tsak8 Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Εγω σήμερα έστειλα το αγαπημενο μου hd2 στοννεο του κάτοχο, όποτε πλέον θα παρακολουθώ μόνο φιλολογικά το θέμα :( μακάρι να ευχαριστηθω τόσο και το atrix ευχαριστώ όλους για την βοήθεια και ιδιαίτερα τον Χρήστο :D Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Eσυ αποφασίζεις.Τα αρχεία του gps,τα εγκατέστησες τελικά; Χε χε .. Οχι δεν το ρισκαρω...καλο ειναι και ετσι ουτος η αλλος δεν το εχω για το gps .. εαν και οταν δω οτι το εχω αναγκη θα τα περασω.. Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Εγω σήμερα έστειλα το αγαπημενο μου hd2 στοννεο του κάτοχο, όποτε πλέον θα παρακολουθώ μόνο φιλολογικά το θέμα :( μακάρι να ευχαριστηθω τόσο και το atrix ευχαριστώ όλους για την βοήθεια και ιδιαίτερα τον Χρήστο :D Το hd2 ειναι το μόνο κινητό που δε πρόκειται να δώσω ποτέ.Οσο λειτουργεί το hd2 μου,εγώ θα είμαι εδώ και θα βοηθώ όσο μπορώ.Τώρα πια που άρχισαν και οι προσπάθειες για porting του kernel 3.0.8 (που ειναι ο καθεαυτού ics kernel) πιστεύω ότι το hd2 έχει ακόμη μέλλον.Το atrix από τα λίγα που διαβάζω κατά καιρούς ειναι μια πολύ καλή και αξιόλογη συσκευή Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Ουτε εγω θα το δωσω...Και εχω 2 τα ιδια και με τις ιδιες ρομ και λοιπα..Ενα δικο μου και ενα της γυναικας...Κανει τα παντα και πισετυω πολυ λιγα αν οχι και κανενα δεν μπορει να δεχτει ολα τα λειτουργικα αλλα και να τρεχει σε dualboot...οσοι εχουμε αυτην την μαγικη συσκευη καλο ειναι να την προσεχουμε για να μας προσεχει και αυτη.Και φυσικα με την βοηθεια των παιδιων μας εδω τις κανουμε και πετανεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!! Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Εγω παλι ειμαι τοσο ικανοποιημένος που ακομα και να χαλούσε και να μην μπορούσα να το επισκευάσω θα κοιτούσα να το ξαναγοράσω.... Στο ebay νομιζω πως πωλείται ακομα. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Το hd2 ειναι το μόνο κινητό που δε πρόκειται να δώσω ποτέ.Οσο λειτουργεί το hd2 μου,εγώ θα είμαι εδώ και θα βοηθώ όσο μπορώ.Τώρα πια που άρχισαν και οι προσπάθειες για porting του kernel 3.0.8 (που ειναι ο καθεαυτού ics kernel) πιστεύω ότι το hd2 έχει ακόμη μέλλον.Το atrix από τα λίγα που διαβάζω κατά καιρούς ειναι μια πολύ καλή και αξιόλογη συσκευή Και εγώ αν μπορούσα θα το κράταγα, αλλά με 3 άλλες συσκευές ήδη,( και λίγο χρόνο λόγω μπέμπη και δουλειάς ) η οικονομική μου σύμβουλος θα με καρύδωνε:lol::lol::lol: παντόφλα..:ooch::ooch: Το atrix ειναι απίστευτο.Γρήγορο, ωραία οθόνη και form factor, διάρκεια μπαταρίας 2 ημέρες που το χρειάζομαι, μονο ρουτ το έκανα και φορτώνω έκτοτε, ούτε κιχ...αλλά δεν είναι HD2:) Ουτε εγω θα το δωσω...Και εχω 2 τα ιδια και με τις ιδιες ρομ και λοιπα..Ενα δικο μου και ενα της γυναικας...Κανει τα παντα και πισετυω πολυ λιγα αν οχι και κανενα δεν μπορει να δεχτει ολα τα λειτουργικα αλλα και να τρεχει σε dualboot...οσοι εχουμε αυτην την μαγικη συσκευη καλο ειναι να την προσεχουμε για να μας προσεχει και αυτη.Και φυσικα με την βοηθεια των παιδιων μας εδω τις κανουμε και πετανεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!! Εμένα η δικιά μου το θεωρεί μεγάλο και θέλησε να μείνει με Wildfire S :mad: Εγω παλι ειμαι τοσο ικανοποιημένος που ακομα και να χαλούσε και να μην μπορούσα να το επισκευάσω θα κοιτούσα να το ξαναγοράσω.... Στο ebay νομιζω πως πωλείται ακομα. Αυτό το έχω σκεφτεί και εγω..αμα με βάλει να παραγγείλω τίποτα δικό της.. Καλή συνέχεια Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Ουτε εγω θα το δωσω...Και εχω 2 τα ιδια και με τις ιδιες ρομ και λοιπα..Ενα δικο μου και ενα της γυναικας...Κανει τα παντα και πισετυω πολυ λιγα αν οχι και κανενα δεν μπορει να δεχτει ολα τα λειτουργικα αλλα και να τρεχει σε dualboot...οσοι εχουμε αυτην την μαγικη συσκευη καλο ειναι να την προσεχουμε για να μας προσεχει και αυτη.Και φυσικα με την βοηθεια των παιδιων μας εδω τις κανουμε και πετανεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!! Νόμιζα πως ήμουν ο μόνος που έχει δύο ίδιες συσκευές,μια ευρωπαϊκή και μια αμερικανιά . Δοκίμασα την ρομ του mwakius (πως ακριβώς λέγεται δεν θυμάμαι) αλλά είναι τεράστια αποτυχία, τουλάχιστον για μένα. Αυτό όμως με έκανε να φορμάρω την κάρτα από την αρχή και τώρα που πέρασα την nrg 8/2 το τηλέφωνο πετάει πραγματικά. Στο μάρκετ δεν κάνει ούτε αυτό που περιέγραψα λίγα ποστ πιο πίσω. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ή όχι αλλά σβήνοντας όλους τους φακέλους που είχαν σχέση το android δείχνει να δουλεύει καλά. Επίσης με το πληκτρολόγιο που βρήκα στην nrg έχω βολευτεί παρά πολύ γιατί είναι το αγαπημένο μου της HTC αλλά σε συνδυασμό με χρήση χειρονομιών σαν το swype. Κατέβασα και τον ήχο pyxie σε ogg και είμαι κομπλέ. Στο ευρωπαϊκό έχω περάσει την diet έκδοση και επίσης είναι σούπερ. Το ευρωπαϊκό όμως είναι και παρθένο από φλασαρίσματα καθώς είναι η δεύτερη ρομ που του περνάω μετά την nightly. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 (edited) Ωραία.Τελικά καμμιά φορά οι πιο απλές λύσεις ειναι αυτές που μας διαφεύγουν και λύνουν το πρόβλημα.Εγώ έβαλα την τελευταία cm7 nightly και έπαιζα με το overclocking.Διαπίστωσα λοιπόν ότι το hd2 μου,δεν σηκώνει πάνω από 1075800 mhz.Απο εκει και πάνω μετά από λίγη ώρα χρήσης παγώνει και πρέπει να βγάλω μπαταρία.Στην nrg το όριο είναι στα 1305mhz και μετά κάνει reboot.Eιχα διαβάσει ότι τα 1190mhz του tytung-aosp/cm7 kernel ειναι σαν τα 1536mhz των sense kernel αλλά δεν ξέρω αν ισχύει στην πραγματικότητα Edited March 2, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Ποσο σου βγαζει στο quandrant???? Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 (edited) Δεν το δοκίμασα να δω τι σκορ βγάζει.Τώρα ξαναέβαλα την nrg.Θα δοκιμάσω στα 1305mhz και θα γράψω τι σκορ βγάζει.Τελικά ότι και να βάλω,πάλι στην nrg γυρίζω και στην tytung ics sd rom.Μόνο μια ολοκληρωμένη ics rom θα με "ξεκολλήσει" από την nrg edit βγάζει από 1020 εως 1050 και αργεί περισσότερο να τελειώσει από την προηγούμενη έκδοση του quadrant Edited March 2, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Δεν το δοκίμασα να δω τι σκορ βγάζει.Τώρα ξαναέβαλα την nrg.Θα δοκιμάσω στα 1305mhz και θα γράψω τι σκορ βγάζει.Τελικά ότι και να βάλω,πάλι στην nrg γυρίζω και στην tytung ics sd rom.Μόνο μια ολοκληρωμένη ics rom θα με "ξεκολλήσει" από την nrg edit βγάζει από 1020 εως 1050 και αργεί περισσότερο να τελειώσει από την προηγούμενη έκδοση του quadrantΕγώ με την turbo rom που λέγαμε είχα βάλει τον επεξεργαστή στα 1536MHz performance και είδα 2103 και το τηλέφωνο δούλευε κανονικά.Χθες δοκίμασα το ίδιο ακριβώς με αυτήν http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1404993 Και είδα σκορ 1200 ανέβασε πολύ θερμοκρασία 38 και δεν έτρεχε το quandrant ,αλλά το δικό μου το έχω στα 245-1190 ondemand σε όπια ρομ βάζω και δεν έχω καθόλου κολλήματα και η κατανάλωση τις μπαταριάς εινα ίδια με 998.η ρομ που έχω τώρα είναι παρά πολύ καλή δοκιμάστε την και πείτε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 (edited) Δεν το δοκίμασα να δω τι σκορ βγάζει.Τώρα ξαναέβαλα την nrg.Θα δοκιμάσω στα 1305mhz και θα γράψω τι σκορ βγάζει.Τελικά ότι και να βάλω,πάλι στην nrg γυρίζω και στην tytung ics sd rom.Μόνο μια ολοκληρωμένη ics rom θα με "ξεκολλήσει" από την nrg edit βγάζει από 1020 εως 1050 και αργεί περισσότερο να τελειώσει από την προηγούμενη έκδοση του quadrant Σε μένα με την Energy diet και στα 1190 mhz μου βγάζει περίπου 1500. Το max που είδα είναι 1538. Στα 1305 mhz μου έβγαλε 1622. Edited March 3, 2012 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Εχει παρατηρήσει κανεις καποιο αλλλο smartphone Που να εχει τις θυρες ακουστικών και φόρτισης στο κατω μερος οπως ειναι στο HD2; Εγω τουλάχιστον οχι και μου κανει εντύπωση που εχουν αλλαξει τις θέσεις στα νεα μοντελα ( αλλα στο πανω μερος και αλλα στα πλάγια) Θεωρω πολυ πρακτικό να βρισκονται στο κατω μερος ειδικα αν το χρησιμοποιείς στο αυτοκίνητο και το εχεις παντα πανω στη βαση . Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Σε μένα με την Energy diet και στα 1190 mhz μου βγάζει περίπου 1500. Το max που είδα είναι 1538. Στα 1305 mhz μου έβγαλε 1622. Σωκράτη στο quadrant στο κάτω μέρος στην καρτέλλα του σκορ,τι τιμή σου γράφει στο i/o σκορ; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Σωκράτη στο quadrant στο κάτω μέρος στην καρτέλλα του σκορ,τι τιμή σου γράφει στο i/o σκορ; Total:1659 CPU: 5376 Memory: 1136 I/O : 1178 2D: 301 3D: 303 Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Σε μένα δίνει τα ίδια περίπου σκορ σε όλα εκτός από την cpu που ειναι στα 1982 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Που οφείλεται τόσο μεγάλη διαφορά στη CPU Χρήστο; Με την Energy diet είσαι κι εσύ έτσι; Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Eγώ ειμαι με την nrg 8-2-2012 που δεν έχει diet version και kernel marc1706 0.19. Eσυ έχεις την diet 23-1; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Ναι, diet 23-01-2012 Kernel:2.6.35.14-marc1706s_desire_0.1.9+ Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Εβαλα μια παλιά έκδοση του quadrant advanced v1.1.1 και πρώτον το benchmark τελειώνει γρήγορα,δεύτερον δε δείχνει το γραφικό με την σφαίρα αλλά μετράει κανονικά τα frames και τρίτον στα 1305 μου έβγαλε 1656 με τα επιμέρους στοιχεία Total:1656 CPU: 5272 Memory: 1110 I/O : 1299 2D: 310 3D: 290 εσύ το 1659 το βλέπεις με την standard έκδοση 2.0 του market; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 (edited) Quadrant Advanced Edition 2010 Version 1.1.1 και όπως λες δε δείχνει το γραφικό με την σφαίρα αλλά μετράει κανονικά τα frames. Edited March 3, 2012 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Μάλιστα.Ετσι εξηγείται η διαφορά Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 (edited) Πάλι το ίδιο πρόβλημα, δυο τηλέφωνα, ίδια ρομ, ίδια mac address. Βρήκα ένα post στο θέμα της nrg με κάποιον που έχει το ίδιο πρόβλημα και η απάντηση ήταν οτι είναι θέμα kernel και δεν γίνεται τίποτα. Όταν λέει θέμα kernel, να υποθέσω οτι δεν αλλάζει λόγω kernel μέσα απο το build.prop; Το ένα έχει 0.1.8 και το άλλο 0.1.7. Αν περάσω τον kernel κάποιου άλλου και όχι του marc ,θα αλλάξει και η mac; Απο το θέμα του marc1706 βλέπω οτι έχει ένα αρχείο για τον kernel 0.1.9 και όχι δυο εκδόσεις για cLK και Magloader. H διαδικασία είναι ίδια με αυτήν που περιγράφει o bbbb σε προηγούμενες σελίδες; Edited March 3, 2012 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Μια χαρά αλλάζει και μάλιστα "on the fly".Πήγαινε με ένα root explorer που υποστηρίζει επεξεργασία κειμένου (π.χ. root explorer σίγουρα ίσως και es explorer) στο /system/etc και βρες το αρχείο calibration. Το ανοίγεις και στην πρώτη σειρά λέει την mac address.Βάζεις ότι θέλεις και σώζεις.Εναλλακτικά το επεξεργάζεσαι στο pc.Ανοιγοκλείνεις το wifi και έχεις την νέα wifi mac address. Πλέον υπάρχει τρόπος να αλλάξει και στις cm7 roms που μέχρι τώρα,δεν ήταν εφικτο. Στον kernel 0.19 ειναι κοινό το αρχείο.Εχει βάλει script που καταλαβαίνει αυτόματα clk/magldr και εγκαθίσταται ανάλογα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joihnja Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Παιδια καλησπερα, χρειαζομαι τα φωτα σας απ οποιον γνωριζει αν γινεται κατι!!! Μετα απο ενα συντομο περασμα απο τα WP7 με μια καρτα 2 GB και γυρνωντας παλι σε android συβεβει το εξης... την καρτα μου την 16αρα που ειχα στο android με back up της ρομ , και γεματη αρχεια, δεν την αναγνωριζει....:X:X:X Μονο απ το recovery φαινονται κανονικα ολα τα αρχεια αλλα ουτε restore κανει ουτε τη ρομ περναει απο την καρτα ουτε τιποτα. Στο pc ζηταει format, και η ερωτηση ειναι αν υπαρχει τροπος μεσω MAGLDR αφου τουλαχιστον τα βλεπει, να μπορεσω να τα επαναφερω χωρις να χρειαστει format. Οποια βοηθεια θα την εκτιμουσα αφανταστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts