nikosr78 Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Τα σωστά APNs είναι τα wapkarta.vodafone.gr και webkarta.vodafone.gr!Με το 1ο έχεις πρόσβαση και στο μενού του vodafone live! Ευχαριστώ. Άρα είναι σωστά τα παρακάτω; APN: wapkarta.vodafone.gr username: user Password: pass Με Proxy Settings: -HTTP: 213.249.19.49 : 5080 -WAP: 213.249.19.49 : 9201 -Socks: 213.249.19.49 : 1080 Αν είναι σωστά τα παραπάνω, ισχύουν τα ίδια και για το webkarta.vodafone.gr? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 PP6210, στο κινητό τι συνδεσμολογία έχεις, καλώδιο, ή usb; Ενδιαφέρομαι για το Surf & Email 500 για τις διακοπές. Φίλε μου συνδέομαι με το usb cable του nokia E51, πιό πολύ για ευκολία γιατί το nokia pc suite εγκαθιστά και bluetooth modem. Αν έχεις καρτοκινητό παίζει μόνο το μικρό surf&mail των 30 ΜΒ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Καλείς 13830 και σε ενημερώνουν αν και υπάρχουν και εφαρμογές. Καλύτερα όμως 13830. Τα τηλέφωνα κατεβάζουν με συμπίεση και ειδικά τα blackberry και iphone, οπότε μη φοβάσαι. Μόνο με τη χρήση θα καταλάβεις οτι είναι ΠΑΡΑ πολλά. Δεν υπάρχει κάποια φραγή. Τουλάχιστον από όσο ξέρω. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diorama1 Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Τελικά όταν λέει το πρόγραμμα 30 π.χ ότι έχουμε δωρεάν χρόνο 30MB ενοεί download η upload η συνολικά?Πάντως τις χρεώσεις μπορείς να τις παρακολουθείς απο το μητρώο του κινητου σου,έτσι θα έχεις μια ιδέα που περίπου βρίσκεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Συνολική κίνηση και upload και doenload. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickop Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.Έχω πάρει μια γεύση... Αν υπάρχει κάποιος να μου υποδείξει και κάποια apps για iphone που το κάνουν αυτό ακόμα καλύτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Παιδια εχω μια ερωτηση. Κατα τον Σεπτεμβριο που λιγει το συμβολαιο μου με την κοσμοτε σκεφτομαι να γυρισω ξανα πισω στο vodafone με φορητοτητα και αρχισα να σκεφτομαι να προσθεσω και ενα πακετο mobile internet. Τα μονα πακετα ειναι τα Surf & Email? Βλεποντας αυτα σκεφτομαι να βαλω το 250 γιατι με το 150 εχουν μολις 3 ευρω διαφορα και τα 30mb μου φαινονται πολυ λιγα. Για πειτε μου και σεις την γνωμη σας γιατι ποτε δεν ειχα mobile internet και δεν τα ξερω πολυ καλα τα ζητηματα αυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Σκοπεύω το καλοκαίρι να πάω (ξανά) στο Ανατολικό Ζαγόρι. Θα ήθελα όσο θα είμαι εκεί να μπαίνω λίγο στο ίντερνετ από το κινητό μου. 1. Για να γίνει αυτό πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει δίκτυο GPRS; [τις προάλλες στο πλοίο που ήμουν όταν είχε μόνο GSM σε κάποια στιγμή, το nokia 6300 δεν συνδεόταν καθόλου, ούτε κάν στο VFlive.] 2. Αν πάρω στη Vodafone και τους δώσω το στίγμα του σημείου που θα είμαι θα ξέρουν να μου πουν για την κάλυψη GPRS; Ή μήπως είναι παντού πλέον το GPRS; :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 όπου υπάρχει gprs θα έχεις και νετ. αν σου πουν οτί δεν μπορούν να δούν ρώτα αν έχει vodafone σταθερό στην διεύθυνση σου εκεί. αν πιάνει το σταθερό θα πιάνει και το νετ σίγουρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Φίλε μου συνδέομαι με το usb cable του nokia E51, πιό πολύ για ευκολία γιατί το nokia pc suite εγκαθιστά και bluetooth modem. Αν έχεις καρτοκινητό παίζει μόνο το μικρό surf&mail των 30 ΜΒ Πάγιο έχω. Οπότε να το βάλω λες, ε; Να βάλω και software για να τσεκάρει την κίνηση των δεδομένων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Σκοπεύω το καλοκαίρι να πάω (ξανά) στο Ανατολικό Ζαγόρι. Θα ήθελα όσο θα είμαι εκεί να μπαίνω λίγο στο ίντερνετ από το κινητό μου. 1. Για να γίνει αυτό πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει δίκτυο GPRS; [τις προάλλες στο πλοίο που ήμουν όταν είχε μόνο GSM σε κάποια στιγμή, το nokia 6300 δεν συνδεόταν καθόλου, ούτε κάν στο VFlive.] 2. Αν πάρω στη Vodafone και τους δώσω το στίγμα του σημείου που θα είμαι θα ξέρουν να μου πουν για την κάλυψη GPRS; Ή μήπως είναι παντού πλέον το GPRS; :O 1)Στο Ίντερνετ συνδέεσαι ασχέτως του τύπου δικτύου(gsm,gprs,edge,3g,hspa).Οπότε,αν δεν έχεις δίκτυο 3g/hspa θα συνδεθείς αυτομάτως μέσω gprs.Όσον αφορά το VF live,πρέπει να έχεις ως προεπιλεγμένο το προφίλ του live!Αν έχεις προεπιλεγμένο το προφίλ web/internet δε γίνεται να συνδεθεί στο VF live! 2)GPRS παρέχεται πανελλαδικά όπου υπάρχει δίκτυο gsm απ'όλες τις εταιρίες μας!Μπορείς να πάρεις στο 13830 να ρωτήσεις γενικά αν πιάνει 3g ή gsm δίκτυο στην περιοχή που ενδιαφέρεσαι,για να ξέρεις με τι ταχύτητες θα συνδέεσαι!Θα προωθήσουν το αίτημά σου και θα σε ενημερώσουν(συνήθως εντός 1 ώρας)! Προσοχή πάντως:αν τύχει και χρησιμοποιείς υπολογιστή,καλό θα είναι να αλλάξεις το surf and mail 30 και να βάλεις μεγαλύτερο πρόγραμμα,γιατί οι χρεώσεις είναι τσουχτερές αν ξεπεράσεις τον ενσωματωμένο όγκο του προγράμματος.Έχεις σύνδεση ή κάρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Προσοχή πάντως:αν τύχει και χρησιμοποιείς υπολογιστή,καλό θα είναι να αλλάξεις το surf and mail 30 και να βάλεις μεγαλύτερο πρόγραμμα,γιατί οι χρεώσεις είναι τσουχτερές αν ξεπεράσεις τον ενσωματωμένο όγκο του προγράμματος.Έχεις σύνδεση ή κάρτα; η χρέωση απ ότι θυμάμαι είναι 1€ το Mb. οπότε έχεις δίκιο, καλύτερα να ανέβει ένα πρόγραμμα ο φίλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skymnos Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Είμαι συνδρομητής στη vodafone και δεν έχω σύνδεση internet στο κινητό μου (συνδέομαι μέσω wifi όποτε χρειάζεται). Σκέφτομαι να αγοράσω ένα πρόγραμμα δεδομένων internet από τη vodafone αλλά θα ήθελα να σας ρωτήσω πρώτα: 1. πιάνει παντού; όπου έχει σήμα vodafone ή ισχύει κάτι άλλο; 2. στην ογκοχρέωση λέει π.χ. 250 mb. Το σερφάρισμα σε μια σελίδα σαν το myphone πόσα kb είναι; 3. καλύτερα ογκοχρέωση ή χρονοχρέωση για ανάγνωση σελίδων, e-mail κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Είμαι συνδρομητής στη vodafone και δεν έχω σύνδεση internet στο κινητό μου (συνδέομαι μέσω wifi όποτε χρειάζεται). Σκέφτομαι να αγοράσω ένα πρόγραμμα δεδομένων internet από τη vodafone αλλά θα ήθελα να σας ρωτήσω πρώτα: 1. πιάνει παντού; όπου έχει σήμα vodafone ή ισχύει κάτι άλλο; 2. στην ογκοχρέωση λέει π.χ. 250 mb. Το σερφάρισμα σε μια σελίδα σαν το myphone πόσα kb είναι; 3. καλύτερα ογκοχρέωση ή χρονοχρέωση για ανάγνωση σελίδων, e-mail κλπ; 1. Πιάνει παντού, αλλά για καλές ταχύτητες όπου βλέπεις το σηματάκι 3g (αν έχεις 3g συσκευή) 2. Καλύτερα να απενεργοποιήσεις τις εικόνες γιατί αργά ή γρήγορα θα πληώνεις τα μαλλιοκέφαλά σου. 3. it's up to you. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Είμαι συνδρομητής στη vodafone και δεν έχω σύνδεση internet στο κινητό μου (συνδέομαι μέσω wifi όποτε χρειάζεται). Σκέφτομαι να αγοράσω ένα πρόγραμμα δεδομένων internet από τη vodafone αλλά θα ήθελα να σας ρωτήσω πρώτα: 1. πιάνει παντού; όπου έχει σήμα vodafone ή ισχύει κάτι άλλο; 2. στην ογκοχρέωση λέει π.χ. 250 mb. Το σερφάρισμα σε μια σελίδα σαν το myphone πόσα kb είναι; 3. καλύτερα ογκοχρέωση ή χρονοχρέωση για ανάγνωση σελίδων, e-mail κλπ; 1)Όπου υπάρχει κάλυψη από το gsm ή το 3g δίκτυο της Vodafone θα έχεις κανονικά Ίντερνετ. 2)Το μέγεθος των ιστοσελίδων εξαρτάται και από τον πλοηγό που χρησιμοποιείς.Π.χ. ο Opera mini εφαρμόζει υψηλή συμπίεση.Σε μένα π.χ. που έχω ορίσει την Υψηλή ποιότητα εικόνων στον Opera mini η αρχική σελίδα του MyPhone έχει μέγεθος γύρω στα 105 kb.Η σελίδα κάθε θέματος που μπαίνω κυμαίνεται-ανάλογα τα σχόλια και τις εικόνες-από περίπου 20 KB μέχρι περίπου 150 KB(με ορισμό 40 σχολίων σε κάθε σελίδα θέματος μάξιμουμ).Γενικά,για ανάγνωση ιστοσελίδων,έλεγχο e-mail,πρόσβαση σε φόρουμ όπως myphone τα 250 ΜΒ πιστεύω φτάνουν και επαρκούν!Επίσης,αν κάνεις ενεργοποίηση έως 30/06 των πακέτων με 250 και 500 ΜΒ παίρνεις για ένα χρόνο 1.5 και 2.5 GB,αντίστοιχα.Το μειονέκτημα είναι ότι αν δε χρειάζεσαι τόσο μεγάλο όγκο πληρώνεις τσάμπα πάγιο. 3)Τα πακέτα surf and mail έχουν μόνο ογκοχρέωση.Τα προγράμματα VMB έχουν χρονοχρέωση,αλλά είναι μόνο για συνδέσεις data(η κάρτα SIM δηλαδή που σου δίνουν δε χρησιμοποιείται για κλήσεις φωνής).Αυτά τα προγράμματα δεν μπορείς να τα προσθέσεις στον αριθμό σου.Οπότε,στρέφεσαι αποκλειστικά στα surf and e-mail προγράμματα,αν θες Ίντερνετ από το κινητό που χρησιμοποιεις για την επικοινωνία σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Είμαι συνδρομητής στη vodafone και δεν έχω σύνδεση internet στο κινητό μου (συνδέομαι μέσω wifi όποτε χρειάζεται). Σκέφτομαι να αγοράσω ένα πρόγραμμα δεδομένων internet από τη vodafone αλλά θα ήθελα να σας ρωτήσω πρώτα: 1. πιάνει παντού; όπου έχει σήμα vodafone ή ισχύει κάτι άλλο; 2. στην ογκοχρέωση λέει π.χ. 250 mb. Το σερφάρισμα σε μια σελίδα σαν το myphone πόσα kb είναι; 3. καλύτερα ογκοχρέωση ή χρονοχρέωση για ανάγνωση σελίδων, e-mail κλπ; Kατ'αρχάς τα πακέτα που έχουν 250 ή 500ΜΒ (είτε πρόκειται για επιπρόσθετα πακέτα Surf & E-mail είτε πρόκειται για κανονικά συνδυαστικά προγράμματα φωνής-sms-data όπως τα iPhone ή τα Surf & Talk) για ένα χρόνο λόγω προσφοράς θα δίνουν 1.5 ή 2.5GB αντίστοιχα. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι τα συγκεκριμένα για απλό browsing στο κινητό είναι κάτι παραπάνω από επαρκή. Εγώ με το iPhone με παργματικό λιώσιμο για κάποια περίοδο δεν ξεπέρασα ποτέ τα 800 ΜΒ ενώ με κανονική προς αυξημένη χρήση είμαι πάντα στα 250-500ΜΒ. Ειδικά αν όπως λέει ο soublaki απενεργοποιήσεις τις εικόνες δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Δεν προτείνω σε καμία περίπτωση την χρονοχρέωση (άσε που νομίζω πως υπάρχει μόνο για internet στο laptop με usb stick και όχι για κινητό). Μπορείς να ελέγχεις τη κατανάλωση που έχεις κάνει από το μετρητή της συσκευής (αρκεί να θυμάσαι να το μηδενίζεις κάθε 1η του μήνα) ή να σου λένε το υπόλοιπο από το 13830. Λειτουργεί παντού απλώς όταν έχεις 3G η ονομαστική ταχύτητα είναι από 384 kbps έως 7.2 Μbps (ανάλογα τη περιοχή και τη συσκευή) ενώ αν δεν υπάρχει κάλυψη 3G η ταχύτητα είναι επιπέδου τραγικής dial-up. Εdit: Κotsianis τώρα είδα πως με πρόλαβες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 ρώτα αν έχει vodafone σταθερό στην διεύθυνση σου εκεί. Εκεί που θα μένω δεν έχει σήμα καμία εταιρία! :) Θα συνδέομαι στο νετ όταν θα πηγαίνω βόλτα σε μια κοντινή κορυφή και δεν ξέρω τη διεύθυνση εκεί :lol: 1)Στο Ίντερνετ συνδέεσαι ασχέτως του τύπου δικτύου(gsm,gprs,edge,3g,hspa).Οπότε,αν δεν έχεις δίκτυο 3g/hspa θα συνδεθείς αυτομάτως μέσω gprs.Όσον αφορά το VF live,πρέπει να έχεις ως προεπιλεγμένο το προφίλ του live!Αν έχεις προεπιλεγμένο το προφίλ web/internet δε γίνεται να συνδεθεί στο VF live! 2)GPRS παρέχεται πανελλαδικά όπου υπάρχει δίκτυο gsm απ'όλες τις εταιρίες μας!Μπορείς να πάρεις στο 13830 να ρωτήσεις γενικά αν πιάνει 3g ή gsm δίκτυο στην περιοχή που ενδιαφέρεσαι,για να ξέρεις με τι ταχύτητες θα συνδέεσαι!Θα προωθήσουν το αίτημά σου και θα σε ενημερώσουν(συνήθως εντός 1 ώρας)! Προσοχή πάντως:αν τύχει και χρησιμοποιείς υπολογιστή,καλό θα είναι να αλλάξεις το surf and mail 30 και να βάλεις μεγαλύτερο πρόγραμμα,γιατί οι χρεώσεις είναι τσουχτερές αν ξεπεράσεις τον ενσωματωμένο όγκο του προγράμματος.Έχεις σύνδεση ή κάρτα; Ευχαριστώ, παιδιά! Το κινητό μου δεν είναι 3G. Το GPRS με ενδιαφέρει και ρώτησα γιατί όταν ήμουν στο πλοίο τις προάλλες, ενώ ήμουν μέσα στο VF live! μόλις έσβησε το "G" από την οθόνη μου (το οποίο "G" υποθέτω ότι σημαίνει GRPS[;]) μου έβγαλε μήνυμα ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να σερφάρει ενώ έδειχνε να έχει 2 γραμμές σήμα. Όσο για τα 30ΜΒ, από κινητό θα μπαίνω μάλλον, ένα απλό gmail θέλω να τσεκάρω με το οπερα μινι, και να διαβάζω ειδήσεις στο in.gr μέσω του VF live!. Μου φτάνει σίγουρα, κι αν όχι... έχω 5 καρτοκινητά VF στα οποία μπορώ να τους βάλω διαδοχικά το surf&mail αν χρειαστεί :p! ....Κααααλά, ας πάω εκεί πάνω και βλέπουμε, δεν είναι για άγχη το βουνό! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Καλησπέρα, μόλις έβαλα την υπηρεσία της vodafone surf & email και ήθελα αν ξέρει κανείς να μου πει....τα internet settings ή τα wap settings είναι πιο γρήγορα, και επίσης ένα link για να τα ρυθμίσω? Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 παιδιά,στα προγράμματα iphone η πρόσβαση/είσοδος στο vf live είναι δωρεάν έτσι; Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 όχι χρεώνεσαι είσοδο! τα data plan σου καλύπτουν οπιαδήποτε πλοήγηση στο Internet εκτός απο το vf live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 όχι χρεώνεσαι είσοδο! τα data plan σου καλύπτουν οπιαδήποτε πλοήγηση στο Internet εκτός απο το vf live Δωρεαν ειναι η εισδος στο live σε ολα τα πακετα surf and mail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Δωρεαν ειναι η εισδος στο live σε ολα τα πακετα surf and mail. έχω πάρει 4 φορές στο 1399 για να ρωτήσω για την πλοήγηση στο νετ λόγω διάφορων πραγμάτων που διάβασα στο φόρουμ και μου είπαν οτι χρεώνομαι μόνο όταν μπω στο vf live και πουθενά αλλού. πλέον δεν ξέρω τι να πιστέψω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 έχω πάρει 4 φορές στο 1399 για να ρωτήσω για την πλοήγηση στο νετ λόγω διάφορων πραγμάτων που διάβασα στο φόρουμ και μου είπαν οτι χρεώνομαι μόνο όταν μπω στο vf live και πουθενά αλλού. πλέον δεν ξέρω τι να πιστέψω! http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=5663 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 είχα το surf and mail,και δε χρεωνόμουν,δε ξέρω 'όμως τι γίνεται όταν μιλάμε για iphone πρόγραμμα.. Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 είχα το surf and mail,και δε χρεωνόμουν,δε ξέρω 'όμως τι γίνεται όταν μιλάμε για iphone πρόγραμμα.. Το ιδιο ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts