gkionis Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 pastelidis said: Αυτη που μπαινει στην NAND εχω με τον MAGLDR.... Το εχω απο τον Απριλιο του 2010 οι nand βγήκαν τη πρωτοχρονιά οπότε αποκλείεται να την εχεις από τον Απρίλιο του 2010 . μάλλον για ρομ που τρέχει από την κάρτα μιλάς Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Προφανώς εννοεί ότι έχει το κινητό από τον απρίλιο του 2010,γιατί πέρισυ τον απρίλιο δεν υπήρχε ακόμη android rom @pastelidis Με το κινητό στην αναμονή και κλειστά wifi,bt κτλ πόσο % χάνεις π.χ. σε 5 ώρες; Με τις nand rom στην αναμονή πρέπει να χάνεις σε ένα 5ωρο γύρω στο 3%. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pastelidis Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 bbbb said: Προφανώς εννοεί ότι έχει το κινητό από τον απρίλιο του 2010,γιατί πέρισυ τον απρίλιο δεν υπήρχε ακόμη android rom @pastelidis Με το κινητό στην αναμονή και κλειστά wifi,bt κτλ πόσο % χάνεις π.χ. σε 5 ώρες; Με τις nand rom στην αναμονή πρέπει να χάνεις σε ένα 5ωρο γύρω στο 3%. Οπως τα λεει ο φιλος bbbbb Δεν το εχω κοιταξει... θα το κοιταξω ομως αυριο.... Ενας φιλος εχει την ιδια rom και λεει οτι του παει 3 μερες η μπαταρια. Κοντευουν να μου πεσουν τα μαλια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 3 μέρες αλλά με τι χρήση; Δε γίνεται π.χ. να έχεις 2 ώρες wifi επί 3 ημέρες.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pastelidis Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 με τηλεφωνα και μηνυματα.... αλλα και παλι ειναι τρελο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicknikolis Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 παιδια μια μικρη βοηθεια... εχω βαλει στο hd2 μου μια εκδοση windows omega v.21 και μια android την kernel.... μπορειτε να μου προτεινετε καποια αλλη android καλυτερη???? και επισης θελω και ενα προγραμμα gps με χαρτες ελλαδας. ευχαριστω πολυ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 14, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Η έκδοση του Android που προσπαθείς να μας πεις... δεν μας λέει τίποτα. Σε πρώτη φάση ξεκαθάρισε αν θέλεις rom να τρέχει από την κάρτα ή από την κύρια μνήμη της συσκευής. Όσον αφορά το πρόγραμμα πλοήγησης, δεν υπάρχει free και δεν μας επιτρέπεται να διανέμουμε δημόσια στο forum "σπασμένο" λογισμικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicknikolis Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 αυτη τη στιγμη τρεχω android απο την καρτα. αν θυμαμαι καλα ειναι η mdj froyo sense revolution 1.7. εσυ τι προτεινεις να κανω, να βαλω android στην καρτα ή στη συσκευη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 14, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Διάβασε πιο πίσω για να δεις ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα και των δύο μεθόδων και αποφάσισε σύμφωνα με τα δικά σου δεδομένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 athanaso77 said: Διάβασε πιο πίσω για να δεις ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα και των δύο μεθόδων και αποφάσισε σύμφωνα με τα δικά σου δεδομένα. Φίλε Athanaso77 μπορείς να μας πεις ποιό post ακριβώς είναι, γιατί ούτε εγώ έχω καταλάβει τι κερδίζεις με την nand και τι χάνεις (εκτός από τα windows 6.5) είμαι ακόμα με μία sd build (την κλασσικη 4.6 του desire hd του MDJ) και το σκέφτομαι για nand αλλά δεν έχω πολυκαταλάβει τι το καλύτερο έχουν από τις sd. Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 14, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 SD: + Έχεις στη συσκευή σου και WM και Android + Δεν απαιτείται ξεκλείδωμα με HSPL και μπορείς να είσαι εντός εγγύησης - Ενδείκνυται κάρτα class6 και πάνω - Είναι σχετικά πιο αργή και ειδικά στην επανεκκίνηση - Έχει μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας Nand: - Μόνο Android. - Χρειάζεται ξεκλείδωμα και είσαι εκτός εγγύησης + Είναι πιο γρήγορη + Καλύτερη κατανάλωση μπαταρίας (Είναι και πολλά άλλα που δεν μου έρχονται τώρα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicknikolis Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 φιλε athanasso77 απο αυτα που γραφεις λεω να βαλω nand εκδοση. μπορεις να μου στειλεις καποιο link και περιγραφες ή και κανα videaki (αν γινεται) ... με την εκδοση που προτεινεις εσυ??? και ειδα και την εκδοση MDJ's CyanogenMod 7 και μου φαινεται πολυ ενδιαφερον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 14, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Έχω καιρό να ασχοληθώ, ρίξε μια ματιά στις προτάσεις που κάνουν τα παιδιά πιο πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 @ nicknicolis & @ ancient flame η γνώμη μου είναι εάν δεν έχετε "περάσει" από τις superam1.5 & 0.1 sense του darkstone ,και δεν έχετε αποφασίσει αν θα αποκοπείτε από τα em να τις δοκιμάσετε ,γιατί ειδικά η superam ,ειναι πολύ γρήγορη και τουλάχιστον εφάμιλλη , των nand. Πρόκειται για RAM builds δηλαδή που φορτώνουν σε 20" στην ram της συσκευής μας ... με κατανάλωση 3-8mah on stand by ... Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicknikolis Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 φιλε mime ευχαριστω πολυ για την πληροφορια... αλλα μπορεις σε παρακαλω να μου στειλεις τα link και μερικες οδηγιες για το πως να τα βαλω???? η εγκατασταση γινεται στη συσκευη χσωρις να βγαλω τα windows mobile? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=870518 η εγκατάσταση ειναι όπως όλα τα SD builds δηλαδή copy-paste ,εν ολίγοις ... Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pastelidis Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Τελικα τεσταρα το κινητο οπως μου ειπατε και παρατηρησα οτι μεσα σε 5 ωρες με 2 τηλεφωνηματα του 1 λεπτου και 3-5 ανοιγοκλεισιματα προκειμενου να δω την ωρα η μπαταρια απο τις 09.15-14.15 απο 90% επεσε στα 69% Για πειτε αποψεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Κάτι δε πάει καλά,καθόλου καλά.Κάνε μια καθαρή εγκατάσταση και παρακολούθα το λίγο,να δεις πως θα πάει.Εγώ π.χ. στις 12.00 το βράδυ η μπαταρία ήταν στο 35% και τώρα στις 16.00 ειναι στο 25% με ένα πεντάλεπτο κλήσεις και ένα δεκάλεπτο ξυπνητήρι το πρωϊ. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pastelidis Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Kαθαρη ειναι η εγκατασταση. Χθεσινη. Αυτο γινεται απο τοτε που περασα απο winmo 6.5--> wp7->android Λετε να ειναι προβληματικη η μπαταρια? Γιατι απο την αρχη που πηρα το κινητο μου εκανε σχεδον παλι τα ιδια μου κραταγε το πολυ ασ πουμε 35 ωρες περιπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Μήπως να χρησιμοποιήσεις το set CPU για να ορίσεις την λειτουργία του επεξεργαστή σε standby state στα 246MHz ας πούμε ; Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Καλησπερα μπορει να με βοηθησει καποιος πως θα τη κανω εγκατασταση αυτη τη version και πως θα κανω και το update που λεει!!!!!!!!!!!!!!!! Ευχαριστω για αλλη μια φορα για τη βοηθεια που θα μου δωσετε. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=913597 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 haritos14 said: Καλησπερα μπορει να με βοηθησει καποιος πως θα τη κανω εγκατασταση αυτη τη version και πως θα κανω και το update που λεει!!!!!!!!!!!!!!!! Ευχαριστω για αλλη μια φορα για τη βοηθεια που θα μου δωσετε. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=913597 φιλαρακι εγω την εκανα εγκατασταση σαν μια απλη nad αλλα το update δεν το εβαλα διοτι ουτε εγω καταλαβα πως μπαινει αλλα εκτος αυτου δουλευουν ολα αψογα πλην του φλας στην καμερα που οταν το θελω να ειναι μονιμα αναμμενο αυτο δεν αναβει. αν καποιος γνωριζει τι παιζεται και με αυτο ας βοηθησει διοτι το ιδιο προβλημα το ειχα και σε αλλη rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 (edited) cocous said: φιλαρακι εγω την εκανα εγκατασταση σαν μια απλη nad αλλα το update δεν το εβαλα διοτι ουτε εγω καταλαβα πως μπαινει αλλα εκτος αυτου δουλευουν ολα αψογα πλην του φλας στην καμερα που οταν το θελω να ειναι μονιμα αναμμενο αυτο δεν αναβει. αν καποιος γνωριζει τι παιζεται και με αυτο ας βοηθησει διοτι το ιδιο προβλημα το ειχα και σε αλλη rom. με τι partition το έχεις περάσει ? με 150Μ ? αν την περάσω με 400Μ θα έχω πρόβλημα? Edited February 14, 2011 by gkionis Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Δεν είναι clockwork version.Φλασάρεται κανονικά μέσω του usb flasher του magldr Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 bbbb said: Δεν είναι clockwork version.Φλασάρεται κανονικά μέσω του usb flasher του magldr ακριβως ετσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts