bbbb Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Χρειάζεται οπωσδήποτε να έχεις ένα ράδιο 2.x.50.xx για να τρέξει android.Η μη android friendly rom δουλεύουν(με την προϋπόθεση ότι έχεις βάλει συμβατό ράδιο) αλλά δε θα μπορείς να το χρησιμοποιείς για κλήσεις. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Godzilla13 Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Η Energy είναι Android-friendly ROM ??? Παράθεση ROM: Omega v22.5 ELL Radio: 2.15.50.14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 4, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Η Energy είναι Android-friendly ROM ??? Υποτίθεται πως ναι. Και λέω υποτίθεται γιατί δεν το έχω εξακριβώσει κατ' ιδίαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillaBee Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Το έχω ξαναπεί στο παρελθόν, μα το ξαναλέω: Με στοκ ROM 1.66 και ραδιο 2.12.50 παίζει μια χαρά! Και μια ερώτηση ρε παιδιά: Έχω mattc 1.5b και τομσκεφτομαι να πάω στην 1.7! Υπάρχει κάποιος οδηγός πώς θα περάσουμε προγράμματα και ρυθμίσεις μέσω titanium backup στη νεα έκδοση; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Το έχω ξαναπεί στο παρελθόν, μα το ξαναλέω: Με στοκ ROM 1.66 και ραδιο 2.12.50 παίζει μια χαρά! Και μια ερώτηση ρε παιδιά: Έχω mattc 1.5b και τομσκεφτομαι να πάω στην 1.7! Υπάρχει κάποιος οδηγός πώς θα περάσουμε προγράμματα και ρυθμίσεις μέσω titanium backup στη νεα έκδοση; Ευχαριστώ! εγώ πέρασα την mattc 1.7 σε ξεχωριστό φάκελο και την ξαναέστησα από την αρχή. βασικά δεν ξέρω πως λειτουργεί το backup και έχω και τις δύο εκδόσεις Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Εγώ έχω κατεβάσει από το market την εφαρμογή onthefly backup και έχω κάνει export στην sd όλες τις εφαρμογές που έχω κατεβάσει.Ετσι όταν αλλάζω build εγκαθιστώ πάλι τις εφαρμογές.Πέντε λεπτά δουλειά είναι. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillaBee Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία. Εγώ τελικώς το έκανα με το titanium backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgioar Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Ξέρει κανείς πώς μπορώ να περάσω το λειτούργικο anroid?Έχω κατεβάσει καί την 2.1 καί το froyo 2.2.Κάνω ότι μού λέει,δηλαδή extract των αρχείων στην micro sd κτλ. δείχνει να ξεκινάει η διαδικασία,δηλαδή μαυριζει η οθόνη,εμφανίζονται κάποιες εντολες με μικρη γραμματοσειρά αριστέρα πάνω της οθόνης και μένουν έκει και δεν κάνει τίποτα.Το άφησα καί 3 ώρες έτσι καί παλι τίποτα,στάσιμο.Κάνω κάτι λάθος?Φταίει η rom?Έχω την τελευταία επίσημη,1.66.482.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Ξέρει κανείς πώς μπορώ να περάσω το λειτούργικο anroid?Έχω κατεβάσει καί την 2.1 καί το froyo 2.2.Κάνω ότι μού λέει,δηλαδή extract των αρχείων στην micro sd κτλ. δείχνει να ξεκινάει η διαδικασία,δηλαδή μαυριζει η οθόνη,εμφανίζονται κάποιες εντολες με μικρη γραμματοσειρά αριστέρα πάνω της οθόνης και μένουν έκει και δεν κάνει τίποτα.Το άφησα καί 3 ώρες έτσι καί παλι τίποτα,στάσιμο.Κάνω κάτι λάθος?Φταίει η rom?Έχω την τελευταία επίσημη,1.66.482.1 μάλλον φταίει η ρομ που έχεις . πρέπει η ρομ που φοράς να είναι συμβατή να τρέξει και android. πέρνα του φίλου Γιάννη (iothe) την omega v12 και μετά θα μπορείς να τρέξεις και android.τις ρομ θα τις βρεις εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=272257 Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgioar Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Σε ευχαριστώ πολύ.Θα το δοκιμάσω.Ε είμαι καί νεος κάτοχος του HD2 και γενικά WM.Πιστεύω να τα καταφέρω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkyjohny Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Κι εγω ξεκιναω τη διαδικασία τωρα.Για να δουμε θα αντεξει η θα σπάσει το κινητο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hcivil Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Δυο ερωτησεις. Υπαρχει καποιος τροπος για ελληνικο dialer και για ελληνικη μπαρα με τα ΑΒΓ.... στον καταλογο των επαφων? ευχαριστω εκ των προτερων... Παράθεση ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 5, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Σε ευχαριστώ πολύ.Θα το δοκιμάσω.Ε είμαι καί νεος κάτοχος του HD2 και γενικά WM.Πιστεύω να τα καταφέρω :) Πήρες τώρα windows mobile συσκευή για να ασχοληθείς με το Android; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Δυο ερωτησεις. Υπαρχει καποιος τροπος για ελληνικο dialer και για ελληνικη μπαρα με τα ΑΒΓ.... στον καταλογο των επαφων? ευχαριστω εκ των προτερων... Ελληνικός dialer είναι o dialer one Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rastabla Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Καλησπέρα σε όλους θέλω να ρωτήσω το εξής: Υπάρχει περίπτωση όταν ανοίγω το τηλέφωνο να φορτώνει κατευθείαν Android? Παράθεση Θάνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Εαν κοιταζες το πρωτο ποστ θα εβλεπες πως ναι . Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 5, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Εαν κοιταζες το πρωτο ποστ θα εβλεπες πως ναι . ...στο δεύτερο. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 (edited) Ναι το ξεχασα. Σε ολα τα θεματα ειναι στα πρωτα ποστ . Καλα αμα κοιταζε στο πρωτο θα εβλεπε οτι δεν εχει τιποτα και μετα θα κοιταζε το δευτερο Edited September 5, 2010 by DTse Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgioar Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 (edited) Πήρες τώρα windows mobile συσκευή για να ασχοληθείς με το Android; :confused:Ένας φίλος μου το χάρισε.Δεν μπορούσε να συνηθίσει το μεγάλο μέγεθος τού hd2.Μιά χαρά μού έκατσε :) Edited September 5, 2010 by gorgioar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 5, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Αν σου χάρισαν τέτοια συσκευή... σίγουρα σου έκατσε μια χαρά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgioar Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 [bUILD][02.09.2010][FroyoStone Sense - V2][Kernel: darkstone 2.6.32.9 #3] Νομιζω οτι αυτη ειναι η καλυτερη εκδοση μεχρι τωρα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=747492 http://i53.tinypic.com/28hofmp.jpghttp://i54.tinypic.com/2ltj60o.jpghttp://i52.tinypic.com/551phj.jpg Όντως πρέπει να είναι η καλύτερη όπως καί όντως είμαι τυχερος athanaso77 που μου χάρισαν το hd2.Μέχρι τώρα είχα Symbian,καλά δεν λέω,αλλά το hd2 φανταζει κλάσεις ανώτερο,άλλη κατηγορία.Εχω μία απορία όμως.Πως μπορω να έχω την omega v12 που μου πρότεινε ο gkionis και τον ευχαριστώ και την πιο πάνω android rom και να μπόρω οποιαδήποτε στιγμή να bootαρω ή στην μια ή στην άλλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Την omega θα την περάσεις με φλασάρισμα και θα είναι η βασική ρομ της συσκευής σου.Το android θα το αντιγράψεις ως φάκελο στην sd και όποτε θέλεις να μπαίνεις σε αυτό,μέσω των wm θα τρέχεις το εκτελέσιμο αρχείο που ξεκινά το android. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgioar Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Οκ!Σε ευχαριστώ.Αυτό θα κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Episkeptis Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 καλησπερα, τελικα οσο εψαξα δεν βρηκα android rom να εχει ραδιο (fm), δεν βρηκα την καταλληλη ή οντως είναι ετσι? Και βεβαια να δωσω και εγω μερικες πληροφοριες για την μεχρι τωρα εμπειρια με android rom, και συσκεκριμενα εβαλα την CyanogenMod-6.0.0-N1(shubCraft 1.5), δεν αλλαξα την επισημη ρομ , εβαλα μονο το spl3 και αλλαξα και το ραδιο σε 2.12.50.02_, μετα εγραψα ολο τον δακελο android stin memory card και ετρεξα τα 2 αρχεια CLRCAD και haret, η ολη ιστορια δεν πηρε συνολικα πανω απο 10 λεπτα, να πω οτι δοκιμασα και με την καρτα που ειχε το κινητο μεσα (2gb) την οποια πρωτα φορμαρισμα και την καρτα που πηρα μετα 16gb στην οποια ειχα αρχεια και δεν αλλαξα τιποτα, ητανε το ιδιο καμια διαφορα. Θετικα 1. Για καποιον σαν και μενα που θελω να το ψαχνω το κινητο απογειωθηκε, ακομη και εν κινιση μπορω να αλλαζω λειτουργικο, μεγαλη υποθεση, χααχαχα. 2. Σπουδαίο interface, μεγαλη ευκολια και ανεση, πολυ γρηγορο, κανενα κολλημα (ως τωρα). 3. Το τηλεφωνο δουλευει, το gps,το bluetooth, wi-fi, δουλεουν πολυ καλα. 4. Πολυ σημαντικο οτι ολους τους φακελους και τα αρχεια τα εχει στην sd οποτε δεν τρωει καθολου χωρο απο την μνημη του κινητου και αυτο συνεπαγεται μεγαλα οφελη. 5. Το παραπανω εχει ως αποτελεσμα να μπορει καποιος να ορισει mp3 ως ηχο κλησης απλα μεταφερωντας τον στον φακελο data/sounds/ringtones 6. Εχει σιγουρα μεγαλυτερη φωτεινοτητα στον ηλιο απο οτι τα windows mobile 7. Εντυπωσιακο το σερφαρισμα. Τα αρνητικα 1. Το βασικωτερο για μενα οτι δεν παιζει το ραδιο. 2. Ακομη και με τα 12db στον ηχο κλησης παιζει πολυ χαμηλα 3. Προβλημα με τους καποιους χαρακτηρες στα ελληνικα Αν καποιος ξερει καποιες λυσεις για τα παραπανω καθε πληροφορια καλοδεχουμενη Δοκιμασα και froyo 2.2. με εγκαταση ομως εκτος φακελου χυμα στο ροοτ της καρτας αλλα μετα απο 10 λεπτα προσπαθειας να συνθεθω στο δικτυο μου με wi-fi που δεν ...το αφησα, θελω να δοκιμασω και αυτο σε φακελο και την αλλη ρομ εκτος φακελου γιατι εγκατεστησα το GenY-DualBOOT-v1.0.6.0 αλλα δεν μπορεσε να "δει" το android ουτε οταν το εγκατεστησα εκτος φακελου (γιατι με το DualBOOT πιστευω οτι το κινητακι ξεφευγει τελιως) ... Τελικα μετα απο 3 iphone εκανα καλα που δεν περιμενα το 4ο ... το κινητο δεν παιζεται Παράθεση "Η επανάσταση δεν είναι ένα φρούτο που θα πέσει όταν είναι ώριμο. Πρέπει να κουνήσουμε το δέντρο για να το κάνουμε να πέσει." Ernesto "Che" Guevara Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Oι rom που έχουν htc sense έχουν και ραδιόφωνο.Τέτοια ρομ είναι του mattc και του darkstone που έχει screenshots λίγα ποστ πιο πάνω.Και το καλό είναι ότι δουλεύουν και τα κουμπιά των ακουστικών για το χειρισμό του. Επίσης ένα tip που δυναμώνει τον ήχο στο ακουστικό κατά τις κλήσεις είναι η απενεργοποίηση των ήχων του dialer από τις ρυθμίσεις. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts