Jump to content

Τα πάντα για: 3G/HSDPA, GPRS, MMS, Vodafone Internet

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα θελω να παρω ενα mifi hotspot αλλα 4g αμα παρω απο το εξωτερικο θα παιζει στην ελλαδα; επειδη ειναι πιο οικονομικο για αυτο το λεω; . για αυτο εδω ενδιαφερομαι

http://www.ebay.com/itm/Sprint-Sierra-Wireless-4G-LTE-Tri-Fi-Hotspot-/251332610410?pt=US_Other_Cell_Phone_Accessories&hash=item3a8497496a

ή ειναι κλειδωμενο σε αλλο δικτυο; .

επισης ειδα οτι η vodafone εβγαλε οικονομικο mifi hotspot με 39 ευρω! δειτε εδω http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Vodafone-Mobile-Wi-Fi-R206#

τελευταια ενημερωση 1:37am 11/9/2013 και για τα 2 site.

συμφερει!! πολυ που εβγαλε οικονομικο mifi!! βεβαια στην wind στο προγραμμα καρτοιντερνετ εβαλε το ιδιο mifi με την vodafone αλλα το δινει 50 ευρω και εχεις και 3gb ιντερνετ ενω στην vodafone το δινει μονο σκετη συσκευη στα 39 ευρω . ποιο απο τα 2 να παρω; . ηθελα να δοκιμασω το 4g αλλα δεν θελω να αλλαξω συσκευη τηλεφωνου! . οποτε για αυτο σκεφτομαι το mifi!!. το 4g του εξωτερικου θα ποιανει και στην ελλαδα ; .

Το συγκεκριμένο που λες είναι κλειδωμένο.

Εσύ πρέπει να ψάξεις για unlocked και για τις συχνότητες που παίζει το 4G εδώ για να είναι συμβατό με την κάρτα σου.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Το συγκεκριμένο που λες είναι κλειδωμένο.

Εσύ πρέπει να ψάξεις για unlocked και για τις συχνότητες που παίζει το 4G εδώ για να είναι συμβατό με την κάρτα σου.

έχεις κάποιο υποψιν σου ;

έχεις κάποιο υποψιν σου ;

Εχω παρει ενα εδω και μηνες απο eBay αλλα ειναι 3g μονο.

Ψαξε παλιοτερα posts μου εδω που το ειχα αναφερει.

Amazon Fire stick 4k max

Εχω παρει ενα εδω και μηνες απο eBay αλλα ειναι 3g μονο.

Ψαξε παλιοτερα posts μου εδω που το ειχα αναφερει.

τι μαρκα εχεις παρει; και ποσο σου κοστισε; . ειχες αναφερει παλια 4g ρουτερ; . εσυ το βρηκες χαμηλοτερο σε τιμη απο την ελλαδα ; . με συμβουλευεις καλυτερα να παρω ενα απο το εξωτερικο; .

Η επέκταση της Vodafone στην Ελλάδα ήταν το αντικείμενο της συνάντησης του Group Chief Executive της Vodafone, Vittorio Colao και του διευθύνοντος συμβούλου της Vodafone, Γλαύκου Περσιάνη με την πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία του υφυπουργού Ανάπτυξης, Νότη Μηταράκη.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Vittorio Colao δήλωσε: Είναι τιμή μου και ευχαρίστησή μου που ο Πρωθυπουργός πέρασε χρόνο με τη Vodafone και εμένα. Τον είδα κυρίως για να επιβεβαιώσω ότι η Vodafone είναι αφοσιωμένη σε αυτή τη χώρα, την Ελλάδα, και είναι έτοιμη να επιταχύνει επενδύσεις στην τεχνολογία 4G και να επεκτείνει την τεχνολογία 3G. Αυτό είναι, πιστεύω, είναι δείγμα εμπιστοσύνης στο ψηφιακό κόσμο και στην Ελλάδα και είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα πρώτα αποτελέσματα και με την εμπιστοσύνη που οι πελάτες της Vodafone επιδεικνύουν σε αυτή τη στρατηγική. Οπότε, δεσμευόμαστε για περισσότερη τεχνολογία στο μέλλον και μια καλύτερη ψηφιακή ζωή για όλους».

Από την πλευρά του ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ο Πρωθυπουργός συναντήθηκε σήμερα με το Διευθύνοντα Σύμβουλο της Vodafone, ο οποίος επιβεβαίωσε το επενδυτικό τους ενδιαφέρον για την Ελλάδα, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον τους για νέες επενδύσεις στο χώρο της τεχνολογίας. Διαρκώς τις τελευταίες εβδομάδες, τους τελευταίους μήνες παίρνουμε θετικότερα μηνύματα από την επενδυτική κοινότητα για τη θέση της Ελλάδος. Κάνουμε μια συγκροτημένη προσπάθεια για να φέρουμε ξένες επενδύσεις στη χώρα μας και ήδη τα πρώτα αποτελέσματα είναι θετικά. Ευχαριστώ πολύ».

Πηγή:http://www.capital.gr

Αύριο..CU FREE DAY! 500MB δώρο για να δεις τι έγινε στο RED BULL ART OF MOTION ( http://bit.ly/15jXKaB ) αλλά και να σερφαρεις όσο θες. στείλε δωρεάν N στο 1398 Edited by makis21

Από τις 11 Σεπτεμβρίου, η μηνιαία ανανέωση των πακέτων internet ,σταμάτησε να προσφέρει τον πρώτο μήνα δωρεάν .

Προφανώς είχε γίνει μεγάλη κατάχρηση ,

Η πώληση του μεριδίου της Vodafone στη Verizon, δηλαδή η τρίτη, μεγαλύτερη επιχειρηματική συμφωνία στην ιστορία της ανθρωπότητας, ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει και το μέρος του τιμήματος από τη συναλλαγή θα επενδυθεί σε δίκτυα νέας γενιάς στην Ευρώπη.

Αυτό επισημαίνει ο διευθύνων σύμβουλος του Vodafone Group Vittorio Colao σε συνέντευξή του στο κυριακάτικο Βήμα. Εξηγεί πως ζήτησε από τη Vodafone Ελλάδας να ετοιμάσει πλάνο προκειμένου να εξεταστούν νέες επενδύσεις στη χώρα μας, αναφέροντας πως η Ευρώπη έχει χάσει έδαφος στις τηλεπικοινωνίες.

Παράλληλα, επικρίνει το νέο πακέτο της Κομισιόν καθώς δεν μπορεί να οδηγήσει σε ισχυρότερα σχήματα και μεγαλύτερες επενδύσεις, τονίζει ότι το τούνελ της κρίσης θα είναι μακρύ και επισημαίνει πως το μόνο που θα διασφαλίσει ότι θα υπάρχει φως στο τέλος του θα είναι οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις.

Απευθύνει ωστόσο έκκληση στην ΕΕΤΤ για γρήγορο έλεγχο της δεσπόζουσας θέσης της Cosmote στην αγορά ενώ υπερασπίζεται το σχέδιο συνεπένδυσης με τη Wind. Δεν "βλέπει" πάντως την πιθανότητα συγχώνευσης με την εταιρεία στο άμεσο μέλλον.

Πηγή:http://www.capital.gr

Εχει χρησιμοποιησει κανεις τετοιο Mifi με το στικακι Huawei K4505 που υποτιθεται οτι κλειδωνει μεχρι τα 21,mbps;

image.usa111.com/image/Accessories/CQ321/CQ321-9.JPG

Με ενα αλλο απλο στικακι Ε172 δουλευουν ολα ρολοι.

Amazon Fire stick 4k max

Εχει χρησιμοποιησει κανεις τετοιο Mifi με το στικακι Huawei K4505 που υποτιθεται οτι κλειδωνει μεχρι τα 21,mbps;

image.usa111.com/image/Accessories/CQ321/CQ321-9.JPG

Με ενα αλλο απλο στικακι Ε172 δουλευουν ολα ρολοι.

καλυτερα παρε ενα mifi το r206 που το βαζεις σε ενα σημειο που εχει καλυτερο σημα και μετα συνδεεσαι ασυρματα με τον υπολογιστη ή το κινητο σου εγω αυτο θα παρω δεν παει αλλο... το στικακι εκει που εχω τον σταθερο υπολογιστη επειδη περιβαλλονται πορτες δεν με βολευει με το σημα μια ειναι στην μια γραμμη και μια καθολου και παει αργα ενω εαν παω με το λαπτοπ στο παραθυρο με το στικακι ποιανω 2 παυλες και αλλοτε και 3 και παει σφαιρα χτυπαω 5,50 mbs και 3, upload κατι που δεν το ειχα ποτε . Νομιζα οτι βαζωντας το κινητο ως μοντεμ θα ειχα τετοιες ταχυτητες τιποτα βλακειες καλυτερα να εχεις εναν εξοπλισμο με wifi παντα μαζι σου και να το βαζεις εκει που εχει καλυτερο σημα παρα να κανεις το κινητο hotspot και να μην μπορεις να μπεις με καλες ταχυτητες μετα στον υπολογιστη σου . εγω εχω το Κ 3772 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ 7,2MBS αμα παρω μεγαλυτερο στικακι π,χ το μιφι που σου λεω θα ποιανω πιστευω καλυτερα επειδη το μεγιστο ειναι μεχρι 21 ενω τωρα μεχρι 7,2 και ισως να μην φτανει περισσοτερο το στικακι . αλλλα και παλι με 5 mbs παει σφαιρα.. και πρωτη φορα ημουνα τοσο χαρουμενος που το ιντερνετ δεν κολλαει τοσο οσο με το adsl στο σπιτι μετα 2 που κολλαει και αμα βαλεις να κατεβασεις κατι επειδη θα κανει μερε να κατεβει παει σαν κοτα συνεχεια.. ενω με το στικακι παει σφαιρα και κατεβαινει αυτο που θελεις.

5mbps πιανω και με το Ε172.

Ομως για αυτο πηρα το Κ4505 που παει 20+ για να πιανω παραπανω

Αλλα μαλλον δεν ειναι συμβατο με το mifi μου

Amazon Fire stick 4k max

καλησπερα παιδια,

ειμαι φοιτητης μεταπτυχιακος και εχω στο ονομα μου ιντερνετ της HOL.

θα ηθελα να ρωτησω, αν γινεται να βγαλω ιντερνετ φοιτητικο της vodafone (4.74 ευρω τον μηνα για 4gbyte) και να το χρησιμοποιει ο αδερφος μου που βρισκεται σε αλλη πολη απ'οπου σπουδαζω εγω.

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

καλησπερα παιδια,

ειμαι φοιτητης μεταπτυχιακος και εχω στο ονομα μου ιντερνετ της HOL.

θα ηθελα να ρωτησω, αν γινεται να βγαλω ιντερνετ φοιτητικο της vodafone (4.74 ευρω τον μηνα για 4gbyte) και να το χρησιμοποιει ο αδερφος μου που βρισκεται σε αλλη πολη απ'οπου σπουδαζω εγω.

Φυσικά γίνεται

• 3 weeks later...
Έχει σταματήσει η vodafone την 4G κάλυψη σε νέες περιοχές ή μου φαίνεται?? την βλέπω πολύ στάσιμη σε σχέση με την κοτε.

Έχουμε χάρτη 4ης γενιάς με κάλυψη σε πόλεις της ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ?

Έχουμε χάρτη 4ης γενιάς με κάλυψη σε πόλεις της ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ?

Δεν νομιζω πως εχει φτιαξει χαρτη η βοντα γιατι θα ειναι για γελοιο! απλα σου παραθετει τις περιοχες που εχει καλυψη εδώ http://www.vodafone.gr/portal/4G

Μήπως γνωρίζετε αν η συσκευή mifi http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Vodafone-Mobile-Wi-Fi-R206# που δίνει η Vodafone μπορεί να χρησιμοποιηθεί με sim άλλης εταιρείας ;

Μήπως γνωρίζετε αν η συσκευή mifi http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Vodafone-Mobile-Wi-Fi-R206# που δίνει η Vodafone μπορεί να χρησιμοποιηθεί με sim άλλης εταιρείας ;

απο οσο εχω ρωτησει ειναι ακλειδωτη. αρα μπορει να χρησιμοποιηθει ηθελα να την παρω και εγω και για βονταφον και για γουιντ γενικα για ολα τα δικτυα αλλα τελικα ακομα δεν την πηρα.. αλλα την πηρε ενας φιλος μου πολυ ωραια. και σε σμαρτφονε εχει και εφαρμογη για να μπαινεις μεσα το κακο ειναι οτι οτι τα λαμπακια δεν ειναι μονιμα ανοιχτα παρα μονο αναβοσβηνει η ενδειξη της μπαταριας οταν ειναι συνδεδεμενο και πρεπει να πατησεις το κουμπι που ανοιγει η συσκευη για 1δευτερολεπτο για να αναψει γενικα μπορεις να το βλεπεις και μεσα απο το interface του ρουτερ. εκεινος το εχει στην τσαντα του και οπου ειναι μπαινει ιντερνετ αναξαρτητα που εχει κινητο με 2 καρτες δεν πληρωνει αλλο ιντερνετ επειδη το εχει παντα μαζι του μονο της ωρες που το χρειαζεται οποτε κανει και εξοικονομιση μπαταριας και στην συσκευη μιφι.

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Αν είχα μείνει σε αυτά που μου έλεγαν σε καταστήματα κινητής θα τρελαινόμουν. :lol:

καλησπέρα σε όλους,

έχω πρόβλημα με το 3g doggle που έxω,με το που γράφει το ppp γίνετε κλήση αμέσως λέει αποσυνδεδεμένο

tablet nexus 7 4.3.1

3g doggle vodafone huaei

ευχαριστώ

Συναντάω 3g με την vodafone πολύ συχνότερα απο οτι με την wind

αλλά είναι άθλιο.

Μπορεί να έχει επιτρέψει το voip εδώ και ένα χρόνο ακόμα και στα καρτοκινητα αλλά η ποιότητα συνομιλίας είναι μαύρο χάλι

Κάτι κάνει δεν εξηγείτε, έχω συνέχεια διακοπές η τρελή καθυστέρηση με το κινητό σε 3g only τσεκαρισμένο σε όλη την Κρήτη σε κεντρικά και όχι σημεία

Με την wind αν έχει 3g μιλάς κανονικά

Εσείς τι λέτε?

καλησπέρα σε όλους,

έχω πρόβλημα με το 3g doggle που έxω,με το που γράφει το ppp γίνετε κλήση αμέσως λέει αποσυνδεδεμένο

tablet nexus 7 4.3.1

3g doggle vodafone huaei

ευχαριστώ

Μιλας για το pop wigdet;

Και μενα με το ταμπλετ δουλευε καλα για μηνες και μετα σταματησε.

Πηρα, mifi, και ησυχασα.

Amazon Fire stick 4k max

Οχι για το ppp widget λεω,ενταξει εχει ενα θεμα ο κερνελ αλλα παλι δε με καλυπτει,δε μου λεσ στο mifi μπορεισ να το βαλεισ να πιανει μονο 3g?

Οχι για το ppp widget λεω,ενταξει εχει ενα θεμα ο κερνελ αλλα παλι δε με καλυπτει,δε μου λεσ στο mifi μπορεισ να το βαλεισ να πιανει μονο 3g?

Και εγω το ppp widget εννοουσα! κοιτα ξερω οτι το mifi μπορει να γινει και repeater δηλαδη να μεταδιδει πιο μακρια καποιο wifi που εχει συνδεθει.

Εγω εχω το tplink mr3020. Ψαξτο να δεις τι προσφερει.

Εγω το δουλευω αποκλειστικα σαν mifi και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Amazon Fire stick 4k max

Τελικά πήγα κ πήρα το mifi της vodafone με φοιτητικό πακέτο,4.7€ τα 4gb,απλα ελω να ρωτησω αν υπαρχει καποια android εφαρμογή που να σου δειχνει ποσα mb εχεις ξοδέψει απο συγκεκριμένο δικτυο wifi κ οχι γενικα απο ολα τα wifi