Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και ξαφνικα δεν εχω ηχο κλησεων οπως και ηχο για sms ( σε sd rom Nexus).

Το τηλεφωνο δινει κανονικά ηχο σε radio και mp3 αλλα οταν με καλούν δεν ακούγετε τιποτα.

Προσπάθησα να δω τις ρυθμίσεις στον Ηχο Κλήσης Τηλεφώνου αλλα η μονη επιλογή που μου βγαζει ειναι η σιγαση .Το ιδο συμβαίνει και στον Ηχο Κλησης Ειδοποίησης οπου επίσης η μονες επιλογές που εμφανίζονται ειναι η Σιγαση και Facebook pop.

Δεν μπορω να καταλαβω τι συνέβη στα καλα καθουμενα.

Καμια ιδεα του τι μπορει να συμβαίνει;

Τελικά αφού το φορμαρισα και το ξανασεταρισα για να λυθεί το πρόβλημα αυτό επανεμφανιστηκε οταν περασα το go sms pro. Οπως ειδα καπελωνει τους ηχους του ενσωματωμενου lancher και μαλιστα ακομα και οταν το απεγκαθιστω το προβλημα παραμενει.

Έχει συμβεί το ίδιο σε κάποιον που δουλεύει το go SMS pro και αν ναι τι πρέπει να κάνω ώστε να αποφυγω να κάνω πάλι εγκατάσταση?

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ το χρησιμοποιώ χωρίς πρόβλημα στην τελευταία typhoon.Οταν το εγκαταστήσεις για πρώτη φορά και πας στις ρυθμίσεις--->ήχος--->ήχος κλήσης τηλεφώνου και πατήσεις να διαλέξεις ήχο,σου λέει να διαλέξεις μεταξύ go sms pro και σύστημα android.Επιλέγεις σύστημα android και τσεκάρεις το κουτάκι που έχει από κάτω για προεπιλογή.Αν και προσωπικά και με το go sms pro ως προεπιλογή,δεν έχω πρόβλημα με τους ήχους

Και ομως οταν επιλέγω σύστημα android δεν υπαρχει επιλογή ήχου παρα μονο της σίγασης ενώ αντιθέτως οταν επιλέγω sms pro μου δινει μεν επιλογες ηχων αλλα με βάζει σε ενα κατεβατό απο ολα τα mp3 που εχω χωρίς να μου δινει τη δυνατότητα να επιλέξω απο τα ringtones του συστήματος.

Παράξενα πραγματα

Μα αν πας στην επιλογη ηχοι συστηματος του go sms pro,δε σου βγάζει τους ήχους συστηματος; εχεις στην καρτα σου φακελο media;

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Εχω φακελο media με τους ηχους αλλα αυτο μου βγαζει αλλον φακελο με τα Mp3 που εχω στη συλλογή μου

Τον φακελο media τον εχω μεσα στον φακελο Android....Μηπως πρεπει να τον εχω εξω απο αυτον;

κάποιος φίλος μήπως ξέρει - έχει δοκιμάσει να "διαβάσει" το data.img ; Δηλαδή σε περίπτωση corruption να ανοίξουμε ΚΑΙ να διαπιστώσουμε ποιο είναι το το corrupted με σκοπό να επαναλειτουργήσει ή να "εξάγουμε " call logs & sms έστω ;

Χρησιμοποιώ το ext2explore για pc , το unyaffs (χωρίς αποτέλεσμα ) σε android , επίσης το unyaffs για pc - χωρίς αποτέλεσμα

πάντα σε περιβάλλον windows γιατί από linux είμαι σκράπας , εκτός εαν είναι σχετικά εύκολο

Edited by mimo

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Γεια σε ολους εχω την TyphooN CyanogenMod αλλα οι φωτο που βαζω στις επαφες μου ειναι θολες?γνωριζει κανεις τι πρεπει να κανω?δεν εχω κανει συγχρονισμο στην google μονο στο τηλεφωνο.

κάποιος φίλος μήπως ξέρει - έχει δοκιμάσει να "διαβάσει" το data.img ; Δηλαδή σε περίπτωση corruption να ανοίξουμε ΚΑΙ να διαπιστώσουμε ποιο είναι το το corrupted με σκοπό να επαναλειτουργήσει ή να "εξάγουμε " call logs & sms έστω ;

Χρησιμοποιώ το ext2explore για pc , το unyaffs (χωρίς αποτέλεσμα ) σε android , επίσης το unyaffs για pc - χωρίς αποτέλεσμα

πάντα σε περιβάλλον windows γιατί από linux είμαι σκράπας , εκτός εαν είναι σχετικά εύκολο

Γιώργο με μια γρήγορη αναζήτηση στο google βρήκα αυτό http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=9950336&postcount=3 το alcohol το δοκίμασα με non corrupted data.img και δε δούλεψε.Οπότε ίσως η μόνη λύση είναι η εντολή που λέει για το Linux.

Δοκίμασε κανείς την typhoon 3.5.4?

Εξαφανίστηκαν τα Ελληνικά απ' το "ρυθμίσεις-->γλώσσα και πληκτρολόγιο-->πληκτρολόγιο android-->γλώσσες εισόδου" ή μου φαίνεται???:blink::blink:

Πράγματι δεν υπάρχει πλέον στο πληκτρολόγιο η ελληνική γλώσσα.Προσωπικά χρησιμοποιώ το htc_ime,το βρίσκω πιο βολικό.

Μπορεί κάποιος να μου προτείνει rom για sd που να είναι παρόμοια και με όλα τα καλούδια της Typhoon (nand);

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

Cm7 rom για sd είναι η American android

Επειδή τώρα τα μαθαίνω, Cm7 rom τι σημαίνει;

Επίσης τι κερδίζουμε βάζοντας Android στη nand από το να το έχουμε στην sd;

Το σίγουρο είναι ότι χάνουμε τα wm.

H Cyanogenmod team είναι μια ομαδα ανθρώπων που παίρνουν τον κώδικα από τον Google και τον εξελισσουν,προσθέτοντας διάφορες επιπλέον λειτουργίες.αν βαλεις nand rom βασικα εχεις καλύτερη αυτονομία και απευθείας εκκίνηση της ρομ.απο ταχύτητα σε οτι αφορά τις cm rom ή τις aosp(απευθείας απο τον κώδικα της google χωρίς προσθήκες) δεν μπορω να πω ότι οι nand είναι πολυ πιο γρήγορες απο τις αντίστοιχες sd rom.

Επειδή τώρα τα μαθαίνω, Cm7 rom τι σημαίνει;

Επίσης τι κερδίζουμε βάζοντας Android στη nand από το να το έχουμε στην sd;

Το σίγουρο είναι ότι χάνουμε τα wm.

Νικόλα , είμαι και ήμουν πάντα με sd rom , δεν χάνεις κάτι συγκεκριμένο , ίσα-ίσα ,

εκτός την ψυχική μου υγεία , μιας και τις τελευταίες μέρες είμαι πάνω από μια "χτύπημένη" αν και καινούργια κάρτα με κάποιες φωτο στο όριο της απώλειας και ένα corrupted data.img χωρίς βέβαια να το έχω σώσει πρόσφατα ...

"έφαγα δεύτερο άκυρο από αυτή την κάρτα"

μετά από όλα αυτά αν σώσω αυτά που θέλω να σώσω θα αρχίσω να σκέφτομαι την nand κατάσταση , εκτός και αν σώζω κάθε βράδυ κάρτες ...

Καλημέρα.

Έβαλα την Αmerican. Όλα τα γραφικά και τα εικονίδια της επάνω μπάρας φαίνοντε μικρά. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που να τα κάνει στο φυσιολογικό μέγεθος;

πας στον φακελο storage card/android/240buildprop και εκει κανεις copy/past τον φακελο root χυμα στην sd. επανεκινηση και τωρα ολα ειναι πιο μεγαλα.

Ανδρεας

χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one

destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid

πας στον φακελο storage card/android/240buildprop και εκει κανεις copy/past τον φακελο root χυμα στην sd. επανεκινηση και τωρα ολα ειναι πιο μεγαλα.

Το δοκίμασα αλλά δεν έγινε τίποτα. Εναλλακτικά δοκίμασα να πετάξω χύμασ την sd και τα περιεχόμενα του φακέλου root, αλλά και πάλι δεν άλλαξε τίποτε.

Το αρχείο πρεπει να λεγεται build.prop και το βαζεις στο φακελο android/root/system και κάνεις reboot

Sent from my Liquid MT

Το αρχείο πρεπει να λεγεται build.prop και το βαζεις στο φακελο android/root/system και κάνεις reboot

Sent from my Liquid MT

Φάκελος android/root/system δεν υπάρχει.

Υπάρχει ο φάκελος android/240buildprop/root/system μέσα στον οποιο υπάρχει το αρχείο build.prop.

Μήπως πρέπει να φτιάξω φάκελο android/root/system και να το βάλω μέσα; Αυτό εννοείς;

Φάκελος android/root/system δεν υπάρχει.

Υπάρχει ο φάκελος android/240buildprop/root/system μέσα στον οποιο υπάρχει το αρχείο build.prop.

Μήπως πρέπει να φτιάξω φάκελο android/root/system και να το βάλω μέσα; Αυτό εννοείς;

με ποιον explorer ψάχνεις ;

από τα android εννοεί ο Χρήστος

με τον es ή androidmate ή astro και άλλους που έχουν πρόσβαση στα αρχεία συστήματος

με ποιον explorer ψάχνεις ;

από τα android εννοεί ο Χρήστος

με τον es ή androidmate ή astro και άλλους που έχουν πρόσβαση στα αρχεία συστήματος

Ψάχνω και με το file manager που έχει η rom και με το pc συνδέοντας τη κάρτα μνήμης.

Βρίσκω το αρχείο που λέει ο Χρήστος αλλά είναι στη διαδρομή που περιγράφω.

• Administrators
Ψάχνω και με το file manager που έχει η rom και με το pc συνδέοντας τη κάρτα μνήμης.

Βρίσκω το αρχείο που λέει ο Χρήστος αλλά είναι στη διαδρομή που περιγράφω.

Βάλε τον ES File Explorer (free από το market) και ενεργοποίησε τα root permissions. Μετά θα έχεις πρόσβαση στο path που αναφέρει ο Χρήστος.

Modpic.gif