Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σ ευχαριστω πολυ! Καλα θυμομουν τον τροπο λοιπον. Επισκεψη στο σεξσοπ λοιπον αυριο.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Αυτο ειναι το μονο τραγικο. 2 φορες πηγα, και τη 1 ετυχε ενας που περιμενε ταξι στον Κηφισο, και με στραβοκοιταγε (γιατι μικροδειχνω πολυ εμφανισιακα). Αλλαξα 50 χρωματα απο τη ντροπη.

Κι αυτοι μερος που πηγαν και το εβαλαν το επισημο service.. :O

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν θα έπρεπε να περιμένεις την τελευταία μέρα, φυσικά να το πας στο service, τα παιδιά στην arvato είναι πολύ εξυπηρετικά.

Φτουυυυ!! Ειναι κλειστα σημερα. Θα παω Δευτερα και ελπιζω να το δεκτουν λογω του οτι η εγγυηση μου ληγει 7 του μηνα και ηταν κλειστα στις 6 και 7.

Μηπως να το παω στο Πλαισιο;;

Edited by SagoniasSlutRose

Καλημέρα! Θέλω να ρωτήσω όσους έχουν βάλει την Sensation XL από BLuedroid, είναι ιδέα μου ή η κάμερα με την ROM αυτή είναι χάλια? ρωτάω γτ γενικά είμαι της άποψης πως οι android ROMS δεν έχουν τόσο καλή κάμερα όπως είχαμε με τα wm, αλλά αυτό παραήταν.. Έχει κάποιος άλλος παρατηρήσει κάτι αντίστοιχο σε αυτή τη ROM??

Καλημέρα! Θέλω να ρωτήσω όσους έχουν βάλει την Sensation XL από BLuedroid, είναι ιδέα μου ή η κάμερα με την ROM αυτή είναι χάλια? ρωτάω γτ γενικά είμαι της άποψης πως οι android ROMS δεν έχουν τόσο καλή κάμερα όπως είχαμε με τα wm, αλλά αυτό παραήταν.. Έχει κάποιος άλλος παρατηρήσει κάτι αντίστοιχο σε αυτή τη ROM??

Με την κάμερα δεν παρατήρησα κάτι διαφορετικό από τις υπόλοιπες ρομ, σε μένα αυτό που δεν δούλεψε καθόλου είναι το μάρκετ, μου έβγαζε συνέχεια μήνυμα κάτι με media , μια φορά όταν άρχιζε το κατέβασμα και μια την στιγμή της εγκατάστασης και έκλεινε το μάρκετ. Η εφαρμογή όμως που κατέβαζα έμπαινε κανονικά στο τηλέφωνο και έπρεπε να επαναλάβω όλη την διαδικασία από την αρχή.

Και νομιζα οτι ηταν μονο ιδεα μου οτι η καμερα με τις nand android γινεται αθλια...

Ευχαριστω

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

εγω εχω πρόβλημα με το wifi. μπορείτε να προτείνετε κάποια άλλη rom να περάσω στην συσκευή? κρίμα, αυτή ειναι πολύ καλή και πολύ γρήγορη αλλά δε σου δίνει internet

edit

πέρασα την TyphooN CyanogenMod 7 Nightly v3.7.5 και δε δούλεψε καλά. δεν ειχε ρυθμίσεις, dialer, την μπάρα πάνω, γενικά δε μπορούσα να κάνω κάτι.

την έβγαλα και πέρασα την HyperDroid-CM7-v5.6.0 και μου έκανε τα ίδια ακριβώς.

γιατί το κάνει αυτό? μήπως πρέπει να κάνω κάτι άλλο κατά το flashάρισμα? είχα περασμένη πριν την RCMix3D και μου δούλευε κανονικά, εκτός από το wi fi που αποσυνδεόταν συνέχεια και αναγκάστηκα να την βγάλω.

Edited by karhariasgr

οχι ποτέ με gmail. απευθείας απο την SD τις περνάω ;) Δεν βγάζει σφάλμα. Δεν υπάρχουν οι επιλογές εξαγωγή και εισαγωγή για SD. έχει μόνο τις αντίστοιχες για την κάρτα SIM.

Μου την έδωσε και γύρισα σε ginger 2.3.7 από NDT. παλιές καλές εποχές. Ετσι και αλλιώς σε λίγο καιρό θα βάλουμε ICS

Τελικά δεν υπάρχει η επιλογή ούτε σε μένα.

Το πόσταρα και το xda αλλά δεν έχω διαβάσει να το αναφέρει κανένας άλλος.

Μάλλον θα κάνουνε import από το Gmail κι αυτοί...

Και νομιζα οτι ηταν μονο ιδεα μου οτι η καμερα με τις nand android γινεται αθλια...

Ευχαριστω

Δυστυχώς ειναι λόγω της έλλειψης 100% σωστών drivers.Προσωπικά και μάλλον αρκετός κόσμος από το να έχει wm και καλύτερη κάμερα,προτιμά android και χειρότερη κάμερα.Ειναι από αυτά τα λίγα εναπομείναντα bugs που μας θυμίζουν ότι το hd2 δεν ειναι native android phone αλλά κάτι παραπάνω ή κάτι χειρότερο...Εξαρτάται από ποια οπτική γωνία το βλέπεις.Και ξέχασα να γράψω ότι τουλάχιστον εγώ σε άσπρο φόντο βλέπω περισσότερο έντονη ροζ κηλίδα στην κάμερα του galaxy s2 (που σαν ποιότητα εικόνας ειναι σαφώς ανώτερη από του hd2) παρά στο hd2 και ας έχει επίσημους drivers σε σχέση με το hd2 που έχει drivers "από εδώ και από εκεί".

εγω εχω πρόβλημα με το wifi. μπορείτε να προτείνετε κάποια άλλη rom να περάσω στην συσκευή? κρίμα, αυτή ειναι πολύ καλή και πολύ γρήγορη αλλά δε σου δίνει internet

edit

πέρασα την TyphooN CyanogenMod 7 Nightly v3.7.5 και δε δούλεψε καλά. δεν ειχε ρυθμίσεις, dialer, την μπάρα πάνω, γενικά δε μπορούσα να κάνω κάτι.

την έβγαλα και πέρασα την HyperDroid-CM7-v5.6.0 και μου έκανε τα ίδια ακριβώς.

γιατί το κάνει αυτό? μήπως πρέπει να κάνω κάτι άλλο κατά το flashάρισμα? είχα περασμένη πριν την RCMix3D και μου δούλευε κανονικά, εκτός από το wi fi που αποσυνδεόταν συνέχεια και αναγκάστηκα να την βγάλω.

Δοκίμασε να πας ρυθμίσεις--->cyanogenmod settings--->tablet tweaks και επέλεξε το "κάτω μπάρα κατάστασης".Λογικά θα εμφανιστεί κάτω η μπάρα και αν το αποεπιλέξεις,θα εμφανιστεί πάνω κανονικά.

Edited by bbbb

θα ηθελα να ρωτησω αν κανω task 29 για να περασω την RCMix3D Runny v5.1 πρεπει να ξανακανω το 1gb partition ή οχι?γιατι στον οδηγο του λεει this tool is also removing system partition.

Ανδρεας

χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one

destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid

ναι σβήνει το partition.

Τελικά δεν υπάρχει η επιλογή ούτε σε μένα.

Το πόσταρα και το xda αλλά δεν έχω διαβάσει να το αναφέρει κανένας άλλος.

Μάλλον θα κάνουνε import από το Gmail κι αυτοί...

εκανα ξανά clean install και διορθώθηκε το πρόβλημα ;)

Δυστυχώς ειναι λόγω της έλλειψης 100% σωστών drivers.Προσωπικά και μάλλον αρκετός κόσμος από το να έχει wm και καλύτερη κάμερα,προτιμά android και χειρότερη κάμερα.Ειναι από αυτά τα λίγα εναπομείναντα bugs που μας θυμίζουν ότι το hd2 δεν ειναι native android phone αλλά κάτι παραπάνω ή κάτι χειρότερο...Εξαρτάται από ποια οπτική γωνία το βλέπεις.Και ξέχασα να γράψω ότι τουλάχιστον εγώ σε άσπρο φόντο βλέπω περισσότερο έντονη ροζ κηλίδα στην κάμερα του galaxy s2 (που σαν ποιότητα εικόνας ειναι σαφώς ανώτερη από του hd2) παρά στο hd2 και ας έχει επίσημους drivers σε σχέση με το hd2 που έχει drivers "από εδώ και από εκεί".

Ευχαριστω Χρηστο για την εξηγηση. Επομενως απο rom σε rom (για nand android μιλαω) να μην περιμενουμε καλυτερευση..

Περσι με ειχε πιασει ντελιριο κι αλλαζα wm roms μονο για να πετυχω την καλυτερη καμερα. Εκει ομως νομιζω η απεικονιση αλλαζε οντως. Ισως γιατι στηριζονταν στο native λειτουργικο..

www.macspot.gr

Μη νομίζεις ότι δεν το προσπαθούν.με τον νέο κερνελ 2.6.35.14 βλέπω στο changelog και κάποιες αλλαγές στο κομμάτι της κάμερας.κυρίως βέβαια αναφέρονται στο χρονισμό της κάμερας,χωρίς να έχω καταλάβει που βοηθά ουσιαστικά αυτό.

Tελικα το δικο μου το εδωσα στο πλαισιο και ο θεος βοηθος!! Θα παρω τηλ και Δευτερα στην αντιπροσωπια και βλεπουμε.

Απλα τελευταια μου εβγαινε πολυ πιο συχνα η ξεθωριασμενη οθονη, συνηθως μετα απο καποια κληση. Βλακεια μου βεβαια που το αφησα για τελευταια στιγμη.

Δοκίμασε να πας ρυθμίσεις--->cyanogenmod settings--->tablet tweaks και επέλεξε το "κάτω μπάρα κατάστασης".Λογικά θα εμφανιστεί κάτω η μπάρα και αν το αποεπιλέξεις,θα εμφανιστεί πάνω κανονικά.

δυστυχώς δεν έχει ρυθμίσεις. κάτι λάθος κάνω όταν περνάω την rom. τώρα έκανα wipe τα πάντα και πήγα να περάσω την RCMix3D Runny v5.1 με τις ακριβής οδηγίες που δίνει σε ένα pdf για MAGDLR πέρασμα της rom. έκανα ότι λέει ακριβώς αλλά μένει στην άσπρη οθόνη με τα πράσινα γράμματα htc. είναι πάνω από μισή ώρα εκεί, έβγαλα την μπαταρία, το ξανάνοιξα και εξακολουθεί να παραμένει εκεί.

οι οδηγίες με παρέπεμψαν στο να περάσω CWM v3.0.0.5 , θυμάμαι ότι φορούσα μεγαλύτερη έκδοση μήπως έκανα βλακεία που την πέρασα αυτή?

επειδή θέλω να δώσω την συσκευή άμεσα στον αδερφό μου υπάρχει κάποια rom που να λειτουργεί σωστά? αυτή μου άρεσε πολύ γιατί ήταν γρήγορη και όμορφα γραφικά αλλά στην version 5.0 είχα πρόβλημα με το wi fi και την 5.1 δεν την ανοίγει. έστω να βάλω κάτι να μπορέσει να πάρει την συσκευή.

δυστυχώς δεν έχει ρυθμίσεις. κάτι λάθος κάνω όταν περνάω την rom. τώρα έκανα wipe τα πάντα και πήγα να περάσω την RCMix3D Runny v5.1 με τις ακριβής οδηγίες που δίνει σε ένα pdf για MAGDLR πέρασμα της rom. έκανα ότι λέει ακριβώς αλλά μένει στην άσπρη οθόνη με τα πράσινα γράμματα htc. είναι πάνω από μισή ώρα εκεί, έβγαλα την μπαταρία, το ξανάνοιξα και εξακολουθεί να παραμένει εκεί.

οι οδηγίες με παρέπεμψαν στο να περάσω CWM v3.0.0.5 , θυμάμαι ότι φορούσα μεγαλύτερη έκδοση μήπως έκανα βλακεία που την πέρασα αυτή?

επειδή θέλω να δώσω την συσκευή άμεσα στον αδερφό μου υπάρχει κάποια rom που να λειτουργεί σωστά? αυτή μου άρεσε πολύ γιατί ήταν γρήγορη και όμορφα γραφικά αλλά στην version 5.0 είχα πρόβλημα με το wi fi και την 5.1 δεν την ανοίγει. έστω να βάλω κάτι να μπορέσει να πάρει την συσκευή.

Είχα το ίδιο πρόβλημα με την έκδοση 5.

Δοκίμασε να περάσεις μεγαλύτερο partition. αντι για 5/220/5 βαλε 5/230/5

έτσι δούλεψε εμένα.

Απίστευτη rom παιδιά http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1434860

Μόλις την πέρασα

οι rom ICS είναι λειτουργικές 100% ή έχουν ακόμη bugs, δλδ να μη δουλεύει η κάμερα, δεν έχει ήχο στις υπενθυμίσεις κτλ κτλ κτλ

Είχα το ίδιο πρόβλημα με την έκδοση 5.

Δοκίμασε να περάσεις μεγαλύτερο partition. αντι για 5/220/5 βαλε 5/230/5

έτσι δούλεψε εμένα.

αυτό δε το κατάλαβα. πως το κάνω ακριβώς? έκανα ένα παρτίτιον 1 γίγα στην sd και αυτό.

Προς karhariasgr

Χρησιμοποίησε αυτό το recovery http://www.multiupload.com/SDQBKUSZG5 . Άλλαξε τις τιμές στο flash cfg με notepad σε

boot yboot|ro 5M

system ya 220M

cache ya 5M

Η rom είναι άριστη και πολύ σταθερή. Το μόνο πρόβλημα που βρήκα είναι ότι δεν μπορείς να εισάγεις επαφές από την sd.

Πρόκειται για άλλο τύπο ρομ cm9 vs aosp που ειναι η beta10.Πάντως δείχνει αρκετά σταθερή για καθημερινή χρήση.Βέβαια ελλείψεις υπάρχουν ακόμη αλλά πιστεύω ότι ειναι σε καλό δρόμο.Οποιος θέλει τα soft keys στο κάτω μέρος,προτείνω αυτά http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1407003

Eπίσης στον dialer το smart dialing δουλεύει πλέον και στα ελληνικά και έτσι δε χρειαζόμαστε άλλον dialer

Πρόκειται για άλλο τύπο ρομ cm9 vs aosp που ειναι η beta10.Πάντως δείχνει αρκετά σταθερή για καθημερινή χρήση.Βέβαια ελλείψεις υπάρχουν ακόμη αλλά πιστεύω ότι ειναι σε καλό δρόμο.Οποιος θέλει τα soft keys στο κάτω μέρος,
file explorer εχει μεσα ?τα soft keys απο την beta10 λογικα θα τα μπουταρει ,για να μην βαζω αυτα που λεει ο σεφ.

file explorer δεν έχει.Τα softkeys από την beta10 δε θα λειτουργήσουν
για την camera εβαλες αυτο το zip http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1427030 η το εχει ενσωματώσει μεσα στην ρομ ?

Παιδες καλησπερα.

Ποια ics εχει τα λιγοτερα προβλήματα?

Ποια recovery να βαλω για να κανω ext4?

Edited by steliosk
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.