Ancient_Flame Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 fainetai kati tetoies leptomereies tha tis diorthwnei to kainourgio logismiko..akousa oti an allakseis logismiko pairnei pro duo kartes...moufa mou akougetai..by the way ston germano sthn komothnh exei akoma kainourgia S700-opoios prolavei,prolave!antithetws apo K750 oute h ekdosh ths voda den irthe... Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Κανείς για να μου πει για την έκδοση του τηλεφώνου;;;;Δηλαδή πώς μπορώ να την δω; Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Κανείς για να μου πει για την έκδοση του τηλεφώνου;;;;Δηλαδή πώς μπορώ να την δω; ->*<-<-*<-* Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FTINA_TSIGARA Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Τί θα γίνει ρε παιδιά θα δούμε τον αντικαταστάτη του s700;κάτι καλύτερο όχι σαν το s600,εννοώ βέβαια.Κάτι ακούστηκε για ένα s900 με 3,2 mpixels.Εσείς έχετε ακούσει κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 makari na ginei kati tetoio giati wraio to K750 alla me toso mikri othoni,emeis pou exoume sinithisei thn othonara tou S700 tha ksenerwsoume.den exw akousei kati alla logika kati tha vgei mexri to telos ths xronias... Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 makari na ginei kati tetoio giati wraio to K750 alla me toso mikri othoni,emeis pou exoume sinithisei thn othonara tou S700 tha ksenerwsoume.den exw akousei kati alla logika kati tha vgei mexri to telos ths xronias... ετσι μπραβο τι να κανει μπροστα στην θαυμασια οθονη του s700i ....κατι ειχα ακουσει για το διαδοχο του ...Εδω το διαβασα..πανω απο 2mp καμερα, 3g ....και πολλα αλλα καλουδια..τωρα αληθεια ψεματα υπομονη :) Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Πριν λιγο ξαναμπηκε στο site της βοντα το s700i με την ενδειξη offer στα 329 ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 Πριν λιγο ξαναμπηκε στο site της βοντα το s700i με την ενδειξη offer στα 329 ! sto voda sto n.irakleio pou piga simera mou eipan oti den to exoun kai den prokeitai na xanabgei!ande esy xemberdeye!!! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalakis Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 Να τονίσουμε πως είναι δυνατό το gaming σε landscape mode (με την οθόνη γυρισμένη οριζόντια), apo tin parousiasi toy s600 sto s700 yparxei ayti i dynatotita? se kapoia selida nomizo ekei poy anaferotan o papi gia to programma video to mobile apo tin xilisoft ypirxe kai anafora gia tetoia dynatotita, exei dei kaneis kati? afou den mporoyme na doyme full screen video kai eidika tora an stamatisei i paragogi toy opote kamia anvathmisi pleon toylaxiston na pezoume ta paixnidakia se kalyteres sinthikes? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 παιχνίδια fullsreen υπάρχουν, αλλά δεν έχει πέσει τουλάχιστο στην αντίληψή μου κάποιο που να παίζει σε landscape mode. Παράθεση Someone, Somewhere in Summer Time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 ->*<-<-*<-* Thanx!!! Αυτή είναι η έκδοση που έχω R3F008.Μου φαίνεται θα πάω προς service πλευρά να περάσω την τελευταία! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 Να τονίσουμε πως είναι δυνατό το gaming σε landscape mode (με την οθόνη γυρισμένη οριζόντια), apo tin parousiasi toy s600 sto s700 yparxei ayti i dynatotita? se kapoia selida nomizo ekei poy anaferotan o papi gia to programma video to mobile apo tin xilisoft ypirxe kai anafora gia tetoia dynatotita, exei dei kaneis kati? afou den mporoyme na doyme full screen video kai eidika tora an stamatisei i paragogi toy opote kamia anvathmisi pleon toylaxiston na pezoume ta paixnidakia se kalyteres sinthikes? mpaa..xlwmo file mou..pantws gia na aposyroyn to S700 mallon paei na pei oti den poulhse k poli...giati to K700 eksakolouthei na yparxei(paroti palaiotero toy S700)mallon giati twra pou epese h timh tou poulaei san trelo(otan to eixa parei persi ton oktomvri den to evriska pouthena enw twra to vriskw pantou-vevaia tote eixa skasei 315 twra kanei 100 eyrw katw, logiko...) Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalakis Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 παιχνίδια fullsreen υπάρχουν, αλλά δεν έχει πέσει τουλάχιστο στην αντίληψή μου κάποιο που να παίζει σε landscape mode as elpisoume na teriazoyn kapoia apo ayta poy tha kykloforisoyn gia to 750 kai na mi meinoyme mono se ayta poy exei dosei i valeria mexri stigmis oyte se ayta apo to k700 h apo ta nokia poy kykloforoyn poy pianoun ti misi mono othoni. an xerei kapoios kai gia dynatotita allagis prosopsis as enimerosei giati proxthes eixa tin proti ptosi kai gdarthike to empros kalymma kai moy ti spaei. oso gia to an poylise i oxi mallon itan peiramatiko montelo me polles leitoyrgies eidika gia tis fotografies kai megalo ogko kai "dystropo" sxediasmo alla kai t e r a s t i a othoni gia kinito. nomizo 320x240 othoni akomi ena i dyo kinita exoun kai apo ta nea montela poy erxontai den vlepo kapoio na mas "apeilei". emena pantos me ikanopoiei apolyta mexri stigmis. to vlepo na ginetai syllektiko kommati.....! lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Thanx!!! Αυτή είναι η έκδοση που έχω R3F008.Μου φαίνεται θα πάω προς service πλευρά να περάσω την τελευταία! wxxxxxxxxxxx,kala xemberdemata me tous m@l@kes!! :mad: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 ΧΕΧΕ! Ευχαριστώ!! Μόλις κάνω την αναβάθμιση (γιατί αν κάνουν καμιά μ@λ@κία θα τους πάρει και θα τους σηκώσει στην κυριολεξία όχι μόνο μεταφορικά!!!!) θα το δοκιμάσω ξανά να δω τι παίζει! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragiskos Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 an xerei kapoios kai gia dynatotita allagis prosopsis as enimerosei giati proxthes eixa tin proti ptosi kai gdarthike to empros kalymma kai moy ti spaei. Δυνατοτητα αλλαγης προσοψης υπαρχει.Στο εμποριο και συγκεκριμενα απο Αμερικη(οχι εντω στο Ελλαντα...) υπαρχουν διαθεσιμα χρωματα,νομιζω κοκκινο,μαυρο,ασημι,χρυσο και μπλε αν θυμαμαι καλα... Απλα θα πρεπει να πας σε μαγαζι να σου την περασουν γιατι μονος σου δεν μπορεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagelar Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Έχω ένα πρόβλημα με το s700 κ αφού μου το κλείδωσε ο μοδ το θέμα το ποστάρω εδώ. Λοιπόν μου βγάζει το εξής μήνυμα! Σφάλμα διαμόρφωσης. Επικοινωνήστε με τον φορέα εκμετάλευσης του δικτύου σας ή με το κέντρο υπηρεσιών. Δεν κάνει τίποτα. καλεί μόνο τα επείγοντα αφού δεν φέυγει ποτέ αυτό το μήνυμα από μπροστά και μπαίνει επίσης στο Service της συσκευής. Εκεί πάω να κάνω τα τεστ της συσκευής και τα μισά δεν δουλεύουν μεγάφωνο-κάμερα-μικρόφωνο. Τι γίνεται...έχει ξανασυβεί σε κάοπιον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgrigoriou Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει εάν παίζει ραδιόφωνο γιατί έχω μπλεχτεί; Ευχαριστώ. :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει εάν παίζει ραδιόφωνο γιατί έχω μπλεχτεί; Ευχαριστώ. :w00t: yeeaaaaap! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει εάν παίζει ραδιόφωνο γιατί έχω μπλεχτεί; Ευχαριστώ. :w00t: Ναι παίζει και ακούς από τα στερεοφωνικά ακουστικά ή αν θέλεις και από ανοιχτή ακρόαση αρκεί να έχεις καρφωμένα τα ακουστικά επειδή τα χρειάζετε ως κεραία. Παράθεση Someone, Somewhere in Summer Time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BANTAMXR Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Οταν περνω sms μου γραφει ΕΛΗΦΘΗ ΜΗΝΥΜΑ ΑΛΟΙΟΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ και το κανει σε ολα τα μηνυματα που μου στελνουν.Μηπως ξερει κανεις τι φταιει΄??? :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Οταν περνω sms μου γραφει ΕΛΗΦΘΗ ΜΗΝΥΜΑ ΑΛΟΙΟΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ και το κανει σε ολα τα μηνυματα που μου στελνουν.Μηπως ξερει κανεις τι φταιει΄??? :mad:Πρωτη φορα το ακουω ...για κοιτα ρυθμισεις μηνυματων και στις επιλογες γλωσσας.. Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios4 Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Οταν περνω sms μου γραφει ΕΛΗΦΘΗ ΜΗΝΥΜΑ ΑΛΟΙΟΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ και το κανει σε ολα τα μηνυματα που μου στελνουν.Μηπως ξερει κανεις τι φταιει΄??? :mad: χμμμ μου το κανει και εμενα αυτο μερικες φορες.....Ειναι λογικα το δυκτιο, επηδει το μηνημα ειναι πολυ μεγαλο λογικα..... Παράθεση Η γνώση μας κάνει περήφανους, η σοφία ταπεινούς! Our forum ===>> IrCtAlK Forum :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 χμμμ μου το κανει και εμενα αυτο μερικες φορες.....Ειναι λογικα το δυκτιο, επηδει το μηνημα ειναι πολυ μεγαλο λογικα.....Για βαλτε στις ρυθμισεις μηνυματος 1,Μεγ μηκος sms[πατας ναι]και μετα διαλεγεις Μεγ αριθ sms ................αυτο πρεπει να ειναι Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satikin Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 θα μπορουσε καποιος να μου στειλει το pv author στο satikin@gmail.com ευχαριστω πολυ εκ των πρωτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts