MichalisS Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Τις έχω περάσει και τις δύο, αλλά αυτό που λες ισχύει: η χρέωση είναι ενιαία από όλα τα APNs στα προγράμματα αυτά, όπως μου είπαν στην Εξ. Πελατών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Δίκιο έχουν! :) Νομίζω,αν ξεπεράσεις το δωρεάν όγκο δεδομένων ειναι 0,0001 ευρώ το kbyte! Χοντρικά,100 ευρώ το 1 gigabyte!Σε σχέση με τις άλλες 2 είναι πάμφθηνο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Τις έχω περάσει και τις δύο, αλλά αυτό που λες ισχύει: η χρέωση είναι ενιαία από όλα τα APNs στα προγράμματα αυτά, όπως μου είπαν στην Εξ. Πελατών. Eίναι ενιαία η χρέωση σε όλα τα APNs αλλά καλύτερα να μπαίνεις με το internet.vodafone.gr (που σου δίνει full internet και δεν είναι μέσω proxy). Nαι θα έχεις 1,5 GB κάθε μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Ειμαι συνδρομητης vodafone και εχω προς το παρον μονο δωρεαν χρονο ομιλιας, τους ζητησα πριν λιγες μερες που εκανα ανανεωση να παω στο surf & talk 100 lite που δινει 1.5GB/μηνα και μου ειπαν οτι με το LG KU990 που εχεις θα παρεις μονο 250MB και οχι 1.5GB, ανανεωση σε καταστημα πλαισιο και αυτο το εμαθε ο υπαλληλος με τηλεφωνο στην vodafone και αφου τον ειχαν καμια ωρα στο περιμενε γιατι ειναι καινουρια η προσφορα. Σημερα ενεργοποιησα δοκιμαστηκα το surf & email 30, αλλα μου φαινονται λιγα, θελω να παω στο 150, αλλα πρεπει να εχω internet optimized συσκευη, δεν καταλαβαινω το κολλημα τους, αφου τα περισσοτερα κινητα, εχουν κανονικο browser, ασε που εγω θελω να τα χρησιμοποιω κυριως σε pc με το κινητο σε ρολο HSDPA modem. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Ειμαι συνδρομητης vodafone και εχω προς το παρον μονο δωρεαν χρονο ομιλιας, τους ζητησα πριν λιγες μερες που εκανα ανανεωση να παω στο surf & talk 100 lite που δινει 1.5GB/μηνα και μου ειπαν οτι με το LG KU990 που εχεις θα παρεις μονο 250MB και οχι 1.5GB, ανανεωση σε καταστημα πλαισιο και αυτο το εμαθε ο υπαλληλος με τηλεφωνο στην vodafone και αφου τον ειχαν καμια ωρα στο περιμενε γιατι ειναι καινουρια η προσφορα. Σημερα ενεργοποιησα δοκιμαστηκα το surf & email 30, αλλα μου φαινονται λιγα, θελω να παω στο 150, αλλα πρεπει να εχω internet optimized συσκευη, δεν καταλαβαινω το κολλημα τους, αφου τα περισσοτερα κινητα, εχουν κανονικο browser, ασε που εγω θελω να τα χρησιμοποιω κυριως σε pc με το κινητο σε ρολο HSDPA modem. Δεν ισχύει αυτό που σου είπαν, όποια συσκευή και να έχεις αν πας στο Surf&Talk 100 lite θα έχεις 1,5 GB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Δεν ισχύει αυτό που σου είπαν, όποια συσκευή και να έχεις αν πας στο Surf&Talk 100 lite θα έχεις 1,5 GB. Καταλαβα, προσπαθουσαν να μου πασαρουν συσκευη με τα 2πλασια ευρω. :mad: Οποτε θα παω σε ενα καταστημα vodafone και θα τους πω να μου ενεργοποιησουν το surf & mail 250 πανω στο Vodafone Οικονομικό 20 που εχω. Και αμεσα θα ενεργοποιηθει ή στον επομενο μηνα? Ή μηπως να παω στο surf & talk 100 lite που τα εχει πακετο και τα 2 προγραμματα? Τελος δεν βλεπω καποια δεσμευση στα πακετα surf & mail, οποτε αν προτιμησω αυτον τον τροπο μπορω να διακοψω το προγραμμα internet αν δεν το χρειαζομαι, πιο απλα απο το να πηγαινω απο το surf & talk 100 lite πισω στο Οικονομικο 20? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Καταλαβα, προσπαθουσαν να μου πασαρουν συσκευη με τα 2πλασια ευρω. :mad: Οποτε θα παω σε ενα καταστημα vodafone και θα τους πω να μου ενεργοποιησουν το surf & mail 250 πανω στο Vodafone Οικονομικό 20 που εχω. Και αμεσα θα ενεργοποιηθει ή στον επομενο μηνα? Ή μηπως να παω στο surf & talk 100 lite που τα εχει πακετο και τα 2 προγραμματα? Τελος δεν βλεπω καποια δεσμευση στα πακετα surf & mail, οποτε αν προτιμησω αυτον τον τροπο μπορω να διακοψω το προγραμμα internet αν δεν το χρειαζομαι, πιο απλα απο το να πηγαινω απο το surf & talk 100 lite πισω στο Οικονομικο 20? :confused: Εντός 2-3 μερών ενεργοποιήται. Δες τι σε συμφέρει καλύτερα, να βάλεις surf & email ή να μεταφερθείς στο surf & talk (πάλι εντός 3 ημερών γίνεται η αλλαγή) και αποφάσισε ανάλογα. Δεν μπορείς να ζητήσεις εκ των υστέρων απενεργοποίηση του internet (άσχετο αν στη πραγματικότητα αυτό κάνουν). Ζητάς να επιστρέψεις στο παλιό σου πρόγραμμα (πάλι εντός 3 ημερών η αλλαγή). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 Έχω παρατηρήσει ότι στο iPhone χρησιμοποιείται σαν APN το webonly.vodafone.gr. Έχει διαφορά απ το να χρησιμοποιήσεις το internet.vodafone.gr (ή το αντίστοιχο apn για τους συνδρομητές συμβολαίου); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dali13gr Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 Σε ταχύτητα καμιά διαφορά. Έχει όμως σημαντική διαφορά στη χρέωση :-) Με το internet.vodafone.gr, κάθε επιπλέον MB μετά από τον δωρεάν όγκο, κοστιζει γύρω στα 6€ ενώ με το webonly 0,02€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 Σε ταχύτητα καμιά διαφορά. Έχει όμως σημαντική διαφορά στη χρέωση :-) Με το internet.vodafone.gr, κάθε επιπλέον MB μετά από τον δωρεάν όγκο, κοστιζει γύρω στα 6€ ενώ με το webonly 0,02€. Οι χρεωσεις ειναι κοινες για ολα τα apns. Δεν γνωριζω αν το webonly παιρνα απο κανεναν proxy για iphone optimization. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 Ναι θέλω να πω, υπάρχει περίπτωση χρησιμοποιώντας το internet.vodafone.gr να χρεώνει κανονικά τον όγκο ενώ εγώ έχω το surf and talk; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 Ναι θέλω να πω, υπάρχει περίπτωση χρησιμοποιώντας το internet.vodafone.gr να χρεώνει κανονικά τον όγκο ενώ εγώ έχω το surf and talk; Σε καμία περίπτωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 Ευτυχώς γιατί έχω μια αγωνία για τον λογαριασμό που θα εκδοθεί... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 Αν δεν ξεπερασεις τα δωρεαν ΜΒ που εχεις ειτε με την μια μπεις ειτε με την αλλη δεν χρεωνεσαι διαφορετικα.. σιγουρα γιατι 2 μηνες τωρα δεν ειδα καμια χρεωση αφου δεν ξεπερασα τα δωρεαν ΜΒ και συνδεομαι και με τις δυο παντα! Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSIT Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Θα ηθελα την βοηθεια σας. Εδω και μια εβδομαδα ακριβως αγορασα ενα πακετο cu να χρησιμοποιω ως δευτερο αριθμο. Καλεσα στο cc και zητησα να μου ενεργοποιησουν το gprs και μου ειπαν σε 4 ωρες ολα θα ειναι o.k. Ελα ομως που εδω και 5 μερες καθε μερα τηλεφωνω 3 φορες και παντα ακουω την ιδια απαντηση αλλα χωρις τελικα να γινετε κατι. Ποιο μπορει να ειναι το προβλημα? Ειναι τοσο χρονοβορα και δυσκολη δουλεια να μου το ενεργοποιησουν? Να περιμενω η οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Θα ηθελα την βοηθεια σας. Εδω και μια εβδομαδα ακριβως αγορασα ενα πακετο cu να χρησιμοποιω ως δευτερο αριθμο. Καλεσα στο cc και zητησα να μου ενεργοποιησουν το gprs και μου ειπαν σε 4 ωρες ολα θα ειναι o.k. Ελα ομως που εδω και 5 μερες καθε μερα τηλεφωνω 3 φορες και παντα ακουω την ιδια απαντηση αλλα χωρις τελικα να γινετε κατι. Ποιο μπορει να ειναι το προβλημα? Ειναι τοσο χρονοβορα και δυσκολη δουλεια να μου το ενεργοποιησουν? Να περιμενω η οχι? Τι ακριβώς λειτουργία θες να κάνεις με το GPRS? Χρησιμοποιείς Opera mini για παράδειγμα? Γιατί τα δικά τους προφιλ λειτουργίας δεν δουλεύουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSIT Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Τι ακριβώς λειτουργία θες να κάνεις με το GPRS? Χρησιμοποιείς Opera mini για παράδειγμα? Γιατί τα δικά τους προφιλ λειτουργίας δεν δουλεύουν... Σχετικα με τον Opera δεν ξερω τι ακριβως εννοεις αλλα στο κινητο του αδελφου μου δουλευουν κανονικα. Εννοω να μπορω να μπω στο vodafone live, να στειλω email αυτα σε γενικες γραμμες. Δεν μου εμφανιzει το G καθολου και οταν παω να κανω συνδεση μου γραφει αποτυχια συνδεσης. Να σημειωσω οτι η συσκευη μου ειναι vodafone live εχει ολες τις ρυθμισεις κανονικα. Οταν δοκιμασα να χρησιμοποιησω την sim του αδελφου μου δουλεψαν ολα ρολοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Σχετικα με τον Opera δεν ξερω τι ακριβως εννοεις αλλα στο κινητο του αδελφου μου δουλευουν κανονικα. Εννοω να μπορω να μπω στο vodafone live, να στειλω email αυτα σε γενικες γραμμες. Δεν μου εμφανιzει το G καθολου και οταν παω να κανω συνδεση μου γραφει αποτυχια συνδεσης. Να σημειωσω οτι η συσκευη μου ειναι vodafone live εχει ολες τις ρυθμισεις κανονικα. Οταν δοκιμασα να χρησιμοποιησω την sim του αδελφου μου δουλεψαν ολα ρολοι. Αν δουλεύει με άλλη sim, τότε προφανώς έχουν αυτοί πρόβλημα και όχι το κινητό σου. Πάρε τους τηλέφωνο, πες τους ότι τους έχεις πάρει κάμποσες φορές, όλοι σου λένε ότι το ενεργοποιούνε και δεν ενεργοποιείται τελικά και ότι με άλλη sim δουλεύει κανονικά, οπότε ζήτα τους να κάνουν αναφορά προβλήματος στο τεχνικό τμήμα και ζήτα να σε ενημερώσουν όταν καταλάβουν τι γίνεται. Πάρε στο 1283, για να μην χρεωθείς και περίμενε να συνδεθείς με κάποιον υπάλληλο, γιατί στην αρχή έχει τηλεφωνητή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSIT Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Εγινε φιλε σε ευχαριστω αλλα τους εχω παρει αρκετα τηλεφωνα αυτοι λενε οτι το ενεργοποιουν κανονικα αλλα εγω δεν μπορω να συνδεθω. Θα ξαναδοκιμασω κι'αυριο μηπως καταφερω να μιλησω με καποιον απο το τεχνικο τμημα γιατι νομιzω οτι αυτοι πρεπει να εχουν καποιο προβλημα και οχι η συσκευη μου. Ειδωμεν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Στην πολύ μα πάρα πολύ έκτακτη ανάγκη,ζήτα reset στη γραμμή σου!Αν και λογικά,για να φτάσεις σε σημείο να μην μπαίνει με τίποτα,θα στην κάνει το αρμόδιο τμήμα ούτως ή άλλως!Επόμενο στάδιο είναι η αλλαγή SIM! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Τι ακριβώς λειτουργία θες να κάνεις με το GPRS? Χρησιμοποιείς Opera mini για παράδειγμα? Γιατί τα δικά τους προφιλ λειτουργίας δεν δουλεύουν... Τι ακριβως εννοεις οτι ο opera δεν λειτουργει?Εννοεις μηπως με τα προφιλ wap & vodafone internet???γιατι το εβαλα πριν μερικες μερες και παιζει κανονικα ο opera σε νοκια 6210 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Δεν παίζει με το προφίλ internet.vodafone που στέλνουν... Σε μένα πάντως σίγουρα δε δούλευε, ούτε συνδεόταν με το PC. Ήθελε το webkarta και στα 2 για να δουλέψει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSIT Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Στην πολύ μα πάρα πολύ έκτακτη ανάγκη,ζήτα reset στη γραμμή σου!Αν και λογικά,για να φτάσεις σε σημείο να μην μπαίνει με τίποτα,θα στην κάνει το αρμόδιο τμήμα ούτως ή άλλως!Επόμενο στάδιο είναι η αλλαγή SIM! Λοιπον χθες δυο υπαλληλοι το ανελαβαν προσωπικα και μεχρι το απογευμα θα ειχε ενεργοποιηθει. Σημερα παντως παλι τιποτα! Χθες επισης αγορασα ενα πακετακι cu και zητησα ενεργοποιηση και οντως σε λιγοτερο απο 4 ωρες. Μαλλον πρεπει να παιzει προβλημα με την sim (αν και δεν μου ειπαν κατι τετοιο απο το cc και zητησα και reset της γραμμης οπως προτεινες. Βαρεθηκα να περιμενω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derbu Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Έχω το iphone και θέλω να βλέπω data. Η Vodafone μου είπε ότι δεν επιτρέπει (και όντως δεν δουλεύει) το iphone να χρησιμοποιεί το surfmail 30 γιατί "δεν φτάνει για τις ανάγκες του τηλ.". Εγώ που χρησιμοποίησα το iphone με το surfmail 250, δεν χάλασα πάνω από 20mb το μήνα. Συνεπώς θεωρώ ότι είναι χαζομάρα να πληρώνω 13 ευρώ αντί για 3 ευρώ. Υπάρχει λύση να χρησιμοποιώ το iphone με το surfmail 30? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Τα προγράμματα Surf and mail παρέχονται προς όλους,ανεξαιρέτως συσκευής!Συνεπώς,μπορείς να τα χρησιμοποιείς!Απλά,για τη λειτουργία τους νομίζω θέλουν μονο το apn:internet.vodafone.gr ενώ τα προγράμματα του i-phone χρησιμοποιούν το apn:webonly.vodafone.gr! Ας το επιβεβαιώσει όμως και καποιος ακόμη,μη σε πάρω στο λαιμό μου!Παρ'όλα αυτά,μπορείς να κάνεις κανονικά ενεργοποίηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts