Jump to content

Sony Ericsson S700i

bigalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Smoky_B (16 Σεπ. 2004 , 08:55)

re paidia kana neo gia to pote tha erthei to kinhtaki?

simera pira tilefono tin se kai mou ipan oktombrio 8a arxisi i polisi tou gia na doume kai i timi tou anamenete sta 650 euro :cool: :worry:

a ki edo stin amerikaniki site tis se to exoun kai se mayro WOW :cool:

s700i s710a

Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!!

:( :( :(

Πάω για Κ700 (αφού τελειώσει η προσφορά της Q-Card).

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

το S710a προορίζεται για την αγορά της αμερικής GSM 850/1800/1900... ενώ το s700i για ευρώπη gsm 900/1800/1900... τώρα άμα βγει και μαύρρη έκδοση του s700i είναι άλλο θέμα..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος double_k (16 Σεπ. 2004 , 17:28)

Υπάρχει διαφορά μεταξύ S700i και S710a ???

Εκτος του οτι θα διατιθεται στη αμερικανικη αγορα μονο η αλλη διαφορα του ειναι οτι ειναι το πρωτο EDGE κινητο της SE.Το S700 δεν υποστηριζει δικτυα EDGE.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OratIos (16 Σεπ. 2004 , 16:47)

S700 Released

Sthn timi 750eyro me fpa.

Pre-order ειναι ακομα.

Παιδιά καλώς σας βρήκα.Νέος και άρρωστος και εγώ με το SΟΝΥ.Παρακολούθησα όλη τη διαδρομή αυτής της κουβέντας.Ήθελα να πώ ότι τον τελευταίο μήνα μίλησα με αρκετούς που δουλεύουν σε περιοδικά κινητής τηλεφωνίας.Σήμερα το μεσημέρι πήρα τηλέφωνο σε ένα περιοδικό,κινητής τηλεφωνίας και μου είπε ότι όσον αφορά τη μνήμη αυτή θα αφορά ΜS DUO PRO!Σα να μην έφτανε αυτό είπε ότι μιλάμε για 512ΜΒ σίγουρα!Τί να πω ρε παιδιά δεν ξέρω.Υ.Γ.Έχετε σκεφτεί ότι θα μιλάμε για ωραίες φωτο αλλά η ανάλυση του βίντεο θα είναι ίδια με τα άλλα κινητά;Ο φίλος ΜsΚ αναφέρει κάτι τέτοιο και είναι και γραμμένο και στα αντίστοιχα περιοδικά κινητής τηλεφωνίας.Θα ήταν πολύ καλό να μιλάμε για ανάλυση βίντεο 640*480!Για ένα camera phone όπως το S700 η καλή ανάλυση της κάμερας(πολύ καλή δηλαδή)πρέπει να συνοδεύεται και από ωραίο βίντεο.Και πάλι καλώς σας βρήκα!. :)

Se apanthsh se e-mail mou gia to S700i :

Αγαπητέ Κύριε Στέλιο,

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Sony Ericsson μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, το Sony Ericsson S700i κινητό τηλέφωνο αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ελληνική αγορά τον Δεκέμβρη με κάθε επιφύλαξη.

Dekemvrio telika kai oxi 20/10 pou leei to site tis voda :( :(

Η γνώση μας κάνει περήφανους, η σοφία ταπεινούς!

Our forum ===>> IrCtAlK Forum :)

Ωχ!!! Εγω θα περιμενω να το φερει ο Cosmote κανονικα...δε βιαζομαι...αλλωστε θα εχω και την επιδοτηση...

Παιδια θαφτηκε το κινητο...Ποιος θα δωσει 700 ευρω??Τεσπα...Κοιταξτε κι εδω...: http://www.lohenette.fi/pages/show_product.php?id=12382 760...Nα το χαιρομαστε!!

• The title was changed to Sony Ericsson S700i