harryal Δημοσιεύτηκε July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 25, 2010 Πολύ καλά χαρακτηριστικά και full qwerty keyboard! http://www.motorola.com/Consumers/US-EN/Consumer-Product-and-Services/Mobile-Phones/ci.Motorola-BACKFLIP-with-MOTOBLUR-US-EN.alt και διαθέσιμο: http://www.skroutz.gr/s/267289/Motorola-Backflip.html?keyphrase=motoblur Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
personGR Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 Καρα-τσιμπημένο εννοείται, αλλά τι περιμένεις από παραεισαγωγές; Επίσημα κυκλοφορεί στο Ιτάλια δίπλα, οπότε δεν είναι σπάνιο θέαμα και στο ebay.it ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. July 25, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 Καρα-τσιμπημένο εννοείται, αλλά τι περιμένεις από παραεισαγωγές; Επίσημα κυκλοφορεί στο Ιτάλια δίπλα, οπότε δεν είναι σπάνιο θέαμα και στο ebay.it ;) το πιο φθηνό που είδα στο ebay.it είναι στα 436 με τα μεταφορικά... οπότε μάλλον θα το προτιμήσω από Ελλάδα με 20 ευρώ περισσότερα και από κάποιο φυσικό κατάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
personGR Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 το πιο φθηνό που είδα στο ebay.it είναι στα 436 με τα μεταφορικά... οπότε μάλλον θα το προτιμήσω από Ελλάδα με 20 ευρώ περισσότερα και από κάποιο φυσικό κατάστημα. Να σου πω δεν τσέκαρα, απλά είχα δει πως κυκλοφόρησε επίσημα εκεί, οπότε υπέθεσα ότι στο ebay θα υπάρχει κάποια φθηνή προσφορά :S Μαζί σου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Μου αρέσει πάρα πολύ το Backflip, τις τελευταίες μέρες το κοιτάω αρκετά, έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά! Αλλά έχει τιμή σχετικά υψηλή (460 ευρώ) και από την άλλη δεν ξέρουμε πότε θα πάρει αναβάθμιση σε Android 2.1 (για 2.2 δεν το συζητάμε..) γιατί ακόμα με την 1.5 είναι... Αν είχε μια τιμή εκεί γύρω στα 350-400 θα είχε περισσότερο αγοραστικό κοινό. Τώρα στα 460 ευρώ κοιτάς αλλού εκτός αν σου αρέσει πάρα πολύ. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 Παιδιά, είναι γ@μ@το το σχέδιό του. Αν και όταν η τιμή του πέσει σε φυσιολογικά επίπεδα, θα είναι μέσα στις επιλογές μου για δεύτερο κινητό. Αλήθεια, ο μηχανισμός περιστροφής της οθόνης είναι αυτόματος η πρέπει να κάνεις όλη την διαδρομή μέχρι να κουμπώσει? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MagicNick Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 το έχει αγοράσει κανείς να μας πεί ένα σχόλιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Βεβαίως. Αγορασμένο από γερμανικό ebay, η τιμή του τώρα κυμαίνεται στα 150 ευρώ περίπου για συσκευή αμεταχείριστη του κουτιού ή ακόμα και σφραγισμένη. Εμένα με έχει βολέψει πολύ λόγω του hardware πληκτρολογίου του. Επισήμως η Motorola έχει δώσει το Android 2.1 μόνο στα αμερικάνικα backflip της AT&T αλλά ευτυχώς που υπάρχουν τα αστέρια του modding και έχουν κάνει port την 2.1 και για τα backflip του υπόλοιπου πλανήτη! Εγώ χρησιμοποιώ αυτό το firmware του j_r0dd και δεν έχω πρόβλημα. Το μόνο που πρέπει να λάβει κανείς υπ'όψη του είναι ότι η συσκευή δεν είναι και η πιο γρήγορη (πχ το Angry Birds αρκετές φορές νομίζεις ότι τρέχει σε αργή κίνηση) αλλά για καθημερινή χρήση τηλεφώνου/browsing είναι μια χαρά. Να υπενθυμίσω ότι τα μενού της συσκευής δεν είναι στα ελληνικά αλλά μπορείς να έχεις κανονικά ελληνικό πληκτρολόγιο, επαφές, μηνύματα κλπ με τη χρήση του γνωστού GreekIME από το market. Αν έχετε και άλλες απορίες ρωτήστε με, θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ. Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiflerakos Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 καλησπερα σας πως μπορω να ρουταρω το συγκεκριμενο ανδροιδ? μπορω επισης να περασω καμια καστομ ρομ??? Παράθεση Live now , stop thinking yesterday and tomorow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Υπάρχει πλέον η Cyanogen Mod 7.1 για το Backflip (είναι επίσημα υποστηριζόμενη συσκευή). Την έχω περάσει στο Backflip μου και λειτουργεί μια χαρά. Η σχετική σελίδα με τη ROM βρίσκεται εδώ. Όπως έχω γράψει πιο πάνω, λόγω hardware (είναι κάπως ηλικιωμένη συσκευή) δεν είναι και ό,τι πιο γρήγορο υπάρχει, αλλά για περίπου 80 ευρώ που κυκλοφορεί στο ebay νομίζω ότι είναι μια ενδιαφέρουσα λύση. Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 22, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 καλησπερα σας πως μπορω να ρουταρω το συγκεκριμενο ανδροιδ? μπορω επισης να περασω καμια καστομ ρομ??? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=869665 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiflerakos Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 καλησπερα και παλι και χρονια πολλα σε ολους! εχω ΤΕΡΑΣΤΙΟ προβλημα...εμεινα απο κινητο... λοιπον εκανα ρουτ ολα καλα! τελεια! παω να περασω καστομ ρομ χωρις να κανω μπακαπ πρωτα την παλια την περναω κι αυτη ως εκει καλα...με το που κανω επαννεκινηση δεν ανοιγει καστανο! κανει συνεχως επανεκινησεις.εχω δοκιμασει ενα σωρο καστομ ρομς αλλα συνεχεια κανει το ιδιο.χρειαζομαι τα φωτα των ειδικων εδω παιδια γιατι εχω χασει τον μπουσουλα...το τηλεφωνο δεν εχει δουλεψει ουτε 3 μερες και τωρα τα χει παιξει!επισης οταν εκανα ρουτ αλλαξα και το recovery αν βοηθαει καπως.υπαρχει τροπος να το κανω μαμα το κινητο? δεν μπορω να βρω πουθενα την αρχικη ρομ. Παράθεση Live now , stop thinking yesterday and tomorow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 25, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Έχεις κάνει κανένα full wipe; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiflerakos Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Αν εκανα λεει; Καθε φορα πριν δοκιμασω καποια αλλη ρομ! Παράθεση Live now , stop thinking yesterday and tomorow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Μήπως βρεις εδώ κάποια ROM που να σε βολεύει; Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiflerakos Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 το προβλημε λυθηκε! ηθελε αναβαθμιση το radio.... Παράθεση Live now , stop thinking yesterday and tomorow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts