Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

η 1.6 έχει πρόβλημα με το white balance σε φλας , με τον καινούργιο kernal λύθηκε στην 1.7 ... έτσι λένε ....

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

η 1.6 έχει πρόβλημα με το white balance σε φλας , με τον καινούργιο kernal λύθηκε στην 1.7 ... έτσι λένε ....

οταν τραβας φωτογραφια με φλας τα δειχνει ολα πρασινα εκανα αυτο που λενε με το αρχειο αλλα δε δουλεψε

Με το rotation έχετε πρόβλημα στις roms του MdeeJay;

Στη rom της υπογραφής μου την οποία χρησιμοποιώ 24/7, το κινητό χρειάζεται περίπου 10 δευτερόλεπτα για να κάνει περιστροφή.

Παιδια απ οτι βλεπω πολλα γραφονται για την διαρκεια της μπαταριας οταν τρεχουμε Android στο HD2 αλλα ακομα δεν το εχω καταλαβει... ειναι λογικο να κραταει μια μονο μερα ηγ μπαταρια η μηπως με αλλαγη του ραδιο η με την βοηθεια καποιου προγραμματος κερδιζουμε κατι παραπανω? Εχω μπερδευτει εντελως...:wacko:

HTC HD2

Nandroid: MDJ's CyanogenMod 7 v2.5

Radio: 2.15.50.14

HTC Wildfire with Official Android 2.2.1 (Froyo)

Εγω εχω ραδιο 2.15 και δεν κραταει πανω απο 24 ωρες ενω με τα WM (Energy ROM)κραταει εως και 5 μερες...

HTC HD2

Ακριβως! Απο 3 μεχρι 5 μερες αναλογως χρησης εννοειται...

HTC HD2

να υποθεσω οτι το εχεις συνεχεια μεσα στην θηκη και το κοιταζεις ?

γιατι 5 μερες δεν δινει ουτε η ιδια η..htc !!!! :lol::lol::lol::lol:

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

• Administrators

Δηλαδή με "βαριά" χρήση σου κρατάει 3 ημέρες; :confused:

Χωρίς να θέλω να σε αμφισβητήσω, μάλλον μιλάμε για τη συσκευή θαύμα!

Modpic.gif

Με το rotation έχετε πρόβλημα στις roms του MdeeJay;

Στη rom της υπογραφής μου την οποία χρησιμοποιώ 24/7, το κινητό χρειάζεται περίπου 10 δευτερόλεπτα για να κάνει περιστροφή.

Με την 1.7 το δικό μου οριζόντια γυρνάει σχεδόν άμεσα.Στην κάθετη επαναφορά αργεί κάποιες φορές λίγο παραπάνω αλλά σίγουρα κάτω από 10 δευτερόλεπτα

οταν τραβας φωτογραφια με φλας τα δειχνει ολα πρασινα εκανα αυτο που λενε με το αρχειο αλλα δε δουλεψε

http://rapidshare.com/files/433246455/build.prop το δικό μου build.prop από την 1.7 δούλευε κανονικά με τον 6.1 kernel και τώρα πλέον με τον 7.1

αντιγράφετε στο /system αντικαθιστώντας το ήδη υπάρχον

Edited by bbbb

• Administrators
Ελπίζω ο φίλος να επιστρέψει να μας το διασαφηνίσει τι κάνει για να το κάνουμε και εμείς. :ninja:

Modpic.gif

Εγω εχω ραδιο 2.15 και δεν κραταει πανω απο 24 ωρες ενω με τα WM (Energy ROM)κραταει εως και 5 μερες...

εχω ρομ nrg και ιδιο android με το δικο σου και η μπαταρια δεν κραταει πανω απο μιαμιση μερα.

Ανδρεας

χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one

destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid

Ξαφνικα δεν παιζει ο internet browser,πατησα μηδενισμο cookies,μου βγαζει μηνυμα:υπηρξε μη αναμενομενη διακοπη της εφαρμογης Internet (διαδικασια com.android.browser).Προσπαθηστε ξανα.Καμια ιδεα?:worry:

Δοκίμασε να πας Ρυθμίσεις--->εφαρμογές--->Διαχείριση εφαρμογών--->όλα--->Internet και πάτα εκκάθαριση δεδομένων

Eπίσης υπάρχει και κάποιο bug με την γραμματοσειρά του browser και συναντάται σε κάποιες android συσκευές με android 2.1 και 2.2.Αν πας στις ρυθμίσεις του browser για να αλλάξεις το μέγεθος της γραμματοσειράς ο browser κρασάρει με το μήνυμα που ανέφερες.Η λύση είναι η εκκάθαριση δεδομένων από τη διαχείριση εφαρμογών

Δοκίμασε να πας Ρυθμίσεις--->εφαρμογές--->Διαχείριση εφαρμογών--->όλα--->Internet και πάτα εκκάθαριση δεδομένων

Eπίσης υπάρχει και κάποιο bug με την γραμματοσειρά του browser και συναντάται σε κάποιες android συσκευές με android 2.1 και 2.2.Αν πας στις ρυθμίσεις του browser για να αλλάξεις το μέγεθος της γραμματοσειράς ο browser κρασάρει με το μήνυμα που ανέφερες.Η λύση είναι η εκκάθαριση δεδομένων από τη διαχείριση εφαρμογών

Επαιξε σε ευχαριστω.:respect:

• Administrators
εχω ρομ nrg και ιδιο android με το δικο σου και η μπαταρια δεν κραταει πανω απο μιαμιση μερα.

Λογικό! Δυστυχώς ο φίλος λέει ότι θέλει! :wacko:

Modpic.gif

Λογικό! Δυστυχώς ο φίλος λέει ότι θέλει! :wacko:

Προς αποφυγη παρεξηγησεων 5 μερες οντως κραταει εαν το χρησημοποιω ως τηλεφωνο και με μικρη χρηση μιας και το εχω σαν 2η συσκευη και οχι για να σερφαρω και να παιζω μιας και το pc με βολευει καλητερα... Με full χρηση και σε μενα κραταει περιπου 2 μερες! Αυτα στο WM, οσον αφορα την ερωτηση μου για το αν ειναι δυνατον να κραταει λιγοτερο απο 24 ωρες οταν τρεχει Android, τοσο μου κραταει εμενα ενω το εχω στο standby.

HTC HD2

• Administrators

Το θέμα είναι ότι επειδή εδώ διαβάζει αρκετός κόσμος με σκοπό την έγκαιρη ενημέρωση, σωστό είναι να ακριβολογούμε γιατί αλλιώς δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις.

Οφείλω να προσθέσω λοιπόν ότι και σαν τηλέφωνο μόνο να χρησιμοποιεί κάποιος το HD2, 5 συνεχόμενες μέρες αυτονομίας δεν βγάζει η συσκευή ανεξαρτήτως λειτουργικού.

Modpic.gif

O mdj έχει βάλει σκοπό να κάψει την cpu του hd2!!! Μετά τον χθεσινό kernel στα 1305mhz που οι περισσότεροι που τον δοκίμασαν του γράφουν ότι δε δουλεύει όπως θα έπρεπε,πάει στα 1382,4mhz στο git tree του http://gitorious.org/linux-on-wince-htc/mdeejays-linux_on_wince_htc εύχομαι να αντέξει το hd2 του,γιατί αν το κάψει ποιος θα βγάζει νέα android builds; :p

Με την 1.7 το δικό μου οριζόντια γυρνάει σχεδόν άμεσα.Στην κάθετη επαναφορά αργεί κάποιες φορές λίγο παραπάνω αλλά σίγουρα κάτω από 10 δευτερόλεπτα

http://rapidshare.com/files/433246455/build.prop το δικό μου build.prop από την 1.7 δούλευε κανονικά με τον 6.1 kernel και τώρα πλέον με τον 7.1

αντιγράφετε στο /system αντικαθιστώντας το ήδη υπάρχον

το φτιαξα φιλε ευχαριστω.να ρωτησω κατι σχετικα με το προγραμμα cpu μεχρι ποσο μπορωα το ανεβασω γιατι τωρα το εχω min:768000 kai max:1190400 ειναι καλο η οχι???