Ancient_Flame Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Αυτό που δεν καταλαβαίνω ρε παιδιά είναι πως γίνεται το W900 να έχει χειρότερη οθόνη από το S700.Αντί να βελτιώνει η SE τις οθόνες της, τις χειροτερεύει; Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Παιδια format στο memorystick κανει απο το κινητο? εκανα απο το pc και δεν μου την βλεπει την καρτα τωρα το κινητο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalakis Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Αυτό που δεν καταλαβαίνω ρε παιδιά είναι πως γίνεται το W900 να έχει χειρότερη οθόνη από το S700.Αντί να βελτιώνει η SE τις οθόνες της, τις χειροτερεύει; Γιατί το λες αυτό? Δεν είναι ίδιες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Γιατί το λες αυτό? Δεν είναι ίδιες? Η οθόνη είναι μικρότερη, 2.2 ιντζών, έναντι 2.5 του S700... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 όχι μόνο αυτό, αλλά στις κριτικές λένε ότι και η οθόνη είναι καλύτερη απο του W900.Λένε ότι τα χρώματα είναι πιο ζωντανά στο S700..:confused: Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalakis Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Η οθόνη είναι μικρότερη, 2.2 ιντζών, έναντι 2.5 του S700... Νομίζω και το s700 έχει οθόνη 2,2 ιντσες. Πάντως ακόμη και αν δείχνει λίγο καλύτερη η οθόνη του s700 όπως λέτε, νομίζω πως η μεγαλύτερη ανάλυση του βίντεο, το ότι πέζει σε full screen και η μεγαλύτερη μνήμη του w900 αξίζει την...αναβάθμιση, όσο και αν δεν αποθηκεύει σταθμούς στο ράδιο (τι χαζομάρα κι αυτό πάλι , αν ισχύει όντως ) και το ότι δεν μπορείς να ακούς ράδιο από το εξωτερικό μεγάφωνο (ομοίως χαζομάρα αν ισχύει επίσης). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Poet Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Αν εννοείς ότι αυτά τα κάνεις με τον phone browser της SE (που λέγεται My Phones και εγκαθίσταται στην "Επιφάνεια Εργασίας" του υπολογιστή μας όταν βάλουμε το cd που περιέχεται στο κουτί του S700i), εγώ δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να δω τα περιεχόμενα με αυτό το πρόγραμμα. Το πρόγραμμα δεν "βλέπει" το κινητό... :worry: Έτσι, αναγκάζομαι να διαχειρίζομαι το τηλέφωνό μου με το (εναλλακτικό) πρόγραμμα FMA. Δε λέω, ευχαριστημένος είμαι, αλλά θα ήθελα να μπορώ να το κάνω και μέσα από το "επίσημο" πρόγραμμα της SE. Μήπως ξέρει κανείς να μου υποδείξει τι να κοιτάξω; (Σημειώνω ότι το κινητό μου το συνδέω με τον υπολογιστή μέσω θύρας υπερύθρων.) Σας ευχαριστώ προκαταβολικά! Θα ήθελα να επαναφέρω την παραπάνω ερώτησή μου. Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει σχετικά με το τι συμβαίνει και το phone browser της SE δεν "βλέπει" το κινητό; Τι μπορώ να κάνω; Παράθεση Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 geia sas pws mporw na dw poio software exei to kinhto mou?euxaristw!!:happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalakis Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 software > * << * < * Sti sinexeia patas service info ->plirofories logismikou ...................... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 file pou einai auto pou les den to briskw!!:confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 file pou einai auto pou les den to briskw!!:confused: Πατάς δεξιά, αστεράκι, αριστερά, αριστερά, αστεράκι, αριστερά, αστεράκι και ανοίγεις το "κρυφό" μενού και πας service info>πληροφορίες λογισμικού. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis_20048 Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 KALHSPERA RE PEDIA MIA ERWTISH EGW KATEVASA TO LIGISMIKO APO TIN SONYERICSON GIA NA KANW AMAVATHMISI TO S700 H APORIA MOU EINAI: H ANABATHMISI EINAI I IDIA AN THA TIN KANW EGW I PREPEI NA TIN PAW STHN SONY? ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΕΝΩΩ? ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ Ι ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕ Η SONY ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 KALHSPERA RE PEDIA MIA ERWTISH EGW KATEVASA TO LIGISMIKO APO TIN SONYERICSON GIA NA KANW AMAVATHMISI TO S700 H APORIA MOU EINAI: H ANABATHMISI EINAI I IDIA AN THA TIN KANW EGW I PREPEI NA TIN PAW STHN SONY? ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΕΝΩΩ? ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ Ι ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕ Η SONY ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! το ιδιο ακριβως!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios4 Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Aχχχ ωραια πηρε παλι ζωη το thread για το S700 :):) :D Παράθεση Η γνώση μας κάνει περήφανους, η σοφία ταπεινούς! Our forum ===>> IrCtAlK Forum :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis_20048 Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 re paidia den borw na kanw anavathmisi egw exw to kalodio tis sony gia to s700i alla me leei to programa tis anavatmisis oti den exw tin basi prepei na exw tin vasi gia na kanw tin anabatmisi?? den mporw me to kalodio? HELPPP!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 re paidia den borw na kanw anavathmisi egw exw to kalodio tis sony gia to s700i alla me leei to programa tis anavatmisis oti den exw tin basi prepei na exw tin vasi gia na kanw tin anabatmisi?? den mporw me to kalodio? HELPPP!! δυστηχως μονο με την βαση συγχρονισμου μπορεις να κανεις αναβαθμιση το s700i. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spawn7 Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 egw pou to exw den mou exei dimiourgisei kanena problhma Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik13s Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 Παιδια ζηταω συγνωμη αλλα επειδη δεν βρισκω πουθενα,μπορει καποιος να μου γραψει 1-2 link για fullscreen games για το S700?? Ευχαριστω....:O Παράθεση Live and let live... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 Παιδια ζηταω συγνωμη αλλα επειδη δεν βρισκω πουθενα,μπορει καποιος να μου γραψει 1-2 link για fullscreen games για το S700?? Ευχαριστω....:O Καλημερα. link_1 link_2 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis_21 Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 πως ανοιγεις τα συγκεκριμενα αρχεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 Καλημερα. Να γραψω κι εγω κατι για τις φωτο, που εμφανιζονται οταν παιρνω καποιον αριθμο, που εχει συνημμενη φωτο. Ενω η φωτο εχει κανονικο μεγεθος οταν την βλεπεις στο gallery, οταν εμψανιζεται τη στιγμη που καλεις τον αριθμο, η δεχεσαι απ αυτον ενα τηλεφωνημα, μικραινει αρκετα. Γιατι γινεται, και μηπως μπορει να αντιμετωπιστει? Θοδωρος. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Poet Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 Καλημερα. Να γραψω κι εγω κατι για τις φωτο, που εμφανιζονται οταν παιρνω καποιον αριθμο, που εχει συνημμενη φωτο. Ενω η φωτο εχει κανονικο μεγεθος οταν την βλεπεις στο gallery, οταν εμψανιζεται τη στιγμη που καλεις τον αριθμο, η δεχεσαι απ αυτον ενα τηλεφωνημα, μικραινει αρκετα. Γιατι γινεται, και μηπως μπορει να αντιμετωπιστει? Νομίζω ότι αυτόματα "μικραίνει" τη φωτογραφία, ώστε κάτω από τη φωτογραφία να εμφανίζεται και το σχετικό κείμενο της ειδοποίησης κλήσης. Επειδή δε νομίζω ότι γίνεται να αντιμετωπιστεί, σου συνιστώ (για να μη σπαταλάς μνήμη), να τραβάς τις φωτογραφίες των πορτραίτων που βάζεις στις επαφές, στη μικρότερη δυνατή ανάλυση. Έτσι κι αλλιώς, στη μικρότερη θα σου τις εμφανίζει... Παράθεση Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 Καλημερα. Να γραψω κι εγω κατι για τις φωτο, που εμφανιζονται οταν παιρνω καποιον αριθμο, που εχει συνημμενη φωτο. Ενω η φωτο εχει κανονικο μεγεθος οταν την βλεπεις στο gallery, οταν εμψανιζεται τη στιγμη που καλεις τον αριθμο, η δεχεσαι απ αυτον ενα τηλεφωνημα, μικραινει αρκετα. Γιατι γινεται, και μηπως μπορει να αντιμετωπιστει? Θοδωρος. Όπως είπε και ο Dead Poet, μικραίνει αυτόματα η φωτογραφία για να φαίνεται το όνομα και ο αριθμός αυτού που σε καλεί. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να στείλεις την φωτογραφία σε κάποιο άλλο κινητό και μέσω MMS/Βluetooth, να την στείλεις πίσω στο δικό σου. Τουλάχιστον μία φορά που το δοκίμασα εγώ η φωτογραφία ήταν αισθητά και μακράν μεγαλύτερη σε μέγεθος. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalakis Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 Πέρασα σήμερα μέσω bluetooth μια φωτογραφία από τηλέφωνο ΝΟΚΙΑ με καμερα 2mp και ανάλυση 1600χ1200 jpg και δεν μου την ανοίγει το s700. Ξέρει κανείς το λόγο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 Πέρασα σήμερα μέσω bluetooth μια φωτογραφία από τηλέφωνο ΝΟΚΙΑ με καμερα 2mp και ανάλυση 1600χ1200 jpg και δεν μου την ανοίγει το s700. Ξέρει κανείς το λόγο? Είτε ασυμβατότητα του format της εικόνας, είτε (το πιθανότερο), λόγω μεγέθους. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts