coffeehouse2k Δημ. November 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2004 re pedia ithela na rotiso an kseri kanis an exi diafora to s700i apo to s700 i to i apla simeni international ekdosi.sto elliniko site tis sonyericsson to lei s700i. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valandis Δημ. November 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2004 ΕΓΩ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ 730 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ, ΟΜΩΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ S700 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΕΤΣΙ ΓΥΜΝΟ. ΤΡΑΒΗΞΑ ΦΩΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ EPSON R300 ΣΕ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 10Χ15 ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Τ1 SYBERSHOT ΠΟΥ ΕΧΩ. Πρόβλημα : Για να καταφέρω επικοινωνία με τον υπολογιστή χρησιμοποιώντας το καλώδιο του Ρ800 πρέπει πρώτα να φορτώσω το CD του Ρ800 και μετά αυτό του S700, τελικά δεν λειτουργούσε το modem της ΙSDN με αποτελεσμα να τα ξεφορτώσω όλα για να μπορέσω να συνδεθώ στο Internet, ξέρει κανείς κάτι για να βοηθήσει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirakiss Δημ. November 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2004 valandi?posi diarkeias einai ta clip pou mporei na traviksei i camera tou? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Let me see you striped down to the bone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sotirakiss ( 6 Νοέ. 2004 , 09:13) valandi?posi diarkeias einai ta clip pou mporei na traviksei i camera tou? Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dane ( 6 Νοέ. 2004 , 02:09) aperiosrista analogos ti karta exis mesa Βe more careful pls. :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valandis Δημ. November 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2004 Φίλε μου sotirakis videakia όπως σου ανέφερε ο bill vaper τραβάς όσο θες αλλά δεν λένε και πολλά πίστεψέ με ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smoky_B Δημ. November 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος valandis ( 6 Νοέ. 2004 , 09:07) ΕΓΩ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ 730 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ, ΟΜΩΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ S700 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΕΤΣΙ ΓΥΜΝΟ. ΤΡΑΒΗΞΑ ΦΩΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ EPSON R300 ΣΕ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 10Χ15 ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Τ1 SYBERSHOT ΠΟΥ ΕΧΩ. Πρόβλημα : Για να καταφέρω επικοινωνία με τον υπολογιστή χρησιμοποιώντας το καλώδιο του Ρ800 πρέπει πρώτα να φορτώσω το CD του Ρ800 και μετά αυτό του S700, τελικά δεν λειτουργούσε το modem της ΙSDN με αποτελεσμα να τα ξεφορτώσω όλα για να μπορέσω να συνδεθώ στο Internet, ξέρει κανείς κάτι για να βοηθήσει ; apla o H/Y briskei san proto modem to modem tou p800 h tou s700 sou ! prepei na pas se ena eikomidio pou exei kato deksia na pathseis click kai na apenergopieiseis to modem tou p800. auto tha to kaneis kathe fora pou mpeneis sto net an exei to p800 installed. Παράθεση Giv3 mE a b3aT ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valandis Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Στο site http://www.mobile9.com/sitemap/og-100-1.html θα βρείτε τα καλύτερα themes για το S700, εγω τα κατέβασα όλα και όσα φόρτωσα τρέχουν μια χαρά, όσο για το theme Fallen Angels που έχει πιστέψτε με θα αλλάξει το κινητό σας, στα ξένα Forum το παρουσιάζουν ως το καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kinitomanis Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Στον Γερμανο το 6260 ηταν του φιλου μου, και το S700 ηταν κανονικο τηλεφωνο, που καποιος θα αγορασει...αλλα το προσεξαμε, και δε φανηκε οτι ανοιχτικε. Δεν εβγαλα το πλαστικο απο την οθονη που γραφει διαφορα επανω. Παντως παιδια το μονο που αξιζει ειναι οι φωτογραφιες...τιποτε αλλο! Αυτα... Παράθεση http://xs136.xs.to/xs136/09092/singature_sml667.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος valandis ( 7 Νοέ. 2004 , 10:14) Στο site http://www.mobile9.com/sitemap/og-100-1.html θα βρείτε τα καλύτερα themes για το S700, εγω τα κατέβασα όλα και όσα φόρτωσα τρέχουν μια χαρά, όσο για το theme Fallen Angels που έχει πιστέψτε με θα αλλάξει το κινητό σας, στα ξένα Forum το παρουσιάζουν ως το καλύτερο. Σατανικό :eek: Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valandis Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος valandis ( 7 Νοέ. 2004 , 10:14) Στο site http://www.mobile9.com/sitemap/og-100-1.html θα βρείτε τα καλύτερα themes για το S700, εγω τα κατέβασα όλα και όσα φόρτωσα τρέχουν μια χαρά, όσο για το theme Fallen Angels που έχει πιστέψτε με θα αλλάξει το κινητό σας, στα ξένα Forum το παρουσιάζουν ως το καλύτερο. Επίσης αξίζει να δοκιμάσετε το Vodka Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 Καλημερα. Αυτο ειναι το πρωτο ποστ που κανω στο φορουμ σας. Διαβαζοντας για το S700, περασα απο μια Κοσμοτε, για να δω τι παιζει με τις τιμες. Μου ειπαν λοιπον, οτι ενω εχω επιδοτηση 170Ευρω, αυτη ισχυει μονο για δυο συσκευες, αλλες, και οχι για το S700. Τι γινεται σ" αυτην την περιπτωση? Μπαινουν αργοτερα και αλλες συσκευες στη λιστα με την επιδοτηση, η το ξεχναω το θεμα? Θοδωρος. ΥΓ1. Βεβαια, εγω δεν θελω ντε και καλα το S700, αλλα θελω τα 1.3, και παραπανω αν γινοταν, 262000 μεγαλη οθονη, για να πορωθω, και ραδιο, και ΜΡ3. Ζηταω πολλα? ΥΓ2. Αν το βρω στη Γερμανια με 400+ , το παιρνω απο κει, η δεν δουλευει εδω? Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 Να ρωτησω γιατι δεν εχει γινει ακομα review του κινητου? Εχει κυκλοφορησει κανει 600 ευρο μετρητα και εδω το εχουμε ακομα στο preview ποτε ερχεται?της 32 του μηνος ????........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtimb Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 Αρχικη φορτιση για ποσο σας εχουν πει παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smoky_B Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Theodore41 ( 8 Νοέ. 2004 , 14:24) Καλημερα. Αυτο ειναι το πρωτο ποστ που κανω στο φορουμ σας. Διαβαζοντας για το S700, περασα απο μια Κοσμοτε, για να δω τι παιζει με τις τιμες. Μου ειπαν λοιπον, οτι ενω εχω επιδοτηση 170Ευρω, αυτη ισχυει μονο για δυο συσκευες, αλλες, και οχι για το S700. Τι γινεται σ" αυτην την περιπτωση? Μπαινουν αργοτερα και αλλες συσκευες στη λιστα με την επιδοτηση, η το ξεχναω το θεμα? Θοδωρος. ΥΓ1. Βεβαια, εγω