Jump to content

Τα πάντα για: 3G/HSDPA, GPRS, MMS, Vodafone Internet

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σήμερα έκανα βίντεο κλήση μέσω Viber και του δικτύου κινητής της Vodafone και από ποιότητα καθόλου καθαρή η εικόνα και δεν άκουγαν τον ήχο! και το κινητό το είχα κλειδώσει στο μόνο 3g !περιοχή Πλάκα Κερατέας

σήμερα έκανα βίντεο κλήση μέσω Viber και του δικτύου κινητής της Vodafone και από ποιότητα καθόλου καθαρή η εικόνα και δεν άκουγαν τον ήχο! και το κινητό το είχα κλειδώσει στο μόνο 3g !περιοχή Πλάκα Κερατέας

Δεν ειναι ομως απαραιτητο να φταιει το δικτυο.Γιατι και γω εχω δοκιμασει ακομα και με wifi αλλα και παλι καμια σχεση ποιοτητας βιντεοκλησης του viber με αλλα προγραμματα οπως Skype η Facetime.

Παιδια καλησπερα, αν παρω αυτο εδω: http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Vodafone-Mobile-Hotspot-R216 και του βαλω μεσα ενα CU φοιτητικο που εχω με μπολικα mb που εχω θα δουλεψει; Οποιος ξερει ας μου πει.
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Ναι , θα δουλέψει.

Αν χρειαστεί θα αλλάξεις το APN

Μπες από την διεύθυνση που περιγράφεται στο φυλλάδιο που το συνοδεύει και άλλαξε το

Ναι , θα δουλέψει.

Μπες από την διεύθυνση που περιγράφεται στο φυλλάδιο που το συνοδεύει και άλλαξε το

Σιγουρα Βασιλειε ε;; Γτ σκεφτομαι να το παρω αυριο. Τι apn θα πρεπει να βαλω; Το internet.vodafone.gr?

Ναι θα δουλέψει .

Υπάρχει και ένα φτηνώτερο στα 32 ευρώ ρώτα στα καταστήματα. Online έχει εξαντληθεί.

Ναι θα δουλέψει .

Υπάρχει και ένα φτηνώτερο στα 32 ευρώ ρώτα στα καταστήματα. Online έχει εξαντληθεί.

mifi 4g???????

• 2 weeks later...
Ναι , θα δουλέψει.

Vasileie το πηρα, ειναι απιστευτο!!! Οντως ηθελε αλλαγη η διευθυνση apn οπως μου ειπες! Απιστευτο μηχανιματακη με τελεια υποστηριξη, σου παρεγχει την εφαρμογη VodafoneMobileWiFi Monitor, την εχω κατεβασει σε ολες τις συσκευες μου, το ελεγχο ανα πασα ωρα και στιγμη, μεγαλη μαγκια που σου εχει και κλειδωνεις σε οποιο δικτυο θελεις που στα smartphone τη λειτουργεια μονο 4G δε την εχει. Οσα speedtest και να εκανα σε ωρες αιχμης κατω απο 30αρια δεν εβγαλα ποτε! Μπραβο στους κοκκινους! Για Ναξο παντα μιλαω, εχουν καλυψη απο αρη σ ακρη 4G.

Vasileie το πηρα, ειναι απιστευτο!!! Οντως ηθελε αλλαγη η διευθυνση apn οπως μου ειπες! Απιστευτο μηχανιματακη με τελεια υποστηριξη, σου παρεγχει την εφαρμογη VodafoneMobileWiFi Monitor, την εχω κατεβασει σε ολες τις συσκευες μου, το ελεγχο ανα πασα ωρα και στιγμη, μεγαλη μαγκια που σου εχει και κλειδωνεις σε οποιο δικτυο θελεις που στα smartphone τη λειτουργεια μονο 4G δε την εχει. Οσα speedtest και να εκανα σε ωρες αιχμης κατω απο 30αρια δεν εβγαλα ποτε! Μπραβο στους κοκκινους! Για Ναξο παντα μιλαω, εχουν καλυψη απο αρη σ ακρη 4G.

αυτην την εφαρμογη την κατεβασα και εγω αλλα οταν παω να την ανοιξω μου βγαζει οτι δεν ειναι δυνατη η συνδεση , αφορα συσκευες mifi ; τι ακριβως κανει αυτη η εφαρμογη; .

αυτην την εφαρμογη την κατεβασα και εγω αλλα οταν παω να την ανοιξω μου βγαζει οτι δεν ειναι δυνατη η συνδεση , αφορα συσκευες mifi ; τι ακριβως κανει αυτη η εφαρμογη; .

Mονο αυτες γιατι συνδεεται κατευθειαν στο host του ρουτερ http://VodafoneMobileBroadband. αν δεν κανω λαθος.Εγω εχω την 3G συσκευη που εχει μεχρι 21Mbps downstream την ειχα παρει για οταν πηγα ταξιδι εξω... ειχα βαλει ξενη vodafone Web Session καρτα και ενω ειχα απο Ελλαδα το ελληνικο apn πηρε αυτοματα το APN της τοπικης καρτας χωρις να κανω εγω κατι.

Χρησιμο πολυ εφοσον εχεις πχ Tablet notebook μαζι εκτος απο το κινητο ... τα συνδεεις ολα πανω του και με ενα powerbank κανεις δουλεια!!! (Εχει 3-4 ωρες αυτονομια με φουλ χρηση)

Αυτη η εφαρμογη ειναι ενα μονιτορ που σε βοηθα να ελεγχεις το ρουτερ σου απο το κινητο σου η το ταμπλετ σου, σα να εισαι απο τον υπολογιστη σου, κανεις ολες τις λουργειες που κανεις απο την υπολογιστη σου, ακριβως οτι κανεις απο τον υπολογιστη σου. Σου δειχνει ακομα και αν το εχεις στην πριζα το ρουτερ!

Και μολις πατησεις εφαρμογη WEB εκει ειναι ολες οι ρυθμισεις οπως να αλλαξεις τα παντα κωδικους ονομα ασυρματου δικτυου να στελνεις και να παιρνεις sms και γενικα ολες ρυθμισεις απο την συσκευη.Αντε καλοριζικη :)

Και μολις πατησεις εφαρμογη WEB εκει ειναι ολες οι ρυθμισεις οπως να αλλαξεις τα παντα κωδικους ονομα ασυρματου δικτυου να στελνεις και να παιρνεις sms και γενικα ολες ρυθμισεις απο την συσκευη.Αντε καλοριζικη :)

Εχουν διορθωση απιστευτα το δικτυο τους οι κοκκινοι. Καμια σχεση με πριν 2 χρονια που ειχα ξαναδοκιμασει για ιντερνετ!!! Ειναι η μερα με τη νυχτα. Μπραβο τους.

Απο χτες το βραδυ εχει κλειδωσει η ταχυτητα καπου εδω, κατω απο 43 δε πεφτει με τιποτα, πριν λιγο το speedtest παρακατω.

Οκ λογικα δεν ξερω αν υποστηριζει το routeraki παραπανω ταχυτητα Downstream σε 4G ετσι και αλλιως αλλα η ταχυτητα ειναι αρκετη για οτι και να κανεις.Την αυτονομια της μονο να μαθεις ωστε να μην ξεμεινεις ποτε απο αυτονομια ... αν εχεις μεγαλο powerbank εισαι οκ!

Αυτη η εφαρμογη ειναι ενα μονιτορ που σε βοηθα να ελεγχεις το ρουτερ σου απο το κινητο σου η το ταμπλετ σου, σα να εισαι απο τον υπολογιστη σου, κανεις ολες τις λουργειες που κανεις απο την υπολογιστη σου, ακριβως οτι κανεις απο τον υπολογιστη σου. Σου δειχνει ακομα και αν το εχεις στην πριζα το ρουτερ!

αφορά το ρούτερ του σταθερόυ δικτύου στο σπίτι? το mifi ?

Οκ λογικα δεν ξερω αν υποστηριζει το routeraki παραπανω ταχυτητα Downstream σε 4G ετσι και αλλιως αλλα η ταχυτητα ειναι αρκετη για οτι και να κανεις.Την αυτονομια της μονο να μαθεις ωστε να μην ξεμεινεις ποτε απο αυτονομια ... αν εχεις μεγαλο powerbank εισαι οκ!

Εχω δυο powerbanks, ενα 125000mA και ενα 6600mA. Ειναι πολυ χρησιμα εργαλεια, δε ξεμενεις ποτε απο μπαταρια ειδικα οταν κανεις ταξιδακια.

Vodafone 4G speedtest σήμερα το απόγευμα, στο λιμάνι του Βόλου, με σήμα -75dbm.

http://www.speedtest.net/android/1936821876.png

Κι ένα speedtest με 3G και σήμα στα ίδια επίπεδα.

http://www.speedtest.net/android/1936790636.png

αφορά το ρούτερ του σταθερόυ δικτύου στο σπίτι? το mifi ?

Οχι μονο του MiFi αφορα δεν μιλαμε για ρουτερ που εχουμε σταθερα στο σπιτι.Συγκεκριμενα της Vodafone.

Ορεινη Ναξος χτες, στην ακρη του νησιου με το MiFi χωρις να εχω 4G καθολου μονο Η+. Απιστευτο, ετσι;