karhariasgr Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 τι πρόβλημα με την κάμερα έχει η 1.7 ? σε μένα λειτουργεί κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dikemon Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 eVo Carbon Remix V0.3.2 Features Τι γνώμη έχετε για την παραπάνω σε σχέση με την Mdeejay_FroYo_Revolution_v._1.7???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 η 1.6 έχει πρόβλημα με το white balance σε φλας , με τον καινούργιο kernal λύθηκε στην 1.7 ... έτσι λένε .... Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 η 1.6 έχει πρόβλημα με το white balance σε φλας , με τον καινούργιο kernal λύθηκε στην 1.7 ... έτσι λένε .... οταν τραβας φωτογραφια με φλας τα δειχνει ολα πρασινα εκανα αυτο που λενε με το αρχειο αλλα δε δουλεψε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Με το rotation έχετε πρόβλημα στις roms του MdeeJay; Στη rom της υπογραφής μου την οποία χρησιμοποιώ 24/7, το κινητό χρειάζεται περίπου 10 δευτερόλεπτα για να κάνει περιστροφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozzyman Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Παιδια απ οτι βλεπω πολλα γραφονται για την διαρκεια της μπαταριας οταν τρεχουμε Android στο HD2 αλλα ακομα δεν το εχω καταλαβει... ειναι λογικο να κραταει μια μονο μερα ηγ μπαταρια η μηπως με αλλαγη του ραδιο η με την βοηθεια καποιου προγραμματος κερδιζουμε κατι παραπανω? Εχω μπερδευτει εντελως...:wacko: Παράθεση HTC HD2 Nandroid: MDJ's CyanogenMod 7 v2.5 Radio: 2.15.50.14 HTC Wildfire with Official Android 2.2.1 (Froyo) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 27, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Με radio 2.14/2.15 και τις android rom του mdeejay, έχω δει παραπλήσιες καταναλώσεις με τα windows. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozzyman Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Εγω εχω ραδιο 2.15 και δεν κραταει πανω απο 24 ωρες ενω με τα WM (Energy ROM)κραταει εως και 5 μερες... Παράθεση HTC HD2 Nandroid: MDJ's CyanogenMod 7 v2.5 Radio: 2.15.50.14 HTC Wildfire with Official Android 2.2.1 (Froyo) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 27, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 5 μέρες αυτονομία με Energy ROM; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozzyman Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Ακριβως! Απο 3 μεχρι 5 μερες αναλογως χρησης εννοειται... Παράθεση HTC HD2 Nandroid: MDJ's CyanogenMod 7 v2.5 Radio: 2.15.50.14 HTC Wildfire with Official Android 2.2.1 (Froyo) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Ακριβως! Απο 3 μεχρι 5 μερες αναλογως χρησης εννοειται... να υποθεσω οτι το εχεις συνεχεια μεσα στην θηκη και το κοιταζεις ? γιατι 5 μερες δεν δινει ουτε η ιδια η..htc !!!! :lol::lol::lol::lol: Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 27, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Ακριβως! Απο 3 μεχρι 5 μερες αναλογως χρησης εννοειται... Δηλαδή με "βαριά" χρήση σου κρατάει 3 ημέρες; :confused: Χωρίς να θέλω να σε αμφισβητήσω, μάλλον μιλάμε για τη συσκευή θαύμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Συγνώμη...με μπαταρία αυτοκινήτου το έχεις συνδεμένο; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 (edited) Με το rotation έχετε πρόβλημα στις roms του MdeeJay; Στη rom της υπογραφής μου την οποία χρησιμοποιώ 24/7, το κινητό χρειάζεται περίπου 10 δευτερόλεπτα για να κάνει περιστροφή. Με την 1.7 το δικό μου οριζόντια γυρνάει σχεδόν άμεσα.Στην κάθετη επαναφορά αργεί κάποιες φορές λίγο παραπάνω αλλά σίγουρα κάτω από 10 δευτερόλεπτα οταν τραβας φωτογραφια με φλας τα δειχνει ολα πρασινα εκανα αυτο που λενε με το αρχειο αλλα δε δουλεψε http://rapidshare.com/files/433246455/build.prop το δικό μου build.prop από την 1.7 δούλευε κανονικά με τον 6.1 kernel και τώρα πλέον με τον 7.1 αντιγράφετε στο /system αντικαθιστώντας το ήδη υπάρχον Edited November 27, 2010 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 27, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Ελπίζω ο φίλος να επιστρέψει να μας το διασαφηνίσει τι κάνει για να το κάνουμε και εμείς. :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisferas_sax Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Εγω εχω ραδιο 2.15 και δεν κραταει πανω απο 24 ωρες ενω με τα WM (Energy ROM)κραταει εως και 5 μερες... εχω ρομ nrg και ιδιο android με το δικο σου και η μπαταρια δεν κραταει πανω απο μιαμιση μερα. Παράθεση Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis111 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Ξαφνικα δεν παιζει ο internet browser,πατησα μηδενισμο cookies,μου βγαζει μηνυμα:υπηρξε μη αναμενομενη διακοπη της εφαρμογης Internet (διαδικασια com.android.browser).Προσπαθηστε ξανα.Καμια ιδεα?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Δοκίμασε να πας Ρυθμίσεις--->εφαρμογές--->Διαχείριση εφαρμογών--->όλα--->Internet και πάτα εκκάθαριση δεδομένων Eπίσης υπάρχει και κάποιο bug με την γραμματοσειρά του browser και συναντάται σε κάποιες android συσκευές με android 2.1 και 2.2.Αν πας στις ρυθμίσεις του browser για να αλλάξεις το μέγεθος της γραμματοσειράς ο browser κρασάρει με το μήνυμα που ανέφερες.Η λύση είναι η εκκάθαριση δεδομένων από τη διαχείριση εφαρμογών Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis111 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Δοκίμασε να πας Ρυθμίσεις--->εφαρμογές--->Διαχείριση εφαρμογών--->όλα--->Internet και πάτα εκκάθαριση δεδομένων Eπίσης υπάρχει και κάποιο bug με την γραμματοσειρά του browser και συναντάται σε κάποιες android συσκευές με android 2.1 και 2.2.Αν πας στις ρυθμίσεις του browser για να αλλάξεις το μέγεθος της γραμματοσειράς ο browser κρασάρει με το μήνυμα που ανέφερες.Η λύση είναι η εκκάθαριση δεδομένων από τη διαχείριση εφαρμογών Επαιξε σε ευχαριστω.:respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 28, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 εχω ρομ nrg και ιδιο android με το δικο σου και η μπαταρια δεν κραταει πανω απο μιαμιση μερα. Λογικό! Δυστυχώς ο φίλος λέει ότι θέλει! :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozzyman Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Λογικό! Δυστυχώς ο φίλος λέει ότι θέλει! :wacko: Προς αποφυγη παρεξηγησεων 5 μερες οντως κραταει εαν το χρησημοποιω ως τηλεφωνο και με μικρη χρηση μιας και το εχω σαν 2η συσκευη και οχι για να σερφαρω και να παιζω μιας και το pc με βολευει καλητερα... Με full χρηση και σε μενα κραταει περιπου 2 μερες! Αυτα στο WM, οσον αφορα την ερωτηση μου για το αν ειναι δυνατον να κραταει λιγοτερο απο 24 ωρες οταν τρεχει Android, τοσο μου κραταει εμενα ενω το εχω στο standby. Παράθεση HTC HD2 Nandroid: MDJ's CyanogenMod 7 v2.5 Radio: 2.15.50.14 HTC Wildfire with Official Android 2.2.1 (Froyo) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 28, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Το θέμα είναι ότι επειδή εδώ διαβάζει αρκετός κόσμος με σκοπό την έγκαιρη ενημέρωση, σωστό είναι να ακριβολογούμε γιατί αλλιώς δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις. Οφείλω να προσθέσω λοιπόν ότι και σαν τηλέφωνο μόνο να χρησιμοποιεί κάποιος το HD2, 5 συνεχόμενες μέρες αυτονομίας δεν βγάζει η συσκευή ανεξαρτήτως λειτουργικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 O mdj έχει βάλει σκοπό να κάψει την cpu του hd2!!! Μετά τον χθεσινό kernel στα 1305mhz που οι περισσότεροι που τον δοκίμασαν του γράφουν ότι δε δουλεύει όπως θα έπρεπε,πάει στα 1382,4mhz στο git tree του http://gitorious.org/linux-on-wince-htc/mdeejays-linux_on_wince_htc εύχομαι να αντέξει το hd2 του,γιατί αν το κάψει ποιος θα βγάζει νέα android builds; :p Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 28, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Ευτυχώς που υπάρχει και αυτός γιατί οι δουλειές του υπερτερούν του ανταγωνισμού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Με την 1.7 το δικό μου οριζόντια γυρνάει σχεδόν άμεσα.Στην κάθετη επαναφορά αργεί κάποιες φορές λίγο παραπάνω αλλά σίγουρα κάτω από 10 δευτερόλεπτα http://rapidshare.com/files/433246455/build.prop το δικό μου build.prop από την 1.7 δούλευε κανονικά με τον 6.1 kernel και τώρα πλέον με τον 7.1 αντιγράφετε στο /system αντικαθιστώντας το ήδη υπάρχον το φτιαξα φιλε ευχαριστω.να ρωτησω κατι σχετικα με το προγραμμα cpu μεχρι ποσο μπορωα το ανεβασω γιατι τωρα το εχω min:768000 kai max:1190400 ειναι καλο η οχι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts