gtimb Δημ. November 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2004 Απο που το πηρες κ ποσο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valandis Δημ. November 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2004 ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΤΟΥ Ρ800, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redbaraon152 Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 Δεν μπορεσα να αντισταθω και το πηρα το κινητακι :rolleyes: .600 ευρω τελικη με ΦΠΑ απο τον γερμανο.Απλα εχω μια ερωτηση για οσους ηδη το εχουν.Υπαρχει δυνατοτητα να γινει εγκατασταση java midlet απο την MSDuo, η πρεπει να στειλω τα αρχεια απο υπερυθρες/bluetooth/καλωδιο στο κινητο??Φαινεται οτι το κινητο δεν μπορει να εγκαταστησει τις java εφαρμογες που ειναι αποθηκευμενες στην καρτα....΄Η κανω λαθος?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος the_Apostolos ( 4 Νοέ. 2004 , 23:44) Παιδιά σήμερα άγόρασα το κινητο!Είναι φανταστικό!Απίθανη οθόνη, τέλειες φοτογραφίες... Έχω πάθει πλάκα.Δοκίμασα όλα τα καινουργια κινητά που βγήκα πρόσφατα στην Ελληνική αγορά!Βρήκα επιτέλους ποιό θα κρατήσω.Και αυτό έίναι σίγουρα το S700 βγαλε και στείλε καμια φωτο να δουμε πως τραβαει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevie Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος redbaraon152 ( 5 Νοέ. 2004 , 02:47) Δεν μπορεσα να αντισταθω και το πηρα το κινητακι :rolleyes: .600 ευρω τελικη με ΦΠΑ απο τον γερμανο.Απλα εχω μια ερωτηση για οσους ηδη το εχουν.Υπαρχει δυνατοτητα να γινει εγκατασταση java midlet απο την MSDuo, η πρεπει να στειλω τα αρχεια απο υπερυθρες/bluetooth/καλωδιο στο κινητο??Φαινεται οτι το κινητο δεν μπορει να εγκαταστησει τις java εφαρμογες που ειναι αποθηκευμενες στην καρτα....΄Η κανω λαθος?? Καλημερα,επειδη εγω περασα τα παιχνιδια απο το 6600 με bluetooth αλλα τα themes τα περασα στην καρτα με card reader,και ειδα οτι ειναι καταλληλα διαμορφωμενη,βρηκα το αρχειο themes, τα εβαλα εκει και βγηκαν στο τηλ κανονικα.Αν δεν υπαρχει το games ,εγω δεν προσεξα για να δω,βαλτα στο, αλλα, που υπαρχει και μετα απο το τηλ τα πας στα παιχνιδια ;) Παράθεση Όταν ενας άνθρωπος ειναι περιτυλιγμένος γύρω απο τον εαυτό του,δημιουργεί πολυ μικρό δέμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
0N3 Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 Testaki gia kameres kinhta me kamera anw twn mpixel edw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dras Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 xerete poso aftonomia ehi kai an boro na peraso ton tilefoniko katalogo mou apo p900 se s700 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redbaraon152 Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stevie ( 5 Νοέ. 2004 , 09:30) Καλημερα,επειδη εγω περασα τα παιχνιδια απο το 6600 με bluetooth αλλα τα themes τα περασα στην καρτα με card reader,και ειδα οτι ειναι καταλληλα διαμορφωμενη,βρηκα το αρχειο themes, τα εβαλα εκει και βγηκαν στο τηλ κανονικα.Αν δεν υπαρχει το games ,εγω δεν προσεξα για να δω,βαλτα στο, αλλα, που υπαρχει και μετα απο το τηλ τα πας στα παιχνιδια ;) Δυστυχως δεν υπαρχει η δυνατοτητα αντιγραφης στα Παιχνιδια ή στις Εφαρμογες απο τη διαχειριση του τηλεφωνου.Κριμα... :( Δοκιμασα να γραψω και σε αλλους φακελους την εφαρμογη,αλλα δεν την τρεχει...Ideas???Anybody??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zavarakatranemia Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 τελικα ρε παιδες ποσο εχει? 600 η 700 ευρω? για τη συσκευη μονο μιλαω ετσι? χωρις πακετα συνδεσης και τα λοιπα Παράθεση Ericsson T65i->Nokia 6610->Sharp GX20->Sony Ericsson S700->Sony Ericsson W900->Sony Ericsson P1i->Samsung Galaxy S Cyanogenmod 11->OnePlus One 64GB Sandstone Black->Samsung Galaxy Note8->Samsung Galaxy S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevie Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος redbaraon152 ( 5 Νοέ. 2004 , 11:08) Δυστυχως δεν υπαρχει η δυνατοτητα αντιγραφης στα Παιχνιδια ή στις Εφαρμογες απο τη διαχειριση του τηλεφωνου.Κριμα... :( Δοκιμασα να γραψω και σε αλλους φακελους την εφαρμογη,αλλα δεν την τρεχει...Ideas???Anybody??? εγω ενοουσα με card reader στην καρτα ;) σε κανενα κινητο μου, ουτε στο 6600 ουτε στο p900 ουτε στο s700 τωρα δεν χρησιμοποιω τα προγραμμα διαχειρησεις που εχουν για το pc ,μπερδεμα ειναι,αργα ειναι ,ενω με card reader ολα γινονται ταχυτατα και απλα ;) Παράθεση Όταν ενας άνθρωπος ειναι περιτυλιγμένος γύρω απο τον εαυτό του,δημιουργεί πολυ μικρό δέμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dane Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zavarakatranemia ( 5 Νοέ. 2004 , 09:48) τελικα ρε παιδες ποσο εχει? 600 η 700 ευρω? για τη συσκευη μονο μιλαω ετσι? χωρις πακετα συνδεσης και τα λοιπα ego to pira 699 € kai den ta ponesa :cool: Παράθεση Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosif1980 Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ!!!!!! ΝΕΑ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ!!!!!! 600 ΕΥΡΩ ΤΕΛΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΟ ΧΤΥΠΑΩ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ!!!!! ΤΟΣΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 επιτελους εγινε αυτο που ελεγα το κινητο επεσε και μαλιστα οχι σε 1 μηνα που περιμενα αλλα σε 3 μερες περιπου απο τη κυκλοφορια του εγω το αποκτησα χτες το απογευμα στα 590 ευρο απο ενα γνωστο μου τι 590 τι 600 το ιδιο ειναι η γνωμη μου?οτι ειπα και χτες πολυ καλο Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thantrantas Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 As pw kai egw dio logia gia to perivoito S700 mias kai to pire i kopela mou proxtes kai to exw epeksergastei astamatita apo tote pou to pire. 1) Edw stin Agglia i timi tou S700 peftei kai pleon apo ekei pou i pio ftini timi tis siskevis me simvolaio itan 150 lires pleon poulietai me 40 lires. Emeis to pirame se 75 lires se pio xamilo pagio. 2) Emfanisiaka to kinito despozei! Pairnei arista gia poiotita kataskevis, fwtismo pliktrwn, kai geniki emfanisi. To metaliko xrwma pragmatika dinei tin aisthisi mias polu "kirile" siskevis 3) Othoni? Kai edw ta pragmata einai entypwsiaka. Tha omologisw oti prwti fora vrethika brosta se othoni me 262k xrwmata alla oti kai na opei kaneis i eykrinia kai i zwntania tis othonis einai fantastiki! I ploigisi sta menu an kai ena klick pio katw apo tin taxitita tou K700, einai mia apolaustiki empeiria xari sta xrwmata tis othonis, kai sta omorfa eikonidia. 4) Camera. Edw oi entypwseis einai kales alla tha borousan na einai kaliteres. I xrisi tis kameras dinei polles epiloges ston xristi gia rithmiseis kai to tilefwno pragmatika dinei tin entipwsi cameras stin xrisi tou. I othoni kai pali dinei resta stin apeikonisi twn photo an kai oi vradines photo os sinithws sta SE isteroun ligo. Ekei omws pou i apeikonisi twn photo stin magiki othoni tou S700 einai polu kali, sto pc ta pragmata einai kapws pio metria. Isws ftaei oti exw sinithisei na vlepw photo apo tin 5.1mp cybershot sto pc, alla oi photo tou s700 an kai anwteres tou 7610 (auto einai sigouro) paramenoun apogoitetutikes gia ena toso CAMERA tilefwno. Tonizw omws oti milame gia gigantiaia diafora apo modela opws 6230, k700, ktl. Edw ta 1.3MP dixnoun tin aksia tous. Apla pistevw pws se 1 xrono to polu oi photo tou S700 tha deixnoun polu metries. Kata ta alla omws "kales" photo. 5) To ixeio tou S700 ein ai polu dinato kai katharo sta MP3, kai akoma pio dinata einai ta akoustika. Telos ta video einai kala alla gia tin othonara kai tin 1.3MP camera tha eprepe na itan kalitera Telikes Entypwseis: An borei kaneis to parei ftina me kapoia epidotisi sigoura einai ena tilefwno pou ikanopoiei oles tis apiatiseis twn non smartphone xristwn. Auto pou ksexwrizei einai i othoni kai i anaparagwgi MP3, me tin camera na einai kali alla ligo apogoiteytiki. Isws ama eperne kai MSDUO PRO na mas xaropoiouse parapano Παράθεση 'Greed, for lack of a better word... is good!' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
itsosse Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 gia sas pedia agorasa kai ego to s700 kai tha thela na rotiso mipos kserei kaneis pou tha vro theme editor na ftiakso kana themataki Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iosif1980 ( 5 Νοέ. 2004 , 13:36) ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ!!!!!! ΝΕΑ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ!!!!!! 600 ΕΥΡΩ ΤΕΛΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΟ ΧΤΥΠΑΩ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ!!!!! ΤΟΣΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ! Confused Aκόμα 731 ευρώ το έχει... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosif1980 Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bill_viper ( 5 Νοέ. 2004 , 16:25) Confused Aκόμα 731 ευρώ το έχει... :confused: h timh αλλαξε στις 12 το πρωι...πιθανως δεν εχει ενημερωθει το site akoma Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redbaraon152 Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 Λοιπον να αναφερω και εγω καποια πραγματα γιαττο κινητο.Το πηρα χθες και προλαβα να το χρησιμοποιησω αρκετα. 1)Καπως βαρυ αλλα με στοιβαρη κατασκευη. 2)Η οθονη αριστη.256κ χρωματα ειναι αυτα.Συγκριτικα με αλλα κινητα δεν μπορω να εκφερω γνωμη.Εμενα μου φαινεται τελεια. 3)Μενου οχι τοσο γρηγορο οσο το Κ700. 4)Φωτογραφιες:Μην ξεχναμε οτι προκειται για 1.3Μρ κινητο.Για αυτην την αναλυση ειναι παρα πολυ καλες οι φωτο.Θα διαφωνησω με τον φιλο για τις βραδινες ληψεις.Θεωρω οτι αν παιξεις λιγο με τις ρυθμισεις βγαζεις πραγματικα καλες φωτογραφιες.Ειχα και το ΝΕC 410i και το Siemnes S65.Kαι τα δυο βγαζουν σαφως χειροτερες φωτο.(αναφερομαι στα αλλα δυο 1,3 Μp κινητα που κυκλοφορουν).Φυσικα αν συγκρινω το κινητο με την Cannon μου, υστερει σημαντικα.Ομως δεν μπορω να πω οτι οι φωτο ειναι και εντελως χαλια σε σχεση και με μια φωτογραφικη μηχανη 3,4 Μρ.Συμπερασματικα:Ειναι πραγματικα πολυ ευχαριστημενος με τις φωτο που βγαζει. 5)ΜΡ3/ραδιοφωνο:Οπως θα περιμενε κανεις,πολυ καλη αποδοση.Το volume εχει δυνατοτερη ενταση σε σχεση με το Κ700.(τουλαχιστον στα ακουστικα) 6)Αυτονομια:Το κινητακι το ταραξα στις φωτογραφιες,ραδιοφωνο και GPRS τις προηγουμενες 9 ωρες και ακομα μου δειχνει 3/4 της μπαταριας γεματα.Επιπλεον εχω μιλησει ηδη 18 λεπτα συνολικα.Σκεφτειτε οτι μιλαμε για την πρωτη φορτιση ακομα. Συμπερασματικα:Πραγματικα αξιολογο κινητο.Μετανιωσα που εδωσα 600Ε να το παρω? ΟΧΙ! Eπρεπε να κοστιζει τοσο? Φυσικα και οχι! Φωτο δυστυχως δεν μπορω να ανεβασω.Ας ειναι καλα η dial-up! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kinitomanis Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 Μιας και εχουμε δημοκρατια...θα πω την αποψη μου... Ειδα το S700 και το 6260 στον Γερμανο ενως φιλου, και επεξα αρκετη ωρα μαζι τους, γιατι δεν ξερω ποιο απο τα 2 να παρω. Θεμα οικονομικο δεν υπαρχει...πιστευω οτι η τιμη του ειναι φυσιολογικη για τετοιο κινητο, απλα θελω ενα κινητο να εχει οσο ποιο πολλες λειτουργιες γινετε, και η ποιοτητα της καμερας δε με πειραζει! Λοιπον...τι συμπερανα... Οτι το S700 ειναι ουσιαστικα ενα Κ700, αλλα με καλυτερη οθονη! Πραγματικα η οθονη ειναι φοβερη, αλλα ΜΟΝΟ αυτο αξιζει. Τιποτα αλλο! Η καμερα ειναι ικανοποιητικη...γιατι περιμενα ποιο πολλα απο τετοιο κινητο. Ειναι καλυτερη απο του 6260, αλλα δε με τρελαινει κιολας...εμενα, προσωπικα. Το 6260 εχει ΠΟΛΥ περισσοτερες λειτουργιες, εχει απιστευτο λειτουργικο, ειναι πολυ ποιο γρηγορο οταν γραφεις μηνυματα, γιατι το S700 καπως κολλαγε, και μπορεις να το κανεις τελειως personalized! Eπισης μου αρεσει στο ΝΟΚΙΑ οτι μπορεις να κανεις φακελους για τα μηνυματα σου, και γενικοτερα ειναι πολυ ποιο user friendly. Εγω παντως οπως το ειδα ειναι ενας μεγαλος αδερφος του Κ700, με διαφορες το design, την καμερα και την οθονη. Κατα τ’αλλα ειναι ιδιο ακριβως! Για μενα δεν αξιζει...απογοητευτικα! Αυτα παιδια...πηρα την αποφαση μου, θα παρω το ΝΟΚΙΑ Παράθεση http://xs136.xs.to/xs136/09092/singature_sml667.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zavarakatranemia Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 "Ειδα το S700 και το 6260 στον Γερμανο ενως φιλου, και επεξα αρκετη ωρα μαζι τους" τι εννοεις? μοντελα που θα πουληθουν μετα? δηλαδη αν ερθω εγω να αγορασω μπορει ωα παρω αυτο που επαιζες εσυ?? :-Ρ πλακα κανω εγω παω αυριο να το παρω, ας ειναι καλα και η επιδοτηση της ΤΙΜ Παράθεση Ericsson T65i->Nokia 6610->Sharp GX20->Sony Ericsson S700->Sony Ericsson W900->Sony Ericsson P1i->Samsung Galaxy S Cyanogenmod 11->OnePlus One 64GB Sandstone Black->Samsung Galaxy Note8->Samsung Galaxy S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spykom Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zavarakatranemia ( 5 Νοέ. 2004 , 19:04) "Ειδα το S700 και το 6260 στον Γερμανο ενως φιλου, και επεξα αρκετη ωρα μαζι τους" τι εννοεις? μοντελα που θα πουληθουν μετα? δηλαδη αν ερθω εγω να αγορασω μπορει ωα παρω αυτο που επαιζες εσυ?? :-Ρ Off topic αλλά φαίνεται το έχει σύστημα ο Γερμανός να το κάνει αυτό!Εμένα-στο υποκατάστημα Αμπελοκήπων-το καλοκαίρι πήγαν να μου πουλήσουν Τ630 όχι μόνο με ασφράγιστο κουτί αλλά και με σκισμένο το σακουλάκι της μπαταρίας η οποία βρισκόταν κάπου χύμα μέσα στο κουτί!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirakiss Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 Παιδια μπορει να μου πει καποιος ποση ωρα μπορει να τραβαει βιντεο ανα clip? :blink:Τo site απο το πλαισιο ενημερωθηκε :!: S700 508.47 χωρις φ.π.α 18% Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Let me see you striped down to the bone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 πολυ αποτομη δεν ηταν η πτωση τιμης του?130 ευρω μεσα σε μια βδομαδα?ουαου!! :D να ρωτησω κατι:εχει προσεξει κανεις ποσα μηνυματα αποθηκευει το κινητο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dane Δημ. November 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2004 exo diabasi se alla forums giro sta 120 minimata mono.. den to exo dokimasi akoma alla etsi 8a ine pistebo !! Παράθεση Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dane Δημ. November 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sotirakiss ( 5 Νοέ. 2004 , 21:23) Παιδια μπορει να μου πει καποιος ποση ωρα μπορει να τραβαει βιντεο ανα clip? aperiosrista analogos ti karta exis mesa Παράθεση Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts