happiness Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Για καρτοκινητα δεν ρώτησα, αλλα για συμβόλαια με ενεργό προγράμματα δεδομένων, θα είναι απεριόριστο (μετά τα 3gb πέφτει η ταχύτητα). πού τα δες τα 3GB? 500ΜΒ είναι η προσφοράα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 πού τα δες τα 3GB? 500ΜΒ είναι η προσφοράα Κι εγω αυτο δεν εχω καταλαβει!!! Τα 500 ειναι για τα καρτοκινητα?? ας απαντησει καποιος που εχει ρωτησει σε μαγαζι!! Πολυ μπερδεμα λεμε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 (edited) Κι εγω αυτο δεν εχω καταλαβει!!! Τα 500 ειναι για τα καρτοκινητα?? ας απαντησει καποιος που εχει ρωτησει σε μαγαζι!! Πολυ μπερδεμα λεμε!!! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4217176#post4217176 EDIT: λάθος μου, σε συμβόλαια δεν αναφέρει κάτι για όριο δεδομένων.. για καρτοκινητα,καρτοσυμβολαια δίνει δώρο 500ΜΒ σε όποιον αγοράσει ή έχει ήδη από πριν ένα πακέτο ίντερνετ.(πχ αγοράζεις σε καρτοκινητό με 5€ 600ΜΒ, κι έχεις επιπλέον δώρο 500ΜΒ). αλλιώς αν δεν έχεις πακέτο ίντερνετ παίρνεις 500ΜΒ για τη βδομάδα 6-13 αυγούστου. Edited July 28, 2012 by gerstavros2 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4217176#post4217176 δίνει δώρο 500ΜΒ σε όποιον αγοράσει ή έχει ήδη από πριν ένα πακέτο ίντερνετ.(πχ αγοράζεις σε καρτοκινητό με 5€ 600ΜΒ, κι έχεις επιπλέον δώρο 500ΜΒ). αλλιώς αν δεν έχεις πακέτο ίντερνετ παίρνεις 500ΜΒ για τη βδομάδα 6-13 αυγούστου. EDIT: λάθος μου, σε συμβόλαια δεν αναφέρει κάτι για ότιο δεδομένων.. Στα "ψιλα γραμματα" δεν αναφερει πουθενα τα προγραμματα συμβολαιου!!! Εκει μπερδευομαι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Στα "ψιλα γραμματα" δεν αναφερει πουθενα τα προγραμματα συμβολαιου!!! Εκει μπερδευομαι!!!πάρε τηλ 2106702000 και ρώτα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 πάρε τηλ 2106702000 και ρώτα Ευχαριστω Σταυρο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 πού τα δες τα 3GB? 500ΜΒ είναι η προσφοράα Αν το διαβασεις προσεκτικα θα δεις οτι δεν αναφερει πουθενα συνδρομητες συμβολαιου στα 500. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Για καρτοκινητα δεν ρώτησα, αλλα για συμβόλαια με ενεργό προγράμματα δεδομένων, θα είναι απεριόριστο (μετά τα 3gb πέφτει η ταχύτητα). Γνωρίζεις αν ισχυει: ενσωματωμένος όγκος + 3 GB ή το σύνολο των καταναλωθέντων GB να είναι έως και 3 GB μέχρι να πέσει η ταχυτητα; Π.χ. αν κάποιος είναι στο UL 100 θα έχει σύνολο 4,5 GB και μετά περιορισμό ταχύτητας ή 1.5 GB του προγράμματος + άλλο 1.5 δώρο μέχρι να συμπληρωθούν τα 3 GB και ρίξιμο ταχύτητας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Γνωρίζεις αν ισχυει: ενσωματωμένος όγκος + 3 GB ή το σύνολο των καταναλωθέντων GB να είναι έως και 3 GB μέχρι να πέσει η ταχυτητα; Π.χ. αν κάποιος είναι στο UL 100 θα έχει σύνολο 4,5 GB και μετά περιορισμό ταχύτητας ή 1.5 GB του προγράμματος + άλλο 1.5 δώρο μέχρι να συμπληρωθούν τα 3 GB και ρίξιμο ταχύτητας;3GB σύνολο Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sapphire86 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Τελικά οι άνθρωποι σ' αυτή τη vodafone δεν παίζονται με τίποτα. Έχω το internet unlimited 3gb για το κινητό, κι εκεί που είμαι 4 ημέρες πριν τη λήξη των GB, μου έρχεται sms ότι έχω φτάσει το 80% της χρήσης στο internet. Όλα καλά ως εδώ, την επόμενη ημέρα όμως έρχεται sms ότι έφτασα το όριο χρήσης δεδομένων και φυσικά η ταχύτητα πέφτει κατακόρυφα. Η εφαρμογή της vodafone μου έδειχνε ότι απομένουν άλλα 520MB, κι ο μετρητής του android έλεγε πως έχω καταναλώσει 2,47 GB. Παίρνω τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και μου λένε ότι είμαι στα 2,97 GB κι ότι η εφαρμογή τη vodafone δεν μετράει σωστά, αφού δείχνει ό,τι δείχνει και το σύστημά τους, το οποίο επίσης δεν μετράει σωστά. Κι αναρωτιέμαι... μας δουλεύουν; Και στην τελικά αφού το δικό τους σύστημα έχει πρόβλημα, γιατί δεν το διορθώνουν ή να το ρυθμίσουν προς όφελος του πελάτη; Δεν νομίζω να αποκλίνει 500MB το σύστημά τους, είναι 20% απόκλιση, αν σκεφτούμε ότι στα 2,5 GB μου μετράει άλλα 0,5 GB.. Στο λογαριασμό που εκδόθηκε, γράφει ότι κατανάλωσα περίπου 2600 ΜΒ... Έχει αντιμετωπίσει κανείς τόση απόκλιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Τελικά οι άνθρωποι σ' αυτή τη vodafone δεν παίζονται με τίποτα. Έχω το internet unlimited 3gb για το κινητό, κι εκεί που είμαι 4 ημέρες πριν τη λήξη των GB, μου έρχεται sms ότι έχω φτάσει το 80% της χρήσης στο internet. Όλα καλά ως εδώ, την επόμενη ημέρα όμως έρχεται sms ότι έφτασα το όριο χρήσης δεδομένων και φυσικά η ταχύτητα πέφτει κατακόρυφα. Η εφαρμογή της vodafone μου έδειχνε ότι απομένουν άλλα 520MB, κι ο μετρητής του android έλεγε πως έχω καταναλώσει 2,47 GB. Παίρνω τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και μου λένε ότι είμαι στα 2,97 GB κι ότι η εφαρμογή τη vodafone δεν μετράει σωστά, αφού δείχνει ό,τι δείχνει και το σύστημά τους, το οποίο επίσης δεν μετράει σωστά. Κι αναρωτιέμαι... μας δουλεύουν; Και στην τελικά αφού το δικό τους σύστημα έχει πρόβλημα, γιατί δεν το διορθώνουν ή να το ρυθμίσουν προς όφελος του πελάτη; Δεν νομίζω να αποκλίνει 500MB το σύστημά τους, είναι 20% απόκλιση, αν σκεφτούμε ότι στα 2,5 GB μου μετράει άλλα 0,5 GB.. Στο λογαριασμό που εκδόθηκε, γράφει ότι κατανάλωσα περίπου 2600 ΜΒ... Έχει αντιμετωπίσει κανείς τόση απόκλιση; Έχω γκρινιάξει για το συγκεκριμένο θέμα στο thread του mobile internet. Υπολογίζουν λάθος τα MB, με 1000bytes αντί για 1024. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 1 Aυγουστου κ ακομα τα περιμενω τα 500ΜΒ . Λετε να ειμαι ανυπομονος;;;; Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 1 Aυγουστου κ ακομα τα περιμενω τα 500ΜΒ . Λετε να ειμαι ανυπομονος;;;; Καλό μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 (edited) Καλό μήνα. Καλο μηνα!!! Εσύ τα πήρες;;; Κ κατι ακομα υπαρχει κάποιο πακέτο ομιλίας που εχει τον πρωτο μηνα δωρεάν όπως το SE100;;; Edited July 31, 2012 by tsafou Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Δεν υπάρχει δωρεάν πακέτο ομιλίας ,αλλά υπάρχουν τρία δωρεάν πακέτα Internet- ένα από αυτά έχει και μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 1 Aυγουστου κ ακομα τα περιμενω τα 500ΜΒ . Λετε να ειμαι ανυπομονος;;;; εμένα μου ρθε μήνυμα ότι πήρα το 1.5GB δώρο, αλλά στο υπόλοιπο στο vodafonecu.gr δεν τα χει Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 εμένα μου ρθε μήνυμα ότι πήρα το 1.5GB δώρο, αλλά στο υπόλοιπο στο vodafonecu.gr δεν τα χει Δεν άντεξα κ πήρα εξυπηρέτηση πελατών ! Μου πε η κα πως μπορεί να μην φαίνεται αλλα τα χω πάρει τα 500ΜΒ!αρα όλα καλα! Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Δεν άντεξα κ πήρα εξυπηρέτηση πελατών ! Μου πε η κα πως μπορεί να μην φαίνεται αλλα τα χω πάρει τα 500ΜΒ!αρα όλα καλα! Δεν πήρες 500 ΜΒ 1.5 GB πήρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Δεν πήρες 500 ΜΒ 1.5 GB πήρες Φοβερό;;; Κ ακομα δεν εχω βάλει λεφτά στην κάρτα! Πήρα κ 1,5 απ whatsup πήρα κ 3 απο το συμβόλαιο που εχω ε θα λιωσω!! Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 (edited) Κι εμένα το ίδιο ήρθε αλλά το υπόλοιπο πως θα το μαθαίνουμε; Εκτός φυσικά από το μετρητή του τηλεφώνου. Και κάτι άλλο στο σάιτ τώρα έχει 2 τρόπους ενεργοποίησης της προσφοράς των 500ΜΒ. Το ένα με αυτόματη ανανέωση και το άλλο χωρίς αυτόματη ανανέωση. Το θέμα είναι πως και στους 2 τρόπους η αποστολή ενεργοποίησης είναι ίδια δηλαδή "SE 100" ή "ΣΕ 100 ” στο 19109. Τι θέλει να πει ο ποιητής; Edited August 1, 2012 by tripolis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Θέλει να πεί πως είναι λάθος surf100 είναι η απλή αγορά πακε΄του και Se100 η μηνιαία ανανέωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 ΣΕ 100 στελναμε και πριν 1 μηνα για απλη αγορα που δεν υπηρχε η αυτοματη ανανεωση, δεν πιστευω τωρα να μας παρουν 5ε αυτοματα χωρις να θελουμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Ναι λοιπόν πίστεψε το , άλλαξε , τώρα με se100 παίρνεις την αυτόματη ανανέωση ( η πρώτη δωρεάν ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Εννοω πως επειδη ειχα στειλει αυτη την εντολη πριν 1 μηνα περιπου και σε 1 βδομαδα ληγει το πακετο δεν πιστευω να μου ανανεωσουν αυτοματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts