stratisd Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου, άψογος ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebastian13 Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 παντως ειναι πολυ δουλευταρας ο mdjay.... [08 JAN] -=MDJ's CyanogenMod 7 v. 1.8 [A2SD+][GRH78][RMNET][Kernel: MDJ S9.5 OC] Working: - 3G / Data - Audio - Bluetooth - GPS - Wi-Fi - 720p PLAYBACK - Phone - Camera (5Mp) - Camcorder (800x480) Not Working (In progress): - Stock Wi-Fi Tethering (Hotspot) αποτι φαινεται παντως σταθεροποιουνται οι ρομ σιγα σιγα.... Tι πύραυλος είναι αυτός... έβαλα και 26% ram usage και αντε γεια!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Tι πύραυλος είναι αυτός... έβαλα και 26% ram usage και αντε γεια!!! :) ναι αλλά υπάρχει διαθέσιμος χώρος για να αποθηκεύσεις εφαρμογές και παιχνίδια? . πιστεύω είναι καλύτερες οι nand που σου δίνουν χώρο για εφαρμογές προσωπική είναι η άποψη βέβαια αυτή που αναφέρεις που αποθηκεύονται οι εφαρμογές ? πόσο ελεύθερο χώρο έχει ? Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphx Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 ναι αλλά υπάρχει διαθέσιμος χώρος για να αποθηκεύσεις εφαρμογές και παιχνίδια? . πιστεύω είναι καλύτερες οι nand που σου δίνουν χώρο για εφαρμογές προσωπική είναι η άποψη βέβαια αυτή που αναφέρεις που αποθηκεύονται οι εφαρμογές ? πόσο ελεύθερο χώρο έχει ? οχι μονο αφηνει αρκετο ελευθερο χωρο στην εσωτ. μνημη , αλλα υποστηριζει και ext3/4 partition στην καρτα για εγκατασταση εφαρμογων εκει. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 9 pro - Huawei P20 - Nokia N70 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 οχι μονο αφηνει αρκετο ελευθερο χωρο στην εσωτ. μνημη , αλλα υποστηριζει και ext3/4 partition στην καρτα για εγκατασταση εφαρμογων εκει. δεν λες και σε μας τους άσχετους τι ακριβώς είναι αυτό που αναφέρεις ? :!::p Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebastian13 Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 internal storage εχω 252mb free ram free 309 mb δεν βαζω games, αντε κανενα super mario να παιξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 δεν λες και σε μας τους άσχετους τι ακριβώς είναι αυτό που αναφέρεις ? :!::p Είναι ένα δεύτερο (κρυφό σε windows συστήμα) partition στην κάρτα,όπου αποθήκευονται οι εφαρμογές,αντί για την εσωτερική μνήμη. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=905145 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphx Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 δεν λες και σε μας τους άσχετους τι ακριβώς είναι αυτό που αναφέρεις ? :!::p οταν φορμαρουμε καποιον δισκο/φλασακι για χρηση , δημιουργειται το λεγομενο filesystem τα windows χρησιμοποιουσαν το fat16/32 , ntfs (διαφορα ειδη) το linux ειχε τα δικα του filesystems (extended 2 , extended 3 , extended 4 καθως και καποια αλλα πιο "περιεργα") Μιας και στην ουσια το android ειναι κατα βαση "linux" υποστηριζει τα παραπανω filesystems (ext2/3/4) Ετσι με τις καινουργιες ρομ που κυκλοφορουν μπορει καποιος να "κοψει" καποιο κομματι απο την καρτα να το φορμαρει με filesystem ext2/3/4 και το Android να μπορει να το χρησιμοποιει στην συνεχεια ως αποθηκευτικο χωρο για εγκατασταση εφαρμογων/παιχνιδιων. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 9 pro - Huawei P20 - Nokia N70 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Είναι ένα δεύτερο (κρυφό σε windows συστήμα) partition στην κάρτα,όπου αποθήκευονται οι εφαρμογές,αντί για την εσωτερική μνήμη. χρειάζετε να κάνω εγώ κάτι ή απλά την περνάω και μετά οι εφαρμογές αποθηκεύονται από μόνες τους στην κάρτα μνήμης ? Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphx Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 χρειάζετε να κάνω εγώ κάτι ή απλά την περνάω και μετά οι εφαρμογές αποθηκεύονται από μόνες τους στην κάρτα μνήμης ? Αυυυτο δεν ξερω να στο πω στα σιγουρα...και η αληθεια ειναι οτι δεν θα το χρησιμοποιησω :) Αν παρει κατι το αυτι/ματι μου θα σου πω :) Παράθεση Xiaomi Redmi Note 9 pro - Huawei P20 - Nokia N70 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 (edited) φίλε mphx αν είχαμε και εμείς με τα ευρωπαϊκά hd2 1gb rom :( δε θα είχαμε ανάγκη τέτοιες λύσεις χρειάζετε να κάνω εγώ κάτι ή απλά την περνάω και μετά οι εφαρμογές αποθηκεύονται από μόνες τους στην κάρτα μνήμης ? πρώτα φτιάχνεις το ext3 ή ext4 partition και μετά περνάς την ρομ.η ρομ θα αναγνωρίσει το extra partition και οι εφαρμογές θα πηγαίνουν εκεί,χωρίς δική σου παρέμβαση το πλεονέκτημά του σε σχέση με το data.img είναι ότι είναι πιο γρήγορο και πολύ πιο σπάνιο να συμβεί data corruption. το μειονέκτημά του είναι ότι δεν μπορείς να βγάλεις την sd με ανοιχτό κινητό Edited January 8, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphx Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 bbbb πιστεψε με ειμαι τελειως αντι-αμερικανος , και το κινητο το πηρα απο ebay και ετυχε να ειναι αμερικανικο..αλλα στην κατασκευη του οι αμερικανοι σκεφτοντουσαν πολυ μπροστα... για μελλοντικες υποστηριξεις ..π.χ. win-mo7 Εδω στας ευρωπας...ειτε δεν το σκεφτηκανε..ειτε το σκεφτηκανε αλλα η εταιρια ηθελε να μας "ριξει"....τι να πω...κακως παντως που εχουν **μονο** 512ΜΒ αφου πλεον το κινητο εχει καταντησει κανονικο πισι :) Παράθεση Xiaomi Redmi Note 9 pro - Huawei P20 - Nokia N70 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 1. Aν πάρω τώρα ένα καινούριο HD2 υπάρχει περίπτωση να έχω κάποιο πρόβλημα στο πέρασμα Android ή δεν έχει σημασία το firmware των Windows Mobile κλπ; Γενικά υπάρχουν πουθενά τίποτα requirements; Έχω Windows 7 Ultimate 64-bit, δεν πιστεύω να έχω κάποιο πρόβλημα, ε; 2. To LED πάνω από την οθόνη για τα notifications λειτουργεί κανονικά σε Android; (είδα ότι στην 1.8a του MDJ υπάρχει πρόβλημα αλλά εγώ ρωτάω γενικά και για άλλες ROMs) 3. Το κινητό γενικά σε θέμα καθαρά hardware έχει κάποιο ελάττωμα/πρόβλημα; Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphx Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 1. Aν πάρω τώρα ένα καινούριο HD2 υπάρχει περίπτωση να έχω κάποιο πρόβλημα στο πέρασμα Android ή δεν έχει σημασία το firmware των Windows Mobile κλπ; Γενικά υπάρχουν πουθενά τίποτα requirements; Έχω Windows 7 Ultimate 64-bit, δεν πιστεύω να έχω κάποιο πρόβλημα, ε; 2. To LED πάνω από την οθόνη για τα notifications λειτουργεί κανονικά σε Android; (είδα ότι στην 1.8a του MDJ υπάρχει πρόβλημα αλλά εγώ ρωτάω γενικά και για άλλες ROMs) 3. Το κινητό γενικά σε θέμα καθαρά hardware έχει κάποιο ελάττωμα/πρόβλημα; 1.Οχι κανενα προβλημα απο θεμα firmware win-mo .Ισως χρειαστει να αλλαξει η εκδοση του ραδιο (firmware για γενικως τις συνδεσεις).αλλα αυτο ειναι ψιλα πραγματα.Επισης και γω την δουλεια μου (φλασαρισματα) σε windows 7 x64 την κανω και δεν ειχα κανενα προβλημα. 2.Γενικως δουλευουν ειτε κατευθειαν ειτε με κανα προγραμματακι που διαχειριζεται τα LEDS (π.χ. "LEDmeknow") 3.Γενικως δεν πρεπει να εχει βγαλει προβληματα το εν λογω κινητο. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 9 pro - Huawei P20 - Nokia N70 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Ευχαριστώ πολύ, να σαι καλά, επίσης, κάτι άλλο: όλη η δουλειά γίνεται με τα hard keys; To πράσινο τηλέφωνο τέρμα αριστερά χρησιμεύει στο να παίρνουμε τηλ/να σηκώνουμε κλήσεις, το Back όπως το Back στα Android, το Start ως το Menu button στα Android, το Home ως το Home στα Android και το κόκκινο τηλέφωνο για τερματισμό κλήσεων και απενεργοποίηση; Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Ετσι ακριβώς! Και επίσης υπάρχει και το Button Savior απο μέλος του XDA ,που τα κάνει ολα αυτά με εικονικά κουμπιά στε πλαινο πάνελ.. Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Ετσι ακριβώς! Και επίσης υπάρχει και το Button Savior απο μέλος του XDA ,που τα κάνει ολα αυτά με εικονικά κουμπιά στε πλαινο πάνελ.. Α οκ ευχαριστώ. Απλά ρώτησα γιατί είδα ένα βίντεο με αυτά τα εικονικά κουμπιά αριστερά στην οθόνη κι έλεγα μήπως δεν γίνεται να χρησιμοποιηθούν τα hard keys. Και κάτι τελευταίο, ελληνική γλώσσα υπάρχει στις ROMS του MDJ; Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphx Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Α οκ ευχαριστώ. Απλά ρώτησα γιατί είδα ένα βίντεο με αυτά τα εικονικά κουμπιά αριστερά στην οθόνη κι έλεγα μήπως δεν γίνεται να χρησιμοποιηθούν τα hard keys. Και κάτι τελευταίο, ελληνική γλώσσα υπάρχει στις ROMS του MDJ; Ναι ειναι multi-language και εχει και ελληνικα..απλα του λειπει ελληνικο πληκτρολογιο...ενα πακετακι κατεβαζεις απο το μαρκετ και μπαμ εισαι και με ελληνικο πληκτρολογιο..τιποτα τραγικο. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 9 pro - Huawei P20 - Nokia N70 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 καλημερα σε ολους!!! 2 ερωτησουλες... ειμαι με super ram ds.. εχω βαλει το htc_ime mod πληκτρολογιο.. γιατι οταν πληκτρολογώ καποια νουμερα στον dialer, δεν μου δειχνει τις αντιστοιχες επαφες? το tapatalk γιατι δεν ειναι στο market ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 o default dialer του android δεν είναι σαν των wm που σου δείχνει τις επαφές ανάλογα και με τα νούμερα που πατάς.ψάξε στο market για τον dialer one το tapatalk δεν είναι free γιαυτό δε στο βγάζει στο market,καθώς από ελλάδα δε μπορούμε να βλέπουμε paid εφαρμογές χωρίς πατέντα.λίγο παλιότερα υπήρχε free στο market η read only version αλλά μάλλον την κατεβάσανε. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stormer Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 bbbb πιστεψε με ειμαι τελειως αντι-αμερικανος , και το κινητο το πηρα απο ebay και ετυχε να ειναι αμερικανικο..αλλα στην κατασκευη του οι αμερικανοι σκεφτοντουσαν πολυ μπροστα... για μελλοντικες υποστηριξεις ..π.χ. win-mo7 Εδω στας ευρωπας...ειτε δεν το σκεφτηκανε..ειτε το σκεφτηκανε αλλα η εταιρια ηθελε να μας "ριξει"....τι να πω...κακως παντως που εχουν **μονο** 512ΜΒ αφου πλεον το κινητο εχει καταντησει κανονικο πισι :) Η htc στην αμερική βγάζει πάντα καλύτερα κινητά.πριν 1 χρόνο κυκλοφορούσε το evo 4g και στην ευρώπη έβγαλαν πριν λίγους μήνες το desire hd χωρίς μπροστινή κάμερα.τώρα έβγαλαν το htc thunderbolt που είναι ένα βελτιωμένο desire hd.και το χειρότερο για εμάς ειναι ότι εκεί και φθηνότερα από τα αντίστοιχα με μικρότερες δυνατότητες ευρωπαϊκά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 9, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Απλά εκεί στην Αμερική υπάρχει διαφορετική πολιτική μιας και υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός με τις branded συσκευές. Αυτές είναι διαφορετικές. Οι συσκευές της HTC πάντα ένα μοντέλο είναι. Όσον αφορά το ποιες είναι καλύτερες και ποιες όχι, ας πιάσει κάποιος μια συσκευή της HTC που είναι made in taiwan και ας πιάσει και μια συσκευή της T-Mobile που είναι made in china και μετά τα λέμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 (edited) Προσωπικα συμφωνώ μαζί σου.Αλλά από κάπου δεν πρέπει να βγει το κόστος της επιπλέον μνήμης; αν κάναμε μια δημοσκόπηση του στυλ "προτιμάτε περισσότερη μνήμη,χειρότερα πλαστικά και 50 ευρώ χαμηλότερη τιμή" ή "καλύτερα πλαστικά,μικρότερη μνήμη και 50 ευρώ ακριβότερο" πόσοι θα επέλεγαν το δεύτερο; καλό είναι να έχεις ποιότητα κατασκευής αλλά δεν είναι κάτι που καθορίζει την απόδοση του κινητού. και τρέχοντας πλέον android μόνο από την nand,διαπιστώνω τεράστια βελτίωση στην μπαταρία.με μέτρια χρήση είναι εφικτό να φορτίζουμε κάθε τρίτη ημέρα και για να έρθω ontopic ο mdj συνεχίζει να βγάζει ρομ πιο γρήγορα από ότι προλαβαίνουμε να δοκιμάσουμε 1.9 gingerbread http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=877777 Edited January 9, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphx Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Προσωπικα συμφωνώ μαζί σου.Αλλά από κάπου δεν πρέπει να βγει το κόστος της επιπλέον μνήμης; αν κάναμε μια δημοσκόπηση του στυλ "προτιμάτε περισσότερη μνήμη,χειρότερα πλαστικά και 50 ευρώ χαμηλότερη τιμή" ή "καλύτερα πλαστικά,μικρότερη μνήμη και 50 ευρώ ακριβότερο" πόσοι θα επέλεγαν το δεύτερο; καλό είναι να έχεις ποιότητα κατασκευής αλλά δεν είναι κάτι που καθορίζει την απόδοση του κινητού. και τρέχοντας πλέον android μόνο από την nand,διαπιστώνω τεράστια βελτίωση στην μπαταρία.με μέτρια χρήση είναι εφικτό να φορτίζουμε κάθε τρίτη ημέρα και για να έρθω ontopic ο mdj συνεχίζει να βγάζει ρομ πιο γρήγορα από ότι προλαβαίνουμε να δοκιμάσουμε 1.9 gingerbread http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=877777 Ναι αστα να πανε δεν τον προλαβαινουμε..το θεμα ειναι οτι δεν βγαζει σε zip και εγω πλεον δεν ξαναπαιζω σε "καθαρη" nand. Οποτε το παλευω να φτιαχνω τα zip-ακια μονος μου.το backup/restore που κανει το clockworkmod ειναι μεγαλη υποθεση :) Παράθεση Xiaomi Redmi Note 9 pro - Huawei P20 - Nokia N70 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snowtoos Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 1. Aν πάρω τώρα ένα καινούριο HD2 υπάρχει περίπτωση να έχω κάποιο πρόβλημα στο πέρασμα Android ή δεν έχει σημασία το firmware των Windows Mobile κλπ; Γενικά υπάρχουν πουθενά τίποτα requirements; Έχω Windows 7 Ultimate 64-bit, δεν πιστεύω να έχω κάποιο πρόβλημα, ε; 2. To LED πάνω από την οθόνη για τα notifications λειτουργεί κανονικά σε Android; (είδα ότι στην 1.8a του MDJ υπάρχει πρόβλημα αλλά εγώ ρωτάω γενικά και για άλλες ROMs) 3. Το κινητό γενικά σε θέμα καθαρά hardware έχει κάποιο ελάττωμα/πρόβλημα; παντως γενικα δε σου συνιστω να παρεις hd2 επειδη γουσταρεις android....υπαρχουν πολυ πιο ετοιμες συσκευες στο ανδροιδ και πιο φθηνες ισως...παρολαυτα αν σου αρεσει να "παιζεις" με το κινητο σου αξιζει...γιατι ειναι πολυ δυνατο και πειραματιζονται πολυ καλοι πρεογραμματιστες πανω του απο διαφορα os.... για ποτε αμναμενεται αραγε το magldr 1.12?εχει διαβασει κανεις τπτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts