Jump to content

Letis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    55
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Letis

  1. συγνωμη ρε παιδια αλλα εγω προσωπικα βλεπω μεγάλη διαφορα απο τις φωτό του Ν80 που είναι και αυτο 3 mp... (λογω carl zeiss λογικα) για μένα οι φωτο οι συγκεκριμένες μου φαίνονται μια χαρα... (αν εξαιρεσεις τη μια που εχει τις γραμμες..)αν δεν ψαχνεις για την τελειότητα εννοείται.. (την οποία όμως δεν πρόκειται να την βρεις σε κινητό)
  2. παντως παρόλο που όλα δείχνουν ότι αναμένεται να είναι "κινητάρα" δεν βλέπω και τρελλό ενδιαφέρον... (τουλάχιστον ακόμη) την αντίστοιχη περίοδο πριν εμφανιστεί το Ν80 οι περισσότεροι ήταν τρελλαμένοι... :p
  3. για τις φωτογραφίες αν θα βελτιωθούν με την επόμενη αναβάθμιση δεν ξέρω.. για τα video όμως, ευελπιστώ στο να βγει κάποιο πρόγραμμα (αρκετά αργότερα δυστυχώς όπως δείχνουν τα πράγματα με το νέο λογισμικό..) που θα βελτιώσει κατά πολύ την ποιότητα... μην ξεχνάμε το θρυλικό philips camcorder για το 7610(και για τα υπόλοιπα series 60) που τράβαγε video με πολύ καλύτερη ποιότητα από το προεγκατεστημένο recorder της nokia!!!!
  4. παντως τελικά μου φαίνεται ότι με τόση τρέλλα που μας έχει πιάσει για το συγκεκριμένο μοντέλο και τόση ανάλυση που έχει πέσει, το έχουμε κάνει best seller ήδη πριν κυκλοφορήσει... :D :D :D :D :D :D :D 'Αντε με το καλό να έρθει επιτέλους η παλιοκινητούμπα!!!!!
  5. απο το 98 που είμαι στην TIM όσο κι αν γκρινιάζω δεν σκεφτηκα ούτε μια στιγμή να την αλλάξω... αν μπορούσε να ασχοληθεί και με το σήμα της στα λεγόμενα "νεκρά" σημεία μέσα στις μεγαλουπολεις, θα ήταν τελεια!!!!
  6. το outlook το χρησιμοποιώ κανονικά.έχω 2 mail accounts και δουλευουν κανονικότατα.το πρόβλημα μου το βγάζει όταν προσπαθώ να κάνω back up από τη σουίτα της νοκια ανάμεσα στο κινητό και το outlook...δεν ξέρω τι φταίει και έχω απογοητευθεί.τόσο καιρο δεν με πείραζε αλλά τώρα θα πάρω το 6280 και θα φρικάρω αν πρέπει να κάτσω να γράψω όλες τις επαφές και το ημερολόγιο με το χέρι ξανα... στο φινάλε τι στον κόρακα smartphone έχουμε???? :p :rolleyes:
  7. καλησπέρα.. έχω ένα πρόβλημα με το κινητάκι. το έχω 2 χρόνια περίπου και δεν είχα ποτέ πρόβλημα με την μεταφορά αρχείων, θεμάτων, εφαρμογών και όλα τα άλλα που κάνεις με το pc suite.το μόνο πράγμα που δεν έχω καταφέρει να κάνω εδώ και 2 χρόνια τώρα, είναι ολικό backup με το pc suite. μου περνάει τα πάντα αλλά ποτέ δεν μου έχει ΄κάνει συγχρονισμό με το outlook.. υπάρχει περίπτωση να το έχει πάθει και κάποιος άλλος και να ξέρει τι συμβαίνει????
  8. με την ανάπτυξη που έχει η τεχνολογία στο θέμα των κινητών τα τελευταία χρόνια, θεωρώ πως είναι λάθος να σχετίζουμε την τιμή ενος μοντέλου με την πληρότητα των χαρακτηριστικών του... ποτέ δεν πρόκειται κάποιος κατασκευαστής, να βγάλει ένα μοντέλο, το οποίο θα είναι υπερπλήρες και δεν θα χρειαστεί να κοιτάξουμε για κάτι πιο καινούργιο για αρκετό καιρό, από την στιγμή που όλοι οι κατασκευαστές ξέρουν, ότι οι περισσότεροι από εμας πλέον, παρακαλάνε να βγει ένα νέο μοντέλο, με καλύτερα χαρακτηριστικά για να αλλάξουμε το παλιό μας και συνήθωσ σε σύντομο χρονικό διάστημα(αφήστε που αρκετοί από εμάς πλέον έχουν και 2 και 3 συσκευές, ανάλογα με τις δυνατότητες τους.).. και στο φινάλε ρε παιδιά πόσο μάλλον η νοκια, που έχει το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς.. το ν80, είναι ένα πολύ καλό κινητό, καθώς και πολύ ακριβο... αν είναι και αρκετά καινοτομικό (βλέπε wifi) πιστεύω ότι τότε θα μπορέσει να δικαιολογήσει ένα ποσοστό από την ακριβή του τιμή... αυτό πιστεύω ότι μετρ'αει τελικά.. θυμάμαι πριν απο 2 χρόνια που είχα πάρει το 7610 (ένα από τα πρωτα κινητά που ξεχώριζαν πολύ απο τον ανταγωνισμό τότε.. έκανε όταν το πήρα 560 ευρώ.και πριν από 2 χρόνια ξαναλέω!!) τέλος, η ταπεινή μου γνώμη είναι ότικαι εμείς συμβάλλουμε με τις αγορές μας, στον καθορισμό της τιμής μιας νέας συσκευής..για αυτό ας μην χαλιόμαστε για τα 600 ευρώ που κοστίζει το συγκεκριμένο, αλλα ας σκεφτούμε αν αξίζει πραγματικά να δώσεις αυτά τα λεφτά για μία συσκευη που σε 6 μήνες δεν θα είναι πλέον η καλύτερη, αλλα και σε 1,5-2 χρόνια δεν θα κοστίζει ούτε τα μισά. (βλέπε 7610. ιούνιος 2004 έκανε 560 ευρώ, σήμερα κάνει κάτω από 300 ευρώ!!!) αυτά.. σασ κούρασα και κουράστικα :D :D
  9. το κινητάκι για series 40 ειναι κομπλέ παντως... πολυ καλο!! ενα σούπερ που έχει για μενα και δεν πολυαναφέρθηκε είναι η δυνατότητα να έχεις ξυπνητήρι με ραδιόφωνο... όλα τα λεφτά.. πάντως συμφωνώ και γω (αν και χρήστης series 60 εδω και αρκετο καιρο) ότι όσο αργεί το n80 τόσο θα χάνει ένα μερίδιο της αγοράς από το 6280... ;) ;)
  10. οπότε τελείωσες κάπου στο 96-97. μήπως είμασταν συμμαθητές????? :D ;) εγώ τελείωσα το 98 αλλά έχω κάνει την πρώτη λυκείου 2 φορές :O (δεν είναι αυτό που φαντάζεστε...απλά μου άρεσε πολύ!!! )
  11. 1ο Γ.Ε.Λ Θεσσαλονίκης τιμημένο.... όλα τα καλά παιδιά πέρασαν και από κει... αποφοίτησα από εκεί το 1998. (και μάλιστα με συμμαθητή τον Νάιντο τον παίχτη το Άρη... τα αριανά τον ξέρουν καλά... :p :p )
  12. καλησπέρα σε όλους.διάβασα 500 πράγματα για το s100 αλλά δεν μπόρεσα να δω ακόμη καμιά φωτογραφία τραβηγμένη από το ίδιο... υπάρχει πουθενά??? ευχαριστώ προκαταβολικά...
  13. έχει βγει φίλε μου petros1986 αλλά επειδή η nokia ώρες ώρες δεν την παλεύει καθόλου,δεν λύνει κανένα από τα ουσιαστικά bugs που έχει το κινητό...π.χ το κενό που κάνει κάθε 5 δευτερόλεπτα στην αναπαραγωγή των amr ή η σταδιακή αύξηση της έντασης των ήχων κλήσης,όταν έχεις την ένταση στο μέγιστο επίπεδο... οπότε ή περιμένεις να βγει μια ουσιαστική αναβάθμιση από τη μαμά nokia, ή κάνεις αυτή απλά για να παρηγοριέσαι... ΑΥΤΑ!
  14. :rolleyes: :rolleyes: Και φυσικά πρώτα βγάζουμε την πίσω και μετά την μπροστά...καθώς και όταν τις βάζουμε,πρώτα την μπροστά και μετά τιην πίσω... προσοχή... εγώ πάντως ο "κόπανος την έσπασα!!!" :cry: :cry: :cry:
  15. δεν ξέρω αν θα το βρείτε χρήσιμο οι υποψήφιοι αγοραστές του 7610 αλλά δυστυχώς, αρχίσανε τα προβλήματα για μένα...3 περίπου μήνες μετά και το κόκκινο πλήκτρο που σε γυρνάει κατευθείαν στην οθόνη αναμονής και τερματίζει τις κλήσεις,θέλει πλέον ένα γενναίο πάτημα για να λειτουργήσει...πρέπει να έχει μπει μέσα...και πιστέψτε με τις συσκευές μου τις προσέχω σαν τα μάτια μου...το τηλ είναι "άπεφτο"* κλαψ! κλαψ! *εννοώ δεν έχει πέσει ποτέ lol ! :-)
  16. αυτό το κάνει συνήθως όταν έχεις ανοιχτή την έκθεση ή το αρχείο που θέλεις να αντιγράψεις από το κινητό στον υπολογιστή... για τσέκαρε και αυτή την παράμετρο...
  17. κατέβασε το αρχείο και σώστο στον σκληρό σου.το κινητό όταν το περάσεις στο φάκελο με τους ήχους θα το αναγνωρίσει σαν φωνητική σημείωση,μιας και σε αυτό το φορμάτ γράφει η ηχογράφηση του... δοκίμασε δεξί κλίκ και save target as-αποθήκευση προορισμού ως...
  18. εγώ προσωπικά φιλε μου που είμαι σαν εσένα από Θεσσαλονίκη δε έχω βρει ακόμα κάποιον "φίλο εμπορικό μετανάστη" να πουλάει.πολλά παιδιά από Αθήνα,έχουν βρει από αυτούς.το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν κάποια μοντέλα που είναι συμβατά με το 7610 και κάνουν την δουλειά τους περίφημα...απλά θέλει λίγο ψάξιμο... :p
  19. εγώ πάντως σαν καλός χρήστης πρόλαβα και το κόλλησα το σκουλικάκι μας.η απεγκατάσταση του είναι εύκολη αλλά όσο το έχεις μέσα στην συσκευή σου σπππππάει πραγματικά τα νεύρα!!!
  20. οκ.sorry.η βαρεμάρα ώρες ώρες σε κάνει κακό άνθρωπο... :-) έσβησα τα αρχεία που έλεγε το κείμενο,αλλά στη δικιά μου συσκευή δεν υπάρχει φάκελος στο system\apps caribe... μόνο το symbian secure... τα έσβησα όλα...ελπίζω να καθάρισα... και πάλι sorry αλλά ήθελα μια απάντηση γιατί μου είχε σπάσει τα νεύρα...
  21. να ρωτήσω κάτι?τρέχει συνέχεια στη συσκευή ένα πρόγραμμα που δεν μπορώ να το βρω πουθενά μέσα στην διαχειρηση...ούτε από τον file explorer...βγάζει εικονίδιο εφαρμογής java ή παιχνιδιού.(αυτό με το κομμάτι παζλ που έχει.) και λέγεται CARIBE.... ?????????????????????????????????????/
  22. θα ακούς μονοφωνικά απλά με 2 ακουστικά. γιατί κάνετε πάντως τόσο μεγάλο ένα θέμα τόσο μικρό κατά την ταπεινή μου άποψη..ούτως ή άλλως από το μεγαφωνάκι ενός κινητού stereo δεν ακούτε ποτέ.για να ακούσεις stereo θελεις 2 ηχεία... λίγοι χρήστες καταλαβαίνουν την διαφορά όταν ακούν στέρεο ή μονό από το ηχειάκι και ελάχιστους τους ενοχλεί... η ποιότητα του ηχείου είναι αυτή που θα πρέπει να μας ξενερώνει...
  23. ρε παιδιά κατ'αρχήν καλησπέρα... αν κάνεις format στο τηλέφωνο με τον τρόπο που περιγράφει κάποιος σε μια προηγούμενη σελίδα,σβήνουν και οι επαφές και τα μηνύματα?γιατί εγώ έκανα "μορφοποίηση" της κάρτας μνήμης γιατί είχα περάσει ότι προγράμματα έβρισκα και στο τέλος δεν δούλευε τίποτα... :-) και μου έσβησε μόνο τα αρχεία και τα προγράμματα που είχα...τις επαφές και τα μηνύματα τα κράτησε...(ευτυχώς !!!) p.s :πάντως ότι θα έκανα format στο κινητό,αυτό πριν από 2-3 χρόνια ούτε για αστείο...λέτε να αρχίσουν και αυτά να πετάνε μπλε οθόνες και να τα περνάμε linux??????? lol!! :-)
  24. 1) πάλι τα ίδια... δεν υπάρχει γεγονός.επειδή είναι για σένα δηλαδή πρέπει να είναι γεγονός?δεν το συνεχίζω.Ο νοών νοήτω... 2) ποτέ δεν είπα ότι είναι το καλύτερο... 3) απλά μαθηματικά...7610=176χ144 3gp , s700=176x144 3gp. είδες τι γράφω στο προηγούμενο post? : εσύ λες ότι είναι κορυφαία.ε ούτε κορυφαία είναι ούτε έχουν διαφορά μεγάλη από τα δικά μου... για την ποιότητα των σελίδων που λες,όλες που έχουν video του s700,τέτοια ποιότητα δείχνουν.. 4) μάλλον τότε φίλε μου σε καταλαβαίνω,μιας και δεν μου φαίνεσαι από τους απαιτητικούς χρήστες...καθώς κάποιος που πραγματικά ασχολείται με τα κινητά θα το έβλεπε αλλιώς.. 5 α)υπάρχει video editor,που δεν επηρρεάζει την ποιότητα και μπορείς να ενώσεις πολλά 10λεπτα μαζί... αλήθεια ασχολείσαι με κάμερες?αν ναι για κάτσε και σκέψου πόσες φορές χρειάστηκε να τραβήξεις ένα θέμα για πάνω από 10 λεπτά συνεχόμενα χωρίς να κάνεις pause την εγγραφή σου,είτε για να αλλάξεις πλάνο,είτε για κάτι άλλο??? β)8 mb και 64 σε rsmmc = 72 mb.περιμένω να δω την χωρητικότητα της memory stick του s700 που θα έχει μέσα στο πακέτο να συγκρίνουμε... 6) είπες ότι το 7610 είναι άθλιο και το s700 κορυφαίο... 7) αυτό το δέχομαι...όλοι μας ξεφεύγουμε που και που... Στην διάθεση σου για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία-διευκρίνιση... ΦΙΛΙΚΑ !!
  25. ΤΙ ΕΊΜΑΙ?????? ΤΙ ΕΙΜΑΙ?????? :D :D 1) Το θέμα design φίλε μου είναι εντελώς υποκειμενικό για το γούστο του καθενός...βέβαια αν κοιτάξεις λίγο τους πίνακες των πωλήσεων των 2 εταιριών,μάλλον θα ανακαλύψεις ότι τελικά δεν είναι και τόσο υποκειμενικά τα πράγματα... 2) αν εσένα σου φαίνονται αυτά τα video κορυφαία και με μεγάλη διαφορά από το 7610,τότε πουλάω το κινητό και πάω να νοικιάσω μια καντίνα να πουλάω σουβλάκια από αρκούδες αύριο το πρωί... 3) ναι ξέρω.όπως symbian,3g,video conference κ.τ.λ ;) (λάθος χαρακτηριστικά έχω διαβάσει τελικά... :alien: 4) το πήρα 7-8 μέρες μετά την επίσημη κυκλοφορία του στην χώρα 530 ευρώ και υπήρχε ήδη στην ALPHA COPY στα 500 ευρώ... 5) καλά κάνετε μιας και δεν μπορείτε να κάνετε κάτι άλλο προς το παρόν... :) ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΟΙ :)
×
×
  • Create New...