KillaBee Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Φίλε clio1400 αν δεν το συνδέσω στο pc, κολλά στην οθόνη του bootloader και από κάτω γράφει serial. Όσο και να περιμένω, δε γίνεται τίποτα! Όπως και να χει, σε ευχαριστώ πολύ, θα το κοιτάξω αύριο πάλι το θέμα γιατί πήγε πολύ αργά. Και πάλι thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 29, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Αυτό που θέλουν να σου πουν παραπάνω είναι ότι εάν βάλεις στην κάρτα μνήμης σου το αρχείο LEOMING.nbh και βάλεις τη συσκευή σε bootloader θα βρει αυτόματα τη rom και θα σε ρωτήσει αν θέλεις να την φλασάρεις. Δεν απαιτεί την ύπαρξη υπολογιστή. Αν θέλεις να το κάνεις μέσω υπολογιστή και θέλεις να συνδέσεις τη συσκευή στο USB, δοκίμασες σε άλλη θύρα στον υπολογιστή σου; Φρόντισε ο υπολογιστής σου να έχει Internet όταν το κάνεις αυτό και δώστου λίγο χρόνο να εγκαταστήσει τους drivers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillaBee Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Καλημέρα! Καταλαβαίνω τι μου λένε, μα δυστυχώς δε δουλέυει. Μάλιστα, στο youtube εκεί που έχει ανεβάσει κάποιος ένα video guide υπάρχει τεράστιο thread με γκρίνια από άτομα με το δικό μου πρόβλημα! Όπως και να χει, ευχαριστώ πολύ όλους για τη βοήθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 29, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Ποιο από τα δύο δεν σου δουλεύει; Έχεις κάνει format την κάρτα σε FAT32; Έχεις κατεβάσει την official rom, την έχεις κάνει extract, έχεις μετονομάσει το αρχείο .nbh σε LEOIMG.nbh; Έχεις βάλει την κάρτα μνήμης στη συσκευή, βάζεις τη συσκευή σε bootloader και δεν μπαίνει στο μενού για να κάνεις flash τη rom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillaBee Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Έχω κάνει όλα αυτά που είπες, μόνο που δε χρησιμοποίησα card reader για τη μεταφορά του αρχείου, μα το ίδιο το τηλέφωνο γυρισμένο σε mass storage device under windows mobile. Θεωρώ πως αυτο δεν πρέπει να παίζει ρόλο πάντως. Τι να πω; Μετα την οθόνη του bootloader ακόμη και αν περιμένω 5 λεπτά δεν κάνει τίποτα! Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Το πιο πιθανό είναι να φταίει η micro sd.Εχω μια 4αρα toshiba και δε μπορεί να περάσει την ρομ,ενώ σαν κάρτα λειτουργεί μια χαρά.Με την 8αρα sandisk την περνάει κανονικά. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SteveAth Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 παιδια μια ερωτισουλα , καθε 48 ωρες περιπου χρειαζετε φορτιση. ειναι φυσιολογικο?? η εταιρια λεει αντεχη 500 ωρες. τι γινετε? εχω χαλασμενη μπαταρια?? Παράθεση http://i218.photobucket.com/albums/cc107/SkapoGr10/Diafora/dHJ.jpg ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΠΛΥΘΙΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 29, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 εχω χαλασμενη μπαταρια?? Είναι γνωστό ότι το φόρτωμα του Android από την κάρτα μνήμης είναι περισσότερο ενεργοβόρο από το φυσιολογικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 η εταιρια λεει αντεχη 500 ωρες. κατι καταλαβες αρκετα λαθος :lol: 48 ωρες με φυσιολογικη χρηση ειναι φυσιολογικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Είναι γνωστό ότι το φόρτωμα του Android από την κάρτα μνήμης είναι περισσότερο ενεργοβόρο από το φυσιολογικό. Σωστά αλλά 500 ώρες δε κρατάει ούτε στα wm.Μόνο αν το έχεις κλειστό... για 500 ώρες Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Σωστά αλλά 500 ώρες δε κρατάει ούτε στα wm.Μόνο αν το έχεις κλειστό... για 500 ώρες +1000 σωστός !!!! :lol: κάνω μια ριζική αλλαγή και έβαλα αλλά τώρα θα τρέξω μια - μια τις εξής : NexusHD2-FRG83_V1.5__Froyo_2.2.1 Mdeejay_FroYo_Sense_v._2.7_NextSense Mdeejay_eVo_Sense_v._2.3Revolution [26.10.2010] [darkstone HD2Froyo V3] [kernel: darkstone] καλή μου τύχη , μην τα έχω κάνει μαντάρα στην πρώτη περιέχει και 3 zimage που τα εναλλάσσεις λέει Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 29, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Σωστά αλλά 500 ώρες δε κρατάει ούτε στα wm.Μόνο αν το έχεις κλειστό... για 500 ώρες Καλά... αυτό εννοείται αλλά δεν έχει να κάνει με την εν λόγω συσκευή μόνο. Ποια συσκευή του είδους ανταποκρίνεται στις ονομαστικές τιμές του κατασκευαστή; Καμία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Ρε παιδιά για να περάσω μία καινούργια build χωρίς να χάσω το "στήσιμο" και τις ρυθμίσεις τις προηγούμενης build τι πρέπει να κάνω; Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Τωρα με τις εφαρμογες. Στηνεις το τηλέφωνο ΜΙΑ φορα. ΜΙΑ. Να τι ξαναπω; ΜΙΑ φορα. Κανεις ρυθμίσεις, γενικα το φερνεις στα μετρα σου και μετα τραβας ενα BackUp με την εφαρμογη Titanium Backup και τελος. Μετα αλλαξε rom, αλλαξε builds, αλλαξε και σώβρακο (sick) απλα κανεις restore με το Titanium (apps+user data) και εχεις παλι το κινητο εκει που ηταν οταν πηρες backup. Στο Desire εχω αλλαξει/δοκιμασει 3 διαφορετικες rom και η συσκευα απλα δουλευε σαν να μην ειχα κανει τιποτα. Κανω upgrade καθε καινουρια rom που βγαζει ο Richard (DeFrost FroYo) και δεν καταλαβαινει τιποτα. Sent from my HD2 using smoke signals Στο titanium ποιά ακριβώς επιλογή πατάμε για να πάρει back up από όλες τις εφαρμογές; Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Λοιπόμμμ Βρήκα επιτέλους τον χρόνο και αφού έκανα φορμάτ σε μια 8αρα κάρτα έκανα την απόπειρα να περάσω Android. Είχα κατεβάσει την Mdeejay eVo Sense v. 2.0 rEVOlution οπότε ξεκίνησα με αυτή....και όλα (σχεδόν) πήγαν κατευχήν:D:D Μπούταρε κανονικα και είδα ενα τελείως διαφορετικό κινητο!! Εχω 3 ερωτήσεις για τους πιο ¨ειδικούς" 1)Τι αλλάζω για να πάω στην 2.3? 2)μπορώ να έχω κι άλλες εκδόσεις ταυτόγχρονα? 3)Τί μπορεί να ευθύνεται και ενω βλέπει το ασύρματο δίκτυό μου με WEP κωδικό,στο κανάλι 6, συνδέεται αλλά δεν παίρνει ποτέ ip address? Παρατήρησα δε σε φίλο που ήρθε σπίτι με SE x10 mini οτι γινόταν το ίδιο πράγμα:wacko: Ειναι το ρούτερ μου αλλεργικό στα Ανδροειδή? Ευχαριστώ! Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoX Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 1) οχι στην 2.3 !!!!! εμένα έκανε endless loop και δεν ξεκίνησε ποτε... η 2.2 παίζει μια χαρά 2) Νομίζω ναι... οδηγίες όμως από κάποιον που το έκανε... σίγουρα θέλει μοντα το startup txt 3) κανα reset το router το έκανες...??? αντε οι μοντίφες καλα να μην παίζουν αλλα και τα original πραγματα υποπτο... δοκίμασε σε channel κατω απο 5, είχαν θέμα κάποιες droid εκδοσεις με μεγάλα channels καπου είχα διαβάσει...με mattcc 1.8 , revo 2.0 , revo 2.1 και revo 2.2 λογικά κανένα wifi δεν έχει πρόβλημα... η mattcc 1.8 μαλιστα μπαίνει και eduroam wifi Χωρίς Πιστοποιητικά !!!!!!!! και λοιπές Μ@@@@ΚΙΕΣ που θέλουν τα wm .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebastian13 Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 Geox για δωσε Link για την 2,2 γιατι και εγω εχω θεμα με την 2,3.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wickerman_3 Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 1) οχι στην 2.3 !!!!! εμένα έκανε endless loop και δεν ξεκίνησε ποτε... η 2.2 παίζει μια χαρά 2) Νομίζω ναι... οδηγίες όμως από κάποιον που το έκανε... σίγουρα θέλει μοντα το startup txt 3) κανα reset το router το έκανες...??? αντε οι μοντίφες καλα να μην παίζουν αλλα και τα original πραγματα υποπτο... δοκίμασε σε channel κατω απο 5, είχαν θέμα κάποιες droid εκδοσεις με μεγάλα channels καπου είχα διαβάσει...με mattcc 1.8 , revo 2.0 , revo 2.1 και revo 2.2 λογικά κανένα wifi δεν έχει πρόβλημα... η mattcc 1.8 μαλιστα μπαίνει και eduroam wifi Χωρίς Πιστοποιητικά !!!!!!!! και λοιπές Μ@@@@ΚΙΕΣ που θέλουν τα wm .... Για το προβλημα της 2.3 με endleess loop η λυση ειναι να περασεις το ΡΙΝ σου στα WM επειτα να κανεις fresh start στην εκδοση 2.3 και αμεσα να απενεργοποιησεις την επιλογη να εισαγεις ΡΙΝ κατα το ΒΟΟΤ του build. Αν δε δουλεψει κανε απενεργοποιηση της επιλογης απο τα WM. Αν παλι δε δουλεψει διαγραψε τη σειρα που αναφερεται στο wifi mac address στο αρχειο startup.txt εντος του φακελου android Παράθεση Caer esta permitido, levantarse es obligatorio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 το εχω αναφερει και πιο πισω το προβλημα με την 2,3 παιδες. ειναι αυτο που ειπε και ο φιλος στο πιο πανω ποστ. απενεργοποιηεις την εισαγωγη του πιν απο τα wm και τελος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoX Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 δεν απενεργοποιούμε τίποτα... να σοβαρευτεί ο mdeejay.... έβγαλε 3 εκδόσεις σε 2 μέρες, ακόμα μια διόρθωση δεν θα τον πειράξει.... λινκ για 2.2 δεν έχω αλλά την έχω στον σκληρό μου , αν την θελέτε pm που και πως να σας την ανεβάσω ευχαρίστως !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 δεν σου επεβαλα να απενεργοποιησεις ,την λυση εδοκα. οποιος θελει το κανει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 2)μπορώ να έχω κι άλλες εκδόσεις ταυτόγχρονα? αν κατάλαβα καλά , θες να συνυπάρχουν στην ίδια κάρτα διαφορετικά build ; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=737001&highlight=multiple+loader δεν είναι δύσκολο , αρκεί στο startup.txt όπως λέει πιό πάνω να ορίσεις διαφορετικά ονόματα για τα διαφορετικά builds , δηλαδή άλλοι βάζουν android1-2-3 etc με ίδιο όμως όνομα και στο αντίστοιχο android folder . Εγώ γράφω : MdeejayEvo3.2 πχ ότι χρειαστείς εδώ ήμαστε .... Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoX Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 βρε takis η μπηχτή δεν είναι για σενα !!! για τον mdeejay ειναι !!! αχααχχαχααχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 βρε takis η μπηχτή δεν είναι για σενα !!! για τον mdeejay ειναι !!! αχααχχαχααχ ειμαι ξαδερφος του και παρεξηγηθηκα χαχαχαχαχαχαχ. ναι ρε συ οκ δεν υπαρχει προβλημα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 αν κατάλαβα καλά , θες να συνυπάρχουν στην ίδια κάρτα διαφορετικά build ; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=737001&highlight=multiple+loader δεν είναι δύσκολο , αρκεί στο startup.txt όπως λέει πιό πάνω να ορίσεις διαφορετικά ονόματα για τα διαφορετικά builds , δηλαδή άλλοι βάζουν android1-2-3 etc με ίδιο όμως όνομα και στο αντίστοιχο android folder . Εγώ γράφω : MdeejayEvo3.2 πχ ότι χρειαστείς εδώ ήμαστε .... thanks Γιώργο, αυτό εννοώ ναι.. για να δω τι παιζει με το wifi γιατί ανδροιδές χωρίς ιντερνετ ειναι μισό κινητό νομίζω:) Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts