θέλω ένα κινητό με καλή οθόνη πολύ μνήμη και βίντεο και να είναι μικρό και ελαφρύ. Το Κ700 μου καλύπτει απόλυτα αυτές τις ανάγκες. Αν όμως κάνει 400Ε+ όπως λένε μερικοί, με βλέπω να αγοράζω το 6230 που δεν μου αρέσει και τόσο αλλά καλύπτει αυτές τις ανάγκες αν και δεν έχει τόσο καλή οθόνη και ποιότητα κατασκευής. Αλλά έχει πέσει και πολύ η τιμή του 6230 γύρω στα 340Ε όπως είχε κάποιος στο forum εδώ.

Αν έρθει σε τιμή μικρότερη των 400Ε το Κ700 θα το πάρω αλλά σιγουρα όχι VF Live. :rolleyes:

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Wirelessly posted (:) :o :* :stupid: :up: :down:: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0)

Πόσο θα κάνει τελικά;;; 400+ ευρώ;; Τώρα ποιά υπερτιμεί τα κινητά της;; :whistle:

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nos 55 ( 1 Ιούν. 2004 , 15:15)

Δυστάρεστα νέα το Κ700 θα είναι VF live. http://www.vodafone-shop.gr/eshop/el/index.jsp?action=FutureMobilePhone

Εγώ έχω το Τ610 που είανι Vf live και μου αρέσει γιατί προσφέρει χρήσιμες υπηρεσίες.

Αν ήθελα mp3 έχω το minidisc που είναι και μικρό. Εγώ θέλω ένα κινητό με καλή οθόνη πολύ μνήμη και βίντεο και να είναι μικρό και ελαφρύ. Το Κ700 μου καλύπτει απόλυτα αυτές τις ανάγκες. Αν όμως κάνει 400Ε+ όπως λένε μερικοί, με βλέπω να αγοράζω το 6230 που δεν μου αρέσει και τόσο αλλά καλύπτει αυτές τις ανάγκες αν και δεν έχει τόσο καλή οθόνη και ποιότητα κατασκευής.

τα δυσάρεστα νέα είναι για τη vodafone, που θα μας χάσει και πάλι από πελάτες. Αυτό το VF live καταστρέφει το menu των κινητών. Καλά τόσο βλάκες είναι στη vodafone πια! Τι να πούμε? you can't beat stupidity

c_k / ck_test

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nos 55 ( 1 Ιούν. 2004 , 15:15)

Δυστάρεστα νέα το Κ700 θα είναι VF live. http://www.vodafone-shop.gr/eshop/el/index.jsp?action=FutureMobilePhone :( :(

Πάει κι αυτό το κινητό τότε, κατεστραμένο θα μας το παραδόσει η vodafone και ειδικά όσοι έχουμε σύνδεση vodafone και έχουμε και επιδότηση (όπως εγώ) μάλλον θα πρέπει να ψάξουμε για κάτι άλλο δηλαδή;;

Αμάν πια μ΄αυτή τη voda, α ρε sealover και ήμουν λίγο πιο ήσυχος που έλεγες αποκλείεται αν και βαθιά μέσα μου πίστευα ότι δε θα το άφηνε η voda το κινητάκι στην ησυχία του...

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Έστελα e-mail στη Voda ποιά θα είναι η τιμή του Κ70 και μου έστειλαν το ακόλουθο:

Αγαπητέ κύριε,

Σε απάντηση του ερωτήματός σας, σας ενημερώνουμε ότι δεν είμαστε σε θέση αυτή τη στιγμή να γνωρίζουμε ποια θα είναι η εμπορική πολιτική που θα ισύει το διάστημα κατά το οποίο θα κυκλοφορήσει η συγκεκριμένη συσκευή Sony Ericsson Κ700 για την οποία ενδιαφέρεστε.

Με εκτίμηση,

Δίπλα σας κάθε στιγμή

http://www.vodafone-shop.gr

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Δημήτρης

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pan82 ( 1 Ιούν. 2004 , 15:30)

Πάει κι αυτό το κινητό τότε, κατεστραμένο θα μας το παραδόσει η vodafone και ειδικά όσοι έχουμε σύνδεση vodafone και έχουμε και επιδότηση (όπως εγώ) μάλλον θα πρέπει να ψάξουμε για κάτι άλλο δηλαδή;;

Αμάν πια μ΄αυτή τη voda, α ρε sealover και ήμουν λίγο πιο ήσυχος που έλεγες αποκλείεται αν και βαθιά μέσα μου πίστευα ότι δε θα το άφηνε η voda το κινητάκι στην ησυχία του...

Τους πήρα τηλέφωνο κιόλας μήπως είχαν κάνει λάθος και μου το είπανε ξεκάθαρα θα είναι VF Live. Ρε γαμώτο μου άρεσε αυτό το κινητό :( :( έχω το Τ610 που είναι VF live και μου αρέσει αλλά τώρα το κατέστρεψε η βόντα το Κ700 που το χρησιμοποιεί στις υπηρεσίες τις. :( :( :mad: :mad: :cry: :cry: :( :worry:

Δημήτρης

Μπορείς όμως να το πάρεις με σύνδεση Κοσμοτέ ή ΤΙΜ. Εγώ μάλλον με βλέπω να το αγοράζω με σύνδεση ΤΙΜ γιατί έχουν και καλές προσφορές. Ενώ η Κοσμοτε είναι ακριβή και από προσφορές τίποτα! :p

Δημήτρης

Αχ αυτή η βόνταφον!!! :mad: Πότε θα σταματήσει επιτέλους αυτή πολιτική της να κάνει σκατά τα τηλέφωνά της!!! :mad:

η ΒΟΔΑFONE δεν βγάζει και live και απλά κινητά. Βγάζει ή μόνο live, ή μόνο απλά.

ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ VODAFONE (μέχρι να βάλουν επιτέλους μυαλό), ή όποιος είναι μέσα στα κόλπα θα το πάρει VF live και (όπως στο T610) θα περάσει κανονικό firmware.

c_k / ck_test

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nos 55 ( 1 Ιούν. 2004 , 15:49)

Μπορείς όμως να το πάρεις με σύνδεση Κοσμοτέ ή ΤΙΜ. Εγώ μάλλον με βλέπω να το αγοράζω με σύνδεση ΤΙΜ γιατί έχουν και καλές προσφορές. Ενώ η Κοσμοτε είναι ακριβή και από προσφορές τίποτα! :p

Mπα δεν είναι και τόσο εύκολο γιατί έχω επιδότηση με vodafone οπότε δε λέει να το πάρω σε άλλο δίκτυο και καμιά 130αριά ευρώ παραπάνω και με νέα σύνδεση οπότε στο πάγιο του πρώτου έτους. Άσε που και να έκοβα το συμβόλαιο με πάλι voda θα έπρεπε να πάρω για το internet και μόνο.

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Kala pois eixe pei oti to 6230 kanei 347E? 400+ kanei oi times sto plaisio einai xoris fpa

Δημήτρης

... α ρε sealover και ήμουν λίγο πιο ήσυχος που έλεγες αποκλείεται αν και βαθιά μέσα μου πίστευα ότι δε θα το άφηνε η voda το κινητάκι στην ησυχία του...

και γω στα λογια του sealover ειχα μεινει. μαλιστα το πρωι που εκανα μια βολτα απο το site της voda νομιζω οτι δεν υπηρχε η καταραμενη λεξη "Live" πανω απο το κινητο. περιμενουμε την επιβεβαιωση τωρα!!

pan82 ειμαι ακριβως στην ιδια θεση με σενα φιλε μου. ελεγα να χρησημοποιησω την επιδοτηση μου και να παρω και γω επιτελους ενα τηλεφωνο απο τη vodafone. τωρα μαλλον δεν θα παρω τιποτα απο τη voda αλλα ουτε και το κ700 απο καπου αλλου γιατι δεν τρελαινομαι και τοσο πολυ για να το πληρωσω σαν κανονικη συσκευη :angry:

EDIT:εχω ακομα μια μικρη ελπιδα, να ειναι απλα "access to vodafone live" και να μην ειναι εξ' ολοκληρου customised απο τη vodafone, γιατι δεν το εχω δει πουθενα με τα κοκκινα στολιδια!! δειτε και την αγγλικη σελιδα της vodafone. οι υπολοιπες συσκευες εχουν τα διακριτικα τους, το K700 τιποτα.

• The title was changed to [Off topic] Sony Ericsson K700
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...