δεν θελω ντε και καλα το S700, αλλα θελω τα 1.3, και παραπανω αν γινοταν, 262000 μεγαλη οθονη, για να πορωθω, και ραδιο, και ΜΡ3. Ζηταω πολλα? ΥΓ2. Αν το βρω στη Γερμανια με 400+ , το παιρνω απο κει, η δεν δουλευει εδω? ousiastika gia na katalabeis ti paizei me thn epidothsh : apla pas na agoraseis esi ena kinhto se auto to katasthma kai h COSMOTE sou dinei 170 euro gia na sunexiseis to sumbolaio ! esi exeis 2 epiloges 1) na dextheis thn epidothsh kai na pareis oti kinhto theleis me - 170euro[me liga logia an thes to s700 tha to pareis (timh tou s700)-170euro] 2) na dexteis kapoia apo ta kinhta pou sou dinoun dwrean me aythn thn epidothsh 3)den dexese thn epidothsh kai apla sunexizeis to sumbolaio(den sumferei basika giati xaneis ta 170euro) 4)den dexese thn apidothsh kai den sunexizeis to sumbolaio(an den theleis na sunexiseis thn sundesh) mporeis na to pareis apo germania alla nomizo oti einai kleidomena kai den mporoun na paroun ellhnikes kartes(den sto leo sigoura) kai deuteron sigoura den tha exei ellhniko menu ! bebea auto me mia episkepsi sthn mama SE to ftiaxneis alla mporei na xrewtheis ! ;) Παράθεση Giv3 mE a b3aT ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smoky_B Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ahill2 ( 8 Νοέ. 2004 , 21:58) Να ρωτησω γιατι δεν εχει γινει ακομα review του κινητου? Εχει κυκλοφορησει κανει 600 ευρο μετρητα και εδω το εχουμε ακομα στο preview ποτε ερχεται?της 32 του μηνος ????........ http://www.myphone.gr/devices/preview-71.html check this out man ! :ninja: Παράθεση Giv3 mE a b3aT ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smoky_B Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Kinitomanis ( 7 Νοέ. 2004 , 14:19) Στον Γερμανο το 6260 ηταν του φιλου μου, και το S700 ηταν κανονικο τηλεφωνο, που καποιος θα αγορασει...αλλα το προσεξαμε, και δε φανηκε οτι ανοιχτικε. Δεν εβγαλα το πλαστικο απο την οθονη που γραφει διαφορα επανω. Παντως παιδια το μονο που αξιζει ειναι οι φωτογραφιες...τιποτε αλλο! Αυτα... nai beeeeebea ! axxaxxaxaaxaxxa ! an ekseresoume ta 262k xrwmata to FM radio , thn Memory Stick Duo , ton xρόνος ομιλίας: 7 ώρες , to GPRS (Class 10), to Video Recording mexri na sou gemisei h mnhmh , to Video Streaming, to MP3 Player, to File Manager, thn USB Σύνδεση, nai mono oi photos aksizoun ! axxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxx ! kai g*m* ta paidia! gia pesmas re file posa pianei dhladh h mpakatela sou mprosta sto s700 ??? :D :D :D Παράθεση Giv3 mE a b3aT ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zavarakatranemia Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 lol Smoky_B :-)) Παράθεση Ericsson T65i->Nokia 6610->Sharp GX20->Sony Ericsson S700->Sony Ericsson W900->Sony Ericsson P1i->Samsung Galaxy S Cyanogenmod 11->OnePlus One 64GB Sandstone Black->Samsung Galaxy Note8->Samsung Galaxy S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dane Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Theodore41 ( 8 Νοέ. 2004 , 12:24) Καλημερα. Αυτο ειναι το πρωτο ποστ που κανω στο φορουμ σας. Διαβαζοντας για το S700, περασα απο μια Κοσμοτε, για να δω τι παιζει με τις τιμες. Μου ειπαν λοιπον, οτι ενω εχω επιδοτηση 170Ευρω, αυτη ισχυει μονο για δυο συσκευες, αλλες, και οχι για το S700. Τι γινεται σ" αυτην την περιπτωση? Μπαινουν αργοτερα και αλλες συσκευες στη λιστα με την επιδοτηση, η το ξεχναω το θεμα? Θοδωρος. ΥΓ1. Βεβαια, εγω δεν θελω ντε και καλα το S700, αλλα θελω τα 1.3, και παραπανω αν γινοταν, 262000 μεγαλη οθονη, για να πορωθω, και ραδιο, και ΜΡ3. Ζηταω πολλα? ΥΓ2. Αν το βρω στη Γερμανια με 400+ , το παιρνω απο κει, η δεν δουλευει εδω? stin germania 8a to bris 450 euro me eplus simbasi kai me tin vodavone sta peripou idia lefta . fisika litourgi stin ellada Παράθεση Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Smoky_B ( 9 Νοέ. 2004 , 00:49) nai beeeeebea ! axxaxxaxaaxaxxa ! an ekseresoume ta 262k xrwmata to FM radio , thn Memory Stick Duo , ,, to Video Recording mexri na sou gemisei h mnhmh , to MP3 Player,, thn USB Σύνδεση, nai mono oi photos aksizoun ! axxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxx ! kai g*m* ta paidia! gia pesmas re file posa pianei dhladh h mpakatela sou mprosta sto s700 ??? :D :D :D Ναι ειδικα τα bold ειναι οντως τα μεγαλα πλεονεκτηματα αυτης της συσκευης :p :whistle: ton xρόνος ομιλίας: 7 ώρες, to File Manager, to Video Streaming, to GPRS (Class 10) Ο file manager ειναι απλα διαφημιστικο τρικακι και απλα αντικαθιστα το "gallery"(η οπως αλλιως λεγοταν του Τ630)... Video Streaming με GPRS :blink:...Eπισης απο ποια wap σελιδα θα μπορουν να κανουν streaming; Το GPRS class 10 περαν απο καποιες εξαιρεσεις(7610,Ρ910 κλπ) ειναι στανταρτ. Οσο για χρονο ομιλιας καλυτερα να μην τον αναφερεις ως πλεονεκτημα μιας και η αυτονομια του δεν ειναι σιγουρα απο τα δυνατα σημεια του s700. Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgel Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 Παιδία λέω να πάρω το S-700. αξίζει τον κόπο η είναι ένα Κ-700 με λίγο καλύτερες λειτουργίες? Στο Βόλο έχει ανοίξει κατάστημα SE να ρωτήσω εκεί η στον γερμανό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Georgel ( 9 Νοέ. 2004 , 16:27) Παιδία λέω να πάρω το S-700. αξίζει τον κόπο η είναι ένα Κ-700 με λίγο καλύτερες λειτουργίες? Στο Βόλο έχει ανοίξει κατάστημα SE να ρωτήσω εκεί η στον γερμανό? μαλιστα εχεις κολλησει μου φαινεται λοιπον οι διαφορες ειναι 300 ευρο διαφορα απο το κ-700 εχει φυσικα οθοναρα και καλη καμερα καιφυσικα μεγαλο ατου η καρτα μνημης που εχει κατα τα αλλα το μενου του εινα ιδιο με του κ-700 το θεμα ειναι εσυ τι ζητας εγω αν και το πηρα το s-700 γιατι ηθελα πολυ να το δουλεψω θα επαιρνα το κ-700 για τωρα,ο λογος?αρκετα πιο φτηνο και πολυ καλη φορητοτητα ασε που ερχοντε και κινηταρες σε λιγο καιρο οποτε εσυ αποφασιζεις τι θες Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kinitomanis Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Smoky_B ( 9 Νοέ. 2004 , 00:49) nai beeeeebea ! axxaxxaxaaxaxxa ! an ekseresoume ta 262k xrwmata to FM radio , thn Memory Stick Duo , ton xρόνος ομιλίας: 7 ώρες , to GPRS (Class 10), to Video Recording mexri na sou gemisei h mnhmh , to Video Streaming, to MP3 Player, to File Manager, thn USB Σύνδεση, nai mono oi photos aksizoun ! axxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxx ! kai g*m* ta paidia! gia pesmas re file posa pianei dhladh h mpakatela sou mprosta sto s700 ??? :D :D :D Σιγα ρε φιλε!!! Κατ’αρχην προσωπικη μου αποψη...σεβασου την! FM Radio εχει και το 6260, video μεχρι να γεμισει η μνημη επισης εχει, file manager σαφως καλυτερο, ΜΡ3 player kai video κλπ ολα τα εχει! Και σιγα τη συνδεση USB...εχει καλωδιο η ΝΟΚΙΑ με συνδεση USB! To NOKIA φιλε εχει Symbian OS και πολυ περισσοτερες λειτουργιες απο το S700! To S700 ειναι ενα μεγαλο Κ700! Εκτος απο την οθονη και τις φωτο, πουθενα δεν ειναι ανωτερο το S700 απο το 6260...και για μενα οι φωτο δε μετρανε τοσο πολυ...εχω ψηφιακη γιαυτο! Το εψαξα παρα πολυ, και οταν επαιξα με τα 2 κινητα...αλλαξα γνωμη για το S700...ειναι ιδιο με το Κ700...κριμα! Μη ξεχναμε τον HTML Browser του 6260, ενω το S700 εχει απλο WAP! Επισης το 6260 παιζει και MPEG4 αρχεια, παρουσιασεις PowerPoint, αρχεια PDF και doc...ενω το S700?? Τιποτα απο αυτα...αστο μη το ψαχνεις...αν εξαιρεσεις την καμερα και την οθονη, ειναι καλυτερο συνολικα το 6260...τουλαχιστον για μενα! Παράθεση http://xs136.xs.to/xs136/09092/singature_sml667.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smoky_B Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Kinitomanis ( 9 Νοέ. 2004 , 17:54) Σιγα ρε φιλε!!! Κατ’αρχην προσωπικη μου αποψη...σεβασου την! FM Radio εχει και το 6260, video μεχρι να γεμισει η μνημη επισης εχει, file manager σαφως καλυτερο, ΜΡ3 player kai video κλπ ολα τα εχει! Και σιγα τη συνδεση USB...εχει καλωδιο η ΝΟΚΙΑ με συνδεση USB! To NOKIA φιλε εχει Symbian OS και πολυ περισσοτερες λειτουργιες απο το S700! To S700 ειναι ενα μεγαλο Κ700! Εκτος απο την οθονη και τις φωτο, πουθενα δεν ειναι ανωτερο το S700 απο το 6260...και για μενα οι φωτο δε μετρανε τοσο πολυ...εχω ψηφιακη γιαυτο! Το εψαξα παρα πολυ, και οταν επαιξα με τα 2 κινητα...αλλαξα γνωμη για το S700...ειναι ιδιο με το Κ700...κριμα! Μη ξεχναμε τον HTML Browser του 6260, ενω το S700 εχει απλο WAP! Επισης το 6260 παιζει και MPEG4 αρχεια, παρουσιασεις PowerPoint, αρχεια PDF και doc...ενω το S700?? Τιποτα απο αυτα...αστο μη το ψαχνεις...αν εξαιρεσεις την καμερα και την οθονη, ειναι καλυτερο συνολικα το 6260...τουλαχιστον για μενα! re palikari mou sigrineis ena kinhto pou exei symbian(6260) kai ena allo pou den exei symbian(s700) . twra den exo kati allo na sou po ! Ta kinhta me symbian einai safos kalitera giauto legontai kai smartphones !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pisteuo oti auto einai ena thread pou milame antikeimenika kai oxi upokeimenika ! an thes na peis thn prosopikh sou gnwmh ,pou thn sebomai apoluta , mporeis an thes na pame stous diaksifismous! :ninja: Παράθεση Giv3 mE a b3aT ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Smoky_B ( 9 Νοέ. 2004 , 00:39) http://www.myphone.gr/devices/preview-71.html check this out man ! :ninja: Ευχαριστω ρε μεγαλε και εγω τι ειπα ? καλυτερα εσυ να τσεκαρεις :whistle: Εχουμε μονο preview το review του αι π...... ανημερα ? :rolleyes: Γιατι κατι μου λεει οτι καπου πριν κυκλοφορησει το κινητο επρεπε να υπαρχει review ,ποτε ερχεται, :whistle: ποσο κανει, :whistle: κτλ απλα πραγματακια ,δεν γινανε δεν πειραζει, αλλα δεν ειναι και το καλυτερο που μπορει να γινει . Φιλικα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dane Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 ke an patagate to link stin ipografimou 8a ixate ena review apo propolou Παράθεση Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts