mcosgeorge Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Καλησπέρα παιδια.... μετα απο πολυ καιρο αδρανειας οσον αφορα φλασαρισματα και πειραματα με τον λεοντα μου (φανταστειτε οτι ειμαι ακομη με topix 1.2 WWE και Radio 2.07.51.05_2 !) επεσα πανω τυχαια σε ενα αρθρο στο νετ οπου ελεγε για android & Leo οποτε μου κινησε το ενδιαφερον οπως καταλαβαινετε! θα ηθελα λοιπον τη βοηθεια σας, καθως ηρθε επιτελους ο καιρος να απαλλαχτω απο τα wm και να μεταβω αποκλειστικα σε android ( nand roms αν θυμαμαι καλα) οτι λινκ εχετε για τουτοριαλς και τα σχετικα ειναι ευπροσδεκτα! αν αναφερονται σε dummies κιολας, ακομη καλυτερα, καθως 1+ χρονο χωρις φλασαρισμα αισθανομαι οτι τα εχω ξεχασει ολα! ευχαριστω προκαταβολικα και καλως σας ξαναβρηκα! :) Παράθεση Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα.. Γιώργος! http://www.tubeleecher.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Έκανα και εγώ το βήμα και πέρασα στο στρατόπεδο των NAND Android ROMs (αυτή τη στιγμή έχω την Typhoon 3.6.8). Το βήμα ήταν μάλλον διστακτικό, γιατί προηγουμένως είχα την Omega ROM, που ήταν σταθερότατη, γρήγορη και... eye candy :) , αλλά δυστυχώς μου έλειπαν οι πολυσχιδείς δυνατότητες που παρέχουν τα πολυάριθμα Android Apps. Στο θέμα μου: υπάρχει τρόπος ή app που θα "κλειδώνει" αυτόματα την οθόνη μετά το τέλος μίας κλήσης; Βαρέθηκα να απαντώ κλήσεις από το bluetooth, έχοντας το τηλέφωνο στην τσέπη, και μετά να το βρίσκω να έχει "μπει" σε διάφορες εφαρμογές και να έχει κάνει "τα δικά του" εξαιτίας ακουσίων πιέσεων της οθόνης όσο βρίσκεται στην τσέπη μου! Κάτι που στα WM 6.5 γίνεται ευχερέστατα, δεν μπορώ να βρω τρόπο να το κάνω στο "σοφιστικέ" Android! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArxOn Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλους! Έχω την NDT GINGER V17 και αυτό που ψάχνω είναι η ρύθμιση για το ποιες ειδοποιήσεις θα ανάβει το led και τι χρώμα. Αφού έκανα την εγκατάσταση την είχα βρει κάπου αλλά δεν έδωσα σημασία γιατί προτεραιότητα είχαν άλλες ρυθμίσεις. Τώρα όμως δεν τη βρίσκω πουθενά! Καμμιά ιδέα που μπορεί να είναι κρυμμένη αυτή η ρύθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 (edited) Ρυθμίσεις--->cyanogenmod settings--->Διεπαφή--->Ειδοποιήσεις Led Καλησπέρα παιδια.... μετα απο πολυ καιρο αδρανειας οσον αφορα φλασαρισματα και πειραματα με τον λεοντα μου (φανταστειτε οτι ειμαι ακομη με topix 1.2 WWE και Radio 2.07.51.05_2 !) επεσα πανω τυχαια σε ενα αρθρο στο νετ οπου ελεγε για android & Leo οποτε μου κινησε το ενδιαφερον οπως καταλαβαινετε! θα ηθελα λοιπον τη βοηθεια σας, καθως ηρθε επιτελους ο καιρος να απαλλαχτω απο τα wm και να μεταβω αποκλειστικα σε android ( nand roms αν θυμαμαι καλα) οτι λινκ εχετε για τουτοριαλς και τα σχετικα ειναι ευπροσδεκτα! αν αναφερονται σε dummies κιολας, ακομη καλυτερα, καθως 1+ χρονο χωρις φλασαρισμα αισθανομαι οτι τα εχω ξεχασει ολα! ευχαριστω προκαταβολικα και καλως σας ξαναβρηκα! :) Δες μια σελίδα πίσω @vassilis018 Μια απλή 2gb έχει το πακέτο Edited October 3, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcosgeorge Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Δες μια σελίδα πίσω Χιλια ευχαριστω, δεν το ειχα προσεξει!!! να ρωτησω κατι, αν παρω backup τα sms και τα contacts με το PIM, θα μπορω μετα με καποιον τροπο να τα ανακτησω στο android?? Παράθεση Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα.. Γιώργος! http://www.tubeleecher.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Χιλια ευχαριστω, δεν το ειχα προσεξει!!! να ρωτησω κατι, αν παρω backup τα sms και τα contacts με το PIM, θα μπορω μετα με καποιον τροπο να τα ανακτησω στο android?? Δεν είναι εύκολη διαδικασία. Χτύπα στην αναζήτηση του νήματος: sprite migrate πρόσφατα και διάβασε την συζήτηση που κάναμε εδώ. Δόξα τω θεώ έχουν γραφτεί σχεδόν όλα εδώ... from THE HD2 Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Καλημερες. Χθες περασα αυτη την εκδοση http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1259110. Υποτιθετε οτι ειναι σταθερη και γρηγορη. Απο χθες το βραδυ αρχισαν να κολλανε τα πληκτρα και να τρεμοπαιζει συνεχεια το sense και οτι αλλη εφαρμογη εχει στις αλλες επιφανειες. email, καιρος, ημερολογιο, μηπως γνωριζει καποιος μια λυση για αυτο το θεμα? Ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Καλημερες. Χθες περασα αυτη την εκδοση http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1259110. Υποτιθετε οτι ειναι σταθερη και γρηγορη. Απο χθες το βραδυ αρχισαν να κολλανε τα πληκτρα και να τρεμοπαιζει συνεχεια το sense και οτι αλλη εφαρμογη εχει στις αλλες επιφανειες. email, καιρος, ημερολογιο, μηπως γνωριζει καποιος μια λυση για αυτο το θεμα? Ευχαριστω:) Τρεμοπαίζει η οθόνη και έχεις και αλοιώσεις στα χρώματα; Αν ναι, ετοιμάσου για σέρβις. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Tα χρωματα ειναι οκ. Απλα τρεμοπαιζει το sense και ολες οι εφαρμογες που ειναι στις επιφανειες εργασιας. μηπως να ξανακανω ολα τα σταδια εγκαταστασης απο την αρχη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Tα χρωματα ειναι οκ. Απλα τρεμοπαιζει το sense και ολες οι εφαρμογες που ειναι στις επιφανειες εργασιας. μηπως να ξανακανω ολα τα σταδια εγκαταστασης απο την αρχη?θα σου ελεγα να βαλεις αλλη ρομ, δοκιμασε αυτην http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=933951 για να δεις αν στο κανει ξανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Με τις τελευταίες εκδόσεις της typhoon παρατηρώ μεγάλο battery drain κατά την άφιξη των ειδοποιησεων.με το που έρθει mail ή sms η κατανάλωση μέχρι να ανοίξεις την οθόνη είναι στα 60-70ma.όταν διαβάσεις την ειδοποίηση πέφτει πάλι στα 3-5ma. Η κατάσταση φαίνεται να διορθώνεται για τα sms με άλλο πρόγραμμα π.χ. go sms ενώ για τα mail εχω βάλει το k9-mail αλλά και αυτό κάπου κάπου μένει στα 60ma μέχρι να διαβάσω το mail Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcosgeorge Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 (edited) Καλησπερα! Λοιπον εφτασε η ωρα... ξεκιναω HSPL, περασμα ROM και τα σχετικα.... wish me luck! :) Αν εχετε καποια συγκεκριμενη ROM που να ειναι stable και να μην ρουφαει την μπαταρια λες κι ειναι ποτηρι μπυρας :lol: θα το εκτιμουσα! Thaanks! Edited October 4, 2011 by mcosgeorge Παράθεση Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα.. Γιώργος! http://www.tubeleecher.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 NDT v17 ;) Τώρα υπάρχει και η version 20. Βάλε την 17 από άποψη μπαταρίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 (edited) Eδώ και λίγες ώρες έβαλα για δοκιμή την τελευταία έκδοση του clk.http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=18068486&postcount=543 Δε χρειάστηκε καν να χρησιμοποιήσω pc.Εβαλα στην κάρτα το leoimg.nbh και φλασαρίστηκε κανονικά.Κράτησε το clockwork recovery που είχα βάλει από τον magldr και λειτούργησε κανονικά για το φλασάρισμα της clk έκδοσης typhoon 3.6.8.To leoimg.nbh περιλαμβάνει nand partitions που χρειάζονται για την cm7 δηλαδή 5mb cache,150mb system και 5mb recovery.Με την νέα έκδοση το συνδέεις με το pc και μέσω fastboot εντολών,μπορείς να αλλάξεις το μέγεθος των partitions.Δεν είχα κάνει wipe all userdata και τα πάντα έμειναν όπως τα είχα αφήσει με την magldr έκδοση typhoon 3.6.8 Για κάποιον που θέλει να φορτίζει κλειστό το κινητό,θέλει να χρησιμοποιεί το rom manager και να μπαίνει απευθείας στο recovery,πρόκειται για μια πολύ καλή εναλλακτική λύση.Το μοναδικό πρόβλημα που βρήκα είναι ότι έχει κάποιο θέμα με την εναλλαγή δεδομένων wifi-->3g-->2g--->wifi και το αντίστροφο.Δυο φορές κόλλησε και δε μου έβρισκε σήμα παρά μόνο με reboot.Στον magldr αυτή την διαδικασία,την κάνω χωρίς πρόβλημα.Από ότι διάβασα έχει να κάνει με το γεγονός ότι υποστηρίζει ppp σύνδεση(όπως τα wm),ενώ στο android η default είναι η rmnet που ο cotulla με κάποιο hack κατάφερε να την ενσωματώσει στον magldr Edited October 4, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcosgeorge Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 (edited) λιγο Help παιδες... εχω φτασει στο σημειο οπου μου εμφανιζεται το μενου του aMAGLDR V1.13 απο εδω NDT GINGER Version 17.0 (29-September) κατεβασα την ρομ απο δω και περα δεν καταλαβαινω τι πρεπει να κανω... οποιος μπορει ας βοηθησει τον αδαη :) ********edit********************* ok εβγαλα ακρη και τωρα κατι γινεται! :) ********edit2******************** androiiiiiiiidddddddddddddd!!!!! Edited October 4, 2011 by mcosgeorge Παράθεση Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα.. Γιώργος! http://www.tubeleecher.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 http://www.bytheway.gr/showthread.php?t=42021 Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcosgeorge Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Thanks guys! !! This is my first post from NDT GINGER V17.0!!!!:D Παράθεση Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα.. Γιώργος! http://www.tubeleecher.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 (edited) Πήρα backup μέσω του MAGLDR 1.13 απο την επιλογή backup-restore και δημιουργήθηκε ένας φάκελος με την ονομασία clockworkmod στην sd. Αυτό το backup πως μπορώ να χρησιμοποιήσω;Εννοώ αυτός ο φάκελος πρέπει να υπάρχει μέσα στην sd; Αν αλλάξω ρομ (ή κάνω πειράματα πάνω σε αυτήν ,όπως π.χ. αλλαγή kernel) αλλά θελήσω να επαναφέρω το backup , ποια είναι η διαδικασία. Σε περίπτωση που η νέα ρομ θέλει άλλο recovery (π.χ. δοκίμασα μια sence ) τι κάνουμε στην περίπτωση αυτή; Μπορούμε να πάρουμε παρόμοιο backup απο δυο ή περισσότερες ρομ; Αν ναι πως επαναφέρουμε τα ανάλογα backup ; Ευχαριστώ Edited October 5, 2011 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 (edited) 1.O φάκελος πρέπει να υπάρχει στην sd. 2.Παίρνει full backup της nand μνήμης + το ext partition της sd σε φορματ img.Κάτι σαν το image που παίρνεις από το σκληρό δίσκο 3.Σε περίπτωση επαναφοράς,επαναφέρει τα πάντα ακριβώς όπως τα άφησες.π.χ. μπορείς να βάλεις wm,μετά πάλι magldr,να κάνεις πάλι τα partitions και με ένα κλικ στο clockwork--->backup and restore--->restore να έχεις τα πάντα όπως τα άφησες. 4.Αν βάλεις άλλη ρομ με άλλο Partition,μπορείς να επαναφέρεις το backup της προηγούμενης ρομ με το διαφορετικό partition,αρκεί αυτό να χωράει στο νέο partition.π.χ. έκανες backup cm7 rom που έχει 150αρι partition και μετά έβαλες 200αρι για sense rom,μπορείς να επαναφέρεις το backup της cm7 στο partition της sense,αλλά θα έχεις 50mb περισσότερα στο /system ή αλλιώς 50mb λιγότερα από το /data δηλαδή για τις εφαρμογές σου. 5.Μπορείς να πάρεις όσα backup θέλεις και να έχεις όσα χωράει η sd σου 6.Mπορεί να γίνει τμηματική επαναφορά δεδομένων.Πας στο clockwork backup and restore--->restore--->advanced restore και μπορείς σε νέα ρομ να επαναφέρεις από κάποια παλιά α.τον kernel (boot) β.το φάκελο system γ.το data που είναι οι εφαρμογές σου και οι ρυθμίσεις σου δ.το sd-ext που περιέχει μέρος των εφαρμογών σου και των ρυθμίσεων σου Edited October 5, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Breton Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Εχω φτασει στο mount usb storage, το επιλεγω και λεει unable to write to ums lunfile. Τι κανουμε τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Το είχα συναντήσει μια φορά αυτό το μήνυμα και λύθηκε με format της sd Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Breton Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 (edited) Επειδη δεν εχω card reader της εκανα format απο cwm αλλα το μηνυμα παραμενει. Εdit. Τελικα βρηκα card reader αλλα το format δεν εκανε τιποτα. Εβαλα το zip της rom απο το card reader και παρεκαμψα το mount usb storage. Επιτελους περιμενω να ανοιξει η πρωτη μου nand TyphooN CyanogenMod 7 Nightly v3.6.9!!!!! Edited October 5, 2011 by Breton Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Δοκίμασε το εξής. Κατέβασε το panasonic sd formatter 2.0 http://panasonic.jp/support/global/cs/sd/download/index.html Mπες στον magldr στην επιλογή USB MassStg και σύνδεσε το καλώδιο.Λογικά το pc θα αναγνωρίσει την κάρτα και θα μπορέσεις να την φορμάρεις,είτε με την διαμόρφωση του pc,είτε ακόμη καλύτερα με το panasonic formatter Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Breton Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Το κραταω το panasonic γιατι θα χρειαστει. Σε ευχαριστω πολυ. Μολις ξεκινησε πεταξε μηνυματα process has stopped unexpectedly και χρειαστηκε να βγαλω την μπαταρια. Δεν καναμε καλη αρχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 Παρτο απ την αρχή όπως σου λέει ο Χρήστος γιατί δεν φθάνει να μπουταρει αρχικά η Rom θα σε ταράξει στα fc. from THE hd2 Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts