Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδια, βοηθηστε με λιγο!

Ειμαι πρωταρα, εχω πηξει, εχω πελαγωσει και κανεις δεν μου δινει σημασια σε οσα γραφω και ζητω βοηθεια.

ΠΕΝΤΕ ρομ Android εχω βαλει.. δεν εχω ΣΕ ΚΑΜΙΑ ηχο.. δεν συγχρονιζει μεσω USB παρα ΜΟΝΟ απο Wifi.., ειναι τα 2 ΜΟΝΙΜΑ προβληματα που εχω με οσες εχω βαλει.

Αν είσαι "haret user" δοκίμασε πριν φορτώσεις το Android ,να βάλεις τα wm σε σιγαση και airplane mode ... Και πες μας

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ρε παιδιά έβαλα αυτή στην ρόμ στην sd http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1815277 αλλά δεν υπάρχει φάκελος android και όταν πατάω τα 2 αρχεία clrcad.exe και haret.exe δεν κάνει τπτ αλλά ξαναμπαίνει στα windows γιατί? λίγη βοήθεια
PaOk RE!!!!

Αυτή η ρομ δεν έχει φάκελο android αλλά φάκελο ics και ειναι το ίδιο πράγμα.Ελεγξε αν στο αρχείο startup.txt που υπάρχει μέσα στο φάκελο,γράφει rel_path=ics.Αυτή η γραμμή ορίζει τον φάκελο από τον οποίο θα ξεκινά η sd rom

Καταρχας, συγγνωμη αν ημουν αποτομη, αλλα ειμαι σε κατασταση νευρικου κλονισμου, δεν αντεχω αλλο..

Σιγουρα κατι δεν κανω 'η δεν γινεται σωστα..

ΠΕΝΤΕ ρομ εχω δοκιμασει να τρεξω απο SD, ΟΛΕΣ εχουν τα εξης προβληματα:

- Ενω ξεκινα το ΡΙΝ screen και ΑΚΟΥΩ ΗΧΟ οταν πατω τα πληκτρα, μολις μπω στο Android (απο την πρωτη-πρωτη φορα που μπαινω), ο ηχος "παπαλα" δια παντως, δεν μπορω να τον ενεργοποιησω με τιποτα.

- Κανει συνδεση για συγχρονισμο (πχ. με gmail) ΜΟΝΟ μεσω WiFi - ενω ειμαι συνδεδεμενη με.. USB καλωδιο! - και σχεδον ΠΑΝΤΑ κολλαει το κινητο οταν παει να κανει συγχρονισμο, ενω μια φορα κατορθωσε να.. κολλησει ακομα ΚΑΙ την συνδεση του ιδιου του PC κι εκανα reboot το ρουτερ!

- Δεν βρισκει (καμια ρομ) αυτοματα πχ. τα region settings, δεν εχει ποτε την κανονικη ωρα/ημερομηνια και πρεπει να το κανω χειροκινητα.

- Δεν υπαρχει κανενας αλλος τροπος να επιστρεψω στην προηγουμενη οθονη απ την οποια ειμαι; Μονο με το hard button; Στα WinMo ενα σορο τροποι υπαρχουν να επιστρεψεις πισω.

Βασικα, αυτα ειναι πανω-κατω οσα μου παρουσιαζονται ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ρομ Android (SD) παω να βαλω. Και δεν εχω "προλαβει" σε καμια να κανω 3 rebootαρισματα, γιατι ΠΑΝΤΑ στην πρωτη εμφανιση της Android ρομ, κολλαει και βγαζω την μπαταρια..

Αυτή η ρομ δεν έχει φάκελο android αλλά φάκελο ics και ειναι το ίδιο πράγμα.Ελεγξε αν στο αρχείο startup.txt που υπάρχει μέσα στο φάκελο,γράφει rel_path=ics.Αυτή η γραμμή ορίζει τον φάκελο από τον οποίο θα ξεκινά η sd rom

κανονικά τα χει αλλά γιατί δεν μου μπουτάρει από android και ξαναγυρνάει σε windows?

PaOk RE!!!!

@artemisrodo , τι ράδιο έχεις στην συσκευή ; Έκανες αυτό που σου πα με τα wm ;

@zipperant ποια αρχεία έχει o ics που κατέβασες (μήπως κάτι λείπει; ) ; μήπως να τα ξανακατεβαζες ; Δοκίμασε να ονομάζεις Android -Android αντίστοιχα folder & rel_path που λέει o Χρήστος παραπάνω .

Κανένα sd build δεν είναι αδύνατον να μπουταρει ή να έχει τόσο σοβαρά προβλήματα την σήμερον ημέρα και ειδικά αν δεν υπάρχουν συνεχόμενες αναφορές στα αντίστοιχα θέματα . Επειδή όσο και αν φαίνεται περίεργο όλα τα hd2 δεν είναι πανομοιότυπα σε άλλους κάθονται καλά τα builds σε άλλους όχι , αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό . Συνήθως εμείς κάτι δεν κάνουμε καλά .

δοκίμασα 2 ρομ αυτές οι 2 που είναι στην εικόνα. και στις 2 περιπτώσεις απλά πέταξα τους φακέλους με κόκκινο στην sd. Πρέπει να έχω μήπως ext διαμέρισμα?

https://www.dropbox.com/s/0vzpidrf89yclca/nelloshtc.jpg

https://dl.dropbox.com/u/28256200/nelloshtc.jpg

Σωστές είναι οι διαδρομές στο start up

Edited by zipperant
PaOk RE!!!!

Αν έχεις wm στην nand δεν χρειάζεται , είχα και μέχρι 7 builds σε μια sd ... Εγώ θα τα ξανακατεβαζα και θα τα ονόμαζα Android & AndroidII πχ και αντίστοιχα στα rel_path χωρίς κενά .

Αν είσαι "haret user" δοκίμασε πριν φορτώσεις το Android ,να βάλεις τα wm σε σιγαση και airplane mode ... Και πες μας

A, οχι, αυτο δεν το προσεξα.

Παιζει ρολο;;;; Να το βαλω σε airplane mode! (Περιεργο μου ακουγεται ΑΥΤΟ να φταιει).

Το ραδιο μου ειναι το 2.15.50.14

Και ΣΙΓΑΣΗ οπωσδήποτε ... Το ράδιο είναι εντάξει . Ποια ρομ wm έχεις ;

Μην σε πιάνει πανικός και απογοήτευση ,συνήθως εμείς κάνουμε τα λάθη . Εξάλλου οι υπόλοιποι τα τρέχουμε ποοολλλυυυ καιρό . Εγώ μάλιστα δεν έχω βάλει ακόμα nand και είναι απόλυτα ικανοποιημένος σε καθημερινή χρήση .

KAI σιγαση ΚΑΙ airplane mode;;;

Τεςπα, θα το κανω. Την Energy εχω, αγγλικη. Η οποια ειναι φοβερη και εψαξα και βρηκα οτι ο "σεφ" που την εφτιαχνε, φτιαχνει ΚΑΙ για android πλεον - απλα ΟΧΙ για SD version, nand (που δεν θελω ακομα να βαλω).

Δεν με πιανει πανικος/απογοητευση, τσαντιλα με πιανει.

Διαβασα οτι καποιες android rom "δεν καθονται καλα" σε καποιους.. Μα, ΟΛΕΣ οσες εβαλα να "μην καθονται καλα" σε μενα;

Κατι τρεχει, δεν ξερω.

Αντε με τον ηχο να ναι κατι απλο που θα το βρω. Με τον συγχρονισμο; Ειμαι συνδεδεμενη με USB καλωδιο και λεει.. "συνδεση με Wifi"! Γιατι; Αφου ειμαι με καλωδιο!

Δεν κανει συγχρονισμο (στο Android) με το PC, με το καλωδιο - απλα παει να συγχρονισει με τον gmail λογαριασμο μου.

Το αλλο το περιεργο να μην επιστρεφεις απο μια οθονη πισω, παρα μονο με το hard button κατω δεξια; Σ ολες τις android γινεται ετσι; Τι κουφο ειναι αυτο;

Θα μπορουσες ρε συ mimo, για να μη γραφουμε εδω τεραστια ποστ, να τα πουμε μεσω mails, να με βοηθησεις ρε συ;

Εχω δοκιμασει υποτιθεται των τοπ "σεφ" τις android ρομς, οχι τιποτα νεων μελων (απο το xdadevelopers). Δεν μπορει να χουν τοσα προβληματα αυτες οι ρομ, με τοσες χιλιαδες replies και ποστ του τυπου "ειναι φοβερη, ευχαριστουμε" και τετοια.. κι εγω να τραβαω λουκι με ο,τι βαζω και δοκιμαζω!

Με τον συγχρονισμο; Ειμαι συνδεδεμενη με USB καλωδιο και λεει.. "συνδεση με Wifi"! Γιατι; Αφου ειμαι με καλωδιο!

Δεν κανει συγχρονισμο (στο Android) με το PC, με το καλωδιο - απλα παει να συγχρονισει με τον gmail λογαριασμο μου.

Να υποθέσω θέλεις συγχρονισμό με Outlook; Ακόμα και όταν είχες τα Windows Mobile δεν υπήρχε κάποιος ενδιάμεσος στο PC σου; Πέρασε τόσος καιρός που ούτε θυμάμαι πως έκανα συγχρονισμό... Ώπα, νομίζω ότι θυμήθηκα, ActiveSync δεν το λέγανε; Για δοκίμασε το HTC Sync από εδώ που είναι για αυτή τη δουλειά (συγχρονισμός Android με Outlook). Εγώ δεν το έχω δοκιμάσει γιατί δεν βρίσκω λόγο να συγχρονίσω πια με το Outlook (αν και θυμάμαι αμυδρά ότι το έκανα την πρώτη φορά που έβαλα Android).

Το αλλο το περιεργο να μην επιστρεφεις απο μια οθονη πισω, παρα μονο με το hard button κατω δεξια; Σ ολες τις android γινεται ετσι; Τι κουφο ειναι αυτο;

Σε όλες τις συσκευές (ούτε καν ROM του HD2) Android μόνο με το πίσω γυρνάς. Κάποιες εφαρμογές (π.χ. το έχω δει σε GPS) μπορούν να έχουν και δικά τους κουμπιά πλοήγησης. Αν η ένστασή σου είναι η βιωσιμότητα των hardware πλήκτρων κάπου έχει πάρει το μάτι μου λύσεις για soft keys (κουμπιά που εμφανίζονται στην οθόνη και μιμούνται τα hardware).

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

κανονικά τα χει αλλά γιατί δεν μου μπουτάρει από android και ξαναγυρνάει σε windows?

Αν δεν κάνω λάθος το είχες για service; ελεγξες τι ρομ έχεις τώρα; αν έχεις την 1.66 που έχει ράδιο 2.x.51.xx δε μπουταρει android.

Edit

Τώρα πρόσεξα τις εικόνες. Υποθέτω ότι στην κάρτα σου έχεις ένα επίπεδο φακέλων; δηλαδή /storage card/ics και όχι /storage card/icyanogen/ics

Edited by bbbb

Με τον συγχρονισμο; Ειμαι συνδεδεμενη με USB καλωδιο και λεει.. "συνδεση με Wifi"! Γιατι; Αφου ειμαι με καλωδιο!

ψάξε για το πρόγραμμα myphone explorer.αν βάλεις rom με htc sense θα συγχρονίσει με το htc sync.για να πάρει ιντερνετ απο το καλώδιο και να μη χρειάζεσαι σύνδεση με wifi χρειάζεται να κάνεις usb reverse tethering

για να πας πισω χωρις να πατάς τα hardkeys βάλε μια ics ρομ που έχει softkeys κάτω ή μια εφαρμογή σαν τα button savior και lmt launcher

Edited by stormer

Να υποθέσω θέλεις συγχρονισμό με Outlook; Ακόμα και όταν είχες τα Windows Mobile δεν υπήρχε κάποιος ενδιάμεσος στο PC σου; Πέρασε τόσος καιρός που ούτε θυμάμαι πως έκανα συγχρονισμό... Ώπα, νομίζω ότι θυμήθηκα, ActiveSync δεν το λέγανε; Για δοκίμασε το HTC Sync από εδώ που είναι για αυτή τη δουλειά (συγχρονισμός Android με Outlook). Εγώ δεν το έχω δοκιμάσει γιατί δεν βρίσκω λόγο να συγχρονίσω πια με το Outlook (αν και θυμάμαι αμυδρά ότι το έκανα την πρώτη φορά που έβαλα Android).

Σε όλες τις συσκευές (ούτε καν ROM του HD2) Android μόνο με το πίσω γυρνάς. Κάποιες εφαρμογές (π.χ. το έχω δει σε GPS) μπορούν να έχουν και δικά τους κουμπιά πλοήγησης. Αν η ένστασή σου είναι η βιωσιμότητα των hardware πλήκτρων κάπου έχει πάρει το μάτι μου λύσεις για soft keys (κουμπιά που εμφανίζονται στην οθόνη και μιμούνται τα hardware).

Δεν θελω με outlook να συγχρονισω, απλα να ΔΕΙ το PC το κινητο (απο το Android)!

Δεν το βλεπει, δειχνει οτι εβαλα "συσκευη USB"! Και συγχρονιζει μονο μεσω WiFi με το gmail - δηλαδη το "παλευει" να συγχρονισει.

Ναι, για την βιωσιμοτητα των κουμπιων, λεω. Με τα WinMo, σχεδον ΠΟΤΕ δεν πατω τα πληκτρα. Αν με το Android τα πατω συνεχως, την βαψαμε, παει το κινητο - και ειναι και τριτο χερι, το πηρα απο τον ξαδερφο, που εκεινος το πηρε απο αλλον απ την Αμερικη!

ψάξε για το πρόγραμμα myphone explorer.αν βάλεις rom με htc sense θα συγχρονίσει με το htc sync.για να πάρει ιντερνετ απο το καλώδιο και να μη χρειάζεσαι σύνδεση με wifi χρειάζεται να κάνεις usb reverse tethering

για να πας πισω χωρις να πατάς τα hardkeys βάλε μια ics ρομ που έχει softkeys κάτω ή μια εφαρμογή σαν τα button savior και lmt launcher

Ευχαριστω για τις συμβουλες για τα κουμπια.

Με τον συγχρονισμο που μου ειπες τι να κανω, συγγνωμη αλλα "το χασα", δεν το καταλαβα και πολυ.

Δεν θελω να βαλω Sense ΚΑΙ στην Adroid, θελω μια MIUI "τσαχπινα" ρομ να βαλω. Αυτο το usb reverse tethering τι ειναι, πως γινεται;

http://www.androidauthority.com/how-to-use-pc-internet-connection-with-android-phone-44230/

Αυτο εννοεις;

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by kollatos

για να συγχρονίζεις επαφές και μηνύματα με το pc σου όπως έκανες με τα windows και το activesync θα χρειαστείς το myphone explorer http://www.fjsoft.at/en/

για να μπαίνεις στο internet με καλώδιο όπως γίνεται στα windows θα βάλεις μια sense rom και το htc sync στο pc.αν θέλεις miui-cm7-ics και ιντερνετ απο καλώδιο θα κάνεις αυτά που λέει στο λινκ που έβαλες

Γιατί έχω την εντύπωση ότι χθες κατέβασα την alpha3????

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1817793

Ήθελα να την περάσω σήμερα στο γραφειο να δω τι παιζει αλλα ξεχασα να την παρω μαζι μου και πηγα να την ξανακατεβασω αλλα βλέπω μόνο μέχρι alpha2.

θα το ελεξνω και όταν πάω σπίτι.

να υποβάλλω τα σέβη μου στον bbbb για τις γνώσεις του αλλά και την προθυμία του να με βοηθήσει!! Ευχαριστώ

έιχα ρομ wm 3.14 με 2.08 HSPL για αυτό δεν έτρεχαν οι sd rom. Με 3.03 HSPL που με είπε ο φίλος να περάσω το πρόβλημα εξαφανίστηκε

Edited by zipperant
PaOk RE!!!!

Πέδες δεν ξέρω αν έχει και άλλος αυτό το πρόβλημα που έχω και εγώ αλλά με οποίο πρόγραμμα και αν δοκίμασα ηχογραφισεις οταν ηχογραφώ και με πάρουν τηλέφωνο είτε κατα την ηχογράφηση είτε μετα το κινητο κολλαει και στρώνει μονο με επανεκκίνηση! Το έχει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα; Να πω ότι το κινητο μου φοραει την typhoon rom!

για να συγχρονίζεις επαφές και μηνύματα με το pc σου όπως έκανες με τα windows και το activesync θα χρειαστείς το myphone explorer http://www.fjsoft.at/en/

για να μπαίνεις στο internet με καλώδιο όπως γίνεται στα windows θα βάλεις μια sense rom και το htc sync στο pc.αν θέλεις miui-cm7-ics και ιντερνετ απο καλώδιο θα κάνεις αυτά που λέει στο λινκ που έβαλες

Δηλαδη, για να καταλαβω, ΑΝΑΛΟΓΑ με το τι Android ρομ βαζουμε (MIUI, Sense 'η αλλη), πρεπει ΑΛΛΗ διαδικασια να κανουμε για να συγχρονιζει το κινητο (με την Android εκαστοτε ρομ) με το PC, μεσω καλωδιου;;

Ουφφ.. Τι μπερδεμα! Μα δεν ειμαι σιγουρη αν θελω Sense, MIUI 'η αλλο, θελω να παιξω με διαφορες και να δω..

Παντως, το κολπο με το silence & airplane mode, ΕΠΙΑΣΕ! Δουλεψε ο ηχος!

Δηλαδη, για να καταλαβω, ΑΝΑΛΟΓΑ με το τι Android ρομ βαζουμε (MIUI, Sense 'η αλλη), πρεπει ΑΛΛΗ διαδικασια να κανουμε για να συγχρονιζει το κινητο (με την Android εκαστοτε ρομ) με το PC, μεσω καλωδιου;;

!

Οχι απλά οι sence roms εχουν ενσωματωμενη την "ιδιότητα" να παιρνουν ιντερνετ και απο το usb και η htc εχει δικο της προγραμμα για τον συγχρονισμο, τα ΜΙUI απόσο ξέρω είναι ίδια (ως προς τον συγχρονισμο) με τα υπόλοιπα android.

Πέδες δεν ξέρω αν έχει και άλλος αυτό το πρόβλημα που έχω και εγώ αλλά με οποίο πρόγραμμα και αν δοκίμασα ηχογραφισεις οταν ηχογραφώ και με πάρουν τηλέφωνο είτε κατα την ηχογράφηση είτε μετα το κινητο κολλαει και στρώνει μονο με επανεκκίνηση! Το έχει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα; Να πω ότι το κινητο μου φοραει την typhoon rom!

Δε ξέρω αν έχει κάποια σχέση με αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1227784 αλλά μπορείς να πάρεις ένα backup στο recovery και να δοκιμάσεις κάποιον από τους kernels

Warrenb213's ACA 2.6.35 kernel

Dorimanx's 2.6.32.56 kernel

Οχι απλά οι sence roms εχουν ενσωματωμενη την "ιδιότητα" να παιρνουν ιντερνετ και απο το usb και η htc εχει δικο της προγραμμα για τον συγχρονισμο, τα ΜΙUI απόσο ξέρω είναι ίδια (ως προς τον συγχρονισμο) με τα υπόλοιπα android.

Αρα, να προτιμησω ειτε sense sd adroid ειτε MIUI, για να ξεμπερδευω..

Αυτο το kernel, τι σημαινει; Βλεπω απο διαφορους που φτιαχνουν ρομς και τους λενε "φτιαξτε και σε kernel εκδοση".. Τι ειναι αυτο;

Δε σου δουλευει καμμια λειτουργια του lmt; τα single touch gestures ειναι λιγο δυσκολο να τα πετυχεις.

χρηστο εκανα τις ρυθμισεις που μου εδωσες,και τωρα δουλευει κανονικα:)

βεβαια δεν εχω εξαντλησει τις δυνατοτητες της εφαρμογης,απλα σερνοντας αντιχειρα και δεικτη παραλληλα πανω-κατω-δεξια-αριστερα,εχω τις λειτουργιες των soft keys.

αυτες υποθετω ειναι οι χαιρετισμοι(gestures).

το pie (πιτα:))δεν εχω καταλαβει πως γινεται στην πραξη.

κατεβασα και την εφαρμογη screen off και το κλεινω με αυτη,σερνοντας τα δαχρυλα προς τα κατω.

παντως με βολεψε αυτος ο τροπος και σ ευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια.

νασαι καλα!

Edited by dimikord
[sIGPIC][/sIGPIC]