K700i_maniakos Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 Λέτε να ξαναβάλουνε και την επόμενη χρονιά τους Απαράδεκτους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 Λέτε να ξαναβάλουνε και την επόμενη χρονιά τους Απαράδεκτους; Πάντως εάν τα προβάλλει και την επόμενη σεζον θα προτιμούσα να δείχνει ένα επεισόδιο την εβδομάδα και ελπίζω να μην πέσει πάλι απέναντι σε κάποιο δυνατό σηριαλ όπως έγινε φέτος με το <<Μη μου λές αντίο.>> του Μανουσάκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K700i_maniakos Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 Όποιο σίριαλ και να είναι απέναντι στους Απαράδεκτους σιγά μην το δώ! Μωρέ μακάρι να το ξαναβάλουν στο MEGA κι ας βάλουν ότι θέλουν στον αντέννα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 Λέτε να ξαναβάλουνε και την επόμενη χρονιά τους Απαράδεκτους; APO KAI KLEIETAI!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K700i_maniakos Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 Γιατί αποκλείεται;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 Γιατι θα τσινίσουν οι συντελεστές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 Γιατι θα τσινίσουν οι συντελεστές. Γιατί,θα τους ρωτήσουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Φυσικά!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_DOORMAN Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Γιατι θα τσινίσουν οι συντελεστές. Αν ομως παρουν ποσοστα οπως ενδεχομενως να πηραν και φετος (ενδεχομενως λεω δεν ξερουμε!) δεν νομιζω να εχουν προβλημα...Τα ποσοστα βεβαια παντα στη θεωρια διοτι ουκ ολιγες φορες εχουμε ακουσει ηθοποιους να διαμαρτυρονται για επαναληψεις επεισοδιων που πρωταγωνιστουν και δεν πληρωνονται οπως θα επρεπε.... Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 34 επεισόδια από Απαράδεκτους!Σε πολύ καλή ποιότητα!μια χαρά!sto bt exei sunolika 38 titlous.. ta exo brei ola ektos apo ta :26,27,29,30,31,32,33,35 kai 36 telika posa epeisodia einai? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tlum Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 Μετά από χρόνια και καιρούς θυμήθηκα να ρωτήσω κάτι.... Θυμάστε μήπως ένα επεισόδιο που η Δήμητρα δεν μαγείρευε καλά και ο Σπύρος την φώναζε? Της είχε μάλιστα βάλει ένα εφέ στην κουζίνά. όταν πήγαινε να καεί το φαγητό, ακουγόταν ένα ουρλιαχτό! επίσης υπήρχε ένα άλλο εφέ με κεραυνούς ,όταν ξεχνούσε το θερμοσίφωνο ανοιχτό. έχω την εντύπωση ότι γενικώς υπήρχε τσακωμός ανάμεσά τους γενικώς.. Θυμάστε κάτι τέτοιο? Ποιό ήταν αυτό το επεισόδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 Μετά από χρόνια και καιρούς θυμήθηκα να ρωτήσω κάτι.... Θυμάστε μήπως ένα επεισόδιο που η Δήμητρα δεν μαγείρευε καλά και ο Σπύρος την φώναζε? Της είχε μάλιστα βάλει ένα εφέ στην κουζίνά. όταν πήγαινε να καεί το φαγητό, ακουγόταν ένα ουρλιαχτό! επίσης υπήρχε ένα άλλο εφέ με κεραυνούς ,όταν ξεχνούσε το θερμοσίφωνο ανοιχτό. έχω την εντύπωση ότι γενικώς υπήρχε τσακωμός ανάμεσά τους γενικώς.. Θυμάστε κάτι τέτοιο? Ποιό ήταν αυτό το επεισόδιο? 03. H έξωση. Αυτό με το αρνάκι που το σφάζανε στον φούρνο. Και με το πιπέρι στο μπανιο... Χαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαα:lol: :lol: :lol: Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APOSTOLISHATZ Δημ. April 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2006 sto bt exei sunolika 38 titlous.. ta exo brei ola ektos apo ta :26,27,29,30,31,32,33,35 kai 36 telika posa epeisodia einai? Από όσο ξέρω είναι 64 επεισόδια,εγώ διαθέτω σε πολύ καλή ποιότητα τα 44 από αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tlum Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 03. H έξωση. Αυτό με το αρνάκι που το σφάζανε στον φούρνο. Και με το πιπέρι στο μπανιο... Χαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαα:lol: :lol: :lol: "Λαλαλαλααλαααα ήρθε η κατσίκα ηρεμείστε όλοι." Ή που ακούστηκε η κραυγή από την κουζίνα κι ο Γιάννης ήταν στο μπάνιο..."Παναγία μου την σφάξανε" Πωω πω! Thanx mplip! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. April 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2006 Ή με το Χαλακατεβάκη και τα κρύα ανέκδοτα. Και το συστηματάκι με την ώρα κοινής ησυχίας. Το έχω σε κασέτα αυτό και άλλα 16 επεισόδια από την επανάληψη του Mega πέρυσι, αλλά μου χάλασε το βίντεο και αποφασίσαμε με έναν φίλο να τα κάνουμε DVD μέσω υπολογιστή και δεν τα καταφέραμε.:( :( :( Εάν γίνεται, μπορείτε να τα ανεβάσετε στο Limewire και λίγο λίγο να κατεβάσουμε κανένα επεισόδιο;;;;; Σας εγκλιπαρώ. Ή έστω βίντεο σε wmv ή avi μορφή αποσπάσματα και καλύτερες ατάκες σε μέγεθος 5,50 ΜΒ το πολύ ; Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. July 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2006 Επειδή βλέπω ότι κάποιοι ψάχνουν επεισόδια, για όσους δεν το ξέρουν, στην ιστοσελίδα http://www.greek-movies.com θα βρείτε επεισόδια όχι μόνο των Απαράδεκτων, αλλά και από άλλες σειρές. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. July 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2006 Το έχω "τσεκάρει" αυτό το site :) !! Να ρωτήσω κάτι....ποιο είναι εκείνο το επεισόδιο που ο Γιάννης κυνηγάει μια κατσαρίδα στο μπάνιο της Δημητρούλας :lol: ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. July 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2006 Αυτό με τον ψυχίατρο. Το 43. Εμένα μου άρεσε πολύ το 26, με τη Ρένια που έσπασε το πόδι της ενώ έπαιζε μήλα μόνη της. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. July 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2006 Αυτό με τον ψυχίατρο. Το 43. Εμένα μου άρεσε πολύ το 26, με τη Ρένια που έσπασε το πόδι της ενώ έπαιζε μήλα μόνη της. Ευχαριστώ πολύ...:) !!Αυτός ο Μπέζος ρε παιδί μου είναι όλα τα λεφτά:lol: !! Δεν το θυμάμαι αυτό που λες με τη Ρένια...θα το δω πάντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. July 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2006 Συνολικά τα επεισόδια είναι 48 όσα γράφει στο greek-movies ; Μήπως έχει κάποιος λίστα με τους τίτλους των επεισοδίων ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. July 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2006 Εκεί κάποια λείπουν και κάποια είναι δίπλα. Πάντως μόνο ένας μεγάλος που είχε δει τη σειρά από το πρώτο επεισόδιο μπορεί να μας βοηθήσει και να τα βρούμε όλα. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renia_ Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 http://www.greek-movies.com εδω εχει ολα τα επισοδια!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 http://www.greek-movies.com εδω εχει ολα τα επισοδια!! ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ! Μόνο τα 48 επεισόδια έχει (και δεν είναι κι όλα διαθέσιμα), στην πραγματικότητα 64 ήταν τα επεισόδια. Ας είναι καλά ο πληροφοριοδότης μου, ξέρει αυτός...:lol: :lol: ;) Παράθεση Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 http://www.imdb.com/title/tt0220196/episodes Σύμφωνα με αυτή τη διεθνείς βάση δεδομένων τα επεισόδια είναι γύρω στα 50. Τελικά ποιά είναι η σωστή λίστα ; Επίσης δείτε και στο fun club των Απαράδεκτων.... http://www.vamvax.net/Epikoinwnia/forum/index.php?board=7.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Τα επεισόδια είναι 64. Το είδα από το βιβλίο "Ελληνική τηλεόραση:Οδηγός τηλεοπτικών σειρών 1967-1998" του Στάθη Βαλούκου, από τις εκδόσεις Αιγόκερως. Εγγυημένη πηγή. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts