Jump to content

Τα πάντα για: 3G/HSDPA, GPRS, MMS, Vodafone Internet

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει κάπου χάρτης 3G κάλυψης ; Ψιλοαπαράδεκτοι όμως, στο Χαιδάρι σε 3 διαφορετικά σημεία και 3G κάλυψη μηδέν.:mad:

Δυστυχώς δεν υπάρχει κάπου. Ο μόνος που υπάρχει είναι στο gsmworld αλλά μην τον αναζητήσεις καν. Είναι από το 2004-5. Δείχνει ελάχιστη κάλυψη η οποία σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην σημερινή πραγματικότητα. Σε αυτό τον τομέα μόνο η wind παρέχει χάρτη και τον ανανεώνει συχνά. Αν σε ενδιαφέρει κάποια περιοχή συγκεκριμένα μπορείς να μάθεις για την κάλυψη ή μεσω του 13830 ή ρωτώντας εδώ. Κάποιο μέλος μπορεί να ξέρει.

Εχω iphone και το χρησιμοποιω με το νεο καρτοκινητό της vodafone. Μπορει να μου δώσει κάποιος το apn settings? Εχω δοκιμάσει διάφορα αλλα δεν λειτοτργεί κάποιο.

me iphone θα βαλεις webonly.vodafone.gr .... αλλα πρεπει να εχεις καποιο πακετο ιντερνετ ενεργοποιημενο για να μπεις ... ..αν παρεις στο 13830 εχει ενα τμημα για συνδρομητες με iPhone νομιζω και στα λενε ολα χαρτι και καλαμαρι..

me iphone θα βαλεις webonly.vodafone.gr .... αλλα πρεπει να εχεις καποιο πακετο ιντερνετ ενεργοποιημενο για να μπεις ... ..αν παρεις στο 13830 εχει ενα τμημα για συνδρομητες με iPhone νομιζω και στα λενε ολα χαρτι και καλαμαρι..

Το webonly.vodafone.gr ισχύει για τα συμβόλαια. Σωστά αναφέρθηκε προηγουμένως ότι από την στιγμή που έχει καρτοκινητό πρέπει να βάλει webkarta.vodafone.gr :)

Πήγα σήμερα να ενεργοποιήσω το VPN απο το iphone2G μου για να συνδεθω στο VPN Server μου στο σπιτι και είδα οτι δεν μπορω να συνδεθω!!!

Εχω CU webkarta.vodafone.gr 30MB/3.5€ το μηνα

και δεν μπορω να συνδεθω με GPRS ενω σε WiFi συνδεομαι!!!

Λιγο που το εψαξα ειδα οτι μπορει να μην υποστηριζει το ip(interface) που μου δινει η vodafone

NAT-T (NAT traversal in the IKE) is a method of enabling IPsec-protected IP datagrams to pass through network address translation (NAT).

Γιατι αυτό; Αν ειχα 3G θα επαιζε; τι θα επρεπε να ειχα; ξερει κανεις;

...A-Ge0...

Αν κατάλαβα καλά, μπλοκάρονται τα ports για την επικοινωνία. Το 3G δεν έχει σχέση με το μπλοκάρισμα. Είναι απλά ο τύπος του δικτύου μέσω του οποίου συνδέεσαι. Την ίδια υπηρεσία παίρνεις είτε μέσω 2G είτε μέσω 3G. Από κει και πέρα, κάνε ένα τηλέφωνο στο 13830 να το ρωτήσεις στο αρμόδιο τμήμα

Καλησπέρα. Ασχολούμαι με τις εγκαταστάσεις δικτύων και σε κάποιο φωτοβολταϊκό πάρκο χρειάστηκε να βάλω VMB επειδή θέλει να παρακολουθεί τα συστήματα του από το internet. Του έβαλα ένα 3g router DLINK και είναι πλέον συνδεμένο το πάρκο αλλά όταν προσπαθήσω να συνδεθώ απέξω δε μαφήνει. Παρόμοιο πρόβλημα είχα με το ΟΤΕ Connx και απενεργοποίησα την προστασία κακόβουλων επιθέσεων που στην ουσία φράζει όλες τις εισερχόμενες συνδέσεις. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει τρόπος να ανοίξω τις εισερχόμενες στη Vodafone? Ευχαρίστώ.

Εχω ενεργοποιησει την υπηρεσια απο το 1286. Μπηκα στο 1392 που ελεγε για να μου στειλουν τις ρυθμισεις. Μου 'πε πως θα σταλουν αμεσα (χθες το βραδυ) κι ακομα τιποτα. Ξερει κανεις πως μπορω να το ενεργοποιησω;

Εχω ενεργοποιησει την υπηρεσια απο το 1286. Μπηκα στο 1392 που ελεγε για να μου στειλουν τις ρυθμισεις. Μου 'πε πως θα σταλουν αμεσα (χθες το βραδυ) κι ακομα τιποτα. Ξερει κανεις πως μπορω να το ενεργοποιησω;

καποιες φορες οντως ερχονται αυτες οι ρυθμισεις με sms (μεσω 1392) πολυ αργοτερα η και καθολου.. καλυτερα παρε ενα τηλ στο 13830 και πες να σου τις στειλουν αμεσως απο το αρμοδιο τμημα η μεσω της ιστοσελιδας της βονταφον .. (ρυθμισεις συσκευων)

Ρε παιδιά, υπάρχει κάποιος που να έκλεισε ένα χρόνο συμβόλαιο σε πρόγραμμα mobile broadband να μας πει περίπου πόσο επιδότηση δίνουν για ανανέωση σε αυτού του είδους τα data συμβόλαια; Για παράδειγμα για το φοιτητικό των 5gb / μήνα με 25 ευρώ, πόση επιδότηση να περιμένει κάποιος όταν συμπληρωθεί ένας χρόνος;;

ευχαριστώ!!1

:)

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=2421 Δες εδω!

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

καλημέρα,

έχω το htc touch 2 και δεν ξέρω πώς μπορώ να περάσω μέσα σε αυτό ρυθμίσεις mms...πάω απο το site της Vodafone αλλά δεν στέλνει τπτ στο κινητό...επίσης είχα βρεί ένα .cab με τις ρυθμίσεις αυτές το οποίο δεν μπορώ να βρώ πουθενά...υπάρχει κάποιος που να του δουλεύουν τα mms? thnxxx

Μια ερώτηση: έχω vodafone live συσκευή. Χρειάζεται να ρυθμίσω κάτι;

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Ναι, χθες.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Θα το κάνω.

Μήπως είναι για όλους με αυτό το apn? Γιατί, το συγκεκριμένο (internet.vodafone.gr) είναι για συνδρομητές συμβολαίου χωρίς πακέτο data. Για αυτούς που έχουν πακέτο data είναι το webonly.vodafone.gr. Οπότε αν γυρίσουμε το apn σε internet.vodafone.gr ?Δεν ξέρω αν στέκει αυτό βέβαια.

Πήρε κάποιος που έλαβε το sms το 13830 να το επιβεβαιώσει ?

Aς πάρει και κάποιος άλλος που έλαβε το sms στο 13830 να ρωτήσει πώς επιλέχθηκε και αν ισχύει για όλους αυτή η προσφορά. :O

Μήπως είναι για όλους με αυτό το apn? Γιατί, το συγκεκριμένο (internet.vodafone.gr) είναι για συνδρομητές συμβολαίου χωρίς πακέτο data. Για αυτούς που έχουν πακέτο data είναι το webonly.vodafone.gr. Οπότε αν γυρίσουμε το apn σε internet.vodafone.gr ?Δεν ξέρω αν στέκει αυτό βέβαια.

Πήρε κάποιος που έλαβε το sms το 13830 να το επιβεβαιώσει ?

Το webonly είναι μόνο για συμβόλαια i-phone. Για όλα τα υπόλοιπα ισχύει το internet και για τα καρτοκινητά το webkarta.

Άρα:

- i-phone: webonly.vodafone.gr

- όλα τα άλλα τηλέφωνα( με συμβόλαιο): internet.vodafone.gr

- όλα τα άλλα τηλέφωνα( καρτοκινητά): webkarta.vodafone.gr

Καλησπέρα σας!

Μου ήρθε και μένα το περιβόητο μήνυμα!

Πήρα το 13830 και μου είπαν πως ισχύει.. και ότι να πάρω τηλέφωνο σε ένα αριθμό, τον οποίο όμως δεν θυμάμαι... και εδώ θέλω να μου πείτε ποιος είναι... για να μου στείλουν τις ρυθμίσεις για το κινητό μου...! :)

Οπότε... σε ποιόν αριθμό πρέπει να καλέσω???

(για το υπόλοιπο των MB πρέπει λέει να καλούμε στο 13830 :/ )

Καλησπέρα σας!

Μου ήρθε και μένα το περιβόητο μήνυμα!

Πήρα το 13830 και μου είπαν πως ισχύει.. και ότι να πάρω τηλέφωνο σε ένα αριθμό, τον οποίο όμως δεν θυμάμαι... και εδώ θέλω να μου πείτε ποιος είναι... για να μου στείλουν τις ρυθμίσεις για το κινητό μου...! :)

Οπότε... σε ποιόν αριθμό πρέπει να καλέσω???

(για το υπόλοιπο των MB πρέπει λέει να καλούμε στο 13830 :/ )

1392 Χωρις χρεωση (καμια φορα τα sms αργουν λιγο) ..η απο την σελιδα της vodafone

Kαλησπερα,

Εχω προσθεσει ενα πακετο δεδομενων στο προγραμμα μου και μου ηρθε και το μηνυμα οτι η υπηρεσια δικτυου ενεργοποιηθηκε.

Πηρα και στο 1392 και μου σταλθηκαν οι ρυθμισεις.Δημιουργηθηκε ενα νεο σημειο προσβασης (εχω το Nokia 5800) με ονομα Vflive και διευθυνση wap.vodafone.gr.Μπαινει κανονικα internet μεσω αυτου.

Ολα ok δηλαδη ετσι?Δεν υπαρχει περιπτωση να εκανα κατι διαφορετικο και να χρεωνομαι?:p Απο τη στιγμη που εχω ογκο δεδομενων οτι και αν γινει τα τραβαει απο εκει σωστα?Επειδη βλεπω λετε κατι διαφορετικες ρυθμισεις πισω (π.χ internet.vodafone.gr).