Jump to content

Sony Ericsson S700i

bigalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Eimoun sto magazi enos filou (kinitis tilefonias) kai ton rotisa kai ston katalogo pou eixe eixe mesa to S700 me aythn thn timi kai oti tha erthei thn epomeni evdomada :) gia ayto to eipa :)

Η γνώση μας κάνει περήφανους, η σοφία ταπεινούς!

Our forum ===>> IrCtAlK Forum :)

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχω να κάνω μια δήλωση.Βέβαια τί σας νοιάζει εσάς θα μου πείτε,όχι άδικα, αλλά έχω μετανιώσει.Απαιτώ και καλύτερη ανάλυση βίντεο,όπως το Ρ730.Ένα τέτοιο τηλέφωνο έπρεπε να είχε εκτός από πολύ καλή φωτογραφία και εξίσου,όσο είναι δυνατόν βέβαια,καλή ανάλυση από πλευράς βίντεο.Ας περιμένουμε θα πρότεινα λίγο ακόμα.Περισσότερα pixels έρχονται.Εις Μάρτιον τα σπουδαία.

Εγω θα το παρω κοντα στον Δεκεμβρη που θα εχω και επιδοτηση! Σιγα μη δωσω 700 ευρω για ενα κινητο που σε 2 μηνες θα εχει πεσει 150 ευρω χαλαρα!

Μου φαίνεται ότι η ericsson έχει πάρει πολύ αέρα και κοστολογεί πλέον όπως η nokia τις παλιές κακές εποχές. Μετά το σχετικά υπερτιμημένο Κ700, το S700 θα έλεγα ότι ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. 700+ ευρώ για ένα τηλέφωνο επειδή έχει 1ΜΡ κάμερα και οθόνη 256.000χρωμάτων;; Ε είναι υπερβολικό έως τραγικό θα έλεγα να δώσει κάποιος τόσα λεφτά για ένα κινητό, ούτε χρυσαφένια καπάκια να είχε πια.

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

ήμουν κάτοχος του στρουμπουλού Ζ600.και περίμενα πως και πως από την στιγμή που διάβασα το πρώτο preview για το s700, να το αποκτήσω...τελικά χρειαζόμουν άμεσα συσκευή και μιας και είμαι λάτρης των imaging phones,κατέφυγα στο 1mp του 7610, με αρκετούς ενδοιασμούς.μου φαίνεται ότι στην S.E τα έχουν μπερδέψει λίγο τα πράγματα. ;) ;)

δεν μπορώ να καταλάβω σε μια εποχή που πλέον οι χρήστες εκτός από την "καλή κάμερα", αναζητούν και άλλες δυνατότητες από μια συσκευή,όπως ανοιχτό λειτουργικό,δυνατότητες παραμετροποίησης της κ.α, να βγάζει την ναυαρχίδα της στην imaging κατηγορία αυτή τη στιγμή, σε μία τόσο υψηλή και καθόλου ανταγωνιστική τιμή...ήμουνα πιστός της ακόλουθος, από εποχές "768"...αλλά για πρώτη φορά πραγματικά με απογοήτευσε... :( :(

και σίγουρα δεν με πολυενδιαφέρει αν θα πέσει μετά από 2-3 μήνες στα 550-600 ευρώ.εγώ βασικά κρίνω την σχέση τιμής-δυνατοτήτων μιας συσκευής.ας μου έδινε 640χ480 25fps ανάλυση video και symbian o.s και ας μου το βάραγε και 900 και 1000 ευρώ...και το ότι θα πέσει η τιμή του εμένα το μόνο που μου λέει είναι ότι η συσκευή δεν πουλάει και η εταιρία για να βγάλει παραπάνω μειώνει το κέρδος για να αυξήσει τον τζίρο..απλά μαθηματικά φίλοι μου.η αξία της συσκευής και οι δυνατότητες της παραμένουν οι ίδιες...

και απλά σκεφτείτε και κάτι τελευταίο.το αγοράζετε τώρα 700 ευρώ.σε 2-3 μήνες πέφτει στα 550-600 ευρώ.όσοι έχουν την αρρώστια των κινητών στο αίμα τους , σίγουρα κανείς δεν μένει παραπάνω από ένα 6μηνο περίπου με την ίδια συσκευή...τι μεταπωλητική αξία θα έχει αργότερα?....

anyway.αυτά.τουλάχιστον χαίρομαι που τελικά δεν έκανα λάθος με την αγορά του 7610...

:whistle: :whistle: :whistle:

LET MY LIFE BE PSYCHEDELIC!!!

http://www.danasoft.com/sig/Letis.jpg

mail me!!!

pisteuo oti den exeis kai adiko omos to s700 einai poli sumpliromeno kinhto ! exei ta panta ektos apo symbian leitourgiko ! den pirazei omos toso auto giati to leitourgiko tou einai poli euxrhsto me polles dinatothtes ! alla sumfono mazi sou sto thema timhs . 700 euro einai para polla gia kinhto pou den einai smartphone ! alla re paidia hremiste otan to bgalei h SE to kinhto tha exei bgalei h nokia polla alla pou tha to antagonizonte opote oi times tha pesoun poli ! opos egine kai me thn "patata" to Z1010. tora den pianei mia !

out ego metaniuosa file gia to 7610 ! :cool:

Giv3 mE a b3aT !

Μήπως πρέπει να περιμένουμε λίγο (ελπίζω όχι πολύ) να βγεί στη αγορά στα καταστήματα και μετά να αρχίσουμε τις γκρίνιες. Πάντως λόγω του οτι μου αρέσει το τηλέφωνο θα έδινα έως €500,00. Ολα αυτά φυσικά εφόσον το πιάσω στα χέρια μου και συνεχίζει να μου αρέσει. Λίγο το βάρος κλπ.
Someone, Somewhere in Summer Time

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FTINA_TSIGARA (30 Σεπ. 2004 , 15:09)

Έχω να κάνω μια δήλωση.Βέβαια τί σας νοιάζει εσάς θα μου πείτε,όχι άδικα, αλλά έχω μετανιώσει.Απαιτώ και καλύτερη ανάλυση βίντεο,όπως το Ρ730.Ένα τέτοιο τηλέφωνο έπρεπε να είχε εκτός από πολύ καλή φωτογραφία και εξίσου,όσο είναι δυνατόν βέβαια,καλή ανάλυση από πλευράς βίντεο.Ας περιμένουμε θα πρότεινα λίγο ακόμα.Περισσότερα pixels έρχονται.Εις Μάρτιον τα σπουδαία.

δε ξερω γιατι αλλα αδιαφορω για το samsung απ οταν ειδα το s-700 ας βαλουν πρωτα κανενα bluetooth οι σχιστοματηδες κι υστερα τα λεμε :mad: ,δε λεω πολυ καλη ποιοτητα κινητων αλλα τιποτα αλλο.το s-700 δε ξερω φυσικα πως θα ειναι στο χερι ανοιχτο φυσικα αν παντως ειναι στο μεγεθος ενος sharp τοτε σιγουρα θα το παρω οσο κι αν κανει κι ας ξερω οτι ειναι τσιμπημενη η τιμη του τι να κανουμε καποιοι ημαστε μαζοχες ;)

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Ρε σεις...δε παιζει να κανει 700 οταν ερθει στην Ελλαδα!!!! ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Μολις πηρα την εφημεριδα, και σε ενθετο των OneWay εχει το SE Ρ910 με TFT 262,000 χρωματων 613 ευρω! Το Ζ1010 κανει 626 ευρω! Ειναι δυνατον το S700 να κανει 700;

Οταν ερθει θα κανει κατι μεταξυ 600 και 650 ευρω! Στανταρ!!

Αλλιως...παιρνω χαλαρα το Ρ910! ;)

ναι 613 το χει χωρις φ.π.α που μαλλον δε προσεξες

έχουμε μέλλον ακόμα για το s700

άλλωστε έτσι που βγήκαν αρκετά μοντέλα τελευταία, πρέπει να σπρωχτούν πρώτα.

στα ΒΠ πάντως δεν έχει ιδέα κανείς...

The carpet crawlers heed their callersالسجاده الزواحف عن اهتمام المتصلين We've got to get in to get out ويفي على التدخل في الخروج

Παιδιά συγγνώμη αλλά επειδή είμαι αρκετά άσχετος μήπως ξέρετε πώς μπορώ να κατεβάσω το βίντεο(ένα μόνο που υπάρχει)για το S700;Από το site του φίλου elix,εννοώ.Δε μιλάω βέβαια για τα τελευταία βιντεάκια.

Paidia borw na sas epivevaiwsw apo agglia oti i timi kymenetai sta epipeda pou exete anaferei. 500 lires agglias kanei to kinito edw, diladi PERIPOU 700-730 eyrw stin ellada

Apopsi mou einai oti i SE ekmetaleyetai ekeinous pou tha skeysoun amesa na to agorasoun. Episis to gegonos oti to s700 kikloforei pantou se polu periorismenes posotites isws simvalei kai auto stin ipervoliki timi. As elpisoume oti me tin kanoniki tou kikloforia na iparksei mia ptwsi se pio logiki timi tis taksews tou 550-600

'Greed, for lack of a better word... is good!'

πολυ ωραιο τηλεφωνο, ομως η οθονη θα ειναι επιρρεπης σε γρατσουνιες, και επειδη δεν ξερω αν θα υπαρχουν προσοψεις(δυσκολο) θα χαραμιζεται η οθονη...μετα θα περιμενεις ανταλλακτικο καλυμμα κανα 15 ημερο απο την μαμα ερικσον και θα δεινεις καμια 50 αρα €

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος okapi ( 5 Οκτ. 2004 , 22:50)

πολυ ωραιο τηλεφωνο, ομως η οθονη θα ειναι επιρρεπης σε γρατσουνιες, και επειδη δεν ξερω αν θα υπαρχουν προσοψεις(δυσκολο) θα χαραμιζεται η οθονη...μετα θα περιμενεις ανταλλακτικο καλυμμα κανα 15 ημερο απο την μαμα ερικσον και θα δεινεις καμια 50 αρα €

για προσοψεις δυσκολο το βλεπω.ισως βγουν λογικα screen protectors οποτε θα κανουμε την δουλεια μας ;)

τα videos του είναι αίσχος.οι φωτογραφίες είναι πάρα πολύ καλές,αλλά και με ένα mp που έχω εγώ στο 7610,η διαφορά είναι πολύ μικρή...

σε καμία περίπτωση δεν αξίζει 700 ευρώ.αλλά και 550 να πάει,για σκεφτείτε ότι τότε το 7610 θα έχει πέσει κάτω από τα 500,θα υπάρχει σε αυτήν την τιμή το 6630,και να μην ξεχνάμε πολλές άλλες επιλογές στο 1 mp περίπου που όλα είναι σε αυτή την τιμή....

ακριβό..πολύ ακριβό,για αυτά που προσφέρει... :(

LET MY LIFE BE PSYCHEDELIC!!!

http://www.danasoft.com/sig/Letis.jpg

mail me!!!

File Letis nomizw oti eisai ligaki parapliroforimenos :wacko: ... Prwta apo ola, to kinito sou, einai epiikws a8lio... Vevaia, as sinexisoume... Opws kai na exei, i allagi apo ta 16 bit (65.536) sta 18 bit (262.000kati) xrwmata einai etsi kai alliws mia psilo moufa kinisi, ka8ws oi diafores dn einai kai toses polles... Para tauta, to kinito tis SE einai korifaio! Oxi mono se design (opou se auton ton tomea i NOKIA 8elei austira ma8imata apo SE, Panasonic k Samsung ;) ...), exei korifaies dinatotes kai sto video, alla kai se ena pli8os allwn dinatotitwn! Oso gia tin timi, min ksexnas oti kai to diko sou otan prwto bgike eixe peripou 600+... An se auto, pros8eseis oti iparxoun akoma fimologies, ews kai oti 8a iparxei se periorismenes posotites stin arxi... mporei kalista na anevei i timi tou se ipsila epipeda... Evelpistw telos (kai dn eimai mono egw), oti 8a pesei ews ta xristougenna i timi tou sta 600 kai tote ontws 8a einai asigkrito... :D :D :D

το επιεικος αθλιο νομιζω πως ταιριαζει σε κατι κινητα μουφα στυλ samsung-siemens-panasonic,γιατι το 7610 ειναι το καλυτερο των καλυτερων οπως επισης και στη καμερα ειναι πολυ καλο οποτε δε νομιζω να του ταιριαζει η λεξη αθλιο.

• The title was changed to Sony Ericsson S700i